Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Οκτώβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
XVIIΙ ΣΕΛΗΝΗ

Αβεβαιότητα και αμφιταλάντευση!
Γενικά: Τα κύρια στοιχεία αυτού του μήνα είναι η αβεβαιότητα και αμφιταλάντευση. Γι αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρείς τίποτα σαν δεδομένο ούτε να βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος /η, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να κρίνει με καθαρό νου. Αν είσαι ελεύθερος/ η, ο μαγνητισμός που εκπέμπεις προσελκύει έντονο ενδιαφέρον. Κράτα μικρό καλάθι όταν ακούς μεγάλα λόγια.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα το έντονο παρασκήνιο που υφαίνεται γύρω σου χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και διπλωματία. Κάποιοι φόβοι σου πιθανό να είναι υπερβολικοί.
Οικονομικά: Οι λάθος χειρισμοί στον οικονομικό τομέα σε κάνουν να νοιώθεις σαν ακυβέρνητο πλοίο. Μικρή βοήθεια από γυναικείο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
XΙΧ ΗΛΙΟΣ

Αισιοδοξία και θετική ενέργεια!
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας. Αυτό που μέχρι τώρα φάνταζε αδύνατο, φαίνεται πάλι δυνατό. Δύναμη, καλή υγεία και γενικά καλή διάθεση.
Αισθηματικά: Αναθέρμανε τη σχέση σου με μικροαποδράσεις, όποτε το επιτρέπει ο καιρός και το βαλάντιο σου. Αν είσαι μόνος /η, τα τραύματα του παρελθόντος επουλώνονται χάρη σε μια καινούργια ζεστή αγκαλιά.
Επαγγελματικά: Ευοίωνα τα νέα στον επαγγελματικό τομέα. Η αξία σου αναγνωρίζεται μέσα από μια προαγωγή ή αναβάθμιση. Αν είσαι άνεργος/ η, τώρα είναι η ώρα να στείλεις το βιογραφικό σου.
Οικονομικά: Ευνοείσαι ν' αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Επαναπροσδιόρισε τις πραγματικές σου ανάγκες!
Γενικά: Ήρθε η στιγμή να κάνεις τον απολογισμό σου, να εκτιμήσεις τις πράξεις σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Αφού ηρεμίσεις επαναπροσδιόρισε τις πραγματικές σου ανάγκες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση τα επικοινωνιακά προβλήματα που είχες με το σύντροφο σου επιλύονται και ατενίζεις το μέλλον με άλλη ματιά. Αν είσαι μόνος /η, θα ζήσεις έναν καρμικό έρωτα που θ' αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Έμαθες από τις εμπειρίες του παρελθόντος και σχεδιάζεις πλέον μεθοδικά τα επόμενά σου βήματα.
Οικονομικά: Τ' αυξημένα σου έξοδα θα σου δημιουργήσουν σοβαρή αναστάτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ολοκλήρωση και επιτυχία!!
Γενικά: Είναι ένας μήνας ολοκλήρωσης και επιτυχίας. Αυτό μπορεί να σημαίνει επαγγελματική επιτυχία, ένα γάμο ή τη γέννηση ενός παιδιού. Το σίγουρο είναι ότι μετά από αυτό η ζωή σου αλλάζει ρότα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μέσα από κοινές δραστηριότητες έρχεστε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος /η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να βρεθεί απροσδόκητα στο δρόμο σου και να σε διεκδικήσει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Εύνοια από αδέλφια ή μακρινούς συγγενείς.
Οικονομικά: Περίοδος ευημερίας και ξεγνοιασιάς, αλλά και μεθοδικός σχεδιασμός των μελλοντικών υποχρεώσεων.

ΛΕΩΝ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Βουτιά στο άγνωστο!
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας δυνατών συγκινήσεων και ασυνήθιστων καταστάσεων. Αν αφεθείς στο άγνωστο θα αλλάξει η ζωή σου πριν καλά- καλά το καταλάβεις. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου.
Αισθηματικά: Αν δεν είσαι ικανοποιημένος /η από τη σχέση σου ρίσκαρε για να διευκολύνεις μια αλλαγή. Αν είσαι μόνος /η, όσο δίνεις την εικόνα του κακομαθημένου παιδιού κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά.
Επαγγελματικά: Αναπάντεχες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό στίβο που για να αποδώσουν όμως είναι αναγκαίο να επιμείνεις. Μην αφήσεις τις ανασφάλειες και τις φοβίες να μπουν εμπόδιο στο δρόμο σου.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα βασιλεύει η αστάθεια και η αβεβαιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Ευφυή επιχειρήματα και δύναμη λόγου!
Γενικά: Δεν θα μπορούσες να βρεις ιδανικότερο μήνα να προωθήσεις τα σχέδια σου ιδίως αν ασχολείσαι με τα ΜΜΕ, τη διαφήμιση, αν γράφεις ή διδάσκεις. Τα μεγάλα σου όπλα είναι τα ευφυή επιχειρήματα και η δύναμη του λόγου σου.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι πραγματοποιείτε ένα ταξίδι που αποτελεί όνειρο ζωής. Αν είσαι μόνος /η, είσαι στο κέντρο της προσοχής, αλλά ο εγωισμός δεν αφήνει τους άλλους να σε προσεγγίσουν.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα στόχοι που φάνταζαν άπιαστοι μπορούν να πραγματοποιηθούν με σχετική ευκολία. Νέες προτάσεις πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά πριν καταλήξουν σε συμφωνία.
Οικονομικά: Η τόνωση των οικονομικών και η επίλυση παλαιών εκκρεμοτήτων είναι σε καλό δρόμο.

ΖΥΓΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Σπίτι και οικογένεια!
Γενικά: Αυτό το μήνα στο προσκήνιο είναι θέματα σπιτιού και οικογένειας. Είναι πιθανό να νοιώσεις την ανάγκη να μετακομίσεις σε ένα πιο βολικό σπίτι ή να αυξήσεις τα μέλη της οικογένειας σου με έναν απόγονο.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μην αφήνεις το σύντροφο σου ν' αποφασίζει ερήμην σου. Αν είσαι μόνος /η, η ανάκαμψη μιας παλιάς σχέσης δικαίως σε προβληματίζει. Κάτι μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν καλές προοπτικές που θα τις εξαργυρώσεις σύντομα. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες σου.
Οικονομικά: Προσωρινή ανακούφιση από την είσπραξη ενός ποσού που δεν περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αλλαγή δεδομένων!
Γενικά: Αυτό το μήνα κράτησε κοντά σου μόνο τα άτομα που αξίζουν τη φιλία και την υποστήριξη σου. Απομακρύνσου από νοσηρές καταστάσεις και διέκοψε οριστικά σχέσεις που δεν έχουν περιθώρια βελτίωσης.
Αισθηματικά: Αν είσαι δεσμευμένος/η, μέσα από νέα δεδομένα ξαναβρίσκεις τη χαρά της ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η, φρόντισε να δεις αν η καινούργια σου γνωριμία είναι αυτό που ζητάς πριν ενδώσεις στο ερωτικό κάλεσμα.
Επαγγελματικά: Για να είσαι ανταγωνιστικός/η, στην εργασιακή αρένα χρειάζονται αποφασιστικές κινήσεις. Δελεαστικές προτάσεις για συνεργασία θα ευοδωθούν σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο.
Οικονομικά: Μια ευχάριστη έκπληξη οικονομικής ανόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Προώθηση σχεδίων!
Γενικά: Αυτό το μήνα μπορείς να πουλήσεις με ευκολία τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου. Φρόντισε να εξασφαλίσεις σταθερότητα πριν προχωρήσεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση δύσκολα συνεννοείσαι με το σύντροφο σου. Είναι σαν να μην μιλάτε την ίδια γλώσσα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ο δρόμος για νέες κατακτήσεις είναι ανοιχτός. Παράφοροι έρωτες είναι πιθανό να σου πάρουν τα μυαλά
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα πόρτες που ήταν κλειστές το προηγούμενο διάστημα ανοίγουν τώρα διάπλατα μπροστά σου. Το κλίμα είναι θετικό για την βαθμιαία σου άνοδο.
Οικονομικά: Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις διορθωτικές κινήσεις ή να βρεις νέες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Ψυχολογικές δοκιμασίες!
Γενικά: Αυτό το μήνα τα νεύρα σου δοκιμάζονται από ψυχολογικές αιτίες μάλλον, παρά από πραγματικά γεγονότα. Ίσως να θελήσεις να απομονωθείς και να ηρεμίσεις. Υπομονή, τίποτα δεν κρατάει για πάντα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ασχολήσου με τον εσωτερικό εαυτό σου και ξεκαθάρισε τις πραγματικές σου επιθυμίες Αν είσαι μόνος/η, θα διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα από το περιβάλλον σου εμποδίζουν τα σχέδια σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποίησε καλύτερα τις γνώσεις σου, για να διευκολύνεις την εξέλιξη σου. Αν αναζητάς εργασία μην απορρίπτεις αβασάνιστα προτάσεις που δεν φαντάζουν ιδανικές με την πρώτη ματιά.
Οικονομικά: Μάθε ν' απλώνεσαι μέχρι εκεί που φτάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αυξημένη κινητικότητα!
Γενικά: Το διάστημα που ένοιωθες καθηλωμένος/ η, ανήκει στο παρελθόν. Αυτό το μήνα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα και νέες ευκαιρίες. Ο τρόπος σκέψης και δράσης σου προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση μη σφυρίζεις αδιάφορα. Αν ο σύντροφός σου σε ενδιαφέρει πραγματικά θα πρέπει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η, καινούργιοι πειρασμοί και ερωτικά παιχνίδια εξιτάρουν τη φαντασία σου.
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός τομέας σε κουράζει ψυχολογικά, αφού σε γεμίζει ανησυχία για το μέλλον. Μην υπερβάλλεις με σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να προσέχεις τις μετακινήσεις σου.
Οικονομικά: Μη αναμενόμενες υποχρεώσεις θα σε υποχρεώσουν να τρέξεις λίγο περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ
VI ΑΡΜΑ

Βρες τη χρυσή τομή!
Γενικά: Η μάχη ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα καλά κρατεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ νοιώθεις κάτι για ένα πράγμα, η λογική σου υπαγορεύει να κάνεις κάτι άλλο. Δουλειά σου είναι να βρεις τη χρυσή τομή.
Αισθηματικά: Ανανέωσε τη σχέση σου με διήμερες αποδράσεις όποτε αυτό είναι δυνατόν. Ένα καλό αντίδοτο για να αποφορτίζεσαι από τις εντάσεις είναι να βρίσκεσαι συχνά σε χαρούμενες συντροφιές. Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να ερωτευτείς τόσο που να ξεχάσεις τους πάντες και τα πάντα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ένας αέναος κύκλος επαναλαμβάνεται. Εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις τακτοποιήσει όλα, μια καινούργια πρόκληση εμφανίζεται και φτου κι από την αρχή.
Οικονομικά: Ανέλπιστες τονωτικές ενέσεις στα οικονομικά σου.

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved