Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

Κριός
Δεσμευμένοι
Με τον φλογερό Δία στον Λέοντα και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, θερμέ Κριέ, βιώνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ενώ πολύ πιθανόν το καμπανάκι να γίνεις γονιός να έχει ήδη χτυπήσει μέσα σου. Η ανάδρομη φορά του Δία από τις αρχές του προηγούμενου μήνα ως τις 8 Απρίλιου δεν αναστέλλει την εύνοιά του, όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, ωστόσο η χαρά είναι πιο πολύ εσωτερική και δεν εκδηλώνεται τόσο με εξωτερικά γεγονότα. Από την άλλη, με την Αφροδίτη (από τις 3/1), τον Ερμή (από τις 5/1) και τον Ήλιο (από τις 20/1) και τον Άρη (ως τις 12/1) στο φιλικό και κοινωνικό Υδροχόο, η αισθηματική ζωή τον Ιανουάριο ανανεώνεται μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες αλλά και ασχολίες που ευνοούν σε εγκεφαλικό επίπεδο να έρθεις πιο κοντά με το έτερό σου ήμισυ. Στις 21/1 ο Ερμής, που σχετίζεται με την επικοινωνία, θα γυρίσει ανάδρομος και ως εκ τούτου χρειάζεται προσοχή σε συζητήσεις για παρελθόντα γεγονότα και πρόσωπα γιατί μπορεί να γίνουν αιτία για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Οι πιο τυχερές μέρες του Ιανουαρίου για τη σχέση σου είναι 4/1, 13/1 και 23/1 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 19/1 και 30/1.

Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη για λίγες μέρες στον Αιγόκερω δείχνοντας ότι, είτε θα είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου είτε ότι το επαγγελματικό περιβάλλον, θα αποτελέσει εμπόδιο για έναν έρωτα. Εν συνεχεία, τόσο η Αφροδίτη (από τις 3/1) όσο και ο Ερμής (από τις 5/1) εισέρχεται στο αέρινο και φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου και τόσο το σκεπτικό σου, όσο και η ερωτική σου διάθεση θα είναι πιο «τρελή» και πιο ανατρεπτική. Πολύ πιθανόν ξαφνικές γνωριμίες ή επιλογές σου να ξαφνιάσουν, εκτός από τους άλλους, και εσένα τον ίδιο. Στις 4/1 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί αισθηματικές υποθέσεις σου να έχουν επιτυχία μετά από προσπάθεια και σωστό σχεδιασμό ενώ στις 13/1 με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανός ένα κεραυνοβόλος έρωτας ή μια αισθηματική γνωριμία μέσω φίλων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή με τελείως ασυνήθιστο και ξαφνικό τρόπο. Η παρουσία του ανάδρομου Δία στον Λέοντα στον 5ο ηλιακό οίκο σε συνδυασμό με την ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 21/1 αυξάνει και τις πιθανότητες μιας επανασύνδεσης ή ξαφνικής εμφάνισης στη ζωή σου προσώπου από τα παλιά. Οι καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 4/1, 13/1 και 23/1. Πρόσεχε γύρω στις 19/1 και 30/1.

Ταύρος
Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας εκπλήξεων, ανατροπών και ξαφνικών γεγονότων κατά τη διάρκεια του οποίου θα θελήσεις μέσα από αλλαγές να εδραιώσεις τα «θέλω» σου τόσο στον επαγγελματικό σου χώρο, όσο και στα αισθηματικά σου. Γύρω στις 4/1 η σύνοδος του Ηλίου με τον κυβερνήτη των σχέσεων σου, τον Πλούτωνα και το εξάγωνο της Αφροδίτης σε εξάγωνο με τον Κρόνο δείχνει ότι θα πάρεις αποφάσεις σημαντικές για το πεπρωμένο της σχέσης σου. Συγχρόνως, στις 5/1 ο Ερμής, που εξουσιάζει τον 5ο ηλιακό σου οίκο εισέρχεται στον Υδροχόο και μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, βόλτες αλλά και νοητικές δραστηριότητες και συζητήσεις θα πνεύσει αέρας ανανέωσης στην αισθηματική σου ζωή. Ωστόσο, στις 21/1, ξεκινά η ανάδρομη φορά του και είναι πιθανές ξαφνικές εντάσεις και διαφωνίες αλλά και εκπλήξεις ή ξαφνικά ερωτικά μηνύματα που θα έχουν άρωμα από το παρελθόν. Οι πιο θετικές μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι 4/1, 13/1, 6/1, 14/1 και 28/1. Προσοχή γύρω στις 30/1.

Αδέσμευτοι
Ο Ιανουάριος κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη στον επίσης γήινο Αιγόκερω να δίνει έμφαση σε κοινωνικές συναναστροφές και ερωτικά ειδύλλια που έχουν τη σφραγίδα της σοβαρότητας. Στις 4/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, θέση που δείχνει ότι σε θέματα έρωτα οι ταχύτητες θα είναι ιλιγγιώδεις και θα επικρατούν φιλελεύθερες τάσεις, συνθήκες που δεν σου ταιριάζουν και ως εκ τούτου αν σε προσελκύσει κάποιο πρόσωπο μέσα στον Ιανουάριο, θα νιώσεις ότι πας κόντρα στα πιστεύω σου ή ότι οι επιλογές σου μπορεί να έχουν απρόβλεπτες επιπτώσεις στο κοινωνικό σου προφίλ ή ακόμα και στον εργασιακό σου χώρο. Συγχρόνως, η παρουσία του Ερμή από τις 5/1 στον Υδροχόο δείχνει ότι ιδιαίτερα για χάρη της δουλειάς θα γίνεις πιο κοινωνικός, γεγονός που θα είναι αιτία για αισθηματικές γνωριμίες που θα φέρουν την ανατροπή στην ερωτική σου ζωή. Στις 21/1, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη τροχιά του και πολύ πιθανόν να υπάρξει μια απρόβλεπτη στροφή στα αισθηματικά σου που θα συνδέεται με πρόσωπο από τα παλιά. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/1, 13/1, 6/1, 14/1 και 28/1. Προσοχή γύρω στις 30/1.

Δίδυμοι
Δεσμευμένοι
Ο πρώτος μήνας του 2015 μπαίνει με αέρα ανανέωσης, τονίζοντας τόσο την ανάγκη για αλλαγές όσο και την κοινωνικότητά σου. Με την Αφροδίτη από τις 3/1 στο αέρινο και εγκεφαλικό ζώδιο του Υδροχόου η σχέση θα πάρει νέα πνοή μέσα από αλλαγές τόσο στον τρόπο επικοινωνίας σου με το ταίρι σου όσο και μέσα από ταξίδια, εκδρομές, βόλτες και διανοητικές δραστηριότητες, οι οποίες μάλιστα ίσως σταθούν αιτία για επαναπροσδιορίσεις σε κάποια σημεία τη φιλοσοφία σου για τον έρωτα. Στις 5/1, ο Ερμής εισέρχεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου ευνοώντας ιδέες και εκπλήξεις που θα γίνουν έρεισμα για να ανοίξει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Στις 6/1 το εξάγωνο του Ερμή, που είναι κυβερνήτης σου και του Κρόνου που βρίσκεται στο οίκο των σχέσεων, ευνοεί να κάνεις προτάσεις στο/στην σύντροφό σου που θα έχουν θετική επίδραση στην εξέλιξη της σχέσης σας. Στις 21/1, ο Ερμής ξεκινά να κινείται ανάδρομος δείχνοντας ότι πιθανόν να νιώσεις κάπως αποδιοργανωμένος και μη σίγουρος για κάποια θέματα και ως εκ τούτου ίσως ανά διαστήματα να είσαι κάπως νευρικός και ανήσυχος. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 4/1, 6/1, 13/1, 14/1, 28/1. Προσοχή γύρω στις 19/1 και 30/1.

Αδέσμευτοι
Νέα δεδομένα, αγαπητέ Δίδυμε, φέρνει ο Ιανουάριος, όσον αφορά στα αισθηματικά σου. Από τις 4/1 η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σχετίζεται με τον έρωτα και στη δική σου περίπτωση εξουσιάζει τον 5ο ηλιακό οίκο που τον αντιπροσωπεύει, εισέρχεται στο ζώδιο που αγαπά τις αλλαγές και τις απρόβλεπτες καταστάσεις, τον Υδροχόο. Συγχρόνως, στις 5/1 ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, θα αρχίσει επίσης να κινείται στον κοινωνικό Υδροχόο και ως εκ τούτου μέσα από κοινωνικές επαφές, ταξίδια, γνωριμίες με άτομα από ξένη χώρα ή κουλτούρα μπορεί να γεννηθεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Επιπλέον, οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Κρόνο (6/1) και τον Ουρανό (28/1) ευνοούν θέματα σχέσεων ενώ η ανάδρομη φορά του από τις 21 Ιανουαρίου ίσως φέρει στο δρόμο σου πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Όπως και να έχει, ο Ιανουάριος θα έχει εκπλήξεις και πολλές ευκαιρίες να κάνεις μια σχέση διατηρώντας μάλιστα την ανεξαρτησία σου και την κοινωνική σου ζωή. Οι ευνοϊκότερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 4/1, 6/1, 13/1, 14/1, 28/1. Προσοχή γύρω στις 19/1 και 30/1.

Καρκίνος
Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος ξεκινά υπό την επιρροή μιας δύσκολης Πανσέληνου (5/1) στον Καρκίνο, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος το 2ο δεκαήμερο. Γεγονότα και αποφάσεις αυτόν τον μήνα θα σημαδέψουν την προσωπική σου ζωή και θα διαμορφώσουν συνθήκες, προκειμένου κάτι να τελειώσει και κάτι νέο να αρχίσει. Η συναισθηματική σου ασφάλεια θα νιώθεις να απειλείται με την παρουσία της Αφροδίτης (από τις 4/1), του Ερμή (από τις 5/1), του Άρη (ως τις 12/1) και του Ήλιου (από τις 20/1) στο αντιδραστικό και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου, που φέρνει αλλαγές και μάλιστα απρόσμενα. Πολύ πιθανόν να ξυπνήσουν ξαφνικά πάθη και να πυροδοτηθούν από τη μια στιγμή στην άλλη συναισθήματα ζήλιας και καχυποψίας. Συγχρόνως, η λίμπιντο θα είναι ανεβασμένη και η σπίθα του πάθους θα ανάβει, ξαφνιάζοντας, αφοπλίζοντας και τονίζοντας την ανάγκη για βαθιά και κυρίως πολύ αληθινή σύνδεση. Καλές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 4/1 και 13/1 ενώ προσοχή χρειάζεται γύρω στις 19/1 και 30/1.

Αδέσμευτοι
Με την Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο στις 5 Ιανουαρίου σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων σου, και τον Ουρανό που εξουσιάζει τα μυστικά και τις κρυφές καταστάσεις στη ζωή σου, ο πρώτος μήνας του 2015 δείχνει μια περίοδο που η ανάγκη για συναισθηματική σύνδεση ίσως σε ωθήσει σε μια σχέση που το ακραίο, το πάθος και το μυστικό θα κυριαρχούν. Πολύ πιθανόν να μπεις σε μια σχέση που θα είναι αντίθετη σε αρχές ή «πρέπει» σου αλλά η μαγνητική επίδραση της θα είναι τόσο έντονη που για χάρη της θα είσαι έτοιμος να κατέβεις στον Άδη. Έντονα, τρελά, παθιασμένα και ακραία συναισθήματα δείχνει η παρουσία της Αφροδίτης (από τις 4/1), του Ερμή (από τις 5/1), του Άρη (ως τις 12/1) και του Ήλιου (από τις 20/1) στον 8ο ηλιακό σου οίκο και τον Υδροχόο που αγαπά να ξεπερνά τα όρια και να πηγαίνει κόντρα σε τύπους και κανόνες. Στις 12/1 και 27/1 ο Άρης και η Αφροδίτη αντίστοιχα εισέρχονται στο υδάτινο, ρομαντικό και καταπραϋντικό ζώδιο των Ιχθύων δείχνοντας την ανάγκη να κολυμπήσεις σε πιο ήρεμα νερά στα αισθηματικά σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 20/1, με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, γιατί κινήσεις ίσως χαρακτηρίζονται από σύγχυση ή ένα προϊόν λανθασμένων εντυπώσεων.

Λέων
Δεσμευμένοι
Οι σχέσεις σου, ο γάμος σου ή ο δεσμός σου έρχονται στο προσκήνιο της προσοχής σου τον Ιανουάριο και μάλιστα με τρόπο ξαφνικό και απρόβλεπτο. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 4/1 στο ζώδιο των αλλαγών, τον Υδροχόο, δείχνει ότι μέσα στη σχέση σου θα γίνουν μεταβολές ενώ η είσοδος του Ερμής στις 5/1 στον Υδροχόο δείχνει ότι θα δεις με τελείως διαφορετική οπτική τόσο τη σχέση σου όσο και θέματα που απασχολούν τον/την σύντροφό σου. Στις 20/1 ο Ήλιος θα αρχίζει να κινείται και αυτός στον Υδροχόο και θα έχεις πιο κυριαρχικό ρόλο στο δεσμό σου και τις αλλαγές που θα γίνουν. Στις 21/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου κάποιες προτάσεις, εξελίξεις ή μετακινήσεις που συνδέονται με το ταίρι σου θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις ή θα αναθεωρηθούν. Οι πιο θετικές μέρες του Ιανουαρίου για τα αισθηματικά σου είναι 13/1, 14/1 και 28/1.

Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη και στον 5ο ηλιακό σου οίκο για τα επόμενα 2 ½ χρόνια έχει σκοπό να σε σοβαρέψει όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή και να σε κάνει πιο σίγουρο για το τι θέλεις, τι σου κάνει, τι σου ταιριάζει αλλά και τι με τίποτα πια δεν θα ανέχεσαι. Ο Ιανουάριος ανοίγει την αυλαία του 2015 με την Αφροδίτη από τις 4/1 στον Υδροχόο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις ευνοώντας και μάλιστα από τη μια στιγμή στην άλλη να κάνεις μια αισθηματική γνωριμία που γρήγορα θα προχωρήσει σε σχέση ακόμα και συγκατοίκηση. Επιπλέον, ο Ερμής από τις 5/1 θα κινείται και αυτός στον Υδροχόο δείχνοντας ότι το κεφάλαιο σχέσεις στη ζωή σου θα το δεις με εντελώς διαφορετικό μάτι. Αν και τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται αστραπιαία, καλό θα είναι να μην βιάζεσαι και να προχωράς δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργάζεται τις εξελίξεις που αναμφίβολα θα είναι ραγδαίες. Στις 21/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και πολύ πιθανόν να κάνεις αναθεωρήσεις ή να υπάρξουν διλήμματα μετά την εμφάνιση προσώπου από το παρελθόν στο προσκήνιο της ερωτικής σου ζωής. Οι πιο ευνοϊκές μέρες του μήνα για την αισθηματική σου ζωή σου είναι 13/1, 14/1 και 28/1.

Παρθένος
Δεσμευμένοι
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και αλλαγές οι οποίες θα διαφοροποιήσουν ξαφνικά την καθημερινή σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο και τον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 4/1 δείχνει ότι θα έχεις ανάγκη να σου δείχνει με πράξεις την αγάπη στο ταίρι σου, να σε βοηθήσει με νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν ενώ και εσύ με τη σειρά σου θα δώσεις έμφαση σε θέματα υγείας του και εργασίας του. Επιπλέον, στον Υδροχόο, θα κινείται από τις 5/1 και ο Ερμής δείχνοντας αλλαγές στις μετακινήσεις σου αλλά και στον τρόπο που σιωπηρά αντιλαμβάνεσαι θέματα που αφορούν τη σχέση ή το σύντροφό σου. Στις 12/1 ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύες, το απέναντί σου ζώδιο, και ξεκινά μια περίοδο που θα υπάρχει εγρήγορση, αναβρασμός, ένταση και διαφωνίες στη σχέση σου. Συγχρόνως, στις 21/1, ο κυβερνήτης σου ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου θα διακατέχεσαι από μια διάχυτη ανησυχία και εκνευρισμό σχετικά με θέματα που θα έχουν προκύψει ξαφνικά στην καθημερινότητα ή τη δουλειά σου και έχουν αντίκτυπο τόσο σε σένα όσο και στη σχέση σου. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης από τις 27/1 στους Ιχθύες θα έχει θετική επιρροή στη σχέση σου και θα φέρει τη βελτίωση της.

Αδέσμευτοι
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που η εργασία και θέματα υγείας είτε δικά σου είτε κάποιου δικού σου προσώπου θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Σε σχετικούς χώρους ή μέρη που συνδέονται με καθημερινές σου συνήθειες είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια αισθηματική γνωριμία και μάλιστα εντελώς απρόβλεπτα ή με τρόπο που δεν θα σου δώσει χρόνο να σκεφτείς. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο ευνοεί καταστάσεις στον ερωτικό τομέα που κινούνται γρήγορα και πάνε κόντρα στους συνήθεις ρυθμούς σου όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα. Στις 12/1 ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και τον 7ο ηλιακό σου οίκο δείχνοντας έντονη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων σου και καταστάσεις που αψηφούν τη λογική. Ωστόσο, γύρω στις 20/1 με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, χρειάζεται προσοχή ώστε να μην παρασυρθείς σε μια ανέλπιδη αγάπη, να μην κάνεις λανθασμένες κινήσεις και να μην εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Τέλος, η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 21/1 δείχνει την τάση για αναθεωρήσεις, επιστροφή προσώπου από το παρελθόν και ιδιαίτερα κάποιου που συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον χώρο εργασίας σου.

Ζυγός
Δεσμευμένοι
Ένας μήνας γεμάτος έρωτα και εκπλήξεις είναι ο Ιανουάριος που κάνει γερό και ανανεωτικό ποδαρικό στην αισθηματική σου ζωή! Στις 4/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και τον 5ο ηλιακό σου οίκο προσφέροντάς σου ευκαιρίες για χαρά μέσα από τον έρωτα και μάλιστα με τρόπο που θα ανοίξει νέους δρόμους στο πως βιώνεις την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή. Στις 5/1 στο ζώδιο του Υδροχόου εισέρχεται και ο Ερμής δείχνοντας πως ξαφνικά θετικά νέα και συναρπαστικά ταξίδια θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα. Μάλιστα με τη Νέα Σελήνη στις 20/1 στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει ένας νέος κύκλος στην ερωτική σου ζωή με ένα παιδί, γάμο ή άλλο ευχάριστο γεγονός. Στις 21/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος ευνοώντας να πάρεις χρόνο για να σκεφτείς αλλαγές που αφορούν τα αισθηματικά σου, τον ελεύθερο χρόνο σου και τα δημιουργικά σου σχέδια. Οι πιο θετικές μέρες του Ιανουαρίου για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 13/1 και 14/1. Στις 19/1 απόφυγε κάθε λογής υπερβολές και στις 30/1 μην κάνεις πράγματα θυσιάζοντας την προσωπική σου χαρά γιατί θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου.

Αδέσμευτοι
Νέα χρονιά και νέα δεδομένα υπόσχονται οι πλανήτες για σένα γοητευτικέ Ζυγέ όσον αναφορά στα αισθηματικά σου. Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου οι πλανήτες συγκεντρώνονται στον 5ο ηλιακό σου οίκο ευνοώντας ο έρωτας να μπει στη ζωή σου και μάλιστα κεραυνοβόλα. Η παρουσία της Αφροδίτης (από τις 4/1), του Ερμή (από τις 5/1), του Άρη (ως τις 12/1), του Ηλίου (από τις 20/1) στον Υδροχόο καθιστούν τον Γενάρη έναν από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2015 αφού θα έχεις την ευκαιρία όχι απλά να φλερτάρεις αλλά και να ερωτευτείς και να ζήσεις ένα ξεχωριστό ρομάντζο που πολύ γρήγορα θα αλλάξει τη ζωή σου. Στις 20/1 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει ακόμη περισσότερο την τάση να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στα αισθηματικά σου ενώ η ανάδρομη φορά του Ερμή στις 21/1 θα σου δώσει την ευκαιρία να ρίξεις και μια ματιά στο παρελθόν προκειμένου οι σφοδρές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή να μην έχουν ακραία στοιχεία και να πετύχεις την ισορροπία. Οι πιο ευνοϊκές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 13/1 και 14/1.

Σκορπιός
Δεσμευμένοι
Το 2015 ξεκινά με την Αφροδίτη (από τις 4/1), τον Ερμή (από τις 5/1) και τον Άρη (ως τις 12/1) στο ζώδιο που αγαπά τις ανατροπές και τα απρόβλεπτα γεγονότα, τον Υδροχόο. Από την άλλη, εσύ είσαι ζώδιο σταθερό και συναισθηματικό και δεν σου αρέσει τίποτα να αποσταθεροποιεί την συναισθηματική σου ασφάλεια. Ως εκ τούτου, ο Ιανουάριος ενδέχεται να σε ζορίζει καθώς δεν θα δεις με καλό μάτι κάποιες αλλαγές οι οποίες θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανόν προβλήματα γονέων ή εμπλοκή τους στη σχέση σου να αποτελεί καθημερινή αιτία για εκνευρισμό, ένταση και ξεσπάσματα. Είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιήσεις το χώρο σου ως μέρος ανανέωσης του έρωτά σου, αφήνοντας απέξω την αρνητική επιρροή των άλλων. Η είσοδος του Άρη στις 12/1 στο υδάτινο και ρομαντικό Ιχθύ θα σου δώσει δύναμη να αντεπεξέλθεις τις δυσκολίες του μήνα και να βρεις τρόπους να περνάς πιο χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου. Πρόσφερε στον εαυτό σου και τη σχέση σου στιγμές χαλάρωσης και απόδρασης από την καθημερινότητα και απόφυγε να παρασυρθείς σε λάθη και παρασκηνιακές ενέργειες γύρω στις 20/1 γιατί μπορεί να μπλέξεις σε έναν κυκεώνα προβλημάτων.

Αδέσμευτοι
Η νέα χρονιά ξεκινά με τον Άρη στον Υδροχόο να σε βρίσκει σε μια φάση που τα πράγματα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου αποτελούν αιτία για ένταση και εκνευρισμό. Σε αρκετές περιπτώσεις θα θέλεις να τους πας κόντρα και πολύ πιθανόν να κάνεις μια αισθηματική επιλογή που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό ή θα τους εκπλήξει μάλλον δυσάρεστα. Από την άλλη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιο πρόσωπο να έχει την έγκριση των δικών σου, αλλά εσύ να εναντιώνεσαι στις προτροπές τους για να κάνεις κάτι μαζί του. Το πέρασμα του Άρη στις 12/1 στον ευαίσθητο, συναισθηματικό και ρομαντικό Ιχθύ δείχνει μια αλλαγή στη στάση και στη συμπεριφορά όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Θα κυνηγήσεις περισσότερο πρόσωπα που σε κάνουν εσωτερικά να νιώθεις καλά ή/και έχουν έναν ιδιαίτερο ψυχικό κόσμο. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται γύρω στις 20/1 γιατί η σύνοδος του Άρη με τον απατηλό Ποσειδώνα δείχνει ότι πάρα το δυνατό σου ένστικτο, μπορεί να κάνεις επιλογές που το όνειρο θα αποδειχθεί εφιάλτης.

Τοξότης
Δεσμευμένοι
Με τον Κρόνο στο δικό σου ζώδιο σοβαρεύεις, αναλαμβάνοντας ευθύνες που θα σου δώσουν την ευκαιρία για σταθερή ευτυχία και πληρότητα. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις, ιδέες και αλλαγές οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά τη σχέση σου ίσως μάλιστα σε σημείο που ούτε και εσύ ο ίδιος δεν θα πιστεύεις. Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη του 7ου οίκου, σου στον Υδροχόο δείχνει ότι ο Ιανουάριος είναι ένας καλός μήνας για να κάνεις μια θετική στροφή μέσα στη σχέση σου και συγχρόνως υποδεικνύει κινήσεις που θα σας ευνοήσουν, ως ζευγάρι, να είστε πιο κοινωνικοί και χαρούμενοι. Στις 12/1 η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες δείχνει νέα ξεκινήματα, νέα δεδομένα στο χώρο του σπιτιού. Γύρω στις 20/1 θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί μπορεί να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις ή να προσπαθήσεις να αποδράσεις από κάποια προβλήματα της σχέση σου με λάθος τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου θα έχει ανέλπιστα θετικά αποτελέσματα αυτόν τον μήνα.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη (από τις 4/1), τον Ερμή (από τις 5/1), τον Άρη (ως τις 12/1) και τον Ήλιο (από τις 20/1) στο κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόο η κοινωνικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ της. Σε καθημερινό επίπεδο, θα υπάρχουν ευκαιρίες για φλερτ, γνωριμίες, βόλτες και εξόδους ενώ τηλεφωνήματα και μηνύματα τον Γενάρη θα πάρουν φωτιά. Όλα θα κινούνται πολύ γρήγορα και δεν θα αφήνουν περιθώριο ούτε να βαρεθείς αλλά ούτε και να κατασταλάξεις στο τι θες στον ερωτικό τομέα. Πρόσωπα θα μπαίνουν και θα φεύγουν στη ζωή σου και αν κάτι θα καταφέρεις, είναι να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου και να μην δεσμευτείς. Ακόμα και αν βρεθεί πρόσωπο που θα σε συναρπάσει θα νιώθεις ότι δεν θέλεις να θυσιάσεις την ελευθερία σου για κανέναν. Στις 21/1 ο Ερμής, που κυβερνά τις σχέσεις σου, γυρνά ανάδρομος και στο ερωτικό παιχνίδι μπορεί να επανέλθει «παίχτης» από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε τον πρώτο μήνα του 2015 να περάσεις καλά, να χαρείς τις νέες σου γνωριμίες και να αφήσεις τις σοβαρές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου για αργότερα.

Αιγόκερως
Δεσμευμένοι
Ο μήνας, ξεκινά για εσένα υπεύθυνε και συνετέ, Αιγόκερε με γεγονότα και καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν και όσον αναφορά στο συναισθηματικό «δούναι και λαβείν» θα προβείς σε κάποιες αλλαγές! Στις 5/1 η Πανσέληνος στον 7ο ηλιακό σου οίκο έρχεται να σε φέρει αντιμέτωπο με προβλήματα που ελλοχεύουν καιρό στην σχέση σου. Ίσως νοιώσεις ενοχές πως δεν ήσουν τόσο εκφραστικός όσο θα έπρεπε απέναντι στο ταίρι σου ή χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση που έχει παραμείνει επί καιρώ μετέωρη. Η Αφροδίτη μέσα από τον 2ο ηλιακό σου οίκο θα σε κάνει ελαφρώς πιο σπάταλο για το ταίρι σου. Ωστόσο, δώρα θα ξετυλίξουν «άγνωστες πτυχές» και θα ξαφνιάσουν ευχάριστα λειτουργώντας ιδιαίτερα ανανεωτικά. Από 12/1 με τον Άρη στον 3ο ηλιακό σου οίκο και το ζώδιο των Ιχθύων κινήσεις αγάπης προς το ταίρι σου μπορούν βρουν ευήκοα ώτα. Ωστόσο, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο, ιδιαίτερα σε λεκτικό επίπεδο, μεταξύ 18 και 23/1 αφού η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον 3ο ηλιακό σου οίκο ίσως φέρει λεκτικές παρανοήσεις αλλά και ζήλιες από και προς τον σύντροφο σου.

Αδέσμευτοι
Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα ίσως βιώσεις ένα συναισθηματικό άλγος, αφού πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου δεν θα έχει ξεκαθαρίσει με το άμεσο συναισθηματικό του παρελθόν ή κάτι άλλο σχετικά με αυτό θα σε προβληματίζει. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 5/1 εμπλέκεται δυσαρμονικά τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να προσέξεις γιατί ίσως μια ερωτική ιστορία έκτος από συναρπαστική να έχει και πολύ πόνο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η περίοδος μεταξύ 18 και 23/1 αφού με τον Άρη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ίσως νοιώσεις πως κάποιο προσφιλές σου πρόσωπο «έπαιξε» αρνητικό ρόλο σε ένα αισθηματικό σου θέμα ή «άδειασε» τα συναισθήματα σου. Η Νέα Σελήνη στις 20/1 στο ζώδιο του Υδροχόου θα προετοιμάσει το έδαφος να αποκτήσεις όσα θες σε συναισθηματικό επίπεδο, προβαίνοντας σε αλλαγές κάποιων πεποιθήσεων σου. Στις 21/1 ο Ερμής γυρνά ανάδρομος και είναι πιθανόν να ξανασκεφτείς πως ένιωθες για ένα πρόσωπο με αποτέλεσμα είτε να υπάρξει κάποια επικοινωνία μεταξύ σας είτε να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου για το τι θες στον έρωτα.

Υδροχόος
Δεσμευμένοι
Ο μήνας αυτός, απρόβλεπτε Υδροχόε, είναι καταλυτικός για την ποιότητα που θα αποκτήσει η σχέση σου. Η Αφροδίτη, από τις 4/1 μέσα από τον 1ο ηλιακό σου οίκο θα σε κάνει πιο παρορμητικό και πολύ πιο ανατρεπτικό στα ερωτικά σου. Ο Ερμής (από τις 5/1) και ο Άρης (έως τις 12/1) θα βρίσκονται και αυτοί στον 1ο ηλιακό σου οίκο και ίσως σε κάποια θέματα έχεις μια αλλόκοτη ή αδιάφορη στάση που θα δυναμιτίζει την σχέση σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 5/1 στον 6ο ηλιακό σου οίκο λόγω της εμπλοκής σε αυτή τόσο του απρόβλεπτου Ουρανού όσο και του σκοτεινού Πλούτωνα ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σου εξαιτίας θεμάτων ρουτίνας και καθημερινότητας. Στις 20/1 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου δείχνει ότι θα θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο στη σχέση σου, γεγονός που θα ενισχυθεί με τη Νέα Σελήνη (20/1) στο ζώδιο σου που θα σε ωθήσει να κάνεις νέα βήματα προς αυτό το σκοπό. Στις 21/1 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, κα αν και θα φέρει ζητήματα επικοινωνίας μέσα στην σχέση εντούτοις θα σε βοηθήσει να ξαναδείς κάποια πράγματα ώστε να αλλάξουν προς το καλύτερο. Από τις 27/1 που εισέρχεται η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα αισθάνεσαι μια πιο ερωτική διάθεση από μεριάς του συντρόφου σου και θα έχετε την ευκαιρία για ρομαντικές αποδράσεις.

Αδέσμευτοι
Τον Ιανουάριο, Υδροχόε, τα ντραμς του έρωτα παίζουν για σένα και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανταποκριθείς στου ροκ ρυθμούς τους. Με την Αφροδίτη (από τις 4/1), τον Ερμή (από τις 5/1), τον Άρη (ως τις 12/1) και τον Ήλιο (από τις 20/1) δύσκολα θα περνάς απαρατήρητος και οι ευκαιρίες και οι προτάσεις στον αισθηματικό τομέα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ίσως να εκπλαγείς από το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου προσώπου ενώ θα αρνηθείς να μπεις σε καλούπια που δεν σε ταιριάζουν ή σου θυμίζουν καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (13/1) και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό (14/1) δείχνουν ότι οι μέρες μεταξύ 10/1 και 17/1 είναι πολύ πιθανόν μια γνωριμία να σε γοητεύσει κεραυνοβόλα ή ένα φλερτ να πάρει ξαφνικά θετική τροπή και να πάει ένα βήμα παρακάτω. Στις 21/1 ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ανάδρομος και στη δική σου περίπτωση αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία καθότι είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου που συμβολίζει την ερωτική σου ζωή. Ως εκ τούτου, ίσως πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με άτομο από τα παλιά ή κάνεις ταξίδια και μετακινήσεις σε μέρη που έχεις ξανά πάει και που προσωπικά σε εξιτάρουν και σε φέρνουν σε πιο ερωτική διάθεση. Οι πιο καλές μέρες για τα ερωτικά σου είναι γύρω στις 6/1, 13/1, 14/1 και 28/1.

Ιχθύες
Δεσμευμένοι
Ο πρώτος μήνας του 2015 είναι ένας μήνας που θα τον βιώσεις πολύ εσωτερικά. Γεγονότα και καταστάσεις που έρχονται από το παρελθόν θα πυροδοτήσουν έντονα συναισθήματα και θα αισθανθείς ότι χρειάζεσαι χρόνο για να αφουγκραστείς τις εξελίξεις, οι οποίες μάλιστα θα είναι ραγδαίες, ώστε στη συνέχεια να κάνεις νέα βήματα. Με την Αφροδίτη (από τις 4/1), τον Ερμή (από τις 5/1), τον Άρη (ως τις 12/1) και τον Ήλιο (από τις 20/1) στον Υδροχόο και τον 12ο ηλιακό σου οίκο θα ονειρεύεσαι αλλαγές στα συναισθηματικά και τη σχέση σου και με τη φαντασία σου θα ταξιδεύεις σε κόσμους ονειρικούς αλλά κάποιες φορές και εφιαλτικούς. Υπάρχουν πράγματα που δεν σε ικανοποιούν στη σχέση σου και στη ζωή σου και θες να γίνει κάτι να αλλάξουν. Με τον Άρη (από τις 12/1) στους Ιχθύες θα νιώσεις πιο δυνατός για να κάνεις αυτά που επιθυμείς ωστόσο θα χρειαστεί να αποφύγεις τις επιπολαιότητες και ιδίως γύρω στις 20/1 που πραγματοποιείται η απατηλή όψη Άρη – Ποσειδώνα και κινήσεις σου μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες. Στις 21/1 ο Ερμή, κυβερνήτης του 7ου ηλιακού σου οίκου, γυρνά ανάδρομος δείχνοντας σκέψεις για το πώς θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα με το/την σύντροφό σου και παίρνοντας χρόνο για να επαναξιολογήσεις αλλαγές που θες να κάνεις και σχετίζονται με τη σχέση σου. Από τις 27/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο λειτουργώντας εξισορροπητικά στην μεγάλη αναταραχή που βιώνεις μέσα σου και παρουσιάζοντας ευκαιρίες για να κάνεις βήματα που θα ενισχύσουν τον έρωτα στην σχέση σου.

Αδέσμευτοι
Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα θελήσεις να βρεις την ψυχική σου ηρεμία, νιώθοντας ότι έχοντας αυτή μεταξύ άλλων και τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε καλύτερα. Η παρουσία της Αφροδίτης (από τις 4/1), του Ερμή (από τις 5/1), του Άρη (ως τις 12/1) και του Ήλιου (από τις 20/1) δείχνει ότι μέσα σου θα γίνονται πολλές αλλαγές και γεγονότα σε σχέση με πρόσωπα που σε ελκύουν θα σε κάνουν να επαναστατήσεις προκειμένου να μην μπαίνεις σε αγάπες που γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν και μετά αισθάνεσαι μπερδεμένος ή νιώθεις προδομένος. Η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο στις 12/1 θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο διεκδικητικός χωρίς, ωστόσο, να χάνεις το ρομαντισμό σου. Όμως, γύρω στις 20/1 οι μέρες κρύβουν παγίδες σε ερωτικά θέματα και χρειάζεται να μην τρέχεις με τη φαντασία σου γιατί μπορείς να απογοητευθείς. Στις 21/1 ο Ερμής, ο πλανήτης που εξουσιάζει τις σχέσεις σου, θα αρχίσει να κινείται ανάδρομος δείχνοντας μια περίοδο που θα θελήσεις να επανεξετάσεις τις προηγούμενες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα υπάρξει κάποια επαφή, χωρίς να αποκλείεται κιόλας, αλλά ότι θα θελήσεις να πετάξεις από μέσα σου συναισθήματα και σκέψεις που σε εμποδίζουν για μια νέα αρχή. Στις 27/1 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και η διάθεσή σου θα γίνει πιο ερωτική και συνάμα θα νιώθεις πιο έτοιμος να δεχτείς τον έρωτα στη ζωή σου.

Δες ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον Ιανουάριο

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved