Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2014 στον Ζυγό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η αλάνθαστη διαίσθησή μας δυσκολεύεται να βρει τρόπο να αποδείξει την αξία της.

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου 2014 στον Ζυγό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Η πρώτη φθινοπωρινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 24/9 στις 9.13 το πρωί στην 2η μοίρα του Ζυγού.

Εστιαζόμαστε σε σχέσεις, συνεργασίες και κοινωνική προβολή, προσπαθώντας να συνάψουμε δίκαιες επαφές και να βρούμε τη χρυσή τομή.
Το τετράγωνο Άρη - Ποσειδώνα που τη συνοδεύει είναι ο ανασταλτικός παράγοντας στις κινήσεις μας, καθώς ο Άρης από τον διεγερτικό Τοξότη μπερδεύεται με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες και η αλάνθαστη διαίσθησή μας δυσκολεύεται να βρει τρόπο να αποδείξει την αξία της.

Επηρεάζει άμεσα Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των πρώτων ημερών, ενώ γενικότερα χρειάζεται διπλωματία και ψυχραιμία, ώστε να αποφύγουμε να υποταχτούμε αντί να αλλάξουμε τα δεδομένα.

Ας δούμε πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προχωρώντας σε αλλαγές απαραίτητες για την ομαλή συνέχειά τους. Κουράστηκες να είσαι σε διαρκή αντιπαλότητα εκφράζοντας επιθυμίες και βρίσκοντας τοίχο απέναντί σου. Ο κυβερνήτης σου, Άρης, βρίσκεται σε καλή θέση αλλά όχι και διάθεση. Πρόσεχε λοιπόν στην προσπάθειά σου για ξεκαθαρίσματα να μην βρεθείς ακόμα περισσότερο μπερδεμένος. Ο ενθουσιασμός σου απειλείται από ψευδαισθήσεις γι αυτό θα πρέπει να είσαι ακριβής και κατασταλαγμένος/η σε κάθε σου επιδίωξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχεις αισθανθεί πως το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι ανθυγιεινό ή χρειάζεται αναζωογόνηση, κάνε το σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη πρωταγωνιστεί. Επιπλέον κόψε κάθε βλαβερή συνήθεια και άρχισε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής ώστε να απαλλαγείς από κάθε τι περιττό στο σώμα σου.
Μην υπερβάλλεις με οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σου, αντίθετα ψάξε εξονυχιστικά και βρες το πιο ταιριαστό σε σένα. Το να επενδύσεις κάπου είναι πολύ σημαντικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επενδύσεις σωστά και χωρίς επιπτώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία σου να εκτονωθείς, να φλερτάρεις, να αναθερμάνεις τη σχέση σου και να διασκεδάσεις είναι έντονη, καθώς βλέπεις με ροζ γυαλιά τα πάντα γύρω σου. Αυτό είναι και το πρόβλημα που πρέπει να ξεπεράσεις, ώστε να απολαύσεις ένα δημιουργικό διάστημα που θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Η αισιοδοξία σου θα πρέπει να διαφυλαχθεί από ουτοπικές προεκτάσεις ώστε να μην αντιμετωπίσεις απογοήτευση, παρά μόνο τη χαρά του δοσίματος και της επιμονής σου. Ασχολήσου με οτιδήποτε προάγει τη χαρά μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο χώρος που ζεις αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γι' αυτό ασχολήσου με το σπίτι και τις ανάγκες του. Δημιούργησε ένα ζεστό και χαλαρωτικό χώρο, άλλαξε διαρρύθμιση, διακόσμησέ το με κάτι καινούργιο και προσπάθησε να γεφυρώσεις οποιοδήποτε οικογενειακό χάσμα. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις είναι ιδανικό διάστημα, αρκεί να πατάς γερά στα πόδια σου και να μην παρασύρεσαι από περιττές επιδιώξεις. Η συγκατοίκηση επίσης θα πρέπει να μπει σε νέα βάση, εκφράζοντας τις επιθυμίες σου και εξασφαλίζοντας πως συμπίπτουν με των άλλων. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις είναι να διατηρείς δεύτερες σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία γίνεται το ατού σου, προσπαθώντας να συνδιαλλαχθείς με τον πιο συμφέροντα τρόπο, προκειμένου να προωθήσεις ιδέες, απόψεις και σχέδια και να συνάψεις συμφωνίες. Σχέσεις με στενούς συγγενείς και άτομα του οικείου περιβάλλοντος αναθερμαίνονται καθώς βρίσκονται και αυτοί στο πλάνο σου. Βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή υπερδιέγερση μιλώντας διαρκώς για νέες επιδιώξεις. Θέλεις να τα κανονίσεις όλα έχοντας τον πλήρη έλεγχο, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως αλλαγές χωρίς διάκριση δεν είναι αλλαγές, αλλά αποτυχημένες εξάρσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, καθώς διαισθάνεσαι πέρα της λογικής σου πως θα πρέπει να κινηθείς έξυπνα και αποτελεσματικά γύρω από αυτά. Αυτή η Νέα Σελήνη εξάπτει την ανασφάλεια γι αυτό θα χρειαστεί να μεθοδεύσεις καταστάσεις. Μην επενδύσεις όμως σε διαβεβαιώσεις και προτροπές και μην κάνεις κανένα καινούργιο άνοιγμα. Να είσαι συντηρητικός και όχι επεκτατικός συγκεντρώνοντας και αποταμιεύοντας. Η συναισθηματική σου ανασφάλεια είναι και αυτή υπαρκτή γι' αυτό φρόντισε να οχυρωθείς κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα.

ΖΥΓΟΣ

Βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων και συγκρίνεις αυτό που βλέπεις με τα δικά σου. Αν αυτή η σύγκριση σε ικανοποιεί και πληροί την εικόνα σου τότε εντάξει. Αν όχι, θα πρέπει να απομακρύνεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν σε αφήνει να απολαύσεις τον εαυτό σου. Είτε έχεις δίκιο είτε άδικο επείγει να αισθανθείς εσύ καλά γι αυτό δώσε προτεραιότητα σε όσα και όσους σε κάνουν να αισθάνεσαι γαλήνη και ψυχική ηρεμία. Προχώρησε σε αλλαγές, αλλά να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου, που δεν πρέπει να υποκινούνται ανταγωνιστικά. Φτιάξε το προφίλ σου και σε όποιον αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθησή σου λειτουργεί σαν ολοκαίνουργια turbo μηχανή που ο ήχος της καθηλώνει.
Εκμεταλλεύσου αυτή τη Νέα Σελήνη για να ανακαλύψεις πράγματα που οι άλλοι σου κρύβουν αλλά και να ξεσκεπάσεις και δικές σου κρυφές πλευρές που σε κρατούν όμηρο της σιωπής. Αποκόψου από το πλήθος και τις ανώφελες κοινωνικές επαφές και σκέψου πώς θα ήθελες να συνεχίσεις. Κοίτα βαθιά μέσα σου αλλά μη χαθείς σε δίνες εξαρτήσεων και εμμονών, αντίθετα αυτές είναι που χρειάζεται να αποφύγεις, έχοντας τώρα την ευκαιρία να τις εξαφανίσεις και να εξαφανιστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά είναι αυτά που γίνονται παρελθόν ξεκινώντας νέες διαδρομές σε νέα μονοπάτια. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου, ενώ το κοινωνικό σου περιβάλλον ξεκαθαρίζει αιφνίδια και αποφασιστικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο φιλικό περιβάλλον, ενώ οι ενασχολήσεις σου σε φέρνουν συχνά σε επαφές με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Καλά όλα αυτά, αλλά να θυμάσαι πως όποιος έχει τα γένια έχει τα χτένια και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου μπορεί να εξοντωθεί αργότερα, αν χρειαστεί να χτενίσει όσα προκάλεσε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φιλοδοξείς να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και να αισθανθείς αφεντικό και όχι υπάλληλος, σε ό, τι αφορά την πορεία της. Έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις και όχι να σε διαλέξουν γι αυτό θα πρέπει να κινητοποιηθείς τάχιστα. Μην κάνεις το λάθος να υποτιμήσεις κάποιες προτάσεις ούτε και να υπερτιμήσεις κάποιες άλλες. Προσπάθησε να κατευνάσεις τον εγωισμό και να αξιολογήσεις σωστά τις επιδιώξεις σου αλλά και όσα βρίσκονται απέναντί τους. Το να κοστολογείς την ικανότητά σου είναι ειλικρινές και άμεσο, αλλά μπορεί κάποιοι να μην μπορούν να την αγοράσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναπροσαρμογές σε σχέδια και επιδιώξεις φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη, που σε βρίσκει έτοιμο/η να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Σημαντικές επαφές με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό μπορεί να βοηθήσουν τα πλάνα σου, ενώ νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, μπαίνουν σε τροχιά αυτό το διάστημα. Έχεις ανάγκη να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, κάτω από έναν συνδυασμό μυαλού και διαίσθησης. Το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις είναι να μην μπερδέψεις το όνειρο με την ουτοπία και να μπορείς να ανταπεξέλθεις τελικά στις προσδοκίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σου για σωματική επαφή γίνεται έντονη, σκεφτόμενος/η πως χρειάζεσαι εκτός από έμπρακτη συντροφικότητα και υπαρκτή σεξουαλική ζωή. Κάνοντας κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, παράλληλα αισθάνεσαι πως πρέπει να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, ρυθμίζοντας οποιεσδήποτε οφειλές σου ώστε να ηρεμήσεις από το άγχος και την πίεση. Είσαι όμως μπερδεμένος/η και θολωμένος/η και κινδυνεύεις να κάνεις λάθος κινήσεις και επιλογές. Άκουσε αυτό που λέει το ένστικτό σου και ακολούθησε τη διαίσθησή σου αλλά να θυμάσαι πως δεν αποτελεί άλλοθι σε τυχόν λαθεμένες σου ενέργειες.

Διάβασε επίσης: Κώστας Λεφάκης: Αναθεωρητική & αποφασιστική η Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved