Οι χρησμοί του Απριλίου 2015 για την Ελλάδα

Τι προβλέπεται για το μήνα Απρίλιο σχετικά με το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Απριλίου 2015 για την Ελλάδα

«Αγοράστε όταν ακούσετε τα κανόνια. Πουλήστε όταν ακούτε τις τρομπέτες.» Βαρώνος Ροθτσίλντ

Φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στους «Χρησμούς Απριλίου 2015 για την Ελλάδα».

Φτάσαμε στο τέλος του 1/3 του έτους, ενός έτους δύσκολου που θα «παιχτούν» πολλά σχετικά με το μέλλον της πατρίδος. Η περιοχή της Ευρώπης μοιάζει, ή μάλλον είναι, ιδιαίτερα «εύφλεκτη» και αργά ή γρήγορα θα γίνει ο χώρος που θα διαδραματιστούν αρκετά γεγονότα . Η Ευρώπη δυστυχώς συμπεριφέρεται παρανοϊκά ακολουθώντας την πολιτική χωρισμού της σε δύο τμήματα, δηλαδή στους θιασώτες του Γερμανικού άξονα και στους λοιπούς «φτωχούς» συγγενείς.

*Τ’ άστρα του ουρανού έχουν γράψει τα μηνύματα που προορίζονται μόνο για σένα. Διάβασέ τα και κατανόησε καλύτερα τον εαυτό σου και τη σχέση σου με τους άλλους*

Η Ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να οδηγήσει το πλοίο της χώρας αλλά βρίσκει συνεχώς σε υφάλους και όπως υποδεικνύει ο προοδευμένος πλανήτη της Uranian Astrology, ο Υποθετικός Κρόνος (Kronos), που συμβολίζει τον τρόπο διακυβέρνησης, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνα αφού συναντά τα δυσμενή μεσοδιαστήματα Σελήνη/ Άδμητος (Admetos) και Πλούτωνας/ Άδμητος(Admetos) αντίστοιχα. Αστρολογικές «συναντήσεις», που προεικονίζουν μια περίοδο τεραστίων δυσκολιών όπου το Κράτος ήδη τρομερά καταπιεσμένο πιέζεται κι άλλο και αλλάζει την μέχρι τώρα στάση του και συμπεριφορά.

Ο μήνας Απρίλιος είναι για τη χώρα μας μια παρατεταμένη «Μεγάλη Εβδομάδα» και με τον προοδευμένο Ουρανό στο μεσοδιάστημα Ερμή/ Ποσάιντον (Poseidon) ίσως επιχειρηθεί να γίνει μια «επανάσταση» με απρόβλεπτες συνέπειες αφού θα είναι κάτι σαν «απασφάλιση» επιθετικής χειροβομβίδας εντός του κόλπου της Ε.Ε.
Από τον Απρίλιο του 2015 έως και τα μέσα Δεκεμβρίου του 2016 η Ελλάδα μέλλει να παίξει τον πιο καταλυτικό ρόλο στην ιστορία από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το ζήτημα που εγείρεται στην παρούσα φάση είναι τι θα κάνει η παρούσα κυβέρνηση. Εάν δεν τρίξει τα δόντια, τότε οπωσδήποτε θα το κάνει κάποια άλλη.

Επιπλέον, ο προοδευμένος Ήλιος μιλά για έναν μήνα ο οποίος θα βγάλει μεγάλη ένταση αλλά και ανέλπιστα γεγονότα που θα συμβούν εντός της Ελλάδος και θα κάνουν την χώρα πρωτοσέλιδο σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Επίσης και ο προοδευμένος Ερμής «μιλά» για συνεχείς δηλώσεις σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, πράγμα που ενισχύει την τάση η Ελλάδα να γίνει ξανά πρώτο θέμα στην διεθνή ειδησεογραφία.

Συνάμα, το προοδευμένο Wi (το σημείο της Μηδενική Κριού ή αλλιώς άξονας της Γης) εμπλέκεται σε εξισώσεις που προεικονίζουν δυσμενή γεγονότα και εμπρησμούς σε μέσα μεταφορών (μέσα σε αυτά είναι και τα επίγεια, σταθερής τροχιάς, και τα εναέρια μα και τα θαλάσσια) αλλά προϊδεάζει και προβλήματα στο «ταμείο» του Κράτους ή στις τράπεζες.

Αυτό που ανησυχεί είναι ο προοδευμένος Κρόνος, καθότι προμηνύει «την έναρξη ενός μοναχικού ταξιδιού», την πιθανότητα προβλήματος ρευστότητας στα ταμεία του κράτους αλλά και ξαφνικές «απώλειες» που θα γίνουν μοχλός πίεσης για την κυβέρνηση.
Ο προοδευμένος Βουλκάνους (Vulcanus) καταδεικνύει εκτεταμένες επαφές της χώρας με πρόσωπα και θεσμούς που ελέγχουν άτομα και καταστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να ληφθούν σχετικές κινήσεις ή να θεωρηθούν ως αλλαγή γεωστρατηγικών ισορροπιών. Επίσης, είναι πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια μια μεγάλη ιστορική ανακάλυψη.

Ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, από πρόοδο συναντά τον γενέθλιο Βουλκάνους (Vulcanus) αλλά και το μεσοδιάστημα Ήλιος/ Ζεύς (Zeus) που δείχνει πως πράξεις και δράσεις της χώρας η οποία θα σταθεί απέναντι σε άλλους θα βάλουν φωτιά. Ακόμη, υποδεικνύει μια ξαφνική επιτυχία μέσα από μια ανέλπιστη υποστήριξη. Μέσα σε όλα αυτά ο προοδευμένος Ουρανός συναντά μεσοδιαστήματα που δείχνουν πως κάποιοι έχουν αποφασίσει να «θυσιάσουν» την Ελλάδα.

Οι διελεύσεις... τρόμου και η Έκλειψη

«Πέρα από τα όρια αυτού του τόπου, όπου φωτίζει μόνο ο Τρόμος κι σκιά, ο Φόβος ακλόνητο με βρήκε και ατρόμητο θα συνεχίσει να με συναντά. Λίγο με νοιάζει αν πόρτες κλείνουν κι αν μες την τιμωρία ζω. Εγώ της μοίρας μου ο αφέντης και της ψυχής μου ο καπετάνιος είμαι εγώ». Απόσπασμα από το ποίημα Invictus

Ο Απρίλιος, σηματοδοτείται από μια «ματωμένη» Σεληνιακή Έκλειψη στις 14ο 27' στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 4 του μήνα με συμμετοχή του διελαύνοντα Πλούτωνα η οποία δείχνει την ολοκληρωτική αλλαγή μιας κατάστασης. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας «χτυπά» τους προοδευμένους άξονες Σελήνη/ Άδμητος (Admetos) και Πλούτωνας / Άδμητος (Admetos) που προμηνύουν επώδυνες καταστάσεις επιφυλάσσεται ένα ...τέλος και ένας βαθύς μετασχηματισμός – ανασχηματισμός.

Παράλληλα, ο διελαύνων Ήλιος συναντά τον Άδμητο (Admetos) σε κοσμικό επίπεδο πράγμα που σημαίνει πως μεταξύ 4 και 6 Απριλίου ίσως να έχουμε επώδυνες καταστάσεις και δυσμενή γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα.
Εφιαλτικό είναι το διάστημα γύρω από το τριήμερο 7 με 10 Απριλίου για την Ελλάδα, αφού ο διελαύνων Άρης, ως πυροδότης γεγονότων και εξελίξεων , συναντά τον γενέθλιο Άδμητο (Admetos) και προδικάζει τρόμο και πίεση ενώ δείχνει ότι ίσως προκύψει οικονομικός πανικός. Έτσι, κάποιοι «διώκτες» της χώρας θα θελήσουν να παρουσιαστούν ως «σωτήρες» της αλλά η υποτιθέμενη σωτηρία μας θα είναι ακόμα μια παγίδα.
Τέλος, μια κρίσιμη και πολεμική περίοδος είναι το διάστημα γύρω από τις 15 και 22 Απριλίου αφού ο διελαύνων Ζευς (Ζευς) θα αναγκάσει τη χώρα να μπει σε μια κατάσταση επιφυλακής για ενδεχόμενο κάποιου τρομοκρατικού ή άλλης μορφής «χτυπήματος».

Αυτές ήταν οι αστρολογικής εκτιμήσεις με βάση την Uranian Astrology για το τι μέλλει γενέσθαι κατά την διάρκεια του Απριλίου 2015. Να θυμάστε πως από την προδοσία στον κήπο της Γεσθημανής μέχρι την Ανάσταση μεσολαβεί η Σταύρωση αλλά το διάστημα είναι μικρό...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved