Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

Αστρολογική εκτίμηση για τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου

Καταραμένε Έλληνα.
Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση...
Γιατί να σε αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου; ΣΙΛΕΡ


Φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του μηνός Απριλίου 2015. Το παραπάνω απόσπασμα είναι από ποίημα του Φρίντριχ Σίλερ και περιγράφει την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει ως χώρα αλλά και τους λόγους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου και την αστρολογική ερμηνεία τους, την οποία θα προσπαθήσω να σας την αναπτύξω με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια.

Κατ' αρχάς, τα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα λόγω του ότι μελετάμε - αναλύουμε δυο σοβαρές και κρίσιμες Εκλείψεις.
Η πρώτη είναι Ηλιακή Έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στις 29ο και 27' των Ιχθύων υποδεικνύοντας το κλείσιμο ενός κύκλου μα και το άνοιγμα ενός νέου μέσα από μιας μορφής «θυσία». Ιδιαίτερα για την Ελλάδα έχει σημαντική βαρύτητα γιατί «χτυπά» μέσω όψης τετραγώνου την προγενέθλια έκλειψη του χάρτη της Μεταπολίτευσης (28η μοίρα των Διδύμων, εντός του 12ου οίκου) που υποδεικνύει μιας μορφής δοκιμασίες. Συγχρόνως, είναι σε απόλυτη σύνοδο με τον Ουρανό του αστρολογικού χάρτη της ένταξης μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (3/5/2010), πράγμα που θα φέρει ανακατατάξεις και ανατροπές στην συνεργασία της χώρας μας με το ΔΝΤ (τρόικα) με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Η δεύτερη είναι Σεληνιακή έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού. Θα είναι σε δυσαρμονική όψη με τον διελαύνοντα Πλούτωνα, πυροδοτώντας έτσι καταστάσεις που σιγοβράζανε εδώ και καιρό.

*Η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου έχουν γραφτεί στα άστρα. Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για την προσωπική και ψυχική σου εξέλιξη*

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Ηλιακή έκλειψη της 20/3 βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον απλανή αστέρα Scheat που είναι ένας αστέρας φύσεως ΕΡΜΗ/ΑΡΗ και πολλές φορές προκαλεί ναυάγια (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), εκρήξεις, πλημμύρες, αδιέξοδα και γενικά ατυχείς και επώδυνες καταστάσεις. Εξαιτίας του ότι πραγματοποιείται στην 29η μοίρα που βάσει της θεωρίας του «Κλειστού κυκλώματος» έχει αριθμητική τιμή 5, που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Λέοντα, δεν αποκλείεται να έχουμε απώλειες παιδιών/νέων, άσχημα γεγονότα κατά την ώρα αθλοπαιδιών, φύλαξης σε σχολικά συγκροτήματα, όπως και αρνητικά συμβάντα σε χώρους διασκέδασης ή ψυχαγωγίας. Επίσης, είναι πιθανά ζητήματα σχετικά με αλλοίωση αποτελεσμάτων σε αθλητικά παιχνίδια χάριν στοιχημάτων, ναυάγια πολυτελών πλοίων ή που μεταφέρουν τέτοια προϊόντα. Συγχρόνως, μελετώντας και τις πλανητικές εξισώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο θα βγάλει δικαστικές αποφάσεις ιδιαίτερα «περίεργες» αλλά και αλλαγή στις νομισματικές ισορροπίες «τρόμου» μεταξύ ευρώ και δολαρίου. Παράλληλα, ίσως επιφέρει την επιδείνωση της υγείας ή την απώλεια ενός καλλιτέχνη ή επιχειρηματία. Πιθανόν, μάλιστα μέσω αυτής της απώλειας να σηματοδοτηθεί το «τέλος μιας εποχής». Η 29η μοίρα έχει ως ερμηνεία «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», δηλαδή του αλλιώς φαίνεται κι αλλιώς είναι, της εξαπάτησης. Αυτή η μοίρα σχετίζεται επίσης και με την σκιά ενός εκβιασμού.

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 4/4 στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού σε *μοίρα Ταύρου, που δείχνει μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και θυσίες η οποία όμως μπορεί να οδηγήσει σε θρίαμβο. Επιπλέον, λόγω της εμπλοκής του Πλούτωνα στη Σεληνιακή Έκλειψη είναι πιθανά ζητήματα που σχετίζονται με μετατροπές ή μετασχηματισμούς σχέσεων σε επίπεδο κρατών, κομμάτων, εταιρειών αλλά και ανεβοκατεβάσματα σε μετοχές και χρηματιστήρια.

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή Έκλειψη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω οικονομικού bullying»

Η Νέα Σελήνη - Ηλιακή έκλειψη, μελετώντας τον αυτοτελή της χάρτη με συντεταγμένες Αθηνών, δείχνει ότι θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα με πρώτες ύλες που εισάγονται από το εξωτερικό και ενδεχομένως προβλήματα με πληρωμές (είτε στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα) ενώ σε «άνωθεν» εντολές θα υπάρξουν αντιδράσεις από πλευράς μας... ίσως μη αναμενόμενες για τους περισσότερους. Ο Ωροσκόπος προϊδεάζει για μια κατάσταση που θα δημιουργήσει έναν μικρό πανικό και ένα νοητικό κομφούζιο προσωρινό ενώ το Μεσουράνημα σηματοδοτεί εξελίξεις όπου η χώρα μας θα δεχθεί μια κίνηση «σαχ» αλλά που εν συνεχεία θα γίνει «ρουά-ματ» στους εταίρους μας. Πάντως αίσθηση προκαλεί το Local Ascendant της Αθήνας (Τοπικός Ωροσκόπος της πόλης των Αθηνών) που από τη μία δηλώνει κυβερνητικές επαφές με εταιρείες για προσέλκυση επενδύσεων και από την άλλη υποδεικνύει ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο οικονομικής ασφυξίας. Πράγμα που ασφαλώς απευχόμαστε, μα που δυστυχώς κάποιοι το έχουν προετοιμάσει.

Μελετώντας τον χάρτη της Νέας Σελήνης σε σχέση με αυτόν της Ελλάδας (γενέθλιο χάρτη) το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης προεικονίζει μια ρήξη εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου αλλά και την επιστράτευση κάποιου για τις διαπραγματεύσεις. Το Μεσουράνημα δείχνει την ενεργοποίηση μιας «μυστικής συμφωνίας» ή «δόγματος» που φέρνει τα πάνω –κάτω στις εξελίξεις όπως κι η εμπλοκή των αξόνων Hades/Apollon και Δία/Kronos αντίστοιχα. Αυτό είναι που θα κάνει κάποιους να «επισπεύσουν» τα σχέδια για αποδόμηση της ελληνικής κυβέρνησης. Ο Ωροσκόπος μιλά για συζητήσεις επί συζητήσεων μα και για το φόβο ορισμένων για απρόβλεπτες κινήσεις από μεριάς μας.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με αυτόν του προοδευμένου της Ελλάδας το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ηλίου της Νέας Σελήνης δείχνει την ικανότητα της κυβέρνησης να πετύχει έστω μια «πύρρειο νίκη» γοήτρου μέσα σε ένα κλίμα μάλλον εχθρικό ενώ μέσα από ιστορικά γεγονότα, θα βρεθούν ατράνταχτα επιχειρήματα υπό την μορφή του δεδικασμένου.

Εν κατακλείδι, η Ηλιακή Έκλειψη έρχεται να δώσει το έναυσμα για να πυροδοτηθούν γεγονότα τα οποία θα ενεργοποιηθούν μετά τις 30/3 και θα κορυφωθούν πλησίον της Σεληνιακής Εκλείψεως στις 4/4 που ακολουθεί.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Ν' αγαπάς την πατρίδα, ακόμα κι αν είναι άδικη» ΠΛΑΤΩΝ

Η Πανσέληνος του Απριλίου (4/4) θα πραγματοποιηθεί στην 14η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού και θα βγάλει προβλήματα τα οποία θα προκύψουν από άτομα που θα επιδείξουν αλαζονεία. Κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου, το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης προεικονίζει προβλήματα με γυναίκες αλλά και πρόσωπα που ιδεολογικά είναι πλησίον της κυβέρνησης. Ο Ωροσκόπος του αυτοτελούς χάρτη μιλά για ένα αποτράβηγμα - μια «καραντίνα» από μια συμμαχία, από έναν συνεταιρισμό ενώ το Μεσουράνημα υποδεικνύει επιβράδυνση της ανάπτυξης και δυσκολίες στην προσαρμογή σχετικά με μια νέα κατάσταση.

Συγκρίνοντας τώρα την Πανσέληνο με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας διακρίνουμε πως ο Ωροσκόπος προεικονίζει τον ενθουσιασμό που επικρατεί στην κοινωνία μέσα από τη δικαίωση ενός «λαϊκού» αιτήματος αλλά και από την έναρξη ακροαματικής διαδικασίας ή άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρους προσώπου από την πολιτική σκηνή. Το Μεσουράνημα μιλά για κάποια άτομα που δρουν απερίσκεπτα και κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να υποφέρει εξαιτίας αντιμετώπισης τους με προκατάληψη και υποδεικνύει ότι τελικά κάποιοι θα χάσουν κάτι από τα υπάρχοντα τους. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Σελήνης/Ουρανού, υποδεικνύοντας ότι το έργο δραστήριων γυναικών που θα βγάζουν «όλη την δουλειά» θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Μέσα από την σύγκριση της Πανσελήνου με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας προκύπτει πως η χώρα θα δοκιμάσει έναν βαθύ μετασχηματισμό και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι Έλληνες για μια αλλαγή αφού μιλάμε για ένα τέλος (Ήλιος/Admetos) αλλά και μια κατάσταση κάπως δύσκολη. Επιπλέον, το Μεσουράνημα υποδεικνύει ότι «έχουν γνώση οι φύλακες» και ξέρουν μέχρι πόσο μας παίρνει να τραβήξουμε το σκοινί. Η ικανότητα της πειθούς της κυβέρνησης θα δίνει απλές και προσωρινές λύσεις...

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο μήνας αυτός κρύβει αρκετές εκπλήξεις σε πολιτικό επίπεδο. Χρειάζεται να παραμείνουμε ενωμένοι διότι μας απομένουν λίγοι μήνες μέχρι να υπάρξει ανάσταση της χώρας μας. Οι πλανητικές εξισώσεις και οι όψεις του διελαύνοντα Ποσειδώνα προειδοποιούν ακριβώς αυτό που λέει και το Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον στο ΙΓ'30: «Οι έσχατοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι έσχατοι.».

*Είναι μια μοίρα Ταυρίσια που λόγω του αθροίσματος του (1+4)=5 μας δείχνει τον άνθρωπο που για να εξελιχθεί ή και για να πετύχει κάτι τελικά θυσιάζει κάτι άλλο. Όταν όμως επιτευχτεί αυτό (η θυσία, ο παραμερισμός κάποιων απολαύσεων) τότε η 14η μοίρα μπορεί να θεωρηθεί μια οκτάβα του 2, δηλαδή της Υπέρτατης ισχύος

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved