Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου

Αστρολογική εκτίμηση για τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο

Ελλάδα: Τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου

Τελειώσανε τα λόγια και τ' αστεία.
Ολούθε τρίζει η σάπια πολιτεία,
Κάνει νερά και γέρνει το καράβι.
δεν το σώζουν του φασισμού οι μπράβοι.
Κ. Βάρναλης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Μαρτίου 2015, τα οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμα για το μέλλον μας, αφού κάποιοι θα νοιώσουν ότι βιώνουν το... μαρτύριο του Σίσυφου.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 29.59' του Υδροχόου δηλαδή στο «παρά πέντε»... στους Ιχθύες. Αλλαγές, μεταρρυθμίσεις και νέες καταστάσεις θα δημιουργούν, άλλοτε αίσθηση αμφιβολίας και άλλοτε ελπίδας ενώ κάποιες εξ αυτών θα είναι συνώνυμες της συμπαιγνίας, της εξαπάτησης και του δόλου. Υποκριτικές ή παρασκηνιακές ενέργειες, ιδιαίτερα για να αντιμετωπιστούν αντιδράσεις, αποσταθεροποιήσεις και κάθε λογής ανατροπές είναι πιθανές όπως και στυγνοί εκβιασμοί. Υποθέσεις περίεργες ή γρίφοι, θέματα με εξαρτήσεις, ασθένειες, προδοσίες, ασέλγειες και νεφελώδη δυσάρεστα γεγονότα θα σοκάρουν ή θα απασχολήσουν, κυρίως σχετικά με διασημότητες ενώ ηχητικά ντοκουμέντα και «υφαρπαγμένα» μηνύματα από υπολογιστές και κινητά θα πλήξουν άτομα επιφανή.
Δυστυχώς, το αστρολογικό «μενού» της Νέας Σελήνης περιέχει και προβλήματα στις εναέριες μετακινήσεις χωρίς να αποκλεισθεί η πιθανότητα της «εξαφάνισης» κάποιου αεροσκάφους (λόγω του ότι πραγματοποιείται στο τελευταίο δέκατο της μοίρας του ζωδίου του Υδροχόου) ενώ σε αθλητικά και καλλιτεχνικά δρώμενα (βραβεύσεις, αποτελέσματα κλπ) ίσως υπάρξουν εκπλήξεις «μεγατόνων». Πολύ πιθανόν σε κάποια εξ αυτών ο Δαυίδ να νικήσει τον Γολιάθ.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου 2015 πραγματοποιείται στις 5/3 στην 14η μοίρα του μεταβλητού άξονα Παρθένου-Ιχθύων και θα φέρει έντονα χρηματοοικονομικά σκάνδαλα αλλά και κρίσεις ως προς την επάρκεια χρημάτων και την ασφάλεια καταθέσεων που θα είναι «τεχνητές» ενώ δεν αποκλείεται να ακουστεί και ένα δυνατό «κανόνι» δυστοκίας ή στάσης πληρωμών εταιρείας κολοσσού, κράτους, δήμου ή πολιτείας. Από την άλλη, η Ηλιακή Έκλειψη εντός του Μαρτίου (θα την αναλύσουμε διεξοδικά στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Απριλίου) πραγματοποιείται στην 29η μοίρα των Ιχθύων και θα είναι χρωματισμένη από Άρια χαρακτηριστικά, λόγω του ότι και αυτή θα συμβεί στην τελευταία μοίρα των Ιχθύων, υποδεικνύοντας το κλείσιμο ενός κύκλου μέσα από δαιδαλώδεις συνθήκες και την έναρξη ενός νέου με ιδιαίτερη δυναμική.

Η Νέα Σελήνης και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς, χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς.» Κώστας Βάρναλης

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολη, ούτε ως προς τα συμβάντα που θα προκαλέσει μα ούτε και ως και προς την ερμηνεία της. Εξετάζοντας τον αυτοτελή της χάρτη με συντεταγμένες Αθήνας υπό το πρίσμα της Uranian Astrology οι εξισώσεις του μεσοδιαστήματος Ηλίου/Σελήνης δείχνουν ότι οι γυναίκες θα έχουν θετική εικόνα για την χώρα και την κυβέρνηση και ότι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες θα εκφράσουν σχετική στήριξη. Το Μεσουράνημα προεικονίζει προβλήματα που δημιουργούνται από συνομιλίες - συμφωνίες οι οποίες κρύβουν τεράστιες παγίδες και κινδύνους και που τελικά θα δημιουργήσουν συνθήκες επιβράδυνσης της οικονομίας. Ο Ωροσκόπος, του αυτοτελούς χάρτη της Νέας Σελήνης δείχνει πως η Ελλάδα, των τόσων προβλημάτων, θα παράσχει βοήθεια σε άλλο κράτος ενώ θα υποστεί απάνθρωπο εκβιασμό αλλά και θα πρέπει να αποτινάξει από επάνω της την λάσπη αφού αυτό υπαγορεύει η εμπλοκή του άξονα Ερμή/Άδη.

Περνώντας στην σύγκριση του χάρτη της Νέας Σελήνης με τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης τα πράγματα δείχνουν αρκετά ζόρικα αλλά τελικά κάτι καλό μπορεί να βγει από όλη αυτή την δύσκολη κατάσταση. Το μεσοδιάστημα της Νέας Σελήνης ως προς τον χάρτη της Μεταπολίτευσης δείχνει διαπραγματεύσεις οι οποίες οδηγούνται σε αδιέξοδο εξαιτίας γυναικών αλλά και μέσα από ακλόνητες πεποιθήσεις της Ελληνικής κυβέρνησης (Μεσουράνημα/Admetos) και όλα αυτά θα αντιμετωπιστούν με μια σχετική σκληρότητα και απάθεια από πλευράς των άλλων. Αναφέρω σχετική σκληρότητα διότι ελέγχοντας το Μεσουράνημα (δικές μας πράξεις) φαίνεται πως αυξάνεται η δημοτικότητα μέσα από την ακλόνητη στάση μας (Ήλιος/Admetos) και αυτό ασφαλώς δημιουργεί μια γενικευμένη αίσθηση ανασφάλειας στους συνομιλητές μας. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης μιλά για κοινωνική αναταραχή αλλά και κάποια τρομοκρατικά «χτυπήματα» που ομολογουμένως ίσως ξαφνιάσουν ακόμα και τις διωκτικές αρχές. Στόχος τους φαίνεται ότι θα είναι η διάσπαση του ενωτικού κλίματος το οποίο υπάρχει μέχρι στιγμής στην ελληνική κοινωνία και συγχρόνως θα υπάρξουν «κατευθυνόμενες» φωνές που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Μέσα σε όλα αυτά σιγά-σιγά η κοινωνία θα αρχίσει να ανακουφίζεται από κινήσεις «στοχευμένες».

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Ready your breakfast and eat hearty. For tonight we dine in hell!»

Η φράση αυτή είναι παρμένη από την ταινία «300» και αντικατοπτρίζει επ' ακριβώς τα μελλούμενα που θα έχουμε κατά την διάρκεια του παρόντος σεληνιακού φαινομένου. Και αυτό που διακρίνω μέσα από την μελέτη του αυτοτελούς χάρτη της Πανσελήνου είναι πως η Ελλάδα, ανεξαρτήτως από τις υπόγραφες ή παρατάσεις συμβάσεων, μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για άτομα που θα φέρουν νέα ρήξη, αφού θα αναπτυχτούν ξανά έριδες και φιλονικίες (Ερμής/Άρης) και παράλληλα δείχνει πως ο λαός παίρνει μια ανακούφιση. Αυτό που τρομάζει είναι οι εξισώσεις του Ωροσκόπου (οι πράξεις τρίτων και το αντίκτυπο που έχουν επάνω μας) αφού και μόνο η συμμετοχή του άξονα Άρη/Άδη υποδεικνύει καταστάσεις που υποκινούνται από τρίτους και θα θυμίζουν σε πολλά μεθόδους υποκόσμου. Εγκυμονεί ο κίνδυνος δολιοφθοράς ή ακόμα και επίθεση σε μέλος της κυβέρνησης.

Μελετώντας την επιρροή της Πανσελήνου επί του γενεθλίου αστρολογικού χάρτη της Μεταπολίτευσης βλέπουμε να συμβαίνουν σημεία και τέρατα κατά της Ελλάδας. Η συμμετοχή ιδιαίτερα επικινδύνων αξόνων (Άρη/Άδη, Βόρειος Δεσμός/Άδης) στο μεσοδιάστημα της Πανσελήνου (Ηλίου/Σελήνης) προδιαθέτει για υπόγειες μεθόδους αλλά και στυγνούς εκβιασμούς, όπου μέσα από αυτούς θα πυροδοτηθούν μεγάλα γεγονότα. Παράλληλα, από το εξωτερικό θα απαιτηθεί η απομάκρυνση τουλάχιστον δυο ατόμων από το κυβερνητικό σχήμα. Ο Ωροσκόπος, μιλά για εξαναγκασμό αλλά και για κάποιους που θα θελήσουν να κάνουν επίδειξη ισχύος στην χώρα αφού πολλοί «σύμμαχοι - εταίροι» θα σφυρίζουν αδιάφορα.... Από την άλλη, δείχνει ότι ο λαός δεν θα κάνει πίσω και θα «συμπαρασύρει» την κυβέρνηση σε αυτό το πνεύμα.

Η επιρροή της Πανσελήνου στον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας είναι έντονη και ιδιαίτερα καταλυτική, αφού το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης εμπλέκεται με τον αρνητικό πλανήτη της Uranian Astrology τον Άδμητο που σηματοδοτεί την περίοδο όπου θα επιχειρήσουν να μας «πατήσουν». Μια περίοδο που θα είναι κάτι σαν πένθος. Μια γυναίκα αναγκάζει να αλλάξουν στάση κάποιοι απέναντι μας.

Όλα αυτά δείχνουν μια δυσάρεστη περίοδο όπου η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει οικονομία δυνάμεων και εντυπώσεων διότι η Έκλειψη στις 20/03 προμηνύει μεγάλες και επώδυνες αλλαγές. Επίσης, είναι εξαιρετικά επιβαρυντική για την Ελλάδα, αφού ο Ωροσκόπος της Ηλιακής έκλειψης της 20ης Μαρτίου 2015 ισούται με τον προοδευμένο Βουλκάνους που δείχνει μια επίδειξη ισχύος από τους εταίρους μας! Ίσως εκεί κινδυνέψει η συνοχή της κυβέρνησης και ακόμη και η ίδια η κυβέρνηση ή μέλος αυτής.
Αλλά αυτά θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved