Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιανουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αντιμετώπισε τις αλλαγές με σύνεση!
Γενικά:
Αυτό το μήνα οι αλλαγές στη ζωή σου είναι αναπόφευκτες και αν εναρμονιστείς με αυτές και τις χειριστείς με σύνεση τ' αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.
Αισθηματικά:
Μέσα από κοινές δραστηριότητες θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος /η, αναζητάς την περιπέτεια γυρίζοντας από αγκαλιά σε αγκαλιά.
Επαγγελματικά:
Απρόοπτες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένεις. Πρόσεξε όμως τις παρορμητικές αποφάσεις γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.
Οικονομικά:
Αυτή την περίοδο καλό θα ήταν να βασίζεσαι μόνο στον εαυτό σου. Βάλε τάξη στις εκκρεμότητες σου με το δημόσιο.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Πίστη και αυτοπειθαρχία!
Γενικά: Αυτό το μήνα με όπλα σου την πίστη και την αυτοπειθαρχία θα τα καταφέρεις μια χαρά. Αυτή η κάρτα είναι ένας καλό οιωνός, δείχνει νίκη ύστερα από αγώνα. Τόλμησε να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει.
Αισθηματικά: Αν νομίζεις ότι αυτή η σχέση αξίζει τον κόπο, εστιάσου σε αυτά που σε ενώνουν και όχι σε αυτά που σε χωρίζουν από το σύντροφο σου. Ανανεωθείτε με μικροαποδράσεις όποτε σας δίνεται η δυνατότητα. Αν είσαι μόνος /η, δύσκολα τα βγάζει κανείς πέρα με τον ακαταμάχητο μαγνητισμό σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διοχετεύσεις την ενεργητικότητα σου σε κατάλληλα κανάλια. Αποδίδεις καλύτερα σε ομαδικές δραστηριότητες.
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο ρίσκαρε εκ του ασφαλούς. Δοκίμασε την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια, προσοχή όμως μην το παρακάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Εναρμονίσου με τη ροή της ζωής!
Γενικά: Αυτό το μήνα οπλίσου με υπομονή και μην αφήνεις να σε πιέζουν πρόσωπα ή καταστάσεις. Εναρμονίσου με τη ροή της ζωής και άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.
Αισθηματικά: Αν έχεις μια σταθερή σχέση αποδέξου τη διαφορετικότητα του συντρόφου σου και σταμάτησε να παίζεις το ρόλο του θύματος. Αν είσαι μόνος /η, σταμάτησε να επενδύεις σε κάτι που έχει τελειώσει προ καιρού.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είσαι πολύ ευαίσθητος/ η στην κριτική και πολλές φορές δίνεις λάθος εντύπωση. Προσοχή στις συνεργασίες, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Οικονομικά: Ένα άτομο της οικογένειας θα χρειαστεί τη βοήθεια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ίδια συμπεριφορά, ίδια αποτελέσματα!
Γενικά: Με την ίδια συμπεριφορά θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Μην επιμένεις να διορθώσεις κάτι που έχει φθαρεί. Δέξου το τέλος όσο κι αν σε αναστατώνει και βρες νέα ενδιαφέροντα.
Αισθηματικά: Η σχέση σου σε έχει κουράσει, γι' αυτό καλό θα ήταν να μείνεις για ένα διάστημα μόνος/η, πριν πάρεις την τελική απόφαση. Αν είσαι ελεύθερος/η, παρ' όλο που ψάχνεσαι ένα κομμάτι σου κοιτάζει νοσταλγικά πίσω.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είσαι σε τροχιά αλλαγών. Αν αυτή η αλλαγή είναι συνειδητή θα είναι πιο ήπια, αν όμως σε βρει απροετοίμαστο/η, θα σε αναστατώσει.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα παλιές αμαρτίες θα σε υποχρεώσουν να αναζητήσεις άμεσες λύσεις.

ΛΕΩΝ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η λέξη κλειδί είναι «συνεργασία»
Γενικά: Αυτό το μήνα η λέξη κλειδί σε ό,τι κι αν κάνεις είναι «συνεργασία». Αυτό συνεπάγεται υπομονή, επιμονή και προσπάθεια. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση πάνω από εραστές είστε κυρίως φιλαράκια. Υπάρχει κατανόηση και τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά. Αν ψάχνεις για ταίρι θα βρεις τρυφερότητα σε μια ερωτική φιλία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα όσο κι αν έχεις κουραστεί δεν είναι περίοδος για αλλαγές. Με την ικανότητα εκτίμησης που σε διακρίνει όταν έρθει ο καιρός για κάτι καινούργιο θα το καταλάβεις.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αντιμετώπισε τις εκκρεμότητες σου με πρόγραμμα και σύνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Σε αναζήτηση του διαφορετικού!
Γενικά: Αναζητάς το διαφορετικό που θα σε συναρπάσει, σε μια ζωή που επαναλαμβάνεται με μαθηματική ακρίβεια. Καλλιέργησε νέα ενδιαφέροντα ώστε να διοχετεύσεις την εκρηκτική σου ενέργεια και δοκίμασε νέους χώρους.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση σταμάτα να σφυράς αδιάφορα γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Αν είσαι μόνος/η, σου αρέσει να ακροβατείς χωρίς δίκτυ ασφάλειας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να μην εμπλακείς σε μεθόδους που δεν είναι διαφανείς, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς - από ένα άτομο εμπιστοσύνης- σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Οικονομικά: Αν δεν ελέγξεις την καταναλωτική μανία και τις αλόγιστες σπατάλες σου σύντομα θα χάσεις τον ύπνο σου.

ΖΥΓΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ XVI

Δεν ωφελεί να εθελοτυφλείς!
Γενικά: Αυτό το μήνα αν νοιώθεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε καταστάσεις που σε πνίγουν μην εθελοτυφλείς. Δες την αλήθεια κατάματα και κράτησε μόνο ό,τι είναι καλό για σένα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σχέση αντιμετωπίζεις το δίλημμα να μείνεις ή να φύγεις. Μια καινούργια σχέση φαντάζει δελεαστική αλλά η αβεβαιότητα σε τρομάζει. Αν είσαι ελεύθερος/η, ήρθε η ώρα να βαδίσεις σε νέα μονοπάτια και να πειραματιστείς με καινούργια πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σ' ένα κομβικό σημείο. Κάποιες επιλογές σου έχουν αποδειχτεί λάθος και είσαι έτοιμος/η, να αλλάξεις στόχους. Τόλμησε κατόπιν ωρίμου σκέψεως.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα απρόβλεπτα έξοδα σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Τίναξε τη σκόνη του παρελθόντος!
Γενικά: Αυτό το μήνα τίναξε από πάνω σου τη σκόνη του παρελθόντος και χτίσε τη ζωή σου πάνω σε νέα θεμέλια. Μετά το σκοτάδι και την καταχνιά ξημερώνει πάντα μια μέρα όλο φως και αγάπη.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος/η, προστάτευσε αυτή την ευλογημένη σχέση ως κόρη οφθαλμού. Αν είσαι χωρίς ταίρι γύρισε σελίδα αλλά σκέψου καλά σε ποιον θα χαρίσεις την καρδιά και το κορμί σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα για να νοιώσεις χαρά και ικανοποίηση πρέπει ό,τι κάνεις όχι μόνο να είναι δική σου επιλογή αλλά και να συμβαδίζει με ό,τι λαχταράει πραγματικά η καρδιά σου. Η ομορφιά και η αρμονία είναι απαραίτητες προϋποθέσεις.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, μια ανέλπιστη βοήθεια σε ανακουφίζει προσωρινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Χαοτικό τοπίο!
Γενικά: Αυτό το μήνα πολλές φορές δεν ξέρεις τι ζητάς ή δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι είναι ωφέλιμο για τη ζωή σου και τι περιττό. Καλύτερα μην αποφασίσεις αν προηγουμένως δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση δοκίμασε το διάλογο και μην το βάζεις στα πόδια με το παραμικρό. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σου ξυπνήσει κοιμισμένα αισθήματα. Μη βιαστείς να επενδύσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό χώρο σου το παρασκήνιο οργιάζει. Απόφυγε κουτσομπολιά και μην πιστεύεις υποσχέσεις. Καλές προοπτικές επιτυχίας αν η εργασία σου σχετίζεται με καλλιτεχνικό ή θεραπευτικό χώρο.
Οικονομικά: Η αστάθεια και οι οικονομικές διακυμάνσεις δημιουργούν αβεβαιότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Όλα πάνε καλά!
Γενικά: Αυτό το μήνα μετά από πολύ προσπάθεια ήρθε η ώρα να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Παρ' όλο που τα πράγματα πάνε καλά θα χρειαστεί να αφιερωθείς ολοκληρωτικά.
Αισθηματικά: Μικροαποδράσεις και ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σου απαλύνουν την καθημερινότητα σου. Αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία με κοινά ενδιαφέροντα υπόσχεται μονιμότητα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν υπάρχουν δυσκολίες που να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις με επιτυχία. Διανύεις μια περίοδο προόδου και ανάπτυξης. Μια προαγωγή είναι πιθανή.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα νέοι πόροι σου δίνουν μια ανάσα ανακούφισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Γενικά: Διάφορες καταστάσεις θα σε κάνουν να συνειδητοποιείς ότι δεν είναι τυχαίο ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου. Αν δεν σου αρέσει, κάνε τον απολογισμό σου και φρόντισε ν' αλλάξεις αναποτελεσματικές συμπεριφορές.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να κάνεις μια ξεκάθαρη συζήτηση με το σύντροφο σου και να του εκμυστηρευτείς τα πραγματικά θέλω σου. Αν είσαι μόνος/η, σταμάτησε ν' αναμασάς άλλο το παρελθόν, ανανεώσου και προχώρησε παρακάτω.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είναι περίοδος αλλαγών που αρχικά θα σε αποσυντονίσουν αλλά αν δεις τη θετική πλευρά τους θα κερδίσεις όχι μόνο χρήμα αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες.
Οικονομικά: Μην αφήνεις εκκρεμότητες γιατί σύντομα θα τις βρεις μπροστά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Θα θερίσεις ότι έσπειρες!
Γενικά: Αυτό το μήνα θα θερίσεις ό,τι έχεις σπείρει. Τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα των προσπαθειών σου. Ο κύκλος έτσι κι αλλιώς κλείνει και ένας καινούργιος πολλά υποσχόμενος σε καλεί.
Αισθηματικά: Αν έχεις ταίρι απολαμβάνεις τα οφέλη μιας σταθερή σχέσης. Αν είσαι μόνος/η, ένα ταξίδι θα γίνει αιτία να κάνεις μια σημαντική γνωριμία από την οποία θα προκύψει και οικονομικό όφελος.
Επαγγελματικά: Νέες, ενδιαφέρουσες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Συμφέρουσες συμφωνίες ή καινούργιοι συνεργάτες θα σου αποφέρουν κέρδη και θα σου ανοίξουν καινούργιους δρόμους στο άμεσο μέλλον.
Οικονομικά: Μια προσωρινή ανάσα ανακούφισης θα σε βοηθήσει ν' αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία το μέλλον.

Διάβασε τις Ετήσιες προβλέψεις Ταρό 2015 για όλα τα ζώδια

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved