Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο 2015 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
Ο Μάιος, θερμέ Κριέ, ξεκινά με τον Ήλιο, κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής, στο σταθερό και αισθησιακό ζώδιο του Ταύρου να σε ωθεί να δώσεις έμφαση σε πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με χαρές και ευχάριστα γεγονότα. Συγχρόνως, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα (6/5) ευνοεί να αναθερμανθεί ο έρωτας με τον/την σύντροφό σου και να βιώσετε μια πιο βαθιά σύνδεση μεταξύ σας. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο τρυφερό και οικογενειακό ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σου. Το θεσπέσιο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα (16/5) δείχνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις μαζί με το ταίρι σου ένα όνειρό σου. Αν μάλιστα, θα ήθελες να συγκατοικήσετε, να αλλάξετε στέγη, να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι η ιδανική περίοδος. Εξάλλου, ο μέγας ευεργέτης, ο Δίας, μέσα από το γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα ως το καλοκαίρι σε βοηθά να βρεθείς στο επίκεντρο όλων όσων μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία, υπερηφάνεια και χαρά. Ο μήνας έχει και τις δυσκολίες του και οι ημερομηνίες που χρειάζεται να αποφύγεις να λειτουργήσεις σπασμωδικά, ιδιαίτερα εσύ του β' δεκαημέρου, είναι 22/5 και 25/5.
Αδέσμευτος
Με τον τυχερό Δία στον Λέοντα και τον τομέα της αισθηματικής σου ζωής, ο έρωτας σε περιτριγυρίζει. Τόσο ο Μάιος όσο και το καλοκαίρι ανεβάζουν τις ερωτικές σου μετοχές και ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά σίγουρα θα μπει στη ζωή σου. Με τον Ήλιο (ως τις 21/5) και τον Άρη (ως τις 12/5) στον αργό Ταύρο τα πράγματα δεν θα κυλούν με τους γρήγορους ρυθμούς που σε εξιτάρουν και αυτό ίσως σου δημιουργεί ανησυχίες και ανασφάλειες. Ωστόσο, μια σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί γύρω στις 6/5 μπορεί να έχει εκτός από πάθος και καρμικό ρόλο στη ζωή σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο συναισθηματικό και νοσταλγικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας ότι ξεκινά μια περίοδος που και το αισθηματικό παρελθόν σου θα βρεθεί στο προσκήνιο των επιλογών σου. Από τις 12/5 η παρουσία του κυβερνήτη σου του Άρη στους επικοινωνιακούς Διδύμους δείχνει ότι θα προωθείς με μεγαλύτερη ευκολία τα αισθηματικά σου σχέδια. Γύρω στις 16/5 οι πιθανότητες για μια ονειρική αγάπη ή μια τρυφερή επανασύνδεση είναι πιθανή. Με την είσοδο του Ήλιου, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στις 21/5 στους αεικίνητους Διδύμους θα αρχίζει να νιώθεις πιο γρήγορες, παιχνιδιάρικιες και ζωηρές τις εξελίξεις. Απόφυγε τη δημιουργία σχέσης γύρω στις 22/5, 23/5, 25/5, 31/5.

Ταύρος

Δεσμευμένος
Ο Μάιος κάνει ποδαρικό με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον τομέα των σχέσεων να δείχνει πάθος, ζηλοτυπίες αλλά και την προοπτική κάτι αναφορικά με το ταίρι σου να το αφήσεις πίσω σου και να γίνει μια νέα αρχή. Η παρουσία του Ήλιου (ως τις 21/5) και του Άρη (ως τις 12/5) στο δικό σου ζώδιο τονίζουν την αποφασιστικότητα και την επιμονή σου για το πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Από την άλλη, η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στο σπιρτόζο ζώδιο των Διδύμων δείχνει ότι καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα η επικοινωνία με το ταίρι σου θα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Ταξίδια, έξοδοι και ανάλαφρα ενδιαφέροντα θα φέρουν ανανέωση. Από την άλλη, ίσως υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις και ιδιαίτερα από τις 19/5 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης στο στοργικό ζώδιο του Καρκίνου από τις 8/5 δείχνει ότι η κατανόηση θα αποτελεί τον καλύτερο πυροσβέστη σε παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Τέλος, η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, στις 16/5 σχηματίζει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα περίοδο που μπορείς να αξιοποιήσεις (ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου) για να ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και γιατί όχι να εκπληρώσεις και μια επιθυμία σου.
Αδέσμευτος
Στις 4/5 η Πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει την ανάγκη για σχέση ενώ γύρω στις 6/5 είναι πιθανή η δημιουργία ενός ειδυλλίου όλο πάθος που θα αλλάξει εξ ολοκλήρου τη ζωή σου. Συγχρόνως, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Ερμής, που εξουσιάζει την ερωτική σου ζωή, θα βρίσκεται στο τσαχπίνικό και παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων εμφανίζοντας νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για να φλερτάρεις. Ωστόσο, τα πεταχτά φιλιά και οι περιπετειούλες δεν σε έλκουν και ίσως απογοητευτείς με την επιπολαιότητα ενός προσώπου. Άτομο από το παρελθόν ίσως επανέλθει στη ζωή σου ιδιαίτερα από τις 19/5 που ο Ερμής θα γυρίσεις ανάδρομος. Ωστόσο, οι μη θετικές όψεις που σχηματίζει δεν προοιωνίζουν μια εξέλιξη όπως θα την επιθυμείς. Είπαμε, το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» δεν είναι του στυλ σου. Από την άλλη, η Αφροδίτη που από τις 8/5 θα είναι στο τρυφερό και στοργικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι αν αναζητήσεις τον έρωτα σε ένα πρόσωπο που θα σε αγγίζει συναισθηματικά μπορείς να ζήσεις το όνειρο γύρω στις 16/5, ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου. Απόφυγε να κάνεις σχέση γύρω στις 9/5 (εξαπάτηση), 22/5 (πόνος, κρυφά μυστικά), 25/5 (κόντρα στην ηθική σου), 27/5 (εξιδανίκευση).

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη και τον τομέα των σχέσεων σου δείχνει ότι έχουν επανέλθει προβλήματα και μαύρα σύννεφα στη σχέση σου, ιδιαίτερα όσον αφορά οικονομικά θέματα και ζητήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Γύρω στις 3/5 και 15/5 του μήνα θα χρειαστεί να περιφρουρήσεις τη σχέση σου από αυτά τα προβλήματα που θα βρίσκονται σε έξαρση, ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου. Από την άλλη, παρουσία του Δία, κυβερνήτη των σχέσεων σου, στον Λέοντα και τον οίκο της επικοινωνίας δείχνει ότι μέσα από συζήτηση πολλά πράγματα μπορούν να εξομαλυνθούν ενώ ταξίδια και μίνι εκδρομές θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ρομαντικό και τρυφερό ζώδιο του Καρκίνου δείχνοντας ότι η ερωτική ζωή μπορεί να σου προσφέρει αυτόν τον μήνα δώρα που θα χαίρουν συναισθηματικής αξίας. Στις 12/5 το πέρασμα του Άρη στο δικό σου ζώδιο τονίζει την ανάγκη για μια νέα αρχή όμως σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 19/5 δείχνει ότι η ελαφρότητα που θα αντιμετωπίσεις κάποια θέματα μπορούν να γίνουν αιτία για εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αξιοποίησε τον ευέλικτο νου σου για να διατηρείς σε καλή κατάσταση την επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου και οι κακές μέρες θα μείνουν πίσω σας.
Αδέσμευτος
Η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο ενισχύει την ικανότητα να γνωρίζεις νέα άτομα και να παίζεις το παιχνίδι του φλερτ με ευκολία. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει στις 3/5 και 9/5 δείχνουν ότι ίσως παρασυρθείς σε καταστάσεις που θα σε πιέσουν ή θα σε παραπλανήσουν. Από την άλλη, η ανάδρομη φορά του Κρόνου, που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά του Ερμή (στις 19/5) δείχνει ότι είναι πιθανή η επαναξιολόγηση τόσο των προσδοκιών σου από μια σχέση όσο και της αξίας μια προηγούμενης. Στις 12/5, ο Άρης, ο πλανήτης των δράσεων, εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο δίνοντας σου τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να δώσεις μάχη για ό,τι επιθυμείς. Καλό είναι όμως να αποφύγεις βιαστικές ενέργειες και ιδιαίτερα στις 15/5 και 26/5 αντίστοιχα και να έχεις στο νου σου ότι ίσως οι επιδιώξεις σου στον έρωτα μπλοκαριστούν ή αποδειχθούν ουτοπιστικές. Τα όνειρα σου για έρωτα τον Μάιο ούτε μαραίνονται ούτε χάνονται απλά μπαίνουν σε αναμονή καθώς αυτόν τον μήνα πρωτεύει να τα βρεις με τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου.

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Ο Μάιος ξεκινά με την Πανσέληνο (4/5) στον Σκορπιό και τον οίκο της ερωτικής σου ζωής να αναθερμαίνει το πάθος στη σχέση σου και να βοηθά να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που έχουν φέρει πόνο κάνοντας μια νέα αρχή. Συγχρόνως, στις 8/5 η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο ενισχύοντας το ενδιαφέρον σου τόσο για τον έρωτα όσο και το έτερο σου ήμισυ. Η ρομαντική όψη που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα (16/5) ευνοεί να ζήσεις, ιδιαίτερα εσύ του α' δεκαημέρου, μια μαγευτική εμπειρία με τον/την σύντροφό σου καθώς το σύμπαν ανοίγει τις πύλες της ευτυχίας. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου, κυβερνήτη του τομέα των σχέσεων σου, δείχνει ότι ίσως χρειαστεί να ενασχοληθείς ξανά με κάποιες υποθέσεις του συντρόφου σου που πίστευες ότι πια ανήκουν στο παρελθόν. Σχετικής φύσεως ζητήματα θα ανακύψουν γύρω στις 3/5 και 15/5 όπου και χρειάζεται να έχεις το νου σου. Ο μήνας κλείνει με τις δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα (22/5) και τον Ουρανό (25/5) δείχνοντας πως μέσα από οδυνηρές καταστάσεις θα χρειαστεί, ιδιαίτερα εσύ του β' δεκαημέρου, να πάρεις δύσκολες αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία της σχέσης σου.
Αδέσμευτος
Στις 4/5 η μεταμορφωτική Πανσέληνος στον Σκορπιό και τον τομέα των αισθηματικών σου δείχνει ότι ο Μάιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για την ερωτική σου ζωή αφού μέσα από συνειδητοποιήσεις και σημαντικές αλλαγές θα ακολουθήσεις μια απόλυτα αναμορφωτική στάση. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου, κυβερνήτη των σχέσεων σου, δείχνει ότι είναι σημαντικό να λυθούν θέματα που αφορούν κάποια προηγούμενη σχέση ή πρώην σύντροφο. Σε αυτό το σκοπό συμβάλλει και η ανάδρομη τροχιά του Ερμή (από τις 19/1) που δείχνει ότι η σκέψη σου γυρίζει προς τα πίσω ενώ κρυφές συναντήσεις θα παίξουν το δικό τους ρόλο στα αισθηματικά σου σχέδια. Μπορεί η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/5 να τονίζει την ανάγκη να βιώνεις τον έρωτα ωστόσο η παρουσία του Άρη από τις 12/5 στους Διδύμους δείχνει ότι θα υπάρχει εσωτερικό δίλημμα για το πώς θα ακολουθήσεις το δρόμο που θέλεις. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη συναντά τον μυστικό Πλούτωνα (22/5) και τον αντισυμβατικό Ουρανό (25/5) δείχνοντας μια περίοδο που η δημιουργία μιας παθιασμένης και ανεξέλεγκτης σχέσης μπορεί να σε πονέσει. Η καλύτερη όψη του μήνα για την αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα για σένα του α' δεκαημέρου, είναι στις 16/5 που δείχνει ότι μπορείς να βρεις τον έρωτα των ονείρων σου.

Λέων

Δεσμευμένος
Με τον Δία στο δικό σου ζώδιο απολαμβάνεις το μεγαλύτερο μερτικό της τύχης και της εύνοιας. Και δεδομένου, ότι ο Δίας είναι κυβερνήτης της αισθηματικής σου ζωής, της δίνει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει και να σου προσφέρει μεγάλη ευτυχία. Ως τις 7 του μήνα με την Αφροδίτη στους πολύχρωμους και παιχνιδιάρικους Διδύμους κοινωνικές εκδηλώσεις και έξοδοι ανανεώνουν τη σχέση σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο εσωτερικό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου και θα απολαμβάνεις τον έρωτα μακριά από τη βαβούρα της καθημερινότητας. Στις 16/5 το ονειρικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και το συναισθηματικό δέσιμο στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός να σε μεταφέρει μαγικά στην ευτυχία. Από την άλλη, η ανάδρομη φορά του Κρόνου στον Τοξότη και τον οίκο των ερωτικών σου δείχνει ότι επανελέγχοντας κάποια ζητήματα σε σχέση με παιδιά, ελεύθερο χρόνο και διασκέδαση θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις κάτι σημαντικό για την ερωτική και θερμή καρδιά σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι στις 22/5 (επώδυνα αισθηματικά και οικονομικά θέματα), 23/5 (πιέσεις και δυσκολίες), 25/5 (καταστάσεις εκτός ελέγχου) και 31/5 (πίστη στην ουτοπία).
Αδέσμευτος
Με τον Δία, κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, στο δικό σου ζώδιο η τύχη ανατέλλει προς το μέρος σου όσον αφορά τον έρωτα και όχι μόνο. Είσαι από τους τυχερούς του ζωδιακού αυτήν την χρονιά και περίπου ως το α' δεκαήμερο του Αυγούστου ο έρωτας ψάχνει την ευκαιρία για να ρίξει το βέλος του και να γεννηθεί στην καρδιά και τη ζωή σου. Αυτόν τον μήνα, οι γνωριμίες και η κοινωνική ζωή είναι στις επάλξεις. Ως τις 7/5 είναι πιθανόν το πρόσωπο που θα σε κάνει για χάρη του να καρδιοχτυπήσεις να είναι από το φιλικό σου περιβάλλον, το χώρο των γνωστών σου ή τον κύκλο δικτύωσής σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ρομαντικό και νοσταλγικό ζώδιο του Καρκίνου και ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή που ξεχωρίζει για τον συναισθηματικό του κόσμο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Γύρω στις 16/5 ενδέχεται ένα άτομο που αγαπά την τέχνη, έχει ανεπτυγμένη την συναισθηματική νοημοσύνη ή ξεχωρίζει για τον αλτρουισμό του να μαγέψει την καρδιά σου. Σε κάθε περίπτωση, πριν ανοίξεις την νέα πόρτα που γράφει «μεγάλος έρωτας» θα πρέπει να έχεις κλείσει μια για πάντα εκείνη του παρελθόντος. Την ευκαιρία θα την έχεις, αξιοποίησέ τη!

Παρθένος

Δεσμευμένος
Ο Μάιος ξεκινά με τον Ήλιο (ως τις 21/5) και τον Άρη (ως τις 12/5) στο τρυφερό και ρομαντικό ζώδιο του Ταύρου να ευνοούν τις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη της ερωτικής σου ζωής, τον Ερμή, στους ανήσυχους Διδύμους πολλά και διαφορετικά θέματα θα είναι αιτία για να δημιουργείται ανακατωσούρα που θα έχει αντίκτυπο στην αισθηματική σου ζωή. Η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 19/5 θα επιδεινώνει αυτήν την κατάσταση καθότι θα προκύπτουν διλήμματα και μπερδέματα που θα διχάζουν και δεν θα βοηθούν τον εποικοδομητικό διάλογο. Από την άλλη, η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/5 στο συναισθηματικό και στοργικό ζώδιο του Καρκίνου δείχνει ότι η αγάπη θα βρίσκει τρόπους για νιώθεις το έτερο σου ήμισυ το «φιλαράκι» σου που ότι και να γίνεται σε αγαπάει στα αλήθεια. Γύρω στις 16/5 οι συνθήκες θα είναι γόνιμες για να γαληνέψουν τα συναισθήματα και ο ρομαντισμός να βάλει την δική του πινελιά στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα δουλειάς και καριέρας να επηρεάσουν τη σχέση σου και πρόσεχε πεθερικά και πρόσωπα με κύρος και εξουσία γιατί ίσως είναι αιτία για να παγιδευτείς σε σφάλματα όσον αφορά τη σχέση σου.
Αδέσμευτος
Ο Μάιος αν και είναι ένας μήνας που το πλανητικό σκηνικό δονείται κάτω από αρνητικές όψεις εντούτοις εσύ ανήκεις στα πρόσωπα που με το ένα χέρι σου παίρνει και με το άλλο σου δίνει. Η ανάδρομη φορά του Κρόνου κυβερνήτη του αισθηματικού τομέα δείχνει ότι ίσως κάποια αγάπη δεν έχει ξεθωριάσει μέσα σου και ίσως θα ήθελες να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία γεγονός στο οποίο συμβάλλει και η ανάδρομη φορά του κυβερνήτη σου, του Ερμή, από τις 19/5. Στις 6/5, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται εντός του οίκο της ερωτικής ζωής ευνοεί να ζήσεις έναν έρωτα γεμάτο πάθος που θα μετουσιωθεί σε σχέση ζωής. Συγχρόνως, ο κυβερνήτης των σχέσεων σου ο Ποσειδώνας στις 16/5 πραγματοποιεί μια πολύ ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη ευνοώντας να ζήσεις έναν παραμυθένιο έρωτα. Με εξαίρεση, το διάστημα γύρω από τις παραπάνω ημερομηνίες ο μήνας κρύβει πολλές παγίδες, διάψευση προσδοκιών, μπερδέματα και παρερμηνείες. Ως εκ τούτου χρειάζεται να κινείσαι επιφυλακτικά ώστε να αποφύγεις να παραπλανηθείς από το γοητευτικό αλλά απατηλό τραγούδι των ερωτικών σειρήνων.

Ζυγός

Δεσμευμένος
Η παρουσία της Αφροδίτης (ως τις 7/5) και του Ερμή (καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα) στο αέρινο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων σε ανανεώνει ερωτικά μέσα από εξόδους, κοινωνική ζωή και ασχολίες που ανοίγουν τους πνευματικούς και όχι μόνο ορίζοντες σου. Στις 8/5 η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ευάλωτο ζώδιο του Καρκίνου και θα νιώθεις μια ανασφάλεια για την πορεία της σχέσης σου ενώ επαγγελματικές φοβίες θα σε κάνουν να μην ανοίγεσαι στο ταίρι σου. Το θετικό τρίγωνο που σχηματίζει στις 16/5 με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να ανέβεις για λίγο στο συννεφάκι της ερωτικής ξεγνοιασιάς και εσωτερικά να αισθανθείς μεγαλύτερη δύναμη και πίστη. Ωστόσο, η παρουσία του Ουρανού στον Κριό και στον τομέα τον σχέσεων δείχνει ότι υπάρχουν κάποιες αντιθέσεις με το εταίρο ήμισυ και ρωγμές στο δεσμό σας, ιδιαίτερα για σένα του 2ου δεκαημέρου, και σε συνδυασμό με οικογενειακές ή συναισθηματικές πιέσεις τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις είναι σημαντικό να έχεις ζυγίσει τα συν και τα πλην των επιλογών σου.
Αδέσμευτος
Ο Μάιος μπαίνει με τον Ερμή και την Αφροδίτη (ως τις 7/5) να ευνοούν τις αισθηματικές γνωριμίες, το φλερτ και την έλξη για άτομο αθλητικό, έξυπνο, νέο ή κεφάτο. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής δείχνει ότι η διανοητική χημεία με κάποιο πρόσωπο δεν θα αρκεί για τη δημιουργία σχέσης. Στις 12/5 η είσοδος του Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι θα δέχεσαι ένα ευέλικτο μαρκάρισμα από πρόσωπο που θα σε θέλει αλλά εσύ θα έχεις αμφιβολίες. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου προεικονίζοντας μια περίοδο προβληματισμού σε σχέση με τον έρωτα, την εργασία σου και τους οικογενειακούς σου στόχους. Γύρω στις 16/5 ως δια μαγείας μπορεί να προκύψει μια ρομαντική ιστορία που θα σε κάνει να ξεχάσεις ανησυχίες και να αφεθείς στην αγκαλιά του. Από την άλλη, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα η κυβερνήτης σου η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, προμηνύει μοιραίους και ανεξέλεγκτους έρωτας, ιδιαίτερα για σένα του β' δεκαημέρου που όσο θα σε συναρπάζουν τόσο θα σε τρομάζουν. Οι μέρες του μήνα που χρειάζεται να προσέχεις είναι 3/5, 9/5, 15/5, 22/5, 25/5 και 26/5.

Σκορπιός

Δεσμευμένος
Ο Μάιος ξεκινά με την Πανσέληνο στις 4/5 στο δικό σου ζώδιο να δυναμιτίζει την προσωπική σου ζωή, να διεγείρει τη σεξουαλικότητα και να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που χαρακτηρίζονται από πάθος, ένταση και μυστήριο. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο ως τις 12/5 προοιωνίζει διαφωνίες και εντάσεις με το έτερο ήμισυ αλλά και νέα ξεκινήματα μέσα στη σχέση σου. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στον επίσης υδάτινο Καρκίνο και η συναισθηματική επαφή με τον/την σύντροφό σου θα ενισχυθεί από ταξίδια μακρινά ή στο εξωτερικό, δραστηριότητες νοητικού ενδιαφέροντος και ασχολίες που σου δίνουν την ευκαιρία η χαρά και ο έρωτας να φωλιάσουν στη ζωή σου. Στις 16/5 το πολύ ερωτικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα εκπληρώνει τις αισθηματικές σου προσδοκίες, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους ανακινεί συζητήσεις σχετικά με κρυφές επιθυμίες και ζητήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Πολύ πιθανόν να θελήσεις να κρατήσεις κάποια επικοινωνία μυστική από τον/την σύντροφό σου. Στις 18/5 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δείχνει την ανάγκη για νέους οικονομικούς και συναισθηματικούς στόχους που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σου. Οι μέρες που θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα που είναι κρύβει προκλήσεις και παγίδες είναι στις 9/5, 22/5, 25/5, 26/5, 31/5.
Αδέσμευτος
Στις 4/5 η μεταμορφωτική Πανσέληνος στον Σκορπιό και στις 18/5 η ερωτική Νέα Σελήνη στον Ταύρο καθιστούν τον Μάιο έναν πολύ σημαντικό μήνα για τον τομέα σχέσεις στη ζωή σου. Η επιθυμία για να ενωθείς ψυχή τε και σώματι με ένα άτομο που θα μπορεί να σου δοθεί απόλυτα και με πάθος θα κυριεύσει το μυαλό και την καρδιά σου. Θα είσαι έντονα διεκδικητικός ως τις 12/5 και από εκεί και έπειτα θα βολιδοσκοπείς πολύ περισσότερο ανάγκες, επιθυμίες και προθέσεις προτού κάνεις κινήσεις. Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους δείχνει μυστικές επαφές και φλερτ όλο μυστήριο, πάθος και συγχρόνως τονίζει την διάθεσή σου για κρυφή έρευνα σε σχέση με άτομο που σε ενδιαφέρει. Στις 16/5 το σύμπαν για μια και μοναδική φορά μέσα στον μήνα ανοίγει της πύλες του έρωτα και του ονείρου και πρόσωπο που επιθυμείς μπορεί σαν δώρο να πέσει στην αγκαλιά σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το α' δεκαήμερο. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα και ο Ποσειδώνας θα κάνει το θαύμα του. Ο μήνας έχει και παραπλάνηση και σύγχυση αλλά και δυσκολίες και πόνο. Οι μέρες που χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός είναι 9/5, 22/5, 25/5, 26/5, 31/5.

Τοξότης

Δεσμευμένος
Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 7/5 στους Διδύμους τονίζει τη χαρά, τη θετική ενέργεια και την πολυδιάστατη ευτυχία μέσα στη σχέση σου. Η είσοδος όμως του Ερμή από την 1/5 και του Άρη από τις 12/5 στο απέναντί σου ζώδιο υποδεικνύει μια περίοδο κατά την οποία θα υπάρξουν διλλήματα, σύγχυση και γεγονότα σε σχέση με τον/την σύντροφό σου που θα σε πιέσουν. Ιδιαίτερα κοντά στις 3/5, 9/5 και 15/5 και 26/5 που ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν δυσαρμονικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα να έχεις το νου γιατί τα λάθη και οι συγκρούσεις καραδοκούν. Νέα ξεκινήματα στην εργασία ή την σχέση σου θα ανοίξουν μια νέα σελίδα στο γάμο ή στη δέσμευσή σου. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/5 στον εσωτερικό και συναισθηματικό Καρκίνο αν και θα σε βάλει σε μια ασυνήθιστη για σένα θέση δηλαδή να εμπλέκεσαι συναισθηματικά σε πράγματα και καταστάσεις εντούτοις μπορεί να σου προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις γύρω στις 16/5. Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μπορεί να είναι αιτία για να μοιραστείς πολύ όμορφες και συναισθηματικές ευκαιρίες με το ταίρι σου. Στα τέλη του μήνα η Αφροδίτη σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό δείχνοντας ότι αν εμπλακείς ή ήδη βρίσκεσαι σε μια κρυφή σχέση υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί.
Αδέσμευτος
Με τον Δία στον λαμπερό και χαρούμενο Λέοντα επιθυμείς έναν έρωτα που μαζί του θα ανοίξουν οι ορίζοντές σου, θα κάνεις ταξίδια στο εξωτερικό, θα περνάς καλά και φυσικά θα διασκεδάζεις. Τόσο αυτόν τον μήνα όσο και μέχρι τις 10/8 το σύμπαν θα σου παρέχει τις ευκαιρίες για να τον ζήσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 7/5 είναι ιδιαίτερα θετική για τη σύναψη μιας σχέσης, περισσότερο για σένα του γ' δεκαημέρου. Ο Ερμής από την 1/5 και ο Άρης από τις 12/5 θα διευκολύνουν το φλερτ, τις γνωριμίες, τις προσεγγίσεις και τις διεκδικήσεις όμως συγχρόνως σου φουσκώνουν τα μυαλά και σε παρασύρουν σε λάθη. Ιδιαίτερα γύρω από τις 3/5, 9/5 και 15/5 και 26/5 καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις να επενδύσεις σε λόγια ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορείς να κρατήσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/5 στον Καρκίνο δίνει ώθηση σε μυστικές σχέσεις και ξυπνά το απωθημένο για κάποια παλιά αγάπη. Γύρω στις 16/5 είναι πολύ πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια ερωτική ιστορία που θα σε ταξιδέψει στον κόσμο της ευτυχίας. Αντίθετα, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ο έρωτας θα έχει το χρώμα του πάθους αλλά και του πόνου. Το απαγορευμένο θα έλκει σαν μαγνήτης και ο έλεγχος θα χαθεί.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο (ως τις 21/5) και τον Άρη (ως τις 12/5) στο ερωτικό και ευχάριστο ζώδιο του Ταύρου ο Μάιος είναι ένας μήνας με πολλές χαρούμενες και ευτυχισμένες στιγμές. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και τον τομέα των σχέσεων σου και ο γάμος σου ή δέσμευσή σου γίνεται για σένα καθημερινή ευκαιρία για απόλαυση. Θα νιώσεις πιο πολύ την φροντίδα και την αγάπη του/της συντρόφου σου ενώ γύρω στις 16/5 θα έχεις την ευκαιρία μέσα από ένα γεγονός που θα επηρεάσει ευχάριστα την καθημερινότητα σου και θα σου προσφέρει ανακούφιση να ενισχυθεί ο στενός δεσμός με το έτερο σου ήμισυ. Η Νέα Σελήνη στις 18/5 δείχνει νέα ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή ή σε σχέση με παιδιά και χόμπι που θα σου προσφέρουν συναισθηματική πληρότητα. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη θα σχηματίσει δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και δείχνει ανεξέλεγκτες εμμονές, αποκαλύψεις μυστικών και πυροδότηση καταστάσεων που σιγοβράζουν καιρό, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο. Προσοχή σε φίλους και γνωστούς που ζηλεύουν ή εχθρεύονται τον/την σύντροφό σου.
Αδέσμευτος
Αν και για τους περισσότερους ο Μάιος είναι ένας δύσκολος μήνας με προκλήσεις και βαθιές αλλαγές για σένα αγέρωχε Αιγόκερω παρουσιάζει σε μεγάλο βαθμό θετικές προοπτικές για την προσωπική σου ζωή. Με τον Ήλιο (ως τις 20/5) και τον Άρη (ως τις 12/5) στον αισθησιακό και τρυφερό Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία τόσο να ερωτευτείς όσο και να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για την αισθηματική σου ζωή. Στις 6/5 είναι πιθανόν να δημιουργήσεις μια σχέση που θα αλλάξει προς το καλύτερο το πεπρωμένο σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το β' δεκαήμερο. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και θα έχεις τη δυνατότητα να βιώσεις τη συντροφικότητα, να δημιουργήσεις μια σχέση και να έρθεις πιο κοντά με άτομο που έχεις ερωτευτεί. Στις 16/5 η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα υπόσχεται μια ονειρική αγάπη, που θα σου προσφέρει το συναισθηματικό καταφύγιο που ζητάς και θα εκπληρώσει την επιθυμία για οικογένεια. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα το σύμπαν δονείται σε τελείους διαφορετικούς ρυθμούς πιο εκρηκτικούς και εκτός ελέγχου. Έρωτες που θα γεννηθούν αυτήν την περίοδο, ιδιαίτερα επηρεάζεσαι εσύ του β' δεκαημέρου, θα είναι εξαιρετικά δυνατοί όμως η μοίρα τους δένει με πόνο, μυστικά και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Υδροχόος

Δεσμευμένος
Σε έναν μήνα που η σύγχυση και η ασυνεννοησία θα κάνουν πάρτι η παρουσία του Δία στον Λέοντα αποτελεί οιωνό προστασίας για τη σχέση σου. Η παρουσία του Ήλιου στον Ταύρο (ως τις 21/5) δείχνει ότι ο/η σύντροφός σου θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσένα σε συναισθηματικό επίπεδο και θα θέλει τη βοήθεια σου είτε στο σπίτι είτε σχετικάμε κάποιο οικογενειακό ζήτημα. Η είσοδος του Ερμή την 1/5 στο φιλικό και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων δείχνει μια περίοδο που βόλτες, εκδρομές και συζητήσεις θα κάνουν τη σχέση πιο ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, η ανάδρομή φορά του στις 19/1 προεικονίζει ασυμφωνίες, παρεξηγήσεις και προβλήματα που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα σε σχέση με ένα παιδί, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου σας ή της ερωτικής σας ζωής. Με τον Άρη από τις 12/5 στο ευέλικτο, έξυπνο και κεφάτο ζώδιο των Διδύμων θα γίνεις πιο κινητικός και θα κάνεις νέα βήματα με σκοπό αυτά να φέρουν έναν άλλο αέρα στα αισθηματικά σου. Ωστόσο, οι δυσαρμονικές όψεις που πραγματοποιεί στις 15/5 και στις 26/5 δείχνει ότι θα συναντήσεις εμπόδια και τρικλοποδιές. Είναι σημαντικό να προσέξεις πολύ την επικοινωνία αυτό το μήνα, αυτή μπορεί να σε «κάψει» ή να σε «ανεβάσει».
Αδέσμευτος
Με τον Ερμή (από την 1/5), τον Άρη (από τις 12/5) και τον Ήλιο (από τις 21/5) στο φιλικό και παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων ο Μάιος θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείς στον έρωτα, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να κερδίσεις τα πλήθη. Ωστόσο, λόγω ότι στις 3/5 και 9/5 ο Ερμής και στις 15/5 και 26/5 ο Άρης συναντούν τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα θα υπάρξουν προβλήματα, απορρίψεις, απογοητεύσεις και προδοσίες. Χρειάζεται να προσέξεις τόσο τις επιλογές σου γιατί μπορεί να σε μπλέξουν όσο και τις επιδιώξεις σου γιατί μπορεί να γίνουν αιτία για να κατηγορηθείς για μη ηθική στάση και απάτη. Πολύ πιθανόν, στον χώρο της δουλειάς σου ή σε ένα χώρο που τον επισκέπτεσαι σε καθημερινή βάση να κάνεις μια γνωριμία που θα μετουσιωθεί σε έναν έρωτα που θα σε μαγέψει γύρω στις 16/5. Από την άλλη, στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα το ερωτικό σκηνικό γίνεται εκρηκτικό. Πάθη και ακρότητες, μυστικά και αποκαλύψεις, μοιραίοι και αντισυμβατικοί έρωτες θα διεκδικούν πρωταγωνιστές. Απρόβλεπτος και αντιδραστικός από τη φύση σου ίσως κάνεις το αντίθετο από ό,τι πρέπει γιατί δεν θα μπορείς αλλιώς.

Ιχθύες

Δεσμευμένος
Ο μήνας κάνει ποδαρικό με τον Ερμή, κυβερνήτη τόσο της ερωτικής ζωής όσο και των σχέσεων σου, να εισέρχεται στο ανήσυχο και επιπόλαιο ζώδιο των Διδύμων. Ως εκ τούτου, ιδιαίτερα ζητήματα σε σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και μέλη αυτής, θα είναι αιτία για να βρίσκεσαι σε μια περίεργη κατάσταση με το ταίρι σου. Μετακινήσεις και ταξίδια σε γονείς και πεθερικά μόνο προβλήματα μπορούν να φέρουν και λόγια που θα μείνουν στον αέρα. Η ανάδρομη φορά του από τις 19/5 σε βάζει σε μια διαδικασία να ξανασκέφτεσαι παλιά γεγονότα που αντί όμως να βοηθούν τη σχέση φέρνουν ένταση και εκνευρισμό καθώς θα υπάρξουν και πολλές παρανοήσεις. Στις 8/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και όχι μόνο θα νιώθεις πιο ερωτικός αλλά και μέσα σου το συναίσθημα για το/την σύντροφό σου θα είναι έντονο. Στις 16/5 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τονίζει το ρομαντισμό και την αγάπη με το ταίρι σου και δίνει τη δυνατότητα, ιδιαίτερα σε εσένα του α' δεκαημέρου, να καλωσορίζεις ένα πολύ όμορφο δώρο στη ζωή σου. Δώσε έμφαση σε ερωτικές αποδράσεις που θα συσφίξουν τη σχέση σας!
Αδέσμευτος
Την 1/5 ο Ερμής που εξουσιάζει τόσο τον αισθηματικό τομέα όσο και τις σχέσεις σου εισέρχεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας μια περίοδο που θα είσαι πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Ωστόσο, το φλερτ μπορεί να ικανοποιεί το νου όμως εσύ θες συναίσθημα και αν δεν το πάρεις μπορείς να απογοητευτείς ή να φύγεις μακριά από ένα πρόσωπο. Γύρω στις 3/5 και 9/5 αλλά και κοντά στις 15/5 και 26/5 απέφυγε να πλάθεις σενάρια για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια νέα γνωριμία και μην βιάζεσαι να κάνεις βήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον συναισθηματικό Καρκίνο από τις 8/5 τονίζει την ερωτική σου διάθεση και φέρνει στη ζωή σου πρόσωπο που μπορεί να αγγίξει το συναίσθημα και τη ψυχή σου. Ουσιαστικά, σου δίνει και μια άλλη επιλογή εκτός από γρήγορες, επιφανειακές και επιπόλαιες ιστορίες που μόνο σκοπό έχουν απλά να φέρουν λίγο χρώμα και κέφι στη ζωή σου. Στις 16/5 το ρομαντικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να πλημμυρίσει τη ζωή σου με χαρά. Καλωσόρισε τον έρωτα και αφέσου στο βυθό των συναισθημάτων. Οι μέρες που χρειάζεται να μην παρασυρθείς σε ανούσιες ή επώδυνες ερωτικές περιπέτειες είναι γύρω στις 3/5, 9/5, 15/5, 22/5, 25/5, 26/5.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved