Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιανουαρίου

Τα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά των 12 ζώδιων του κινέζικου ωροσκοπίου για τον Ιανουάριο 2015

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιανουαρίου


Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη έγινε στις 22/11, 14:31 ώρα Ελλάδας.

Ας δούμε τι προβλέπει η κινέζικη αστρολογία το μήνα Ιανουάριο για τα 12 ζώδια:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Καλείσαι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις αλλά και να παραμείνεις σταθερός/η σε αυτές. Όσο ξεχνιέσαι, άσχετα με τις καλές προθέσεις που έχεις, θα πετυχαίνεις τα ίδια αποτελέσματα που δε θα σου αρέσουν. Αυτό που χρειάζεται πρωτίστως, είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να κάνεις το καλύτερο δυνατό αυτό το μήνα. Θέσε και κυνήγησε στόχους εφικτούς ή αν πιστεύεις ότι σου ταιριάζουν απόλυτα.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Στις σχέσεις πάντα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα γι' αυτό μην κάνεις συγκρίσεις με αυτήν κάποιου άλλου ζευγαριού γιατί έτσι κι αλλιώς το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν το ξέρεις. Αν θέλεις πραγματική βελτίωση στα ερωτικά σου ξεκίνα από τον εαυτό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πριν βιαστείς να αμφισβητήσεις τα πάντα και να αλλάξεις πορεία, σκέψου καλά τι θέλεις και αυτό που θα επιλέξεις να είναι προς το συμφέρον σου. Δε χρειάζεται να βιαστείς γιατί για να πετύχεις και να παραμείνεις στην κορυφή, πρέπει να πηγαίνεις βήμα-βήμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και να υπολογίσεις με ακρίβεια έσοδα και έξοδα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις περιττές σπατάλες, ιδίως μετά τις γιορτές.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα, που είναι ο μήνας σου, θα προβληματιστείς αρκετά σχετικά με τις επιλογές σου. Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και είσαι προετοιμασμένος/η να πιεστείς για να τα καταφέρεις, όμως μη γεμίζεις τη μέρα σου ασφυκτικά, μόνο και μόνο επειδή μπορείς, γιατί στο τέλος δε θα αντέξεις. Να επιλέξεις αυτά που όντως σου αρέσουν και να κρατήσεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να ξεκουράζεσαι. Έτσι, θα τα χαρείς κιόλας.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Ίσως έχεις υψηλές προσδοκίες στα ερωτικά σου που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν γι' αυτό χαμήλωσε τον πήχη και μη ζητάς από το ταίρι σου πράγματα που ξέρεις ότι δεν γίνεται να στα προσφέρει γιατί δημιουργούνται εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η και αναζητάς ένα σύντροφο, σκέψου καλά το είδος της σχέσης που θέλεις, πριν κάνεις την κίνησή σου προς ένα άτομο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Άδραξε την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί αυτό το μήνα να δείξεις τις ικανότητές σου και μην γκρινιάξεις, αν πρέπει να αφιερώσεις παραπάνω χρόνο. Όχι μόνο θα τελειώσεις τη δουλειά πιο γρήγορα αλλά το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τον προϊστάμενό σου και θα νιώσεις μια μεγάλη ψυχική ικανοποίηση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εξέτασε προσεκτικά τα οικονομικά σου και ψάξε καλύτερα για προσφορές και καλύτερες τιμές ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο για μια αγορά που θέλεις να κάνεις. Γιατί να ξοδέψεις παραπάνω χρήματα για το ίδιο είδος; Το ποσό που θα γλυτώσεις θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις κάπου αλλού.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να κάνεις κάτι καινούργιο αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι να ρισκάρεις και ίσως παραμείνεις τελικά σε αυτά που ξέρεις καλύτερα. Σαφώς δεν μπορείς να τα ανατρέψεις όλα για να ικανοποιήσεις την περιπετειώδη σου διάθεση αλλά γίνεται να συνδυάσεις και τις δυο σου τάσεις. Πειραματίσου, δοκίμασε κάτι νέο αλλά διατήρησε και το δίχτυ ασφαλείας. Αν διαπιστώσεις ότι σου προσφέρει όντως περισσότερα, τότε κάνε το άλμα σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η, τώρα περισσότερο από ποτέ, νιώθεις ότι σύντομα θα βρεις το ιδανικό άτομο γι' αυτό δε θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν είσαι σε σχέση, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι κάπου με τις υποχρεώσεις σου τον έχεις παραμελήσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό στα επαγγελματικά σου. Πριν αρχίσεις να σχεδιάζεις αλλαγές, σκέψου που ήσουν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και που έχεις φτάσει. Αν δεις ότι δεν υπάρχε σημαντική πρόοδος, τότε ήρθε η ώρα να κινηθείς προς κάτι άλλο ή να αλλάξεις τακτική.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην βιαστείς να αγοράσεις κάτι και περίμενε, ειδικά αν δεν σου είναι απόλυτα απαραίτητο, γιατί υπάρχει περίπτωση αργότερα να το βρεις σε πολύ καλύτερη τιμή, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ηλεκτρονικό είδος ή κινητό τηλέφωνο.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Στην πορεία αυτού του μήνα θα διαπιστώσεις ότι κρύβεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και λες ή κάνεις πράγματα που ευχαριστούν περισσότερο τους άλλους, όμως στο τέλος εσύ μένεις παραπονούμενος/η ή αισθάνεσαι ότι καταπιέζεσαι. Άνοιξε την καρδιά σου, μίλησε γι' αυτά που νιώθεις, χωρίς να χάσεις τους καλούς σου τρόπους. Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται για σένα θα σε καταλάβουν.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Καλό θα ήταν να διαθέσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου γιατί προφανώς κάτι υπάρχει που σε ενοχλεί και δεν νιώθεις πολύ καλά μέσα σου. Να είσαι ειλικρινής και ό, τι δε σου αρέσει σε σένα ή στο σύντροφό σου να προσπαθήσεις να το αλλάξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι κακό να είσαι φιλόδοξος/η. Αν θέλεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Όμως καλό θα ήταν να μην ανακοινώσεις σε κανέναν τα σχέδιά σου αν δεν τα σιγουρέψεις πρώτα γιατί μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις από γνωστούς ή συναδέλφους σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μάλλον τον προηγούμενο μήνα ξέφυγες τελείως από τον προϋπολογισμό σου και δικαιολογημένα λόγω εορτών. Τώρα όμως καλά θα κάνεις να περιορίσεις τα έξοδά σου και να αρχίσεις πάλι να βάζεις στην άκρη χρήματα, έστω και λίγα.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα σκαμπανεβάσματα της ζωής σου αρέσουν γιατί σε κρατούν σε εγρήγορση, γι' αυτό μην παραπονιέσαι, αφού στην ουσία εσύ τα προκαλείς. Αν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις, φτιάξε τα. Έχεις τη δύναμη και τα προσόντα για να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου, αυτό το μήνα, αρκεί να προσπαθήσεις και να μη σκέφτεσαι την περίπτωση αποτυχίας. Σαφώς ο δρόμος σου δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά εσένα εσύ τα πας καλύτερα όταν δυσκολεύεσαι γιατί πεισμώνεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Όταν όλα κυλούν ήρεμα στην σχέση σου, λες και ξυπνάει το διαβολάκι μέσα σου, θέλεις να την ταράξεις. Όμως όσο κι αν εσένα σε αναζωογονεί, το ταίρι σου μπορεί να το κουράζει. Πρόσεχε λοιπόν τις αντιδράσεις σου για να μην ξεσπάσει καταιγίδα εκεί που δε τον περιμένεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να σε φλερτάρει ένα άτομο αλλά εσένα κάτι θα σε εμποδίσει να ενδώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Βασίσου στην εμπειρία και τις γνώσεις που έχεις αποκομίσει στα τόσα χρόνια δουλειάς για να πάρεις τις αποφάσεις σου και όχι στη γνώμη του ενός ή του άλλου. Ιδίως εστιάσου στις αποτυχίες σου και βρες τι πήγες στραβά γιατί αυτό είναι το σπουδαιότερο μάθημα και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις μελλοντικά λάθη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Για να μη φτάσεις κι εσύ πριν το τέλος του μήνα να αναρωτιέσαι «που πήγαν τα λεφτά» καλό θα ήταν να καταγράφεις τι δίνεις και που και πόσα έχεις ακόμα διαθέσιμα για να χαλάσεις.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα μήνα πριν το τέλος του Κινέζικου έτους θα δεις ότι υπάρχει εύνοια και τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο εύκολα για σένα. Φρόντισε μόνο να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να πάρεις τα μαθήματά σου από τα παθήματα των προηγούμενων ετών, ώστε να μην ξαναπέσεις στις ίδιες παγίδες. Ίσως υπάρξουν πάντως κάποια θεματάκια που θα σε απασχολήσουν αλλά σιγά-σιγά κι αυτά θα λυθούν.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Τα ερωτικά σου, πάλι, αυτό το μήνα δε θα είναι τόσο χαλαρά γιατί κι εσύ μέσα σου νιώθεις μπερδεμένος/η. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να βρεις την άκρη σου και μετά να προχωρήσεις σε τομές ή συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η θα υπάρξει ένα άτομο μυστηριώδες που θα σε ελκύσει πολύ αλλά δε θα ξέρεις τι να κάνεις για να το κερδίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις όση στήριξη χρειαστείς στη δουλειά σου από κάποιους συνεργάτες σου, αρκεί να τη ζητήσεις. Να παραμερίσεις την υπερηφάνειά σου και να τους πεις τι ακριβώς χρειάζεσαι γιατί ακόμα αν δεν μπορούν, θα σου βρουν τρόπους ή τα κατάλληλα άτομα που θα σε βοηθήσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όσο πιο πολύ κυνηγάς τα χρήματα, τόσο θα συμβαίνουν αναποδιές και τελικά δε θα καταφέρνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φρόντισε να καλύπτεις τις υποχρεώσεις σου αλλά μην το παρακάνεις με τη σφιχτή οικονομική πολιτική. Πρέπει να ευχαριστιέσαι τη ζωή, αλλιώς θα σε καταπιεί η μιζέρια.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Μετά από ένα έτος γεμάτο αλλαγές και ανατροπές είσαι λιγότερο ενθουσιασμένος/η και ξένοιαστος/η και περισσότερο ώριμος/η και συγκρατημένος/η. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένας φόβος μέσα σου, μια ανασφάλεια, τα οποία όμως πρέπει να ξεφορτωθείς για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου γιατί είσαι στην τελική ευθεία της κούρσας για φέτος και πρέπει να τερματίσεις στις πρώτες θέσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Το να επισημάνεις τα κακώς κείμενα στην ερωτική σου δεν είναι δύσκολο, αυτό που σε ζορίζει είναι το να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να τα κόψεις. Αν είσαι σε σχέση, βάλε τα δυνατά σου να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, παραμερίζοντας για λίγο το Εγώ σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, σκέψου τι μπορείς να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο και τι θέλεις να παίρνεις από αυτόν για να είσαι ικανοποιημένος/η και μετά βγες προς αναζήτησή του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μετά από αρκετή προσπάθεια ίσως αντιλαμβάνεσαι ότι η εξέλιξη στα επαγγελματικά σου δεν είναι αυτή που ανέμενες ή είναι πολύ αργή. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να την επιταχύνεις, κάνε το, αλλιώς άρχισε να μελετάς την περίπτωση να αναζητήσεις κάτι καινούργιο, πιο προσοδοφόρο ή δημιουργικό. Καλό θα ήταν να βολιδοσκοπήσεις την αγορά ή να συζητήσεις κάποιες προσφορές αν υπάρχουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν δεν είσαι σίγουρος/η για το αν πρέπει να προβείς σε μια αγορά ή όχι, δεν σε βιάζει κανένας. Σε λίγο καιρό άλλωστε ξεκινούν εκπτώσεις οπότε ίσως είναι καλύτερο να την κάνεις τότε και να γλυτώσεις κάποια χρήματα. Αν πιέζεσαι να πάρεις μια απόφαση, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου και ερεύνησε καλύτερα πριν συμφωνήσεις.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Σε λίγες μέρες θα τελειώσει η εορταστική περίοδος και ο καθένας θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του αλλά για σένα αυτός ο μήνας είναι της αναμονής, καθώς σε λίγο ξεκινά το δικό σου Έτος. Μέχρι, λοιπόν, το Φεβρουάριο εσύ θα προσπαθήσεις να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου και να λύσεις όσα προβλήματα μπορείς γιατί γνωρίζεις ότι, αν δεν το κάνεις, σύντομα θα τα ξαναβρείς μπροστά σου. Το παν είναι να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν και να βλέπεις τα λάθη σου, όχι μόνο των άλλων.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Υπάρχουν ακόμα κάποια θέματα στη σχέση σου που δεν μπορούν εύκολα να λυθούν κι όσα επιχειρήματα και αν παραθέσεις, μάλλον δεν υπάρχει πρόθεση από την άλλη πλευρά και γι' αυτό δεν αλλάζει η κατάσταση. Εν πάση περιπτώσει καλό θα ήταν να αποδεχτείς ότι δεν μπορείτε να συμφωνείτε σε όλα και να εστιάσεις εκεί που τα βρίσκετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η παροιμία λέει ότι «όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει» έτσι και στη δουλειά σου, αν ο καθένας έχει διαφορετική άποψη στο τέλος δε θα καταλήξετε πουθενά και αν έχετε αναλάβει να παραδώσετε ένα έργο θα καθυστερήσει. Αν δεν μπορείς να γεφυρώσεις τις διαφορές, τότε βρες έναν άλλο τρόπο και μάλιστα γρήγορα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν το βάλεις σκοπό θα δεις ότι σιγά-σιγά, έστω κι ένα ευρώ τη φορά, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μαζέψεις ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Εξέτασε και το ενδεχόμενο να κόψεις κάποια περιττά έξοδα ή τουλάχιστον να τα μειώσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Η επιμονή σου είναι που θα σου φέρει την επιτυχία. Ο μήνας αυτός θα είναι κάπως πιο απαιτητικός και ενδεχομένως να πρέπει να αφήσεις κάποια από τα πολλά που έχεις καταπιαστεί και να αφοσιωθείς σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Αρκετοί θα σου πουν ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρεις αλλά για σένα θα είναι ακόμα μια πρόκληση και θα τους αποδείξεις σύντομα το αντίθετο.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως αυτό το μήνα ρισκάρεις με ένα άτομο γιατί θέλεις να βιώσεις έντονες συγκινήσεις. Ενδεχομένως να μη σου βγει όμως και να σε πειράξει αλλά θα είναι κι ένα μεγάλο μάθημα για σένα. Μην σε πάρει από κάτω η αρνητική εμπειρία. Μάζεψε τις δυνάμεις σου και ξαναπροσπάθησε. Να είσαι σίγουρος/η ότι πολύ σύντομα θα δικαιωθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Καμιά φορά καλό είναι να μην δέχεσαι τις προκλήσεις, ιδιαίτερα όταν σου προσθέτουν επιπλέον καθήκοντα στο ήδη βαρύ πρόγραμμά σου. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν τις δυνατότητές σου, αντίθετα θα πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου και να μην το φτάνεις στα άκρα γιατί δε θα αντέξεις πολύ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Άφησε τη διαίσθησή σου ελεύθερη κι αυτή θα σε καθοδηγήσει στη σωστή απόφαση. Όπως και να 'χει όμως αναλογίσου πόση χασούρα αντέχεις γιατί αυτό είναι που θα καθορίσει το επίπεδο του ρίσκου αν χρειαστεί να πάρεις. Εάν έστω και λίγο νιώσεις δισταγμό, μην κάνεις τίποτα.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις αισιοδοξία ότι ένα πρόβλημα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, επιτέλους θα λυθεί και αυτή η αίσθηση θα σε συνοδεύει αυτό το μήνα. Παρ' όλα αυτά δεν πετάς στα σύννεφα και αναγνωρίζεις ότι θα πρέπει κι εσύ να βάλεις τα δυνατά σου για να ξεμπερδέψεις. Αν δεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος/η σου, αναζήτησε άτομα που θα σε βοηθήσουν ή είναι πιο έμπειρα γιατί ήδη έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα με σένα.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Καλό θα ήταν να μην πέφτεις με τα μούτρα σε μια σχέση, εγκαταλείποντας τους φίλους ή τα ενδιαφέροντά σου γιατί πολύ σύντομα θα βαρεθείς και τη ζωή σου και το άτομο που είσαι μαζί. Διατήρησε τις ισορροπίες, εξοικονομώντας χρόνο και για άλλα πράγματα. Έτσι θα τονώσετε και την επιθυμία ανάμεσά σας και θα χαίρεστε περισσότερο τις στιγμές που περνάτε μαζί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πιο σοφό, αν υπάρχει μια εργασία ή ένα σχέδιο που πρέπει να υλοποιηθεί αυτό το μήνα να συνεργαστείς με κάποια άτομα, αντί να τα αναλάβεις όλα μόνος/η σου. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην επιλογή σου, να συνδυάσεις τις διαφορετικές τους ικανότητες και να ορίσεις αρμοδιότητες, ώστε να λειτουργήσει παραγωγικά το σχήμα κι όχι διασπαστικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν νιώθεις αμφιβολίες για μια απόφαση στα οικονομικά σου, τότε να αποφύγεις τουλάχιστον γι' αυτό το διάστημα να την πάρεις. Στην πορεία μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα στοιχεία που θα είναι αρκετά διαφωτιστικά και θα είσαι πιο σίγουρος/η για το τι πρέπει να κάνεις.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Κάνε μια παύση αυτό το μήνα, πέτα ό, τι σου είναι άχρηστο και στενάχωρο και κράτα όλα τα όμορφα για να πορευτείς. Μην αφήσεις να επηρεάζουν άλλο τη ζωή σου γνώμες και κριτικές ατόμων που δεν είναι εποικοδομητικές και δε σε εξελίσσουν. Ξεκίνα την αυτοκριτική σου για κάποιες λανθασμένες επιλογές σου και εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά αν πατάς γερά στα πόδια σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν ψάχνεις για ένα νέο έρωτα, βάλε κάτω όλα όσα θα ήθελες να έχει. Αν δεις όμως ότι η λίστα σου ξεφεύγει από το εφικτό, καλά θα κάνεις να την περιορίσεις λίγο για να αυξήσεις τις πιθανότητες να τον βρεις σύντομα. Αν είσαι σε σχέση, που και που καλό είναι να κολακεύεις και να λες όμορφα λόγια στο σύντροφό σου για να μη νιώθει δεδομένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πιθανόν να αναρωτηθείς μήπως έχεις κάνεις λάθος επιλογή ή είναι η ώρα να αλλάξεις δουλειά και να αναζητήσεις κάτι άλλο ή να αμφισβητήσεις τις ικανότητές σου και ότι δεν είναι το πόστο που έχεις αναλάβει αυτό που σου ταιριάζει. Όλα αυτά όμως πηγάζουν από δικές σου ανασφάλειες. Κάνε αυτά που πρέπει και διώξε τις αρνητικές σκέψεις μακριά. Αμέσως θα διαπιστώσεις ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προτού παρασυρθείς από άλλους και αρχίσεις τις άσκοπες αγορές, σκέψου μήπως όντως δεν σου είναι όλες απαραίτητες. Καλύτερα να συγκρατηθείς και να κρατήσεις τα χρήματά σου για κάτι που πραγματικά θέλεις ή να τα βάλεις στην άκρη για ώρα ανάγκης.

ΚΑΠΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι δυσκολίες σε ατσαλώνουν αλλά έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχεις άλλες αντοχές και θέλεις κάπου να ξαποστάσεις και επιτέλους να ηρεμήσεις. Ίσως σου λείπει ο ελεύθερος χρόνος και θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Ξεκίνα λοιπόν ένα πρόγραμμα που θα είσαι αποφασισμένος/η να το τηρήσεις για να μπορέσεις να τον εξασφαλίσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν οργανωθείς σωστά κι έχεις όρεξη, αρκεί να αποβάλεις την αίσθηση του μόνιμου καθήκοντος από μέσα σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν έχεις αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να καθίσετε με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο να αγγίξεις κάποια ευαίσθητα θέματα, αλλά τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα, αν δεν μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Άρχισε να καταστρώνεις ένα σχέδιο στα επαγγελματικά σου, αφού κι η εποχή σε ευνοεί αν πιστεύεις ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Αν όμως έχεις την αίσθηση ότι η πορεία σου είναι πλέον διαγεγραμμένη και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, τότε φρόντισε να μην καταναλώνεις περισσότερο χρόνο απ' όσο χρειάζεται και ρίξε το βάρος σου κάπου που θα σε ευχαριστεί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τη διαχείριση των οικονομικών σου αυτό το μήνα γιατί ήδη έχεις ξανοιχτεί και πρέπει να αρχίσεις πάλι να μαζεύεσαι. Βάλε στόχο από δω και πέρα να αρχίσεις να εξοικονομείς κάποια χρήματα.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved