Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιανουάριο;

Κριός, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Αιγόκερως, Υδροχόος αλλά και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν τον πρώτο μήνα του 2015!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιανουάριο;

Καλή χρονιά! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

Κριός
2-4 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα δεις καταπρόσωπο μια αλήθεια η οποία σίγουρα θα σε βάλει να... ψαχτείς. Μπορεί να έχεις πιεστεί και να πρέπει να φύγεις από εκεί που είσαι, γι' αυτό ίσως ξαφνικά να κάνεις ένα «μπαμ» ή θα καταλάβεις –επίσης ξαφνικά- πως πρέπει να λειτουργήσεις για το μέλλον σου και να το κάνεις «εδώ και τώρα». Θα απαγκιστρωθείς από σχήματα και καταστάσεις που σε κρατούσαν δέσμιο για καιρό - κόντευες να πάθεις ασφυξία, και τώρα θα αποφασίσεις να λύσεις τον γόρδιο δεσμό και σίγουρα θα πας παρακάτω στη ζωή σου, έστω και με απώλειες...
5 Ιανουαρίου: Θα βγουν συναισθηματικές ευαισθησίες και κάποιες ανησυχίες στην επιφάνεια που θα σχετίζονται περισσότερο με θέματα οικογενειακά, αλλά ίσως και για την σχέση σου με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω που σε προβληματίζει υπερβολικά. Μέσα από τις αστρολογικές κινήσεις των πλανητών που παρατηρούνται αυτές τις ημέρες, θα αποφασίσεις να προστατέψεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βέβαια, όλα θα γίνουν με ένα ζόρι, που δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις τι χρειάζεσαι βαθιά και αληθινά για σένα. Απέφυγε τις εκρήξεις με τον Ζυγό, ειδικά αν τον θέλεις ακόμα στη ζωή σου.

Καρκίνος
5 Ιανουαρίου: H Πανσέληνος πάντα σου βγάζει στην επιφάνεια τον αληθινό σου ψυχισμό και κυρίως βρίσκεις τις προσωπικές σου ανάγκες που μπορεί να είναι κρυμμένες. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου και να μην επηρεαστείς τόσο πολύ από τις γνώμες ή την παρουσία των άλλων. Δυνάμεις ανατρεπτικές θα σε βγάλουν έξω από την κανονική πορεία των πραγμάτων και πιθανόν να νιώσεις ανασφάλεια, αλλά μπορεί χωρίς να το έχεις καταλάβει εσύ να προκάλεσες το μεγάλο μπαμ, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο όπου είσαι αυτός/η που συνθλίβεται αλλά αναγεννιέται σε όλα τα επίπεδα.

Λέων
1 Ιανουαρίου έως και 10 Ιανουαρίου: Θα φορτσάρεις και μέσω των άλλων θα δοκιμάσεις να κάνεις επεκτάσεις οι οποίες τελικά θα σε ευνοήσουν. Αν έχεις γεννηθεί από τις 12.8 και μέχρι και τις 17.8, θα καταλάβεις ότι κάτι καλό γίνεται και θα χρειαστεί να αφήσεις στην άκρη αντιρρήσεις για θέματα με τους συνεργάτες σου που μπορεί όντως να μην σε εκφράζουν. Θα κάνεις υποχωρήσεις και ας νιώθεις ότι εξαρτάσαι από την αναγκαστική παρουσία των άλλων ατόμων. Ίσως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι και η μαγιά σου να είναι η βοήθεια από τρίτους.

20 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη αφορά εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα κάνεις κάτι καινούργιο και θα βάλεις ένα νέο λιθαράκι στην ζωή σου. Ελκύεις κάθε τι πρωτοποριακό σαν τρόπο ζωής, επιδιώκοντας να βρεθείς με άτομα που θα έχουν κάτι διαφορετικό να σου πουν. Κυρίως, θα σου θυμίσουν περισσότερο την ομαδικότητα και θα αποκτήσεις μια άλλη οπτική γωνία που κάνει τα πάντα πιο φιλικά και ανοιχτά γιατί αποχωρίζεσαι χωρίς να το καταλάβεις από το Εγώ σου.

Παρθένος
28 Ιανουαρίου: Θα υπάρξει πολύ κινητικότητα και θα κάνεις πολλές συμμαχίες που θα σου δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να λειτουργήσεις. Μικρές, ρομαντικές και καλλιτεχνικές επαφές με άτομα που μπορεί να σε κάνουν για λίγο ονειροπόλο/α. Το φλερτ θα είναι ένας τρόπος για να περάσεις καλά και κυρίως να αφεθείς σε πολλές καταστάσεις, χωρίς καμία αντίσταση. Πρέπει όμως να προσέχεις για να μην ξεγελαστείς σε θέματα συνεργατών γιατί μπορεί να κάνεις υπερεκτιμήσεις και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα – η επιρροή μέχρι και 20 Φεβρουαρίου.

Ζυγός
5 Ιανουαρίου: Θα βρεθείς μέσα σε μια συναισθηματική δίνη και θα προσπαθήσεις να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς τις εντάσεις, τις ενοχές για την οικογένεια και το υπερβολικό συναίσθημα προστασίας που πρέπει να κατανοήσεις ότι χρειάζονται οι δικοί σου άνθρωποι. Είναι κάπως δύσκολο γιατί θα βαδίσεις πάνω σε σπασμένα γυαλιά και η αυτοδυναμία σου είναι απαραίτητη. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα παιχτεί και κάτι έντονο με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

Αιγόκερως
5 Ιανουαρίου: Θα σου βγουν, ξαφνικά, απωθημένα στην επιφάνεια και θα αναγκαστείς να δεχτείς κάποιες γρήγορες αλλαγές που θα συμβούν είτε στο σπίτι σου και στην οικογένεια σου, είτε στην στενή σου σχέση. Πάντως το βασικό είναι ότι θα αλλάξεις, έστω και με ένα δύσκολο τρόπο, όλα τα κακώς κείμενα και θα προχωρήσεις σε τομές και σε μεταμορφώσεις που είναι απολύτως απαραίτητες. Η ζωή μέσα στα κλισέ μπορεί να εξαφανιστεί και σίγουρα μέσα από αντιστάσεις και αντιξοότητες τελικά θα βγει κάτι καινούργιο και πολύ αληθινό. Ο Καρκίνος θα είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό στη ζωή σου.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου: Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα του Υδροχόου θα δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση για φιλικές συμπεριφορές, ενώ θα διαπιστώσεις και ενδιαφέρον σε πολλά ομαδικά και κοινωνικά θέματα, τα οποία θα είναι αποτελέσματα της συναναστροφής σου με άτομα που έχουν ιδεαλιστικές σκέψεις και μια αίσθηση παγκοσμιότητας. Η εκκεντρικότητά σου μπορεί να είναι το σημείο που θα σε κάνει να φαίνεσαι στους άλλους σαν να έρχεσαι από μια πολύ μακρινή εποχή. Αυτό, βέβαια, μπορεί να αφορά είτε ιδέα είτε συμπεριφορά.

Ιχθύες

12 Ιανουαρίου: Ό Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σου σε βοηθάει να ξεκινήσεις την νέα χρονιά με δύναμη με συμπόνια. Έως τις 19 Φεβρουαρίου μπορεί να θέλεις να αποφύγεις να δεις τα κατά πρόσωπο προβλήματα, αλλά η κεντρική σου συνείδηση θα είναι πολύ ενεργοποιημένη, οπότε δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην... κυλήσεις σε θέματα ποτού ή ακόμα και άλλων εθισμών. Ο ρομαντισμός μαζί με τον αισθησιασμό σου θα κτυπήσει κόκκινο και η έκφρασή σου μέσα από δημιουργική φωτογράφιση, μουσική (ή ότι άλλο σε κάνει να νιώθεις ότι εκφράζεσαι με ένα πιο καλλιτεχνικό τρόπο) θα σε συνεπάρουν.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved