Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Σεπτεμβρίου


Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η πρόσφατη Νέα Σελήνη έγινε στις 25/8, 5:15 ώρα Ελλάδας.

Ας δούμε τι προβλέπει η κινέζικη αστρολογία το μήνα Σεπτέμβριο για τα 12 ζώδια:

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω εποχής και διάθεσης, πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνεις τα ανέβαλες για αργότερα. Αυτός ο μήνας σου δίνει την αίσθηση ότι πρέπει να αρχίσεις να επανασχεδιάζεις το μέλλον σου και να κυνηγήσεις κάτι που όμως δεν είναι απαραίτητα δύσκολο, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να δεις τις προοπτικές που σου δίνονται. Διάλεξε τον πιο εύκολο -αν και πιο αργό- τρόπο για να φτάσεις στο στόχο σου και χρησιμοποίησε την εμπειρία σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτός ο μήνας σου παρέχει εύνοια στον αισθηματικό τομέα, εσύ όμως καλείσαι να επιλέξεις τι θα κάνεις. Θα αφεθείς να σε συνεπάρει ο έρωτας ή θα φροντίσεις να παραμείνεις προσγειωμένος/η και δεν θα προχωρήσεις; Οι προκλήσεις που θα δεχτείς πάντως θα είναι πολλές που θα σε βάλουν σε διαδικασία να κάνεις το επόμενο βήμα, αν είσαι ελεύθερος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η ένα άτομο θα σε βάλει σε πειρασμό αλλά μην υποκύψεις, γιατί δεν αξίζει για κάτι πρόσκαιρο να χαλάσεις τη σχέση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις τη στήριξη των ανωτέρων σου ή των συνεργατών σου και την ενθάρρυνσή τους σε μια επαγγελματική σου κίνηση. Παρότι στο παρελθόν κάποιοι από αυτούς δεν ήταν ιδιαίτερα θετικοί ή ήταν αντίθετοι μαζί σου, τώρα φαίνονται πρόθυμοι να συνδράμουν. Δεν χρειάζεται να είσαι καχύποπτος/η. Μπορεί απλά να τους αρέσει το σχέδιό σου ή να εκτίμησαν την προσπάθεια που κάνεις τόσο καιρό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Να είσαι ανοιχτόμυαλος/η και να μην κολλάς στο κατά πόσο μια ιδέα για να βγάλεις παραπάνω χρήματα σου φαίνεται απίθανη και πάει κόντρα στην κοινή λογική ή σε αυτά που ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή. Καμιά φορά είναι καλό να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, αρκεί να έχεις σωστή κρίση και να είσαι προσεκτικός/η στις λεπτομέρειες.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν υπάρχει κοινός στόχος όλα γίνονται πιο γρήγορα και είναι πιο αποτελεσματικά, αν μοιράζεσαι υποχρεώσεις και καθήκοντα από το να τα κάνεις όλα μόνος/η σου, ιδιαίτερα αν είναι κάποιος που σέβεσαι και εκτιμάς τις ικανότητές του. Οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια κι αν επιχειρηθεί για να πετύχει, θα πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς και να είσαι πρόθυμος/η να προσφέρεις ό, τι χρειαστεί γιατί μόνο έτσι θα καρπωθείς τα οφέλη αυτού του μήνα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Ίσως διαπιστώσεις ότι δεν συμπορεύεσαι με το σύντροφό σου καθώς ένας από τους δύο έχει τραβήξει μπροστά κι ο άλλος έχει μείνει πίσω. Για να διατηρηθεί η σχέση σας όμως και ρολάρει θα πρέπει να συναντηθείτε κάπου στη μέση. Το θέμα δεν είναι όμως το να γυρίσει ο προπορευόμενος πίσω αλλά να κάνει μία παύση για να τον φτάσει ο άλλος. Αν είσαι εσύ αυτός/η που τρέχει, επιβράδυνε το βήμα σου ώστε να αποκτηθεί ξανά η ισορροπία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν δεν εμπιστεύεσαι κανέναν, τότε η συνεργασία καθίσταται αδύνατη και σε περίπτωση που χρειάζεται, ώστε να γίνει κάτι από κοινού, το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Μοιράσου τις πληροφορίες ή τις γνώσεις που έχεις από τον δικό σου τομέα με τους συναδέλφους σου για να μπορέσει να προχωρήσει ένας σχεδιασμός και μη λειτουργήσεις ανταγωνιστικά. Αν έχεις αμφιβολίες για το χαρακτήρα τους, ανέφερε μόνο εκείνα τα στοιχεία που θεωρείς εσύ ότι είναι χρήσιμα για το συγκεκριμένο project και τα άλλα κράτα τα για τον εαυτό σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε κάθε σου συναλλαγή θα πρέπει να κρατάς τις αποδείξεις και τα συναφή έγγραφα που τις συνοδεύουν ώστε να μπορείς να ανατρέξεις και να τα ελέγξεις σε περίπτωση που σου χρειαστεί γιατί υπάρχει η πιθανότητα λάθους αυτό το μήνα. Επίσης, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι σου ή την δουλειά σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Τα σκαμπανεβάσματα της ζωής σε συναρπάζουν όσο κι αν δείχνεις ενοχλημένος/η και αυτό το μήνα θα απολαύσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν. Πιθανόν εξαιτίας τους να ανακύψουν και κάποια ζητήματα αλλά θα αισθανθείς ότι σου δίνεται έμμεσα η ευκαιρία να μάθεις και να εξελιχθείς από αυτά. Αν δεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζες ή ότι μπαίνεις σε άγνωστα νερά, μην τα παρατήσεις. Με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα θα διορθωθούν όλα και εσύ θα βγεις κερδισμένος/η από αυτήν την εμπειρία.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι σε σχέση και βλέπεις ότι το ενδιαφέρον του συντρόφου σου εξαιτίας των απαιτήσεων της καθημερινότητας έχει ατονήσει, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σχεδιάσεις κάτι ρομαντικό, όπως ένα όμορφο δείπνο ή μια βόλτα στο φεγγαρόφωτο για να αναθερμάνεις τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η αυτό το μήνα, έχεις όλες τις ευκαιρίες να κερδίσεις την προσοχή και να εντυπωσιάσεις οπότε σύντομα θα βρεις ένα άτομο που θα σε συναρπάσει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις κάτι αρκετά δύσκολο ή χρονοβόρο και μπερδεμένο που οι περισσότεροι συνάδελφοί σου ή συνεργάτες σου ήθελαν να το ξεφορτωθούν ή δεν μπόρεσαν να το ολοκληρώσουν. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου αλλά μη βιαστείς να το τελειώσεις γιατί στην πορεία θα σου αποκαλυφθούν κι άλλα στοιχεία που το αφορούν κι έτσι θα έχει τη συνολική εικόνα μπροστά σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναγκάζεσαι να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, εξετάζοντας τα έσοδα και τα έξοδά σου. Ίσως κάνεις περικοπές σε πράγματα που θα κρίνεις περιττά ή βρεις άλλους, πιο συμφερτικούς τρόπους να έχεις κάποια άλλα ξοδεύοντας λιγότερα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα στερηθείς αυτά που σου αρέσουν και θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις, ίσα-ίσα θα αυξήσεις το ποσό που διαθέτεις κόβοντας από αλλού.

ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παρότι προσπαθείς όσο μπορείς να κινείσαι διπλωματικά, αυτό το μήνα ίσως αναγκαστείς να εμπλακείς σε μια έντονη διαμάχη. Αυτό που θα εκπλήξει όλους όσους σε ξέρουν δεν είναι ότι θα γίνεις πιο μαχητικός/η αλλά το ότι δεν θα αφήσεις τίποτα στη θέση του, προκειμένου να περάσει το δικό σου. Παρόλα αυτά, όταν όλα τελειώσουν ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά είναι πιο σοφό να προσπαθείς να αποφύγεις κόντρες και διαφωνίες και να κινείσαι έμμεσα, γιατί με το να βγαίνεις στην επίθεση χάνεις πολύ περισσότερη ενέργεια και χρόνο.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Έντονος είναι αυτός ο μήνας και στα ερωτικά σου καθώς ένας καυγάς με το ταίρι σου ίσως φέρει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας ή κρατήσει μούτρα ο ένας στον άλλον. Βέβαια αυτό από μια πλευρά θα σου βγει σε καλό αφού θα σου δώσει το χρόνο να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου αλλά από την άλλη όσο δε μιλάτε μεταξύ σας, τόσο δε θα εκτονώνεται η ένταση. Ανέλαβε εσύ την πρωτοβουλία να κάνεις το βήμα της συμφιλίωσης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Άλλο το να διαφωνείς με κάποια άποψη κι άλλο το να μην ταιριάζουν τα χνότα σου με κάποιον άνθρωπο. Το ότι ένας συνάδελφός σου έχει διαφορετική γνώμη από σένα δε σημαίνει ότι δε σε συμπαθεί, ούτε ότι δεν γίνεται να συνεργαστείτε. Δεν μπορεί ούτε αυτός, ούτε εσύ να συμφωνείτε παντού κι είναι δικαίωμά σας, οπότε σταμάτα να το παίρνεις προσωπικά ή να γίνεσαι κακός/α και κοίταξε αν υπάρχει μια μέση λύση που να ικανοποιεί και τους δύο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όταν το ταμείο είναι κοινό, είτε της οικογένειας, είτε της δουλειάς δεν είναι εύκολο σε ορισμένες περιπτώσεις να αποφύγεις διαφωνίες ή κόντρες, ιδιαίτερα όταν υπάρχει διαφορετική αντίληψη. Το «τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, δικά μας» είναι πολύ πιθανό να το ζήσεις αυτό το μήνα γι' αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τη διάρκειά του γιατί στο τέλος, όταν κάνετε τη σούμα ίσως υπάρξουν προβλήματα. Να είσαι δίκαιος αλλά ανυποχώρητος/η.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ίσως αναγκαστείς αυτό το μήνα να κόψεις ορισμένες συνήθειες του παρελθόντος ώστε να χαράξεις μια καινούργια πορεία. Πιθανόν να μη σου αρέσει καθόλου και να χάσεις τα πατήματά σου αφού τόσο καιρό λειτουργούσες αυτοματοποιημένα σχεδόν, επαναλαμβάνοντας πράγματα που σου ήταν οικεία και σου έδιναν την αίσθηση της ασφάλειας. Εντούτοις, υπάρχουν και κάποια άλλα που πλέον δεν θα σε εξυπηρετούν και θα σου φάνε αρκετό χρόνο και ενέργεια για να τα διατηρήσεις, οπότε καλό είναι να αποδεχτείς την αλλαγή στη ζωή σου, ακόμα κι αν είναι αναγκαστική, και να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα κόβεις.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του ευκαιρίες για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες και προοπτικές για δημιουργία μιας νέας σχέσης αν είσαι ελεύθερος/η, οπότε δεν είναι απίθανο να σου γίνουν αρκετές προτάσεις. Το αν αποδειχθούν καλές ή όχι εξαρτάται πάντα από τα κριτήρια που θα χρησιμοποιήσεις στην τελική επιλογή σου. Αν είσαι ήδη σε σχέση, φρόντισε να μην υποκύψεις στο στενό φλερτ κάποιου ατόμου και στην ανάγκη κράτησέ το σε απόσταση για να μη χρειαστεί να μπεις στον πειρασμό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Εάν κάτι λειτουργεί όπως είναι δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να το αντικαταστήσεις, ούτε να το μετατρέψεις. Αν όμως διαπιστώσεις ότι υπάρχουν κάποια πράγματα στη δουλειά σου που χρειάζονται βελτίωση τότε μη χάνεις χρόνο και ξεκίνα να τα δρομολογείς. Υπάρχει κάποια πιθανότητα ένας συνεργάτης ή ο προϊστάμενός σου να μη θέλει να αλλάξει τίποτα στην υπάρχουσα κατάσταση οπότε θα χρειαστεί να τον πείσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δε χρειάζεται να διστάζεις τόσο πολύ να πεις το «ναι», όταν σου παρουσιάζεται μια καινούργια ευκαιρία. Το να κολλάς σε αυτά που ξέρεις, όταν πρόκειται για τα οικονομικά σου σαφώς σου προσφέρει άνεση και σιγουριά αλλά μπορείς να δοκιμάσεις κάτι νέο, αρκεί να μην υποκύψεις σε καμία πίεση, κυρίως για να αποφασίσεις αμέσως και να εξετάσεις όλες τις πλευρές για να βεβαιωθείς απόλυτα.

ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Είχες αποφασίσει να αναλάβεις δράση και να προσπαθήσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Εντούτοις, στην πορεία, εξαιτίας κάποιων καταστάσεων που θα προκύψουν αυτό το μήνα, θα αποδειχθεί ότι είχες μια εσφαλμένη εικόνα στο μυαλό σου κι ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δε το θέλεις πια κι επιθυμείς κάτι τελείως διαφορετικό. Επειδή συνέβησαν πολλά, ενδέχεται τα πράγματα να μην είναι ίδια, οπότε για να μη σπαταλάς χρόνο και ενέργεια επανεξέτασε τις επιδιώξεις σου και τις προοπτικές που υπάρχουν γιατί είναι πολύ πιθανό μετά να αλλάξεις και τη λίστα των προτεραιοτήτων σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Επειδή βαριέσαι γρήγορα και χάνεις το ενδιαφέρον σου ενδεχομένως να πιέζεις τον σύντροφό σου να αλλάξει στυλ ή εμφάνιση προκειμένου να στο αναθερμάνει αλλά αυτό είναι πολύ άδικο για αυτόν. Ακόμα κι αν έκανε ό, τι επιθυμούσες και υπήρχε η γοητεία του καινούργιου, δε σημαίνει ότι κάποια στιγμή δε θα παλιώσει κι αυτό. Το θέμα είναι να τον αγαπάς γι' αυτό που είναι, αφού έτσι τον γνώρισες και τον ερωτεύτηκες κι αν είναι να κάνει κάποια αλλαγή να την κάνει γιατί το θέλει ο ίδιος.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις κάποιες αμφιβολίες αυτό το μήνα για το κατά πόσο ο δρόμος που έχεις επιλέξει στην δουλειά σου θα σε φέρει στην επιτυχία ή πρέπει να αλλάξεις κατεύθυνση για να οδηγηθείς συντομότερα σε αυτήν. Μπορεί να νομίζεις ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή στην διαδρομή που ενδεχομένως να είναι και πιο εύκολη αλλά δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη. Σκέψου αν, από τότε που ξεκίνησες μέχρι τώρα, έχει υπάρξει κάποια πρόοδος και φρόντισε να έχεις τα αφτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου για να δεις αν ένα οικονομικό εγχείρημα αξίζει τον κόπο, εξετάζοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα με κάθε λεπτομέρεια. Μια ανάλυση σε βάθος ίσως αποκαλύψει κάποια πιθανά προβλήματα. Έχοντας επίγνωση αυτά, θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν τελικά θα το κάνεις ή όχι.

ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να έχεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Η μια σου πλευρά αγαπά τον ενθουσιασμό και την ενέργεια και θέλει να βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση κι η άλλη τη χαλάρωση και τις απολαύσεις. Όσο κι αν ακούγεται αντιφατικό, αυτό το μήνα με τα γεγονότα που θα σου παρουσιαστούν θα μπορέσεις να επιτύχεις μια ισορροπία ανάμεσα στις δύο, αν προγραμματίσεις σωστά το χρόνο και τις πηγές σου. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις πράγματα, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις όλα τα ενεργειακά σου αποθέματα, που θα τα απολαμβάνεις.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Συζήτησε με το ταίρι σου πως βλέπει ο καθένας σας τη σχέση, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας και θα καταλάβεις, αν τελικά κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Είναι καλό να ξέρεις που βαδίζεις ώστε να μην υπάρχουν απαιτήσεις από την μία ή την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα αν δεν μπορούν να ικανοποιηθούν. Αν δεις ότι είστε σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, πιθανόν να πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να χωρίσετε, πριν γίνει συναισθηματικά πιο δύσκολο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα πρέπει να επανεξετάσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές. Ενδεχομένως να είσαι εδώ και καιρό στάσιμος/η και να θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα αλλά δεν ξέρεις προς τα πού. Βάλε κάτω την μέχρι τώρα διαδρομή σου για να βρεις τι σε έφερε εδώ που είσαι σήμερα. Να λάβεις πάντως υπόψη σου ότι κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα ενώ άλλες με πιο αργό ρυθμό.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη οικονομική θέση λόγω του ότι θα σε πιάσει μια καταναλωτική μανία και θα αρχίσεις να ξοδεύεις γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί όχι μόνο δε θα βάλεις στην άκρη τίποτα, αλλά θα πάρεις κι από αυτά που έχεις μαζεμένα. Προσπάθησε να ελέγξεις τον εαυτό σου και να βάλεις προτεραιότητες στα έξοδά σου.

ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Πρόσεχε πολύ πριν κάνεις το επόμενο βήμα σου αυτό το μήνα γιατί η υπερβολική σου σιγουριά μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Κοίτα προσεκτικά το δρόμο που βαδίζεις, ακόμα κι αν είναι η διαδρομή που κάνεις καθημερινά και την ξέρεις απέξω κι ανακατωτά γιατί μπορεί να σκοντάψεις σε λάθη ή χειρότερα να πέσεις στην παγίδα κάποιων. Μην υποθέτεις τίποτα χωρίς να το ελέγξεις λεπτομερώς, αποδέξου ότι και στο παρελθόν έχεις κάνει λανθασμένες κινήσεις και ανάλαβε την ευθύνη των πράξεών σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν έχεις κάνει κάποιο λάθος στη σχέση σου, μην προσπαθείς να το κρύψεις ή επιμένεις ότι δεν φέρεις εσύ καμία ευθύνη. Παραδέξου το, ζήτα μια ειλικρινή συγνώμη από το ταίρι σου, όσο δύσκολο κι αν σου είναι και προσπάθησε, αν γίνεται, να επανορθώσεις γιατί αυτή είναι η πιο σωστή κίνηση. Στην αγάπη δε χωράει εγωισμός και προσωπικό συμφέρον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα κάποιοι συνάδελφοί σου ίσως αναζητήσουν τη βοήθεια ή τις γνώσεις σου και πρέπει να είσαι πρόθυμος/η να τους τις δώσεις, χωρίς δισταγμό. Μπορεί να καίγεσαι να μάθεις το «γιατί» αλλά δεν είναι ούτε σωστό κι ούτε πρόκειται να πάρεις μια ικανοποιητική απάντηση. Καθίστε μαζί και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση. Ίσως εσύ να είσαι αυτός/η που θα χρειαστεί τη βοήθειά τους μια άλλη φορά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πάρε το χρόνο σου και εξέτασε προσεκτικά όλες τις πιθανότητες πριν πεις «ναι» ή «όχι» σε κάποιο οικονομικό θέμα. Είτε πρόκειται για κάποιον που έρχεται να σου ζητήσει δάνειο είτε να συμμετάσχεις σε μια επένδυση, αν κάτι δε σου κολλάει ή σε βάζει σε σκέψεις τότε δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσεις.

ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι επιδιώκεις και αν όντως έχεις καταφέρει να επιτύχεις τους στόχους σου. Αν όλα είναι όπως τα προσδοκούσες, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξεις το οτιδήποτε, αν όμως τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά, τότε ίσως είναι ώρα να βρεις τι φταίει και να κινηθείς ανάλογα για να το καταφέρεις. Μην αρνείσαι να ακούσεις μια δεύτερη γνώμη, αντίθετα σκέψου την καλά γιατί μπορεί να είναι η λύση που ψάχνεις, ακόμα κι αν προέρχεται από άτομο που δεν το έχεις περί πολλού. Αν ρισκάρεις τώρα κάποια καινούργια πράγματα, τότε θα έχεις αυτό που επιθυμείς.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτός ο μήνας σου φέρνει εύνοια στα ερωτικά σου. Θα έχεις άνεση στην επικοινωνία, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις πολύ όμορφα και θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο. Φρόντισε να είσαι χαλαρός/η αλλά όχι τόσο ώστε να δώσεις το δικαίωμα σε κάποιο άτομο να το παρεξηγήσει και να νομίσει ότι δεν ενδιαφέρεσαι για σχέση ή να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που δεν είναι σοβαρά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι λες και σε ποιο άτομο το λες γιατί αυτό το μήνα ίσως υπάρξουν διαρροές σε κάποιους ανταγωνιστές σου. Ενδεχομένως να τους ανακαλύψεις ποιοι είναι αλλά θα είναι δύσκολο να καταλάβεις ακριβώς τις επιδιώξεις και τις κινήσεις τους. Κράτησε το στόμα σου κλειστό και ανακοίνωσε τα σχέδιά σου την τελευταία στιγμή, σε λίγους πολύ έμπιστους συνεργάτες σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δε χρειάζεται να βάλεις στην άκρη ένα πολύ μεγάλο ποσό μονομιάς. Αν προσπαθείς να μαζεύεις κάθε μήνα λίγα χρήματα και φροντίσεις να το τηρήσεις, στο τέλος θα δεις ότι το ποσό που κατάφερες να βάλεις στην άκρη δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητο κι έτσι θα νιώθεις μια μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα είσαι κάπως κακοδιάθετος/η και ευερέθιστος/η κι ακόμα κι αν δεν υπάρχουν σημαντικοί λόγοι ίσως υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου με τους φίλους και τους γνωστούς σου. Με το να γίνεσαι επικριτικός/η και να επικεντρώνεσαι μόνο στα λάθη τους και όχι στα σωστά, κάνεις και τη ζωή τους και τη δική σου αρκετά πιο δύσκολη και περίπλοκη. Ως άνθρωπος, ούτε εσύ είσαι τέλειος και αν εσύ κάνεις σφάλματα, τα ξεχνάς και προχωράς παρακάτω, το ίδιο να συμπεριφερθείς και στους άλλους. Άλλωστε όλοι μέσα από τα λάθη τους μαθαίνουν και αν είναι έξυπνοι δεν τα επαναλαμβάνουν.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και θυμηθείς πόσα λάθη έχεις κάνει κατά καιρούς σε όλες τις σχέσεις σου, τότε θα μπορέσεις να συγχωρήσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο. Άλλωστε όταν είσαι ερωτευμένος/η βρίσκεις χαριτωμένα και τα μικρά ελαττώματα του άλλου και όχι μόνο τα προτερήματά του. Η αποδοχή ότι κανείς δεν είναι τέλειος, φέρνει μια ελευθερία στη σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα πρέπει να πείσεις κάποιο άτομο μάλλον στενόμυαλο ότι η ιδέα σου αξίζει προσοχής και χρηματοδότησης γιατί έχει πολύ καλές προοπτικές να φέρει κέρδη. Αντί να προσπαθήσεις να του εξηγήσεις και να του αναλύσεις όλες τις λεπτομέρειες δώσε του τα στοιχεία που έχεις συλλέξει για να τα επεξεργαστεί. Έτσι έμμεσα τον βάζεις μέσα στο παιχνίδι και είναι πιο εύκολο να συμφωνήσει μαζί σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί αυτό το μήνα να κάνεις μια αγορά πολύ ακριβή ή τελείως λανθασμένη. Αντί να στενοχωριέσαι και να το σκέφτεσαι συνέχεια ή να σταματήσεις να ξοδεύεις χρήματα για κάποιες ανάγκες σου για να καλύψεις τη χασούρα και να τιμωρείς έμμεσα τον εαυτό σου, βρες τι έφταιξε και φρόντισε το πάθημα να σου γίνει μάθημα.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα ίσως έχεις ανάγκη μεγαλύτερης προσοχής και επιβεβαίωσης από τους ανθρώπους γύρω σου αλλά δε θέλεις να το δείξεις. Αντ' αυτού έμμεσα θα προσπαθήσεις να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον τους, είτε παραμένοντας σιωπηλός/η και μη μετέχοντας στις συζητήσεις, είτε αρνούμενος/η επίμονα να απαντήσεις, όταν σε ρωτούν για τον εαυτό σου και τα σχέδιά σου από φόβο μήπως νομίζουν ότι καυχιέσαι. Όμως αυτός είναι ένας λανθασμένος τρόπος να ασχοληθούν οι άλλοι μαζί σου. Να είσαι άμεσος/η και να εκφράζεις ελεύθερα το κάθε τι, από την χαρά μέχρι την δυσαρέσκειά σου γιατί έτσι δημιουργείς μια ειλικρινή κι όχι τυπική σχέση.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτός ο μήνας σε προτρέπει να εκδηλώσεις με θάρρος τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει. Αν εσύ είσαι πιο ανοιχτός/η και δε φοβάσαι την απόρριψη σίγουρα και το άλλο πρόσωπο θα νιώσει πιο άνετα και θα παραδεχτεί αυτά που αισθάνεται για σένα. Όσο εσύ δεν κάνεις το πρώτο βήμα, τόσο η κατάσταση δε θα προχωράει και θα σε αγχώνει περισσότερο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δεν σου κάνει καλό να φορτώνεσαι δουλειές ή υποχρεώσεις που δεν γίνεται να φέρεις σε πέρας γιατί δεν έχεις το θάρρος να πεις ότι δεν μπορείς. Αντί να δέχεσαι συγκαταβατικά να τα κάνει όλα και μετά να γκρινιάζεις ή να λες ότι δεν προλαβαίνεις, αρνήσου το επιπλέον, εξηγώντας ότι έχεις αναλάβει ήδη πολλά και δεν χωράει κάτι άλλο στο πρόγραμμά σου γιατί θα γίνει γρήγορα και πρόχειρα. Έτσι οι άλλοι σε θεωρούν σωστό επαγγελματία και σε εκτιμούν περισσότερο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να νιώθεις ασφαλής οικονομικά και συνήθως είσαι από εκείνα τα άτομα που φροντίζουν να κάνουν ένα καλό κομπόδεμα για μια ώρα ανάγκης. Αυτό είναι σοφό γιατί με την επικρατούσα κατάσταση κανείς δεν ξέρει τι γίνεται αύριο - μεθαύριο, εντούτοις, καλό είναι να αξιοποιήσεις ένα μέρος του για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου ή να κάνεις μια αγορά απαραίτητη, χωρίς να φοβάσαι συνεχώς ότι θα ξεμείνεις.

ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτός ο μήνας είναι καλός για ανασυγκρότηση, οργάνωση και ενδεχομένως αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε διάφορους τομείς και εσύ ωθείσαι προς αυτήν την κατεύθυνση. Το θέμα είναι να εξετάσεις καλά αν θέλεις ή πρέπει να αλλάξεις κάτι και γιατί. Εάν οι λόγοι δεν είναι σημαντικοί και έχεις μπει σε αυτήν τη διαδικασία γιατί όλοι οι υπόλοιποι αυτό κάνουν το φθινόπωρο, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να σου βγει. Σκέψου καλά τις δικές σου ανάγκες ή επιθυμίες και μην παρασύρεσαι από το τι κάνουν οι άλλοι. Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος/η και νιώθεις καλά με ό, τι έχεις, μην αλλάξεις τίποτα, αν όχι, ξεκίνα να προγραμματίζεις τις κινήσεις και τις δραστηριότητές σου για τη νέα σεζόν.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην προσπαθήσεις να πείσεις το σύντροφό σου να κάνει κάτι που δεν του αρέσει, μόνο και μόνο γιατί το θέλεις εσύ. Σκέψου ότι ούτε εσύ θα ένιωθες καλά, αν το επιχειρούσε, οπότε σταμάτα να ψάχνεις τρόπους για να καταφέρεις να περάσει το δικό σου και συζήτησέ το μαζί του ευθέως. Ρώτησε τη γνώμη και τη διάθεσή του και δώσε του το περιθώριο να σου εξηγήσει τους λόγους που αρνείται.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτό το μήνα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στη δουλειά σου και να τσεκάρεις ξανά και ξανά τα πάντα γιατί υπάρχει κίνδυνος λαθών. Επιβράδυνε τους ρυθμούς σου και επιβεβαίωσε το κάθε τι γιατί ακόμα κι αν πιέζεσαι χρονικά να τελειώσεις, θα είναι μεγαλύτερη η καθυστέρηση, αν ανακαλύψεις στο τέλος ότι κάτι δεν ήταν σωστό και αναγκαστείς να το ξανακάνεις όλο από την αρχή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου όχι μόνο για αυτό το μήνα αλλά για όλη την υπόλοιπη σεζόν. Κάνε ένα στοιχειώδη προϋπολογισμό για τα πάγια έξοδά σου και τα έσοδά σου και φρόντισε να μην τον ξεπερνάς ώστε να μπορείς να βάζεις στην άκρη ένα μικρό ποσό. Εάν θέλεις να αγοράσεις κάτι, μην το πάρεις στις αρχές του μήνα αλλά στο τέλος.

Διάβασε επίσης:

- Οι 12 καυτοί εραστές του Κινέζικου ωροσκοπίου

- Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

- Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

- Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιο σου;

*Βρες εδώ τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου στην Κινέζικη σε συνδυασμό με τα 12 ζώδια της Δυτικής

*Για να διαβάσεις τα ερωτικά των ζωδίων της Κινέζικης Αστρολογίας πάτησε εδώ

*Για να διαβάσεις για τα επαγγελματικά όλων των ζωδίων της Κινέζικης αστρολογίας πάτησε εδώ

*Βρες εδώ τα πάντα για τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι λένε τ' άστρα για σένα τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved