Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Νοέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος φλογερέ Κριέ μπαίνει με πάθος και ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη. Η Αφροδίτη ως τις 16/11 θα βρίσκεται στον ανυπέρβλητα ερωτικό Σκορπιό και η σεξουαλική σου ζωή θα σου προσφέρει στιγμές ονειρεμένες! Στη συνέχεια εισέρχεται στον εξωστρεφή και θετικό Τοξότη και θα αναζητάς ο έρωτας να συνδυαστεί με ταξίδια, χαρούμενες επεκτάσεις και νοητικές δραστηριότητες. Γύρω στις 20/11 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον πλανερό Ποσειδώνα δείχνει ότι είναι πιθανόν να εμφανιστούν σύννεφα στη σχέση σου, εξαιτίας αμετροέπειας, ασυνέπειας ή ανευθυνότητας. Στις 22/11 ο Ήλιος που κυβερνά τον 5ο σου ηλιακό οίκο που αφορά την αισθηματική ζωή εισέρχεται στον αισιόδοξο Τοξότη που αγαπά να φιλοσοφεί τα πράγματα και να εστιάζει στα θετικά. Ως εκ τούτου, αν και καιρικά θα κάνει κρύο, στην αισθηματική σου ζωή θα επικρατεί καλοκαίρι! Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/11, 11/11 και 27/11. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 13/11, 18/11, 20/11 και 27/11.

Αδέσμευτος
Με τον Δία τον πλανήτη της τύχης στο ζώδιο του Λέοντα ως το καλοκαίρι του 2015 στην ερωτική σου ζωή θα πνέει ούριος άνεμος! Οι ευκαιρίες στην έρωτα πολλαπλασιάζονται συνεχώς με εσένα να κυνηγάς την καλύτερη επιλογή. Αυτόν τον μήνα, με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού ως τις 16/11 ερωτικά θα σε έλκει το μυστήριο και πρόσωπα με δυνατό σεξαπίλ. Το πρώτο τριήμερο του Νοέμβρη το αστρολογικό σκηνικό φιλοξενεί συναρπαστικές όψεις για αισθηματικά θέματα και είναι πιθανή η δημιουργία ενός ερωτικού ειδυλλίου. Έπειτα, η Αφροδίτη εισέρχεται στον θετικό Τοξότη και στην ερωτική σου ζωή θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες. Σε χώρους που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τη γνώση, το εξωτερικό, τη διασκέδαση ή τη δικαιοσύνη μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας. Ωστόσο, θα χρειάζεται να προσέξεις τις επιλογές σου και να μην ξοδέψεις ενέργεια σε πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου ιδιαίτερα γύρω στις 13/11, 18/11, 20/11 και 27/11. Οι καλύτερες μέρες για τα ερωτικά σου είναι 2/11, 11/11 και 27/11.

Ταύρος

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο ως τις 16/11 να υπόσχεται έντονο ερωτισμό και δυνατές συγκινήσεις στη σχέση σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ισχυρό Πλούτωνα στις 2/11 δείχνει πάθος και την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Ίσως, να αισθανθείς ότι η σχέση σου βρίσκεται σε μια βάση θετικής αναδημιουργίας! Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον πύρινο Τοξότη και στην ερωτική ζωή θα επικρατεί κλίμα χαράς και αισιοδοξίας. Πιθανόν, να μπορέσετε να κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν χάρη σε κάποια χρήματα που θα λάβεις ως δώρο, επίδομα ή μπόνους. Στις 20/11 η Αφροδίτη συναντά τον νεφελώδη Ποσειδώνα και πιθανόν να νιώσεις ότι η αβεβαιότητα ή κάποιος πειρασμός απειλεί τη σχέση σου. Το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 27/11 υπόσχεται ξαφνικά θετικά γεγονότα που θα φέρουν τη χαρά και την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή. Οι πιο θετικές μέρες του μήνας είναι 2/11, 9/11, 20/11.

eshopsynastria50off

Αδέσμευτος
Η παρουσία του Κρόνου στο απέναντί σου ζώδιο τον Σκορπιό σε ωθεί να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και απαιτητικός σε αισθηματικά ζητήματα, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ως τις 16/11 θα έλκεσαι από άτομα που έχουν αστείρευτο βάθος και θα σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν ενδιαφέρονται για κάτι επιδερμικό ή επιπόλαιο. Πολύ πιθανόν γύρω στις 2/11 που η Αφροδίτη σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα να δημιουργήσεις μια σχέση δυνατή ή με καρμικό χαρακτήρα. Γύρω στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει ότι πιθανόν να περάσεις από κάποιο τεστ κάποιο φλερτ ή πρόσωπο που σου προκαλεί έντονο ενδιαφέρον. Στις 16/11 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, εισέρχεται στο μεταβλητό ζώδιο του Τοξότη και θα αρχίσεις να αναζητείς μια πιο αισιόδοξη διάσταση στον έρωτα χωρίς ωστόσο να ανοίγεις τα χαρτιά σου. Στις 20/11 είναι πιθανές κάποιες διαψεύσεις ή παρεξηγήσεις στον αισθηματικό τομέα ενώ στις 27/11 η συναρπαστική όψη Αφροδίτης – Ουρανού δείχνει έναν κεραυνοβόλο και ερωτικές εκπλήξεις!

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος σηκώνει αυλαία με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο να δείχνει ότι η καθημερινή σου ζωή θα χρωματίζεται θετικά από χαρούμενα γεγονότα και συνάμα έντονες και βαθιές στιγμές έρωτα και ευτυχίας. Είναι πιθανόν, στις αρχές του μήνα να λάβει χώρα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός σε σχέση με το ταίρι σου που θα βάλει τη σφραγίδα της χαράς στη ρουτίνα σου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στις 16/11 στον Τοξότη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση σου που θα γραφτεί με χαρούμενες και αισιόδοξες αποφάσεις. Ταξίδια, εκδρομές και έξοδοι θα ανανεώσουν την σχέση ενώ προτάσεις πάσης φύσεως επέκτασής της ευνοούνται. Στις 20/11 η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα δείχνοντας τάση για απιστίες, προδοσίες και ερωτικές ατασθαλίες. Χρειάζεται να αποφύγεις να δεις τα πράγματα χειρότερα ή καλύτερα από ότι είναι πραγματικά. Ο μήνας κλείνει χαρούμενα και αισιόδοξα με ουρανοκατέβατες χαρές και ξαφνικά θετικά γεγονότα που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη σχέση.

Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θέση που όσο σε αφορά, αγαπητέ Δίδυμε, ευνοεί έρωτες στο χώρο εργασίας και μυστικό φλερτ με πρόσωπο που υπάρχει επαφή σε καθημερινή βάση. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο απέναντί σου ζώδιο τον Τοξότη και οι ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια σχέση θα αυξάνονται συνεχώς. Το τοπίο στην ερωτική σου ζωή θα είναι χαρούμενο ενώ θα έλκεσαι από πρόσωπα εξωστρεφή που κάνουν ταξίδια, αγαπούν την άθληση, το επάγγελμά του σχετίζεται με τη μάθηση ή έχουν σχέση με το εξωτερικό ή τη δικαιοσύνη. Γύρω στις 20/11 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα αισθηματικά θέματα απαιτούν προσοχή καθώς το όμορφο θα φαίνεται άσχημο και το καλό κακό. Πιθανά μπερδέματα και ψέματα, ανέλπιδες αγάπες και διαγραφές. Τέλος, το ευμενές τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 27/11 υπόσχεται έναν όμορφο ερωτικό επίλογο με εκπλήξεις και γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε οδηγεί στα μυστικά μονοπάτια του έρωτα, της ευτυχίας και της ευχαρίστησης. Η ερωτική ζωή θα χαρακτηρίζεται από πάθος και αφοσίωση ενώ είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία της. Γύρω στις 13/11 με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο κρίσεις ζήλιας και απαιτητικότητας μπορούν να φέρουν στην σχέση ένα κύμα κρύου αέρα. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και η διασκέδαση και το χιούμορ σε καθημερινή βάση μπορούν να ξεκολλήσουν τη σχέση από αρνητικές καταστάσεις. Γύρω στις 20/11 το τετράγωνο μεταξύ της περιπετειώδους Αφροδίτης και του απατηλού Ποσειδώνα δείχνει ότι θα πρέπει να αποφευχθεί κάθε ρίσκο τόσο σε αισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο γιατί μπορεί να ζημιώσει τη σχέση. Συγχρόνως, καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης στον Αιγόκερω υποδεικνύει έντονες διαφωνίες με το ταίρι σου αλλά και νέα ξεκινήματα που θα κάνει ο σύντροφός σου. Ο μήνας πάντως κλείνει με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που υπόσχεται ξαφνικές χαρές.

Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό πρόσωπα με ισχυρή προσωπικότητα, μυστικοπαθή και έντονα σεξουαλικά θα σε έλκουν σαν μαγνήτης. Πολύ πιθανόν μάλιστα στις αρχές του μήνα με την παθιασμένη Αφροδίτη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα να δημιουργήσεις μια σχέση απόλυτης αφοσίωσης. Συγχρόνως, η παρουσία του μαχητικού Άρη στον Αιγόκερω ευνοεί ρεαλιστικές και επίμονες κινήσεις με σκοπό τη δημιουργία σχέσης. Γύρω στις 13/11 με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι πιθανές απορρίψεις ενώ δεν αποκλείεται άτομα μεγαλύτερα ή απαιτητικά και αδιάλλακτα να σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και να γυρέψεις την σταθερή αισθηματική άγκυρα που προσφέρουν. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και ο έρωτας ίσως σου χτυπήσει την πόρτα στο χώρο της δουλειάς. Επιπλέον, στις 20/11 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνοντας ότι ένας ενδεχόμενος εραστής να μην είναι αυτό που δείχνει ή νομίζεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που πραγματοποιείται στις 27/10 δείχνει απρόβλεπτες σχέσεις και ουρανοκατέβατες χαρές.

Λέων

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος κάνει ποδαρικό με τη Αφροδίτη στον Σκορπιό να δείχνει ότι ως τις 16/11 θα αναζητήσεις να κολυμπήσεις στα πιο βαθιά νερά του συναισθήματος και να μοιραστείς στιγμές με το ταίρι σου στο χώρο του σπιτιού που θα σας φέρουν ψυχικά πιο κοντά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 2/11 αφενός δείχνει βαθιά συναισθήματα, και πάθος και αφετέρου ευνοεί τους αισθηματικούς μετασχηματισμούς. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον πύρινο, εξωστρεφή και ευδιάθετο Τοξότη ξεκινά μια πολύ ευχάριστη περίοδο για την ερωτική σου ζωή. Θα έχεις περισσότερη ενέργεια για αυτή, θα παίρνεις χαρές ενώ σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στις 22/11 ο Νοέμβριος ίσως σημαδευτεί με ένα νέο ξεκίνημα σε σχέση με αυτή. Πιθανή η απόκτηση απογόνου, μίνι διακοπές και ευτυχή γεγονότα. Ο μήνας κλείνει με το συναρπαστικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σε ευνοεί ιδιαίτερα σε θέματα αισθηματικής ζωής και υπόσχεται απρόβλεπτες και όμορφες καταστάσεις. Οι μέρες που χρειάζεται να είσαι προσεκτικός είναι 13/11, 14/11, 18/11, 20/11.

Αδέσμευτος
Ο Νοέμβριος, τυχερέ Λέοντα, είναι ένας ξεχωριστός μήνας που υπόσχεται ότι στη διάρκειά του μπορούν να λάβουν χώρα γεγονότα και ξεκινήματα ώστε το 2014 να βρεις άτομο για σχέση. Σαφώς η τύχη είναι μαζί σου ως το καλοκαίρι του 2015 όμως τόσο ο Νοέμβριος όσο και ο Δεκέμβριος έχουν να δώσουν πολλά σε αισθηματικό επίπεδο. Το πρώτο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Σκορπιό ίσως να είσαι κάπως κλεισμένος στον εαυτό σου. Θα έχεις την ανάγκη για μια συναισθηματική ανασύνταξη η οποία θα αποφέρει καρπούς από τις 16/11 και έπειτα που η Αφροδίτη εισέρχεται σε ένα ζώδιο που ευνοεί τα ερωτικά σου, τον Τοξότη. Θα ξαναβρείς το κέφι σου, θα βγαίνεις, θα φλερτάρεις, θα διασκεδάζεις και πολύ πιθανόν να δεχτείς τα βέλη του έρωτα. Γύρω στις 20/11 θα πρέπει να φάνεις προσεκτικός στις επιλογές σου και να έχεις το νου σου να μην θαμπωθείς. Ίσως, τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά όσο φαίνονται. Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στον Τοξότη σε συνδυασμό με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανό στις 27/11 δείχνει ότι ο Νοέμβριος μπορεί να κλείσει εκπληκτικά με εσένα ερωτευμένο.

Παρθένος

Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό σου οίκο ως τα μέσα του μήνα θα δίνεις μεγαλύτερη σημασία στην επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Θα έχεις την τάση να εμβαθύνεις στο νόημα συζητήσεων και μηνυμάτων. Συγχρόνως θα αναζητείς να βρεις τρόπο ώστε συζητήσεις, απόψεις, ιδέες και σκέψεις να συμβάλλουν να συνδεθείτε ψυχικά. Μάλιστα το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 2/11 ευνοεί να ξανανάψει η φλόγα του έρωτα χάρη στην καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία σας. Όλο το μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 5ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει την ερωτική ζωή. Ως εκ τούτου, οι αγάπες της ζωής σου θα είναι προτεραιότητά σου. Μπορεί να κουραστείς για να πετύχεις κάποια πράγματα όμως όταν θα βρεθείς στην κορυφή της επιτυχίας η θέα θα είναι πανέμορφη. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 16/11 στον Τοξότη σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στις 22/11 στο ίδιο ζώδιο και μάλιστα στον 4ο ηλιακό οίκο δείχνουν το ξεκίνημα οικογένειας, νέα αρχή στο σπίτι και συναισθηματική ευτυχία.

Αδέσμευτος
Ένας ιδιαίτερα θετικός μήνας είναι για σένα, πρακτικέ Παρθένε, ο Νοέμβριος. Η Αφροδίτη ως τις 16/11 στον Σκορπιό και στον 3ο ηλιακό οίκο που συνδέεται με την επικοινωνία θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες και να προσεγγίσεις πρόσωπα που όχι μόνο σε γοητεύσουν αλλά έχουν και βάθος. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στον ζηλευτά επίμονο Αιγόκερω καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνει ότι τον Νοέμβριο μπορείς να βρεθείς αισθηματικά εκεί που θέλεις. Ίσως, να σε θέλξει άτομο που ξεχωρίζει για την επιχειρηματική του λογική, τις φιλοδοξίες, τη σοβαρότητα ή το κύρος του. Από τις 16/11 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον χαρούμενο Τοξότη πολύ πιθανόν το σπίτι σου να γίνει μια ευχάριστη φωλιά που θα φιλοξενήσει τον έρωτα. Γύρω στις 20/11 χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί ίσως προκύψουν αισθηματικές απογοητεύσεις ή η αμφιβολία γίνει κακός οδηγός σε αισθηματικά θέματα. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 27/11 ευνοεί ερωτικές ανατροπές, εκπλήξεις και έρωτες με διαφορά ηλικίας.

Ζυγός

Δεσμευμένος
Γοητευτικέ Ζυγέ, ο Νοέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Ως τις 16/11 οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα είναι πιο βαθιές και θα επιθυμείς ο/η σύντροφος σου να σου δίνεται απόλυτα, ψυχή τε και σώματι, με όλο του το είναι! Ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα θα αισθανθείς το πάθος στη σχέση σου να αφυπνίζεται μέσα από ένα πιο βαθύ και ουσιαστικό «πάρε – δώσε» μεταξύ των ψυχών σας. Στις 16/11, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, ζώδιο που διευκολύνει την έκφραση των αισθημάτων σου και μπορεί να δώσει πράσινο φως σε ταξίδια, σε εξόδους και εξωστρεφείς ασχολίες που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη σχέση. Καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και το 4ο ηλιακό σου οίκο δείχνοντας αφενός εντάσεις και φούρια σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι και αφετέρου δυνατότητες για να ενδυναμώσεις τα θεμέλια της σχέσης σου. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι στις 13/11 και 20/11.

Αδέσμευτος
Η παρουσία τόσο του Ερμή (από τις 9/11) όσο και της Αφροδίτης (ως τις 16/11) στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει στο προσκήνιο της προσοχής σου τα αιτήματα του Κρόνου στον Σκορπιό όσον αφορά σε αισθηματικά θέματα. Η ερωτική έλξη αν και σημαντική δεν θα είναι το κύριο ζητούμενο μιας σχέση όσο το συναισθηματικό βάθος και η ψυχική σύνδεση. Στις 2/11 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα φέρνει έντονες ερωτικές συγκινήσεις και πιθανόν να σε θέλξει ένα πρόσωπο αινιγματικό, μυστηριώδες ή ισχυρά γοητευτικό. Γύρω στις 13/11 όμως με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο θα κρίνεις αν μια σχέση μαζί του θα είναι αυτό που ουσιαστικά ζητάς. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο που καταλαμβάνει τον 3ο ηλιακό σου οίκο και ως εκ τούτου αισθηματικές γνωριμίες, συναντήσεις και φλερτ θα είναι στις επάλξεις. Πιθανόν νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μετακίνησης, ενός μηνύματος ή τηλεφωνήματος. Οι μέρες που πρέπει να αποφύγεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα αισθηματικά σου είναι 13/11 και 20/11.

Σκορπιός

Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ξεκινά ο Νοέμβριος δείχνοντας ότι ως τις 16/11 θα «ξετρυπώσεις» πολλά για τον εαυτό σου στον έρωτα και θα διερευνήσεις τι επιθυμείς από αυτόν. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 2/11 δείχνει πάθος και βάθος ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου στις 13/11 δείχνει ότι όσον αφορά τα αισθηματικά «θέλω» για τα οποία δίνεις μάχη θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ωριμότητα. Ίσως, χρειαστεί για λίγο να βάλεις τα συναισθήματα στου στον πάγο και να μπορείς να κρίνεις τις καταστάσεις από απόσταση. Στις 16/11 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον πύρινο και μεταβλητό Τοξότη δείχνοντας ότι οικονομικά ζητήματα θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Προσοχή σχετικά με αυτά χρειάζεται γύρω στις 20/11 καθώς είναι πιθανές απογοητεύσεις ή μπερδέματα. Η Νέα Σελήνη στις 22/11 στο ίδιο ζώδιο και τον 2ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται τόσο με τις αισθηματικές όσο και τις υλικές κτήσεις ευνοεί να γίνει μια νέα αρχή σε σχέση με αυτές αλλά και στον τρόπο που τις απολαμβάνεις. Ο μήνας κλείνει με τον τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 27/11 ευνοώντας ο έρωτας στη ζωή σου να ανανεωθεί από τη δημιουργία οικογένειας, αλλαγή σπιτιού ή χώρου.

Αδέσμευτος
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας γενεθλίων των περισσότερων Σκορπιών και με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου ως τις 16/11 θα ακτινοβολείς μαγνητισμό και θα σαγηνεύεις. Η ερωτική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα έχεις την τάση να επιμεληθείς την εμφάνισή σου και πιθανόν να κάνεις κάποιες αλλαγές. Τα βλέμματα θα στρέφονται περισσότερα πάνω σου και με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 2/11 ίσως κάνεις μια αισθηματική γνωριμία που θα έχει βάθος και ουσία. Στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου δείχνει μαθήματα και απόκτησης εμπειρίας σε αισθηματικά θέματα. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και 2ο ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με τις απολαύσεις δείχνοντας την ανάγκη να βιώσεις περισσότερο την χαρά παρά την ένταση στον έρωτα. Γύρω στις 20/11 το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα δείχνει ότι η αλήθεια από το ψέμα σε ερωτικά ζητήματα θα είναι δυσδιάκριτη και χρειάζεται προσοχή. Ο μήνας κλείνει με το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που ευνοεί έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή/και μια ξαφνική συγκατοίκηση.

Τοξότης

Δεσμευμένος
Το πρώτο μισό του Νοεμβρίου, περιπετειώδη Τοξότη, σε θέματα έρωτα θα νιώθεις ότι χρειάζεται να κλείσει ένας κύκλος για να ανοίξει ένας νέος. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δείχνει ότι προτού γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει ένα βαθύ σκάψιμο και να ξεριζωθεί ό, τι δεν αφήνει την σχέση να αναπτυχθεί στο έπακρον. Στις 13/11 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι θα συνειδητοποιήσεις ό, τι οτιδήποτε στερείσαι στον έρωτα δεν συμβαίνει γιατί τιμωρείσαι αλλά λόγω έλλειψη εμπειρίας. Στις 16/11 η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και θα ζεις τον έρωτα μέσα από θετική και αισιόδοξη διάσταση. Στις 20/11 χρειάζεται να προσέξεις να μην παγιδευτείς σε καταστάσεις που μπορούν να πλήξουν τη σχέση σου. Με τη Νέα Σελήνη στις 22/11 στο δικό σου ζώδιο ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην ερωτική σου ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 27/11 δείχνει ότι αυτό μπορεί να γραφτεί με ανέλπιστες χαρές, ένα γάμο ή την απόκτηση ενός παιδιού.

Αδέσμευτος

Ο Νοέμβριος για σένα, αισιόδοξε Τοξότη, έχει δύο πρόσωπα, της θλίψης και της χαράς. Η μελαγχολία είναι το πρώτο μισό του μήνα και η ευτυχία στο δεύτερο. Η Αφροδίτη (ως τις 16/11) στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τη χρόνια παρουσία του κριτή Κρόνου στον εν λόγω ζώδιο δείχνει ότι μέσα από μια βαθιά εσωτερική διαδικασία που θα διερευνήσεις το αισθηματικό σου παρελθόν, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα ετοιμαστείς για μια νέα αρχή. Η ανατολή στην ερωτική σου ζωή ξεκινά με την Αφροδίτη στον Τοξότη στις 16/11 και επισφραγίζεται με την Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Νέα ξεκινήματα θα δώσουν νέα πνοή στην ζωή σου και θα επηρεάσουν θετικά τον έρωτα. Στα τέλη του μήνα το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού, που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή, δείχνει απρόβλεπτες και συναρπαστικές εμπειρίες που θα σε ανανεώσουν. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι γύρω στις 13/11 και 20/11.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος
Η Πανσέληνος στις 7/11 στον Ταύρο και το 5ο ηλιακό οίκο φέρνει στο προσκήνιο την αισθηματική σου ζωή. Συγχρόνως, στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται με παιδιά και επιδίωξή σου θα είναι να κάνεις πράγματα που αγαπάς και απολαμβάνεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον υδάτινο Σκορπιό βοηθά μέσα από εξόδους και κοινωνικά ενδιαφέροντα να έρθεις συναισθηματικά πιο κοντά με το ταίρι σου και να νιώσεις πιο πολύ πόσο βαθιά συνδέεστε. Στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου προστάζει σύνεση, σοβαρότητα και ωριμότητα τόσο σε αισθηματικά όσο και οικονομικά θέματα. Συγχρόνως, κοιτώντας το μέλλον και τις αισθηματικές σου επιδιώξεις θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ό, τι χρειάζεται για μια σχέση σταθερότητας. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και θα έχεις την ανάγκη στον έρωτα να βιώσεις την ήρεμη και ξέγνοιαστη χαρά. Ο μήνας κλείνει με το συναρπαστικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ουρανού που υπόσχεται χαρά και ανανέωση. Οικονομικά θέματα θα ευνοήσουν την αισθηματική ζωή.

Αδέσμευτος
Ο Νοέμβριος φέρνει στο προσκήνιο την αισθηματική σου ζωή και σου παρουσιάζει ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου σε σχέση με τον έρωτα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ως τις 16/11 η κοινωνική ζωή θα είναι πιο έντονη, θα συναντάς φίλους και γνωστούς πιο συχνά, θα συμμετέχεις σε ομαδικές και παρεΐστικες ασχολίες και κάπου εκεί πολύ πιθανόν να συναντήσεις ον έρωτα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 2/11 δείχνει μια σχέση καρμική και έντονης ερωτικής έλξης. Γύρω στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτη – Κρόνου θα σε βάλει στη διαδικασία να τεστάρεις κατά πόσο μέσα από τον έρωτα γίνεσαι αυτός που θέλεις και αν οι επιθυμίες σου για το μέλλον μπορούν να ευοδωθούν. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον χαρούμενο Τοξότη δείχνοντας ότι η διασκέδαση θα συνδυαστεί με τον έρωτα και την ηρεμία. Γύρω στις 20/11 το τοπίο θα είναι θολό όσον αφορά αισθηματικά θέματα ενώ στις 27/11 το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού δείχνει ερωτική ευτυχία κόντρα σε κάθε προσδοκία.

Υδροχόος

Δεσμευμένος
Η παρουσία του Δία στον Λέοντα και τον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει το γάμο και τις σχέσεις σου δείχνει ότι πιθανόν ως το καλοκαίρι να παντρευτείς, να αποκτήσεις παιδί ή να έχεις μια επαγγελματική συνεργασία με το ταίρι σου. Συγχρόνως, ευνοεί κάθε επέκταση και χαρά που σχετίζεται με τον/την σύντροφό σου. Το πρώτο μισό του μήνα θα εστιάζεσαι περισσότερο σε θέματα καριέρας αλλά και το ρόλο που έχουν άτομα μεγαλύτερα ή επιρροής στη σχέση σου. Από τις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη ευνοώντας μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, ασχολίες που δίνουν έμφαση στη γνώση ή στα ταξίδια να φυσήξει άνεμος ανανέωσης στη σχέση σου. Οικονομικά ζητήματα θέλουν προσοχή γύρω στις 20/11 καθώς πιθανόν να έχουν και αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Ο Νοέμβριος κλείνει με το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 27/11 το οποίο δείχνει απρόβλεπτες χαρές.

Αδέσμευτος
Ο Δίας από τον 7ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις και το γάμο αποτελεί ένα θετικό οιωνό για την αισθηματική σου ζωή. Με τη βοήθειά του ως το καλοκαίρι οι πιθανότητες να βρεθείς σε σχέση είναι μεγάλες. Το πρώτο μισό του μήνα τα πρόσωπα που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή σου είναι ώριμα ή με σαγηνευτικό για εσένα επαγγελματικό προφίλ. Από τις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον περιπετειώδη και τολμηρό Τοξότη και θα κινείται στον 11ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει την κοινωνική ζωή. Ως εκ τούτου μέσα από παρέες, φιλικές συγκεντρώσεις, ομαδικές ενασχολήσεις και πάσης φύσεως κοινωνικές εκδηλώσεις ίσως ο έρωτας κάνει την εμφάνιση του. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον απατηλό Ποσειδώνα στις 20/11 δείχνει ότι δεν θα πρέπει να μπερδέψεις τα οικονομικά με τα ερωτικά. Στο τέλος του μήνα, στις 27/11 η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου, τον Ουρανό και ένας έρωτας που θα σε συνεπάρει μπορεί να μπει σαν ανεμοστρόβιλος στη ζωή σου.

Ιχθύες

Δεσμευμένος
Ο Νοέμβριος είναι ένας όμορφος και ερωτικός μήνας. Η Αφροδίτη ως τις 16/11 βρίσκεται βουτηγμένη στο πάθος και οι επιθυμίες σου γίνονται διαταγές για να τις ικανοποιήσει. Η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου είναι πιο βαθιά και σε πολλές περιπτώσεις θα βοηθήσει να καταστραφεί ό, τι σάπιο και άσχημο υπάρχει και να δοθεί χώρος στο θετικό και το όμορφο. Στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου δείχνει ότι ζητήματα με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη ή οικονομικής στενότητας ίσως επηρεάσουν τη σχέση. Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 9/11 δείχνει ότι παρά τα όποια προβλήματα μεταξύ εσού και του/της συντρόφου σου η εστίαση στην ουσία θα σας κρατά δεμένους και ερωτευμένους. Οι πιο θετικές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 1/11, 12/11, 16/11 και 21/11. Οι μέρες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή είναι γύρω στις 13/11, 20/11.

Αδέσμευτος
Με ερωτική διάθεση ξεκινά ο Νοέμβριος καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον ανυπέρβλητα σέξι Σκορπιό! Η Αφροδίτη θα κινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο και πρόσωπα με πνεύμα και γνώση θα σε γοητεύσουν ενώ πιθανόν ένας έρωτας να γεννηθεί σε χώρους που σχετίζονται με τη μάθηση, την άθληση, το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη, τον πολιτισμό ή την ευζωία. Στις 13/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου σε ωθεί να βάλεις για λίγο χειρόφρενό όσον αφορά αισθηματικά θέματα προκειμένου να κάνεις βήματα ώριμα και σοβαρά. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη ζώδιο του οποίου η υπερβολική αισιοδοξία σε ανησυχεί και έτσι σε αισθηματικά ζητήματα θα νιώθεις μια ανασφάλεια και πιθανόν να αναζητήσεις πρόσωπα που το κύρος ή επαγγελματική τους ταυτότητα να σου δίνει μια ασφάλεια. Τα πράγματα μπερδεύουν γύρω στις 20/11 με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καθώς θα διαπιστώσεις ότι τελικά οι επιθυμίες σου στον έρωτα είναι διαφορετικές. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 1/11, 12/11, 16/11 και 21/11 που ο Ερμής που κυβερνά τις σχέσεις σου παρουσιάζει όμορφες αισθηματικές ευκαιρίες.

Παράγγειλε τώρα την ανάλυση της σχέσης σου με έκπτωση 50% και ετοιμάσου για τις πιο ζεστές νύχτες του χειμώνα!

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Νοέμβριο;

Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2014

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved