Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου

Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου

Φίλοι και φίλες του astrology.gr καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στις 25/8 στο μεταβλητό (αλλαγές), γήινο (υλικά αγαθά, πρακτική εφαρμογή) ζώδιο της Παρθένου (υπηρεσίες, θέσεις εργασίας, θέματα υγείας, συμφέρον) στην 2η μοίρα που έχει ιδιότητες Ταύρου (οικονομικά θέματα) και θεωρείται η μοίρα της υπέρτατης ισχύος υποδεικνύοντας επιβολή και καταστάσεις που φτάνουν στα άκρα. Ως εκ τούτου δεν αποκλείονται χρηματιστηριακοί κλονισμοί, κάθε μορφής οικονομική επίδειξη δύναμης, ζητήματα κυριότητας, νομής και κατοχής εδαφών όπως και προβλήματα ή ακόμα και ατυχήματα στις θαλάσσιες μεταφορές. Στρατιωτικές ή μυστικές επιχειρήσεις, θάνατοι ή σοβαρά προβλήματα σε χώρους διασκέδασης ή εκπαίδευσης, σε σχέση με παιδιά ή καλλιτεχνικά πρόσωπα.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 9/9 στους Ιχθύες (ασάφεια, ύπουλες και μη ορατές καταστάσεις) στην 16 μοίρα με ιδιότητες Καρκίνου (ακίνητα, εθνικά ζητήματα, ύδατα, βρέφη – νήπια). Πιθανά ζητήματα σε σχέση με απαγωγές, εξαφανίσεις, φυγές, εγκαταλείψεις, αυτοκτονίες, ουσίες και ασθένειες. Η όψη χιαστί του Ουρανού με τον Ήλιο δείχνει ξαφνικά γεγονότα, αλλαγές, πρωτότυπες αλλά και δυσμενείς καταστάσεις ή τρομοκρατικές ενέργειες με νέα πρόσωπα. Από 30/8 έως 2/9, περίοδος που αποτελεί το μέσο των δύο Σεληνιακών Φαινομένων, ίσως προκύψουν καταστάσεις σχετικές με τα παραπάνω ή με θρησκευτικά ζητήματα ή πρόσωπα.


Ελλάδα και Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Σελήνη με συντεταγμένες Αθήνας έχει ωροσκόπο στην 10η μοίρα του Αιγόκερω (προεδρίες, κυβέρνηση, πολιτικά γεγονότα και πρόσωπα) και το Μεσουράνημα στη 2η μοίρα (δυνατά γεγονότα) του Σκορπιού (τέλους, θανάτου, αντικατάστασης, επαναφοράς).

Ο Ωροσκόπος είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του Σκορπιού, τον Πλούτωνα δείχνοντας φυγή πολιτικών και αποστασίες. Πολιτικά πρόσωπα θα δείξουν αγένεια και συμφεροντολογία ενώ μια πολιτική κίνηση προσώπου θα κερδίσει το σεβασμό των άλλων.

Το Μεσουράνημα δείχνει ρήξεις και συζητήσεις κάτω από το τραπέζι.

Η Νέα Σελήνη σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος προεικονίζει δηλώσεις καλλιτεχνών ή θρησκευτικών προσώπων που θα δώσουν πόντους σε ένα κόμμα, ενώ θα υπάρξουν προβλήματα ή αποκαλύψεις για μια γυναίκα ή πρόσωπο του δημοσίου βίου που θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και θα γίνουν διώξεις. Η κυβερνητική δημοφιλία θα πιάσει πάτο ενώ ο Ωροσκόπος δείχνει πως μέσα από άλλες χώρες η χώρα θα περάσει δοκιμασίες. Το Μεσουράνημα δείχνει προσπάθειες ανεξάρτητης δράσης από μια ένωση ή οργανισμό που μάλλον θα πέσει στο κοινό.

Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας διαφαίνεται ότι μια ωρολογιακή βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει στον οικονομικό τομέα ενώ δημοσιογραφικές αποκαλύψεις θα δημιουργήσουν σάλο. Ειδήσεις για ασθένειες ή μολύνσεις μη ανιχνεύσιμες ή δύσκολα αντιμετωπίσιμες.
Ελλάδα και Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και έρχεται να φέρει στην επιφάνεια πάσης φύσεως παραλογισμό.

Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ηλίου μιλά για προβλήματα με πρώτες ύλες και ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν δεδομένα και ήδη υπάρχουσες καταστάσεις.

Το Μεσουράνημα μιλά για συνέπειες που δεν μπορούν να προβλεφθούν και λάθη που θα τα πληρώσουμε τώρα ενώ ο Ωροσκόπος δείχνει θλίψη από μηνύματα σε σχέση με μια συνεργασία ή επαφή.

Σε σχέση με τον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος* η Πανσέληνος δείχνει επιθυμία για δράση, χυδαίες πράξεις, σχεδιασμό εξόντωσης πολιτικών προσώπων ενώ σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος υποδεικνύει λάθη από γυναίκες πολιτικούς και δηλώσεις που θα προκαλέσουν. Ενώσεις ετερόκλιτων και ανομοιογενών δυνάμεων θα δημιουργήσουν πολιτικές καρικατούρες και αναξιοπιστία ενώ η δρομολόγηση ενός τέλους θα προκαλέσει πολιτικό αλαλούμ. Πιθανό σκάνδαλό με ακίνητα που θα υπάρχει εμπλοκή γνωστού ή πολιτικού προσώπου.


Η αλληλουχία Νέας Σελήνης - Πανσελήνου

Η δημόσια εικόνα της χώρας θα έχει δύο πρόσωπα αφού από τη μια είναι πιθανόν να πάρει πόντους από επιστημονικά, αθλητικά ή καλλιτεχνικά επιτεύγματα και από την άλλη να αμαυρωθεί από πολιτικές που θα ακολουθηθούν και πολιτικούς που θα τις ασκούν. Πιθανή γνωστοποίηση θέματος υγείας πολιτικού προσώπου ή ευαισθησία σε κάποια ζητήματα.
Ο Σεπτέμβρης θα χαρακτηριστεί από ειδήσεις «μαύρες», θανάτου, τέλους, λανθασμένων χειρισμών αλλά και αλλαγών, αντικαταστάσεων σε σχέση με την κυβέρνηση, πολιτικό αξίωμα ή δημόσιο οργανισμό.

Κατέβασε τώρα το νέο application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved