Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Φεβρουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ευόδωση προσπαθειών!
Γενικά: Αυτός ο μήνας ευνοεί την ευόδωση των προσπαθειών σου. Ασχολήσου αποκλειστικά με τις δικές σου επιλογές σου και απόφυγε ν' αναλωθείς σε κόντρες και ανταγωνιστικά παιχνίδια.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση είναι σίγουρο ότι το ταίρι σου θα σταθεί στο πλάι σου, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Αν είσαι μόνος /η, δύσκολα θα μπορούσε ν' αντισταθεί κανείς στην εκρηκτική σου γοητεία.
Επαγγελματικά: Με δουλειά και προσήλωση στο στόχο σου, οι επιδιώξεις σου γίνονται πραγματικότητα. Η στρατηγική που έχεις ακολουθήσει και οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες επιβραβεύονται με το παραπάνω.
Οικονομικά: Με μέτρο και σύνεση θα διαχειριστείς αρκετά αποτελεσματικά τα όποια οικονομικά θέματα έρθουν στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία!
Γενικά: Αυτός ο μήνας θα κυλήσει με παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία. Γι' αυτό μη σπαταλάς άσκοπα την ενέργεια και το χρόνο σου σε ανθρώπους και καταστάσεις που είναι έξω τα ενδιαφέροντα σου.
Αισθηματικά: Αυταπάτες σκιάζουν τη σχέση σου. Παρ' όλα σου τα προβλήματα, με το κομφούζιο που επικρατεί, καλό θα ήταν ν' αποφύγεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνος /η, ένας καρμικός έρωτας ενδέχεται ν' αλλάξει την μέχρι τώρα κοσμοθεωρία σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι καθυστερήσεις σου δημιουργούν εκνευρισμό. Επιστράτευσε τη διπλωματία σου και φρόντισε να είσαι στο απυρόβλητο μέχρι να περάσει η κρίση.
Οικονομικά: Βάλε σωστές προτεραιότητες για να διαχειριστείς τις εκκρεμότητες σου αποτελεσματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙI ΘΑΝΑΤΟΣ

Σε τροχιά αλλαγών!
Γενικά: Είσαι σε τροχιά αλλαγών. Αν αυτή η αλλαγή είναι συνειδητή η μεταβατική περίοδος θα είναι πιο ήπια, αν όμως σε βρει απροετοίμαστο/η, θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Είναι προτιμότερο ν' ακολουθήσεις τη ροή.
Αισθηματικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Αν δεν αποφασίσεις να μπεις σε άλλη φάση θα κλείσει οριστικά η αυλαία. Αν είσαι ελεύθερος/η, σταμάτα να κοιτάζει νοσταλγικά πίσω. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ένα πιο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων ανοίγεται μπροστά σου. Κινήσου γρήγορα, η ζωή έρχεται αρωγός σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.
Οικονομικά: Όταν τα μετρητά είναι περιορισμένα ένας διακανονισμός θα σε βοηθούσε ν' αντεπεξέλθεις ικανοποιητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Σωστή δικτύωση!
Γενικά: Αυτό το μήνα δικτυώσου, χτύπησε τις κατάλληλες πόρτες και κάνε ό,τι είχες αναβάλλει μέχρι τώρα. Το αποτέλεσμα της κινητικότητάς σου θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.
Αισθηματικά: Ο διάλογος είναι το μυστικό για να επιλύσεις τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέσης σου Αν είσαι μόνος /η, διάγεις μια ευνοϊκή περίοδο. Η αλλαγή στη διάθεσή σου θα σε βοηθήσει να δεις την πιο ευχάριστη πλευρά της ζωής
Επαγγελματικά: Οι χρήσιμες επαφές και η απόκτηση επιπλέον γνώσεων πάνω στο αντικείμενο σου και όχι μόνο θα αυξήσουν τις πιθανότητες μιας προαγωγής ή μιας μετακίνησης σε καλύτερη θέση.
Οικονομικά: Μια μορφή κέρδους είναι και η μικρότερη χασούρα.

ΛΕΩΝ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Μην ψάχνεις τις απαντήσεις έξω από σένα!
Γενικά: Μην ψάχνεις τις απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν έξω από σένα. Βρες τρόπους να απομυθοποιήσεις τους φόβους σου και να κατευνάσεις τις ανασφάλειες σου.
Αισθηματικά: Προσπάθησε ν' αποφύγεις τις αναμετρήσεις και τις λεκτικές επιθέσεις αν δεν θέλεις γκρίνια στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, αναρωτήσου τι θες πραγματικά, να ερωτευτείς ή να αρχίσεις μια νέα παρτίδα ψυχολογικών χειρισμών;
Επαγγελματικά: Αν δεν σε ικανοποιεί η εργασία που ήδη έχεις, κάνε μια μεθοδική έρευνα πριν τα τινάξεις όλα στον αέρα. Ξεχώρισε τη σωστή πληροφορία από την παραπληροφόρηση.
Οικονομικά: Οι αδήλωτοι πόροι και οι αλχημείες σου ενδέχεται ν' αποκαλυφθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XVI ΠΥΡΓΟΣ

Αμφιβολίες και δισταγμοί σε αποπροσανατολίζουν!
Γενικά: Μην αφήσεις τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς σου να σε αποπροσανατολίσουν από το στόχο σου. Μάθε από τα λάθη του παρελθόντος και τόλμησε αλλαγές εκ του ασφαλούς.
Αισθηματικά: Υπάρχουν πράγματα στη σχέση σου που δεν σε εκφράζουν εδώ και καιρό. Το βόλεμα όμως σε δυσκολεύει να κάνεις την ανατροπή. Αν είσαι ελεύθερος/η, για να προχωρήσεις πρέπει να κλείσεις όλους τους λογαριασμούς σου με το πρόσφατο παρελθόν.
Επαγγελματικά: Αυξημένες απαιτήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάποιες αλλαγές στις συνθήκες εργασίας είναι αναπόφευκτες και πιθανό να χρειαστεί να προσαρμοστείς γρήγορα σε αυτές.
Οικονομικά: Η αστάθεια και οι οικονομικές διακυμάνσεις δημιουργούν αβεβαιότητα.

ΖΥΓΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Φρέσκιες ιδέες!
Γενικά: Οι φρέσκιες ιδέες και η διαφορετική σου αντιμετώπιση ακόμα και για παλιά ζητήματα και προβλήματα, η επικοινωνία και η σωστή πληροφόρηση θα έχουν σαν αποτέλεσμα κάτι ωφέλιμο ή ευχάριστό ή και τα δύο.
Αισθηματικά: Αν έχεις ταίρι, θα διαπιστώσεις ότι αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν. Αν είσαι μόνος/η, δεν είσαι σε φάση δέσμευσης. Περνάς μια χαρά με φίλους που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα φρόντισε ό,τι κάνεις όχι μόνο να είναι δική σου επιλογή αλλά και να συμβαδίζει με αυτό που λαχταράει πραγματικά η καρδιά σου. Ένα σημαντικό όφελος θα προκύψει μέσα από διάλογο.
Οικονομικά: Βαθιές ανάσες από έξτρα χρήματα ή μπόνους από τη δουλειά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Είναι πιο σημαντικό ν' ακούς παρά να μιλάς!
Γενικά: Αυτό το μήνα υπάρχει σωρεία πληροφοριών τις οποίες πρέπει να επεξεργαστείς. Πάρε το χρόνο σου και αποφάσισε με ψυχραιμία. Είναι πιο σημαντικό να ακούς παρά να μιλάς.
Αισθηματικά: Στους δύο τρίτος δεν χωρεί. Το σενάριο «ιστορία μου αμαρτία μου» αργά ή γρήγορα θ' αποκαλυφθεί και θ' ανατρέψει ό,τι έχεις χτίσει. Αν ψάχνεις για ταίρι κράτα μικρό καλάθι. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.
Επαγγελματικά: Στον εργασιακό σου χώρο απόφυγε κουτσομπολιά και μην πιστεύεις υποσχέσεις. Καλές προοπτικές επιτυχίας αν η εργασία σου έχει σχέση με καλλιτεχνικά ή θεραπευτικά θέματα.
Οικονομικά: Ζεις σε μια φρενίτιδα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Πολλές και διαφορετικές προκλήσεις!
Γενικά: Αυτός ο μήνας σου παρέχει τη δυνατότητα ν' ασχοληθείς με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Ξεχώρισε ποιο από όλα αξίζει να θυσιάσεις χρόνο και ενέργεια γιατί στο τέλος θα χάσεις τ' αυγά και τα πασχάλια.
Αισθηματικά: Η φορτωμένη σου καθημερινότητα δεν σου επιτρέπει να εκτιμήσεις σωστά και να καλύψεις τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να υπάρξει ένας απροσδιόριστος ερωτισμός ανάμεσα σε εσένα και ένα φιλικό σου πρόσωπο.
Επαγγελματικά: Ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη θέση σου, να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα, να επεκταθείς – αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας - σε κάποια άλλη περιοχή ή σε κάποια άλλη αγορά είναι τώρα πιθανά. Κινήσου κατόπιν ωρίμου σκέψεως, για να μην μετατραπεί η ευκαιρία σε παγίδα.
Οικονομικά: Μια οικονομική διαπραγμάτευση σε κάνει να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Γρήγορα και ικανοποιητικά!
Γενικά: Διάφορα θέματα σε πολλούς τομείς προχωράνε τώρα πιο γρήγορα και ικανοποιητικά. Διαδύκτιο, ΜΜΕ, σπουδές, αιτήσεις, συμβόλαια, μετακομίσεις, ταξίδια, αγοροπωλησία μεταφορικού μέσου είναι τα βασικότερα σενάρια αυτού του μήνα.
Αισθηματικά: Η σχέση σου μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά επισπεύδεις τα πράγματα. Αν είσαι μόνος/η, ψάχνεις το φιλαράκι που θα σε καταλάβει. Βαρέθηκες τα τερτίπια και την ασυνεννοησία που προσφέρουν οι χιμαιρικοί έρωτες.
Επαγγελματικά: Περίοδο επαγγελματικών αλλαγών! Ένα νέο περιβάλλον εργασίας μπορεί ν' αφορά μετακίνηση σε άλλο χώρο, διαφορετικό αντικείμενο ενασχόλησης ή συνεργασία με καινούργια πρόσωπα.
Οικονομικά: Απόφυγε να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα αν θέλεις ν' αποφύγεις νύχτες αϋπνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ομαδικές δραστηριότητες!
Γενικά: Η συμμετοχή σου αυτό το μήνα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους και σωματεία μπορεί να σου αποφέρει όχι μόνο πνευματική ή ψυχική ευχαρίστηση αλλά και οικονομικό όφελος.
Αισθηματικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε καλά δρόμο. Χάρη στη σύμπνοια και την αλληλοκατανόηση που επικρατεί, ό,τι θέμα προκύπτει αντιμετωπίζεται άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι μόνος/η, και υπάρχει κάποιο άτομο που θέλεις να προσεγγίσεις μην το καθυστερείς.
Επαγγελματικά: Αυτό το μήνα θα θερίσεις ό,τι έχεις σπείρει. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των προσπαθειών σου. Ο κύκλος έτσι κι αλλιώς κλείνει και ένας καινούργιος πολλά υποσχόμενος σε καλεί.
Οικονομικά: Με προσήλωση στο στόχο σου, το πορτοφόλι σου θα δει καλύτερες μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙI ΤΡΕΛΟΣ

Άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα!
Γενικά: Tο μήνυμα του μήνα είναι: «Άρπαξε τον ταύρο από τα κέρατα» Τόσο στο σωματικό όσο και στο διανοητικό τομέα η ενέργειά σου είναι στο κόκκινο. Στόχος σου ν' αλλάξεις ό,τι σε κρατάει πίσω.
Αισθηματικά: Σχέσεις που δεν έχουν γερό υπόβαθρο μπορεί να κλονιστούν επικίνδυνα, ακόμα και να διακοπούν. Δεν φτάνει μόνο να θέλεις ένα σύντροφο, θα πρέπει και να μπορείς να τον κρατήσεις. Αν είσαι ελεύθερος /η, η ερωτική σου διάθεση σε σπρώχνει από αγκαλιά σε αγκαλιά.
Επαγγελματικά: Αναθεώρησε παλιές συνήθειες, τακτικές και αντιλήψεις προκειμένου όχι μόνο να μη μείνεις έξω από το παιχνίδι της ζωής και της δουλειάς αλλά και να ωφεληθείς από αυτή τη διαδικασία.
Οικονομικά: Πρόσεχε ό,τι έχει σχέση με κάρτες και λογαριασμούς. Διεκδίκησε δυναμικά τα χρήματα που σου οφείλουν.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved