Προβλέψεις Ταρό Αυγούστου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Αύγουστο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Αυγούστου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Στήριξε συνειδητά τον εαυτό σου!

Γενικά: Στόχος του μήνα είναι να και να στηρίξεις συνειδητά τον εαυτό σου, και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά χρειάζεσαι στη ζωή σου. Αυτό που ψάχνεις πρέπει να ταιριάζει με τα δικά σου μέτρα και σταθμά.
Αισθηματικά: Η αίσθηση που έχεις ό,τι σε περιμένει κάτι καλύτερο μόλις στρίψεις στη γωνία δεν περνάει απαρατήρητη. Αν είσαι μόνος /η, μπαίνεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και κάνεις τα πάντα για να κατακτήσεις ό,τι σου κινεί το ενδιαφέρον.
Επαγγελματικά: Το κλειδί της επαγγελματική σου επιτυχίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις επικοινωνιακές σου ικανότητες αλλά και από τον κύκλό γνωριμιών σου. Ιδιαίτερη εύνοια αν ασχολείσαι με τον κόσμο της τεχνολογίας
Οικονομικά: Παρά τις οικονομικές πιέσεις βρίσκεις τρόπους και τα καταφέρνεις μια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Η διαχωριστική γραμμή!
Γενικά: Βάλε μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτά που θέλεις και όσα περιμένουν οι άλλοι να κάνεις για να είναι ικανοποιημένοι. Μόνο αν δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις θα βρεις την ησυχία σου.
Αισθηματικά: Αν η αδυναμία σου στο φλερτ περάσει και στο γήπεδο της απιστίας θα δυσκολευτείς να καλύψεις τα ίχνη σου. Αν είσαι μόνος /η, η βιασύνη μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Επαγγελματικά: Προσπέρασε τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για σένα και σταμάτα να σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Η απροθυμία σου να μιλήσεις για όλα όσα «παίζουν» στο λαβύρινθο του μυαλού σου μπορεί να ερμηνευτεί σαν αδιαφορία.
Οικονομικά: Τα έξοδα τρέχουν και θα χρειαστεί να ψάξεις γρήγορα για λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ
Άκου τη φωνή μέσα σου!
Γενικά: Μην αγνοείς τη φωνή μέσα σου μόνο και μόνο επειδή θ' ανατρέψει μια ασφαλή αλλά στάσιμη κατάσταση. Θα χρειαστεί να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωή σου αν θέλεις πραγματικά να γυρίσεις σελίδα.
Αισθηματικά: Οι έντονοι ρυθμοί που κινείσαι υποχρεώνουν το σύντροφο σου να κάνει αγώνα δρόμου για να σε φτάσει. Αν είσαι μόνος/ η, ψάχνεις μια σχέση που θα σε ιντριγκάρει κυρίως σε εγκεφαλικό επίπεδο.
Επαγγελματικά: Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου αλλάζει. Θα ωφεληθείς περισσότερο μέσα από ομαδικές προσπάθειες παρά από αποκλειστικά δικές σου πρωτοβουλίες.
Οικονομικά: Μια προσωρινή ανάσα ανακούφισης σου επιτρέπει να χαρείς τις διακοπές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Αλλαγή δεδομένων!
Γενικά: Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις που δεν περίμενες, μπορεί ν' αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου αυτό το μήνα. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για να επωφεληθείς, οι ευκαιρίες δεν θα είναι εκεί για πάντα.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια μακροχρόνια σχέση ετοιμάσου να περάσεις τεστ αντοχής. Αν είσαι μόνος/ η, η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά σου, δημιουργεί ένα διφορούμενο κλίμα και απομακρύνει κάθε σοβαρό ενδιαφερόμενο /η.
Επαγγελματικά: Η καριέρα σου μπαίνει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Κάποιες πόρτες κλείνουν για να υποχρεωθείς να δεις το μέλλον σου με άλλο μάτι. Ήρθε ο καιρός να δείξε τα ταλέντα σου σε άλλους τομείς πιο κερδοφόρους.
Οικονομικά: Ακόμα κι αν οι τσέπες σου είναι άδειες όλο και κάτι γίνεται.

ΛΕΩΝ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Οι δυσκολίες γυρίζουν υπέρ σου!
Γενικά: Οι δυσκολίες γυρίζουν υπέρ σου. Εσύ δείχνεις πλέον το δρόμο στους άλλους. Με τις φρέσκιες ιδέες και την πειθώ σου, κερδίσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τις εντυπώσεις, περισσότερα χρήματα ή και τα δύο.
Αισθηματικά: Μην κηρύξεις πόλεμο στο σύντροφο σου επειδή αποφάσισε να διεκδικήσει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του. Αν είσαι μόνος /η μέχρι το αντικείμενο του πόθου σου ν' αποδειχτεί άξιο της εμπιστοσύνης σου, δύσκολα θα του παραδοθείς..
Επαγγελματικά: Ένας άνεμος δημιουργίας στον επαγγελματικό τομέα σε οδηγεί σε στόχους που μέχρι τώρα θεωρούσες άπιαστους. Αποφάσισε χωρίς βιασύνη και με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες.
Οικονομικά: Με υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις σου οι προοπτικές είναι ευοίωνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ
Πάρε το ρίσκο των επιλογών σου!
Γενικά: Μην παραπονιέσαι ό,τι όλα σου φαίνονται ίδια αν δεν έχεις την πρόθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Κάνε σχέδια για τη ζωή σου, πάρε το ρίσκο των επιλογών σου και την ευθύνη των πράξεων σου.
Αισθηματικά: Δεν μπορείς να καθίσεις σ' ένα μέρος ούτε για πέντε λεπτά. Το ίδιο συνήθως συμβαίνει και με το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, δες με ποιους μπορείς να μιλήσεις την ίδια γλώσσα, γιατί οι ιδέες σου δεν είναι κατανοητές για όλους.
Επαγγελματικά: Η ρευστή κατάσταση στον επαγγελματικό σου τομέα και οι αγεφύρωτες διαφορές σου με τους συναδέλφους δεν σου αφήνουν περιθώρια να ονειρευτείς ένα αισιόδοξο μέλλον. Αν τα κατά είναι περισσότερα από τα υπέρ μην χρονοτριβείς άσκοπα.
Οικονομικά: Μην παραμελείς τις προθεσμίες στις υποχρεώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ
Οι πράξεις μιλάνε πάντα καλύτερα από τα λόγια!
Γενικά: Οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες ανεβάζουν αισθητά τις μετοχές σου. Φρόντισε όμως συγχρόνως να μπορείς να υλοποιήσεις ό,τι υπόσχεσαι. Οι πράξεις μιλάνε πάντα καλύτερα από τα λόγια.
Αισθηματικά: Μήπως κάνεις το σύντροφο σου να νοιώθει ό,τι είσαι δίπλα του μόνο όταν κάνει ό,τι θέλεις; Αν είσαι μόνος /η, η γοητεία και ο ερωτισμός σου χτυπάνε κόκκινο. Το άτομο που έχεις στο μυαλό σου δύσκολα θα σου ξεφύγει.
Επαγγελματικά: Πατάς γερά στη γη, ακόμα και όταν όλοι γύρω σου δεν ξέρουν τι θέλουν και πώς να το διεκδικήσουν. Ένα ταξίδι μπορεί να έχει μεγαλύτερο επαγγελματικό ενδιαφέρον από ό,τι περίμενες. Εξέτασε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.
Οικονομικά: Χάρη στις σωστές προτεραιότητες που έχεις βάλει, όλα είναι υπό έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Οριστική λύση!
Γενικά: Ένα θέμα που εκκρεμεί καιρό έρχεται στην επιφάνεια και δεν σου αφήνει άλλη επιλογή από το να δώσεις μια οριστική λύση. Αρχικά θα σου φανεί βουνό, αλλά θα σου πάρει λιγότερο χρόνο από ό,τι υπολόγιζες αρχικά.
Αισθηματικά: Αν έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσες γι αυτή τη σχέση, και το πρόβλημα παραμένει, σκέψου τι εναλλακτικές έχεις. Αν είσαι ελεύθερος /η, σε ιντριγκάρει η αποπλάνηση και οι απαγορευμένοι καρποί.
Επαγγελματικά: Η κατάσταση στον επαγγελματικό σου τομέα είναι αρκετά μπερδεμένη γι αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις αποστάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει. Μην διαφωνείς ανοιχτά με κανένα και κράτησε τις σκέψεις για τον εαυτό σου.
Οικονομικά: Με μετρημένες απαιτήσεις κάθε απρόοπτο έξοδο αντιμετωπίζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Κακόμαθε τον εαυτό σου!
Γενικά: Κακόμαθε τον εαυτό σου με μικρές απολαύσεις ή κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μια ανανέωση στην εμφάνιση σου, μια περιποίηση σ' ένα κέντρο ομορφιάς, εναλλακτικές διακοπές, είναι επιλογές που θ' απογειώσουν τη διάθεση σου.
Αισθηματικά: Στα θέματα της καρδιάς είσαι πολλά λόγια και λίγες πράξεις. Αν είσαι μόνος/ η, κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς ν' ανησυχείς πως θα φανείς στους άλλους, και έτσι ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου από την αρχή.
Επαγγελματικά: Σχεδίασε και πρόβαλε στους κατάλληλους χώρους το ανανεωμένο σου προφίλ. Έχεις όλα τα κατάλληλα προσόντα για να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό σου στίβο που έχεις επιλέξει.
Οικονομικά: Οι δαπάνες των διακοπών θα σου στοιχίσουν λίγο παραπάνω από ό,τι είχες υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ
Καθοριστικές αποφάσεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα σκέψου τι εναλλακτικές έχεις, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι καθοριστικές. Στη συνέχεις ιεράρχησε τις προτεραιότητες και επικεντρώσου στους στόχους σου.
Αισθηματικά: Αν δεν εισπράττεις από τον /η σύντροφος σου πραγματικό ενδιαφέρον μπορεί να δει ένα «πέτρινο προσωπείο». Αν είσαι ελεύθερος/ η, θα αναλώνεσαι σε επιφανειακές σχέσεις μέχρι να συναντήσεις το άτομο που θα σε κάνει να νοιώσεις ό,τι η αγάπη δεν είναι «φυλακή».
Επαγγελματικά: Είσαι διατεθειμένος /η να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις προκειμένου να δεις τους στόχους σου να υλοποιούνται. Στη διαδρομή μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσεις κάποιο από τα σχέδια σου.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από το πρόγραμμα σου χωρίς σοβαρό λόγο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου!
Γενικά: Αυτό το μήνα ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που μοιράζεσαι την καθημερινότητα σου. Κάποιοι όχι μόνο δεν ενθαρρύνουν τα σχέδια σου αλλά είναι και τροχοπέδη στην εξελικτική σου πορεία.
Αισθηματικά: Μην επενδύεις μόνο σε αυτό που θέλει ο σύντροφος σου γιατί θα χάσεις την ταυτότητα σου. Αν είσαι μόνος/ η, οι προσδοκίες σου για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι χωρίς αντίκρισμα. Σε βλέπει μόνο φιλικά.
Επαγγελματικά: Υποτιμάς τον εαυτό σου σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Αν δεν έχεις την πρόθεση ή δεν βρεις το κουράγιο ν΄ αντιδράσεις θα διαιωνιστεί στο διηνεκές μια κατάσταση που σε έχει κουράσει.
Οικονομικά: Σημάδια βελτίωσης, τα λάθη του παρελθόντος σου γίνανε μάθημα.

ΙΧΘΥΕΣ
VI ΕΡΑΣΤΕΣ
Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά!
Γενικά: Ο Αύγουστος σε προτρέπει ν' αφήσεις πίσω σου την ασφάλεια ενός ήσυχου λιμανιού και να ζήσεις μια πιο μποέμική ζωή. Ανατρέποντας την καθημερινή σου ρουτίνα όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην φθείρεις τον εαυτό σου με καχυποψίες και φανταστικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/ η, δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα τι ζητάς με αποτέλεσμα να ενδίδεις σε χιμαιρικές καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Αν πιστεύεις ό,τι το επαγγελματικό σου πεδίο δεν σου αφήνει περιθώρια εξέλιξης, αναζήτησε ένα περιβάλλον που θα σου επιτρέψει να εκφράσεις τις πρωτότυπε ιδέες σου και να ικανοποιήσει τη διάθεση σου για μάθηση.
Οικονομικά: Χρήματα έρχονται και χρήματα φεύγουν. Μέχρι ν' αλλάξει το τοπίο έχεις δρόμο μπροστά σου.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved