Πανσέληνος Ιανουαρίου 2015 στον Καρκίνο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Υπάρχει χώρος για όλα και για όλους με κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις

Πανσέληνος Ιανουαρίου 2015 στον Καρκίνο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Πανσέληνος του νέου χρόνου πραγματοποιείται στις 5/1 στις 6.52 το πρωί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω και συγκεκριμένα στην 15η μοίρα του Καρκίνου.

Η δυσαρμονική επιρροή του Ουρανού και του Πλούτωνα τείνει να προκαλέσει συναισθηματικό χάος με τις καταστάσεις να οδηγούνται εύκολα σε αδιέξοδα άκρα.
Ευτυχώς, όχι χωρίς ευνοϊκό αντιστάθμισμα, που είναι η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης στον Υδροχόο και το εξάγωνό τους με τον Κρόνο, συμπεριλαμβανομένης της αντίθεσης Άρη – Δία στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα.

Η Υδροχοϊκή παρότρυνση για απελευθέρωση και αποδέσμευση καλμάρει την υποτακτική διάθεση της Πανσελήνου.
Υπάρχει χώρος για όλα και για όλους, αρκεί να σκεφτούμε καλά, να δράσουμε σωστά και πάνω απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε χωρίς παρόρμηση και ακραίες αντιδράσεις.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μια σημαντική διέξοδο σε αυτή την Πανσέληνο για να αποφύγεις τις πιέσεις που σε κάνουν να βράζεις σαν χύτρα ατμού ακόμα δεν μπήκε ο νέος χρόνος. Αυτή η διέξοδος είναι η κοινωνική σου ζωή και οι συναναστροφές με φίλους, που σε κάνουν να ξεχνάς την επιθυμία σου να ξεσπάσεις σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μοιραστείς τον ενθουσιασμό σου με κατάλληλα άτομα και να αποφύγεις όποιον του βάζει εμπόδια έκφρασης. Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η υπομονή είναι για σένα πλεονέκτημα και όχι αδυναμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνία σου κυμαίνεται σε υψηλά ντεσιμπέλ θέλοντας να αποδράσεις από το βάρος των σκέψεων και των ευθυνών. Προσπάθησε να συζητήσεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι ό, τι σε απασχολεί και να προωθήσεις ένα σχέδιο που τυχόν έχεις στο μυαλό σου. Τα επαγγελματικά σου θέματα ευνοούνται γι' αυτό κλείσε ραντεβού, γέμισε την ατζέντα σου και κάνε συμφωνίες. Οι συχνές μετακινήσεις είναι στο κύριο μενού και με την ευκαιρία αλλάζεις και παραστάσεις. Συγγενικά σου πρόσωπα μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των σχεδίων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στοχεύεις στα οικονομικά σου με απόλυτη αφοσίωση, ενώ παράλληλα αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και να σπάσεις δεσμά. Σε αυτή σου την επιθυμία είναι απαραίτητο να εξασφαλίσεις τους οικονομικούς εκείνους πόρους, που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν ένα ενδιαφέρον σου, είτε αφορά σε ένα ταξίδι ή την έναρξη μιας οποιαδήποτε σπουδής. Έχεις μπει στο νέο χρόνο πολύ αποφασιστικά και αυτή η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να δεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Οργάνωσε λοιπόν τα σχέδιά σου σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου στα οποία θα αφιερώσεις μεγάλο κομμάτι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι σε έντονη ψυχολογική και συναισθηματική διέγερση με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου να σε κάνει να σκέφτεσαι και να δρας παρορμητικά και ανεξέλεγκτα. Το πρόβλημα με αυτή την τάση είναι ότι δεν θα έχεις αποτέλεσμα, παρά μόνο θα εκτονωθείς πρόσκαιρα. Η συναισθηματική σου ζωή είναι μια στα ουράνια, μια στα Τάρταρα, αλλά αυτό οφείλεις να το δεις άμεσα. Διστάζεις εκεί όπου πρέπει να τολμήσεις και τολμάς εκεί όπου πρέπει να διστάσεις. Καλείσαι να μην επιβεβαιώσεις όσους σε θεωρούν νωθρό/η και αναποφάσιστο/η και να δείξεις σύνεση και αποφασιστικότητα.

ΛΕΩΝ

Όλα γύρω σου γυρίζουν μέσα στην τρέλα και τον ενθουσιασμό, αλλά σε αυτή την Πανσέληνο καλείσαι να κοιτάξεις ειλικρινά μέσα σου και να μετρήσεις πόσα από αυτά σε ικανοποιούν πραγματικά. Ξοδεύεσαι και ξοδεύεις ασύστολα αλλά θα πρέπει να κάνεις μια στάση και να γυρίσεις λίγο πίσω για νέες αξιολογήσεις και συμπεράσματα. Τρεις πλανήτες απέναντί σου σε βοηθούν να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά είσαι και όχι σε αυτό που θέλεις να φαίνεσαι. Φύγε από παρασκήνια και ίντριγκες και σταμάτα να ασχολείσαι κρυφά με όσα φανερά δήθεν σνομπάρεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις αληθινή εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να δεις ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι και συνοδοιπόροι σου και ποιοι είναι αυτοί που μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου χωρίς να σε κατακρίνουν μόλις γυρίσεις την πλάτη. Η κοινωνική σου ζωή σε καλεί να επιλέξεις αυτούς που σε ψυχαγωγούν και όχι αυτούς που σε διασκεδάζουν. Εργασιακά θέματα έρχονται επίσης στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολλή ενέργεια ώστε να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να βάλεις μια τάξη στην αταξία των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.
Ιδανικό διάστημα να σταθείς στη λεπτομέρεια που τόσο αγαπάς.

ΖΥΓΟΣ

Πονοκέφαλος σε πιάνει με επαγγελματικές υποχρεώσεις που τρέχουν και άφησες στην άκρη τις ημέρες των γιορτών, αλλά και οι προσωπικές σου σχέσεις χρειάζονται και αυτές αναλγητικά, καθώς δεν σε ικανοποιεί η πορεία τους. Χρειάζεσαι εκτόνωση και κάτι που να σε κάνει να αισθανθείς διαφορετικά. Θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής αλλά ο τρόπος σου γίνεται απότομος και απαιτητικός. Να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τις μεταπτώσεις σου και τη λύση θα πρέπει να τη βρεις μόνος/η σου. Έχεις πολλά απωθημένα, αλλά και αρκετή αισιοδοξία και εύνοια. Χρησιμοποίησέ τα για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ δημιουργική αυτή η Πανσέληνος για σένα που αισθάνεσαι απαλλαγμένος/η από δεσμά και κινείσαι πιο άνετα και επιλεκτικά, χωρίς αναγκαστικές υποδείξεις και επιλογές.
Έχεις μεγάλη έμπνευση και διαίσθηση και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα με έναν δικό σου τρόπο που για κάποιο λόγο σε οδηγεί σωστά. Προσπάθησε να δρομολογήσεις ένα όνειρό σου και να ασχοληθείς με την επίτευξή του. Ο ρόλος της οικογένειας μπορεί να είναι καθοριστικός, έχοντας πρόθεση να σε στηρίξει ηθικά και οικονομικά. Σε αυτό που θα πρέπει να δώσεις έμφαση, είναι να πείσεις εαυτόν και αλλήλους για την ισχύ της επιθυμίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φιλοσοφείς περισσότερο αυτές τις μέρες και αναγκάζεσαι να φρενάρεις, ειδικότερα σε ότι αφορά τις προσωπικές σου αναζητήσεις. Ωστόσο δεν χάνεις στιγμή την ευδιαθεσία σου, εκφράζοντας την ανάγκη σου να εξωτερικεύσεις τους προβληματισμούς σου. Η μετάβαση από το απλοϊκό στο πιο σύνθετο σε κάνει να βάζεις όρια σε κάθε είδους σπατάλη αποφασίζοντας να κρατήσεις απόθεμα σε όλα τα επίπεδα. Το ρίσκο φαντάζει μακρινό παρελθόν παρόλο που τίποτα δεν σε φοβίζει. Η φρακοφορεμένη εικόνα που επιλέγεις σηματοδοτεί την αλλαγή που θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις κουραστεί να ακούς πως χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να πρωτοτυπήσει εις βάρος σου. Η Πανσέληνος αυτή είναι άλλη μια δοκιμασία για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που δεν αντέχεις άλλο να βλέπεις να κυλάνε χωρίς τη δική σου συμμετοχή. Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και η υπομονή σου εξαντλημένη. Ωστόσο προσπάθησε για το δικό σου συμφέρον να μην μπεις σε διενέξεις και να μην ανακινήσεις θέματα που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Συγκεντρώσου σε οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες και κράτα το κεφάλι ψηλά για να το βλέπουν οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχεσαι μετά τις γιορτές σε μια πεζή καθημερινότητα και αυτή η πλήξη σε κάνει να αγκομαχάς διαρκώς. Κάνε όπως-όπως ό, τι πρέπει στη δουλειά, ρίξε μια ματιά στην υγεία σου κάνοντας εξετάσεις και σκέψου και μια αποτοξίνωση σωματική και γενικότερη.
Το μυαλό σου είναι μονίμως αλλού από εκεί που συνήθως βρίσκεσαι και η ανάγκη σου για αναθεωρήσεις, αλλαγές και καινοτομίες δεν σε αφήνει να ησυχάσεις λεπτό. Για να βρεις την ισορροπία σου ασχολήσου με ό, τι σε εκφράζει, τώρα που το μυαλό σου είναι τόσο κοφτερό και μπορεί να σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες που στοχεύεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεις τρόπο να ξεφεύγεις από ό, τι σε καθηλώνει και σου ζητά να είσαι το μεγάλο ψάρι μέσα σε μια μικρή λίμνη. Αυτό για σένα δεν είναι αρκετό και δεν είναι και μέσα στις επιδιώξεις σου. Η Πανσέληνος σε καλεί να είσαι ο εαυτός σου όποιος και αν είναι αυτός. Η διασκέδασή σου βρίσκεται σε ό, τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά και ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Σκέφτεσαι μυστικά και ενεργείς φανερά. Αυτή η αντίφαση κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον και σένα να αποτελείς πόλο έλξης, για όσους κουράστηκαν να προσποιούνται.

Ακόμη: Η πρώτη Πανσέληνος του 2015, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved