Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Υδροχόο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σε κλίμα πόλωσης και σε εκστρατεία αποδέσμευσης

Νέα Σελήνη Ιανουαρίου στον Υδροχόο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 20/1 στις 3.14 το μεσημέρι, στην 1η μοίρα του Υδροχόου.
Πρόκειται για μια πολύπλοκη Νέα Σελήνη εφόσον περιστοιχίζεται από αρκετές όψεις, με βασικό εμπλεκόμενο τον Κρόνο και την αρμονική του προδιάθεση.
Αυτή η Νέα Σελήνη επιφυλάσσει πολλές παγίδες στις οποίες τείνουν να πέσουν όσοι θα ακολουθήσουν το δρόμο του παρασκηνίου.
Ο Άρης στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, καλύπτει τις αδυναμίες μας αλλά τονίζει την ανασφάλειά μας.
Από την άλλη η αντίθεση του Ερμή (που από το απόγευμα μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος) και της Αφροδίτης με τον Δία, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, περιφρονεί και αποδοκιμάζει κάθε συντηρητική και υπόγεια δράση, προτρέποντάς μας να πάμε ενάντια σε ό, τι μας τρομοκρατεί και συντηρεί την αμφιβολία και τη μιζέρια.
Σε αυτό το κομφούζιο και το κλίμα πόλωσης που επικρατεί, άλλοι θα βρουν την άκρη και άλλοι θα υφαίνουν ακόμα τον αργαλειό του φόβου.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Δεν σταματάς να συζητάς και να ανταλλάσεις απόψεις, ενώ όπου βρεθείς και όπου σταθείς συλλέγεις πληροφορίες, εκφράζεις ανοιχτά τη γνώμη σου και είσαι και αποφασισμένος να πατάξεις κάθε συντηρητική ενόχληση που σε περιβάλλει. Πείθεις τον εαυτό σου να ξεπεράσει κάθε αναστολή και χαράζεις μια νέα πορεία, διαλέγοντας τους συνοδοιπόρους σου. Το ότι βάζεις τις ευαισθησίες στην άκρη είναι και καλό και κακό, αρκεί να μην γίνεις δέσμιος της ανατρεπτικής σου διάθεσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με νέους στόχους στα επαγγελματικά σε βρίσκει αυτή η Νέα Σελήνη, έχοντας πάρει πρόσφατα ερεθίσματα που θέλεις να αξιοποιήσεις. Πέρα από αυτό μπαίνεις σε διαδικασία διαλογής φίλων και κοινωνικών προτιμήσεων κάτω από ένα θολό και ομιχλώδες πέπλο, με επίσης θολό και ομιχλώδες αποτέλεσμα. Αισθάνεσαι την ανάγκη για αλλαγές όπως όλοι, αυτό που θα πρέπει όμως να προσέξεις εσύ, είναι να μην αφήσεις κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο για κάτι αμφίβολο, όσο και αν το έχεις ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με όλο το κομφούζιο που επικρατεί και τον κυβερνήτη σου Ερμή να ετοιμάζει την ανάδρομη φορά του, μοιάζεις με δοκιμαστή κρασιών που παραπατάει από τις αναθυμιάσεις. Δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι σε ό, τι αφορά τα σχέδιά σου για το μέλλον, ένα ταξίδι που πιθανά επιθυμείς, μια σχέση ή συνεργασία και ένα παρασκήνιο στα επαγγελματικά σου. Ένα νέο ξεκίνημα για σένα θα έμοιαζε μάλλον με κακόγουστο ανέκδοτο, γι' αυτό συγκρατήσου και ξεκίνα μόνο εσωτερικές διαπραγματεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταφέρνεις να ξεγλιστράς από τις κακοτοπιές και να χειρίζεσαι τις αντιφάσεις των ημερών, με τρόπο αξιοθαύμαστο. Γίνεσαι διακριτικός και αποφεύγεις έντεχνα να πεις το ναι ή το όχι γιατί δεν ξέρεις και εσύ τι θέλεις. Ωστόσο, σε απασχολούν πολλά και ειδικότερα όσα σχετίζονται με οικονομικά και φορολογικά θέματα. Το να ξεκινήσεις οτιδήποτε αυτή την περίοδο δεν είναι καλή ιδέα, διότι δεν θα φέρει αυτά που επιθυμείς. Μπορείς όμως να πλαγιάσεις στην φιλόξενη αγκαλιά της συνόδου του Άρη με τον Ποσειδώνα και να κάνεις τον κοιμισμένο μπροστά στις αντίξοες όψεις. Με λίγα λόγια κάνε τον Κινέζο και κρύβε λόγια.

ΛΕΩΝ

Αυτή η Νέα Σελήνη απέναντί σου, αρχικά τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τις οποίες καλείσαι να αναθεωρήσεις και να βάλεις σε νέα βάση. Εύκολο δεν είναι, ειδικά τώρα που θα πηγαίνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, αλλά εσύ θα προσπαθήσεις γιατί έχεις αυτοπεποίθηση ή μήπως πάσχεις από κόμπλεξ ανωτερότητας; Άστο δεν θα το βρεις. Το ζητούμενο για σένα είναι να χρησιμοποιήσεις το ευρύ σου πνεύμα εποικοδομητικά και όχι να το χαραμίσεις σε υπόγειες ενέργειες και δήθεν ακατάδεχτες συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκούρα τα πράγματα και μάλιστα χωρίς πολλές ελπίδες να φωτιστούν, καθώς είσαι μπερδεμένος σαν κουβάρι με κόμπους. Δύσκολη αυτή η Νέα Σελήνη για αποφάσεις, ειδικά αν σχετίζονται με το γάμο σου, μια συντροφική σχέση ή μια συνεργασία. Το πιθανότερο είναι να προσφύγεις σε παρασκηνιακές επιλογές, να κατασκοπεύσεις και να ανιχνεύσεις ό, τι μπορείς, με πλάγιο τρόπο. Αισθάνεσαι ανέτοιμος/η να αντιμετωπίσεις στα ίσα τους φόβους σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα παραιτηθείς. Σκέψου καλά πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα.

ΖΥΓΟΣ

Να είχαν όλοι τη χάρη σου και τι στον κόσμο! Γι' αυτό εκμεταλλεύσου τα προνόμιά σου και απόλαυσε ένα σουρεαλιστικό σκηνικό γύρω σου. Διατηρείσαι φρέσκος/α, δημιουργικός/η και ερωτικός/η, έχοντας στόχους και καλή διάθεση. Έχεις μπει στο νόημα και δεν χαλάς τη ζαχαρένια σου και αν αυτό σημαίνει συμβιβασμός, ε ναι, τότε συμβιβάσου. Το θέμα με σένα είναι αν θα βρεις εύκολα παρέα να διασκεδάσεις και να πορευτείς, εφόσον κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός/η στα μάτια των άλλων. Το καλύτερο όμως είναι πως δεν σε νοιάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανησυχείς για όλα, ακόμα και για το καπάκι της τουαλέτας αν είναι κλειστό και σου χαλάει το feng shui. Το σπίτι σου, δε, γίνεται καταφύγιο αυτές τις μέρες και δεν βλέπεις την ώρα να γυρίσεις στην ασφάλεια και στη θαλπωρή του. Κινείσαι επιφυλακτικά με ρομαντικά ξεσπάσματα και με τάσεις στοργής και μητρικής φροντίδας. Νοιάζεσαι για τους δικούς σου ανθρώπους παραπάνω από το κανονικό, αλλά όλα αυτά συμβαίνουν γιατί αισθάνεσαι μετέωρος/η και ανασφαλής. Έχεις ανάγκη από έρωτα, επιβεβαίωση και καθησυχασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζορίζεσαι σε αυτή τη Νέα Σελήνη, καθώς έχεις καταλάβει πως το πότε Βούδας πότε Κούδας δεν περνάει πια. Η θετική σου στάση και η ειλικρινής επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αναμφίβολα, αλλά η επικοινωνία σου πάσχει. Εύκολα λοιπόν τα παρατάς και εστιάζεσαι στις υποχρεώσεις που τρέχουν και σε διαδικαστικά ζητήματα. Επιπλέον, ο τρόπος που σκέφτονται κάποια μέλη της οικογένειάς σου σε εκνευρίζει αφάνταστα, οπότε ασχολήσου με αυτά που μπορείς να κάνεις και αποτραβήξου για λίγο από τη σκηνή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπέμπεις σιγουριά και σταθερότητα με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε ρόλο εξαιρετικού διαιτητή σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Προχωράς μεθοδικά αν και με επιφύλαξη και είσαι υποψιασμένος/η για όλα και για όλους. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να βγει στο προσκήνιο, αλλά μην ασχοληθείς διακαώς τώρα με αυτό. Κάποιος μπορεί να θελήσει να σε εξαρτήσει με πλάγιο τρόπο για αυτό μακριά από εξιδανικεύσεις. Να σταθείς καλός/η με τους ειλικρινείς και αμείλικτος/η με τους σοβαροφανείς. Εσύ οφείλεις να διακρίνεις που ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανεξάρτητος/η, αλύτρωτος/η και ακαταμάχητος/η είναι οι τρεις περιγραφές για σένα, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, που σε κάνει να απολαμβάνεις τη ζωή όπως είναι, χωρίς κανόνες. Νέο ξεκίνημα για σένα η επιβεβαίωση πως όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες γι' αυτό και προχωράς ανάλογα με τη ρήση. Είσαι αποφασισμένος να δώσεις νέα πνοή στη ζωή σου, αλλά ένα οικονομικό πρόβλημα θα σε κάνει να δεις ποιος αξίζει να είναι δίπλα σου. Πρόσεχε μόνο πώς θα χειριστείς τους τοκογλύφους της ζωής σου, περισσότερο όμως τους τοκογλύφους του νου σου.

ΙΧΘΥΕΣ

«Χειρότερα δεν γίνεται» είναι ο τίτλος γι' αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά το χειρότερο όλων είναι πως το γνωρίζεις. Χρειάζεσαι υποστήριξη για να ανταπεξέλθεις στους φόβους και τις ανασφάλειες που ξεφυτρώνουν σαν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας, στην προσπάθειά σου να τα ξεριζώσεις. Από την άλλη είσαι ευάλωτος/η σε κάθε υπόγεια, παρασκηνιακή, κρυφή και μυστική ενέργεια και αυτό είναι το πλέον κακό για σένα. Προσπάθησε να είσαι με ανθρώπους που σε αγαπούν και μην διστάσεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved