Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

XVI ΠΥΡΓΟΣ
Τα σχέδια σου τινάζονται στον αέρα!

Γενικά: Απρόβλεπτες καταστάσεις ενδέχεται να τινάξουν τα σχέδια σου στον αέρα. Ένταση και σκοτούρες με ένα πρόσωπο της οικογένειας. Μην επιτρέπεις παρεμβολές τρίτων γιατί θα εμπλέξουν περισσότερο τα πράγματα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση και έχεις αφήσει να διαιωνίζεται μια προβληματική κατάσταση, τώρα ήρθε η ώρα των αποφάσεων. Αν είσαι ελεύθερος/ η, παρ' όλο που γοητεύεις με τον αισθησιασμό και τον έξυπνο λόγο σου, δεν υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον στον ορίζοντα.
Επαγγελματικά: Πιθανές προστριβές στο χώρο της εργασίας σου. Οι δυσκολίες ξεπηδάνε από πολλές μεριές και είναι το αποτέλεσμα παλιών παραλείψεων, κακών υπολογισμών ή λανθασμένων κρίσεων. Μην ανοίγεις νέα μέτωπα.
Οικονομικά: Αυτό το διάστημα δεν πρέπει να δανείσεις ή να δανειστείς για κανένα λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

XVII ΑΣΤΕΡΙ
Ανακτάς το χαμένο έδαφος!
Γενικά: Μετά τις ταλαιπωρίες των τελευταίων μηνών ξανακερδίζεις την χαμένη σου δύναμη. Ανακτάς το χαμένο έδαφος και η ζωή σου είναι πιο ήσυχη και τακτοποιημένη. Εποχή γι' αναζήτηση καινούργιων ευκαιριών.
Αισθηματικά: Κάθε φορά που ο /η σύντροφος σου διεκδικεί χρόνο για τον εαυτό του, το εισπράττεις σαν απόρριψη και απομακρύνεσαι. Αν είσαι μόνος /η, οι απαιτήσεις μιας σχέσης δεν είναι στις προτεραιότητες σου. Περνάς μια χαρά με τους φίλους σου.
Επαγγελματικά: Θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό, αφού οι αναστατώσεις που συμβαίνουν στον εργασιακό σου χώρο δεν πρόκειται να σε θίξουν. Σύντομα θα βρεθούν λύσεις και ό,τι εκκρεμεί θα τακτοποιηθεί.
Οικονομικά: Αυτό το μήνα μαζεύεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ
Το συναίσθημα καπελώνει τη λογική!
Γενικά: Αυτό το μήνα το συναίσθημα καπελώνει τη λογική σου με αποτέλεσμα να μην βλέπεις τι «παίζεται» γύρω σου. Κάποια μυστικά που θα έρθουν στο φως θα δημιουργήσουν τριγμούς στις σχέσεις σου.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση μην τη δυναμιτίζεις με επιπόλαια φλερτ. Άτομα που σου κάνουν το φίλο σε σχολιάζουν πίσω από την πλάτη σου. Αν είσαι μόνος /η, ένας φίλος /η που έχει συναισθήματα για σένα διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σου.
Επαγγελματικά: Κράτα τ' αυτιά σου ανοιχτά, το στόμα σου κλειστό και μην ανοίγεις τα χαρτιά σου. Οι παρασκηνιακές ενέργειες είναι πιθανό να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου σε ένα πρόσωπο που έχαιρε της εμπιστοσύνης σου.
Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις σου τακτοποιούνται και ξαναβρίσκεις τον προσανατολισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ
Αισιόδοξη και τολμηρή διάθεση!
Γενικά: Η διστακτικότητα που αντιμετώπιζες πρόσωπα και καταστάσεις, δίνει τη θέση της σε τολμηρές πρωτοβουλίες. Θα έχεις αξιόλογη στήριξη από ένα από ένα φιλικό πρόσωπο που πιστεύει σε σένα.
Αισθηματικά: Οι προσπάθειες του συντρόφου σου ν' ανανεώσει τη σχέση σας σε κάνει να βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Αν είσαι μόνος/ η, με το κέφι και τη ζωντάνια σου κλέβεις την παράσταση όπου κι αν βρεθείς. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, δεν έχεις παρά να διαλέξεις.
Επαγγελματικά: Θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μια προαγωγή ή μια μετακίνηση που ονειρευόσουν καιρό τώρα είναι πιθανή. Αν ψάχνεις για εργασία προώθησε το βιογραφικό σου και χτύπησε πόρτες να χρειαστεί.
Οικονομικά: Επιστροφή χρημάτων που είχες ξεγράψει σου χαρίζουν μια νότα αισιοδοξίας.

ΛΕΩΝ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ
Διεκδίκησε αυτό που πραγματικά θέλεις!
Γενικά: Αυτό το μήνα διεκδίκησε αυτό που πραγματικά θέλεις ακόμα κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς κατ' επανάληψη με το πρόσωπο που εκτός από το πορτοφόλι σου μοιράζεται και το κρεβάτι σου.
Αισθηματικά: Πριν το βάλεις στα πόδια σκέψου αυτά που σας ενώνουν και όχι μόνο αυτά που σας έχουν απομακρύνει. Αν είσαι μόνος/ η, μέχρι να αναλύσεις κάθε πιθανό σενάριο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχει κάνει φτερά.
Επαγγελματικά: Όσο κι αν ο επαγγελματικός τομέας σ' έχει κουράσει και σκέπτεσαι ό,τι δεν πάει άλλο, μην αποφασίσεις εν θερμώ. Τα ρήγματα που θα δημιουργηθούν δύσκολα θα γεφυρωθούν.
Οικονομικά: Ρύθμισε το συντομότερο δυνατόν τυχόν εκκρεμότητες σου με το δημόσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ
Άλλαξε τα κακώς κείμενα!
Γενικά: Δεν θα μπορούσες να βρεις καταλληλότερη περίοδο για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις και τόλμησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι οιωνοί είναι με το μέρος σου.
Αισθηματικά: Ένα ταξίδι θα είναι η αιτία αναζωπύρωσης καταχωνιασμένων συναισθημάτων. Αν είσαι μόνος/ η, ψάχνεις το άτομο που θα σου δώσει ασφάλεια. Για σένα σχέση σημαίνει δέσμευση και κοινή πορεία.
Επαγγελματικά: Ενδιαφέρουσες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Επαφές με σημαντικά άτομα σου ανοίγουν νέους επικοινωνιακούς δρόμους. Μια δραστηριότητα που θα σου επέτρεπε ελευθερία κινήσεων θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή.
Οικονομικά: Οι προσπάθειες σου απέφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Έχει μπει πλέον το νερό στο αυλάκι.

ΖΥΓΟΣ

ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ
Κράτα μικρό καλάθι!
Γενικά: Θέλεις τόσο πολύ να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου και να ζήσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες που είσαι έτοιμος /η να εμπιστευτείς λάθος άτομα. Όπου ακούς μεγάλα λόγια να κρατάς μικρό καλάθι.
Αισθηματικά: Ο διαφορετικός τρόπος που βλέπεις τα πράγματα σε απομακρύνει όλο και περισσότερο από το ταίρι σου. Αν δεν γίνει μια ουσιαστική προσπάθεια, σύντομα θα η αυλαία θα πέσει. Αν είσαι ελεύθερος /η, οι εφήμερες σχέσεις είναι το φόρτε σου.
Επαγγελματικά: Κάνοντας παρορμητικές κινήσεις αυξάνεις τις πιθανότητες να γκρεμοτσακιστείς σε κάποιο ύφαλο πριν καν το καταλάβεις. Κάθε φορά που νομίζεις και δεν είσαι σίγουρος /η για τις κινήσεις σου θα κάνεις λάθος επιλογές.
Οικονομικά: Κάθε περιττή δαπάνη βάζει κι ένα λιθαράκι για ένα δυσοίωνο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ι ΜΑΓΟΣ
Αδιαπραγμάτευτη στρατηγική!
Γενικά: Η αδιαπραγμάτευτη στρατηγική σου θα αφήσει άφωνους ακόμα και αυτούς που ισχυρίζονται ό,τι σε ξέρουν καλά. Οι εμπειρίες σου σε έχουν ωριμάσει και οι προκλήσεις είναι πλέον για σένα παιχνιδάκι.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σχέση που σ' ενδιαφέρει κάνε τον κόπο να μπεις στα παπούτσια του /της συντρόφου σου και να δεις τα πράγματα και από τη δική του /της σκοπιά. Αν είσαι μόνος /η, σε γοητεύει τόσο το παιχνίδι εξουσίας που χάνεις την ουσία της πραγματικής επαφής.
Επαγγελματικά: Είσαι χαρισματικός παίχτης και κινείς τα νήματα με απαράμιλλη μαεστρία. Συγκεντρώνεις πληροφορίες από διάφορες πλευρές και στη συνέχεις ρισκάρεις εκ του ασφαλούς. Ευνοούνται σημαντικές συμφωνίες σε επαγγελματικά ταξίδια.
Οικονομικά: Τα έξοδα εντυπωσιασμού θα σου κοστίσουν ακριβά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ
Ώρα για διαγραφές!
Γενικά: Σε έχουν κουράσει όλοι αυτοί που σε θυμούνται μόνο και μόνο για να σου πουν τον πόνο τους και δεν τους θέλεις πια στη ζωή σου. Πριν όμως αρχίσεις τις διαγραφές αναλογίσου γιατί επιτρέπεις να συμβαίνει αυτό και σε τι σε εξυπηρετεί.
Αισθηματικά: Αποδέξου τη διαφορετικότητα του συντρόφου σου και μη δίνεις τόση σημασία στις λεπτομέρειες. Αν είσαι μόνος /η, δύσκολα αφήνεις κάποιον να μπει στη ζωή σου. Ο λόγος είναι ό,τι δεν αντέχεις την κριτική όσο καλοπροαίρετη κι αν είναι.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχεις μπει σε τροχιά αλλαγών. Το δίλημμα όμως, σιγουριά ή ρίσκο χωρίς εγγυήσεις θέλει σκέψη. Ζύγισε λοιπόν τα υπέρ και τα κατά πριν επενδύσεις χρόνο και ενέργεια για να βαδίσεις σ' ένα απάτητο μονοπάτι.
Οικονομικά: Με πρόγραμμα και μετρημένες απαιτήσεις κάθε απρόοπτο έξοδο αντιμετωπίζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Ακολούθησε την καρδιά σου!
Γενικά: Για να νοιώσεις χαρά και ικανοποίηση πρέπει οι επιλογές σου να συμβαδίζουν με αυτά που λαχταράει η καρδιά σου και όχι αυτά που σου υπαγορεύει η λογική. Η ομορφιά και η αρμονία είναι απαραίτητα στοιχεία της καθημερινότητας σου.
Αισθηματικά: Σημασία δεν έχει να έχεις δίκιο, αλλά να περνάς καλά σε μια σχέση, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για σένα. Αν είσαι ελεύθερος/ η, μην χαρίζεις επιπόλαια την καρδιά και το κορμί σου. Ο χρόνος είναι σύμμαχος σου, μην τον αγνοείς.
Επαγγελματικά: Τ' αναρίθμητα ενδιαφέροντα και οι γόνιμες ιδέες σου σε προτρέπουν να πειραματιστείς με καινούργιες μεθόδους, ή δημιουργικότερους χώρους. Γύρισε σελίδα ρισκάροντας εκ του ασφαλούς.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από το πρόγραμμα σου για κάτι που σου γυάλισε αλλά σου είναι άχρηστο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ευκαιρίες προ των πυλών!
Γενικά: Οι ευκαιρίες είναι προ των πυλών τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Έχει το νου σου να τις εκμεταλλευτείς έγκαιρα και συνετά. Νέοι κύκλοι γνωριμιών αλλάζουν την οπτική που έβλεπες πρόσωπα και καταστάσεις.
Αισθηματικά: Η εργασιομανία σου έχει κουράσει τον άνθρωπό με τον οποίο μοιράζεσαι τον ανύπαρκτο ελεύθερο χρόνο σου. Αν είσαι μόνος /η, η προοπτική ό,τι θα χάσεις την ελευθέρια σου γίνεται τροχοπέδη για μια ουσιαστική γνωριμία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ήρθε η ώρα να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Με εφόδια τις εμπειρίες σου σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα. Αν είσαι άνεργος απευθύνσου σε όποιον μπορεί να σε βοηθήσει.
Οικονομικά: Καλύπτεις τις τρέχουσες ανάγκες σου και με το παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Φρέσκιες ιδέες!
Γενικά: Αυτό το μήνα φρέσκιες ιδέες στριφογυρίζουν στο μυαλό σου και αναζητάς μια καινούργια δραστηριότητα για να τις διοχετεύσεις. Ευνοούνται επαφές με πνευματικά άτομα ή σεμινάρια αυτογνωσίας
Αισθηματικά: Η σχέση σου στηρίζεται στην αλληλοκατανόηση. Πάνω από εραστές είστε καλά φιλαράκια. Αν είσαι μόνος/ η, ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου, τι ιδιότητες θέλεις να έχει ο σύντροφος που ψάχνεις.
Επαγγελματικά: Ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα. Πάρε το χρόνο σου και αναλογίσου τι εναλλακτικές έχεις. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την περίοδο θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου.
Οικονομικά: Μην απλώνεις το χέρι σου σε ό,τι εντυπωσιάζει το μάτι σου.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved