Πλανητικό σκηνικό Μαΐου 2015

Προσοχή στο μάζεμα παπαρούνων ακολουθεί ναρκοπέδιο

Πλανητικό σκηνικό Μαΐου 2015

Κι ενώ ο απολαυστικότερος μήνας του χρόνου κάνει την εμφάνισή του με στεφάνια και ευωδιές, ο οργασμός της φύσης δύσκολα εξάπτει και τον προσωπικό μας, καθώς εν μέσω δημιουργικής ασάφειας και Eurοvision, ψάχνουμε εναγωνίως τους δώδεκα πόντους, που θα αναπτερώσουν το ηθικό μας.

Ο Ήλιος από τις 10 μοίρες του Ταύρου, θα έρθει σε δυσαρμονική επαφή με τον Δία και σε αρμονική με τον Πλούτωνα από 11 έως 11/5, ενώ από 1 έως 4/5 θα φλερτάρει και με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια γλυκιά ψευδαίσθηση στο σύντομο ταξίδι αναψυχής μας, με αποσκευές την υπερβολή, το πάθος και τη φαντασία, που κορυφώνονται στις 4 και 6/5.
Μετά από αυτή την όαση που δεν ξεμένουμε από λαγνεία, νοσταλγία και πάθος φροντίζοντας να μας τα διατηρεί η Αφροδίτη φρέσκα στην κατάψυξη, ο Ήλιος στις 21/5 στις 11.45 το πρωί θα περάσει στους Διδύμους.
Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα χωνεύεται δύσκολα από Δίδυμους, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένους του πρώτου δεκαήμερου, που πολύ πιο έντονα από όλους μας βιώνουν μια κρίση σε όλα τα επίπεδα.
Έως το τέλος του μήνα η αντίθεση με τον Κρόνο, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη, προκαλούν πολλές αναταραχές, εμπόδια και δυσκολίες, που κορυφώνονται στις 22 και 31/5.
Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για να λύσουμε θέματα ή να προχωρήσουμε σε αποφάσεις, παρόλο που η δράση μας θα είναι ακμαία, αλλά όχι και αποτελεσματική.

Ο Ερμής σε ένα από τα αγαπημένα του ορμητήρια αυτό των Διδύμων, εξορμά έως τις 18 του μήνα, με πρόθεση να μας κάνει να επικοινωνήσουμε πολύ, να συναναστραφούμε πολύ κόσμο, να συλλέξουμε πληροφορίες και γνώση.
Η αντίθεση με τον Κρόνο από 1 έως 8/5 προτίθεται να χαλάσει τα προηγούμενα σχέδια της γλυκιάς μας ψευδαίσθησης, η οποία αποδεικνύεται ακατανίκητη.
Ωστόσο ας έχουμε το νου μας στα όρια που μας ζητάει να βάλουμε ο Κρόνος, ειδικά στις 3/5.
Στις 18 του μήνα στις 4.50 τα ξημερώματα, ο Ερμής κοντοστέκεται για να προετοιμαστεί για την ανάδρομη κίνησή του, η οποία θα αρχίσει στις 20/5 την ίδια ώρα.
Το εξάγωνο με τον Δία από 11 έως 24/5 θα είναι πολύ ευεργετικό έως τις 18 του μήνα, βοηθώντας να ξεμπλοκάρουμε, με πολύ γενναιόδωρες πράξεις και εκφράσεις, αλλά από 18 έως 24/5 διογκώνει όσα έχουν παραμείνει στο κεφάλι μας.
Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 4 έως 31/5 λειτουργεί και αυτό έως τις 18/5 με λιγότερη ένταση από ότι μετά.
Αυτό σημαίνει πως πριν τις 18 του μήνα οτιδήποτε δραματοποιήσουμε με τη σκέψη μας, θα πάρει έκταση υπερπαραγωγής και μετά τις 18/5.

Η Αφροδίτη θα αερίζεται και αυτή στους Διδύμους έως τις 8/5, που θα βουτήξει στα λάγνα νερά του Καρκίνου.
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχουμε την πολυτέλεια να ταξιδέψουμε, να φλερτάρουμε, να επικοινωνήσουμε αφοπλίζοντας τους άλλους, να ζήσουμε γενικά τη γοητεία του εφήμερου, χωρίς να μας πονάει η πρόσκαιρη αντάμωσή του.
Από τις 8/5 και μετά που θα περάσει στον Καρκίνο, το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από 11 έως 22/5, υμνεί τον έρωτα και όλες τις εκφάνσεις του και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ ώστε να μην θυματοποιήσουμε τον ρεαλισμό μας, στην προσπάθειά μας να εξιδανικεύσουμε ακόμα και τον δείκτη προστασίας του αντηλιακού μας, με αποκορύφωμα στις 16/5.
Η μόνη ελπίδα να μην πατώσουμε στην πισίνα με τα μέλια, είναι οι δυσαρμονικές όψεις με τους Πλούτωνα και Ουρανό από 16 έως 31/5, που μας καλύπτουν μόνο έως τις 22/5, κάνοντάς μας παράλληλα εριστικούς, απαιτητικούς και άκρως κυκλοθυμικούς.
Με την πάροδο αυτής της μέρας, περνάμε σε παρορμητικές συμπεριφορές, ξεσπάσματα και διεκδικήσεις, που πριν από λίγες μέρες ορκιζόμασταν πως δεν μας αφορούσαν, απολαμβάνοντας μόνο τη μαγεία της στιγμής.
Όλες οι σχέσεις οποιασδήποτε μορφής, βομβαρδίζονται από αιτήματα και προτροπές που ζητάνε ανταπόκριση εδώ και τώρα, με αποκορύφωμα στις 31/5.

Ο Άρης από τις 22 μοίρες του Ταύρου ξεδιπλώνει την αισθησιακή αλλά και την πεισματική του φύση έως τις 12/5, που θα περάσει στους Διδύμους.
Μέχρι αυτό του το πέρασμα θα νιώθουμε μια ακατανίκητη ορμή που συνοδεύεται από ένα ζωώδες ένστικτο για σεξουαλική επαφή, ενώ πολλοί θα ανακαλύψουν πως η επιμονή και το πείσμα σε μια κατάσταση, γίνεται σχεδόν ψυχωσική.
Από τις 15 του μήνα ο Άρης παραδίνεται στο βοριαδάκι των Διδύμων για να μειώσει τη φλόγωση, αλλά από αυτή τη θέση έρχεται αντιμέτωπος με την αντίθεση με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από 12 έως 31/5, φέρνοντάς μας μπροστά σε πολλές ανασφάλειες, ερωτηματικά, αμφιβολίες, φόβους και διχασμούς.
Το διάστημα είναι δύσκολο για την ψυχολογική μας σταθερότητα, ενώ αυτοί που έχουν σοβαρό λόγο να θρηνούν, χρειάζονται υπερβολικά μεγάλη στήριξη.

Ο Δίας συνεχίζει την ορθή φορά του στον Λέοντα από τις 13 έως τις 16 μοίρες του ζωδίου, τρέχοντας να συναντήσει για άλλη μια φορά τον Ουρανό και από τις 9/5 να αρχίσει και πάλι το συναρπαστικό τους αλισβερίσι, που έχει ευχάριστο αντίκτυπο σε όλους.
Ειδικότερα οι Λέοντες, οι Κριοί και οι Τοξότες που γεννήθηκαν στο μέσο του δεύτερου δεκαήμερου, νιώθουν σαν θηριοδαμαστές των πιο ανεξημέρωτων και άγριων απειλών.

Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του από 3 έως 1 μοίρες του Τοξότη κλονίζοντας αρκετές αξίες, αλλά εγκαταλείποντας το μαστίγιο που είχε προσθέσει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που πλέον αποδυναμώνεται.

Ο Ουρανός προχωρά σαρωτικός στον Κριό από τις 17 έως τις 19 μοίρες του ζωδίου, τραγουδώντας στον Δία «Σ' αγαπώ και δεν σ' αλλάζω», ο Ποσειδώνας ακίνητος στις 9 μοίρες των Ιχθύων και ο Πλούτωνας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω στις 15 μοίρες του ζωδίου.

Η Πανσέληνος στις 4/5 στην 14η μοίρα του Σκορπιού σε τετράγωνο με Δία, τρίγωνο με Ποσειδώνα και εξάγωνο με Πλούτωνα, επιβεβαιώνει απλά πως ο μήνας είναι μια γλυκιά παραίσθηση, που μας οδηγεί σε εθελούσια παράδοση στα πιο ακραία και αντιφατικά μας συναισθήματα.

Η Νέα Σελήνη στις 18/5 στην 27η μοίρα του Ταύρου με τον Ερμή σε στάση, να φρενάρει αυτό που μας προτρέπει να ξεκινήσουμε, αφήνει στη διακριτική μας ευχέρεια τον χειρισμό των καταστάσεων όχι όπως θέλουμε, αλλά όπως μπορούμε, χωρίς να αφήνει καμιά δυνατότητα να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω.

{youtube}jJg-PgBxMb0{/youtube}

Διάβασε επίσης:

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια

Αριθμολογία: Τα ερωτικά και οικονομικά του Μαΐου

Κατέβασε τώρα το νέο application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved