Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένος
Ο έρωτας σου πάει πολύ, φίλε Κριέ, και τον Ιούλιο που ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας εισέρχεται στις 16/7 στον λαμπερό Λέοντα, ξεκινά μια περίοδος, περίπου ενός χρόνου, που η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί! Η παρουσία της Αφροδίτη στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων ως τις 18/7 κάνει την επικοινωνία σου με το έτερο ήμισυ πιο ενδιαφέρουσα ενώ ταξίδια μπορούν να ανανεώσουν τη φωτιά του έρωτά σου. Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ρομαντικό και συναισθηματικό Καρκίνο και οι συνθήκες θα ευνοούν σαν παιδί να χαθείς στον έρωτα του συντρόφου σου. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο Ζυγό συχνά- πυκνά άναβε τα αίματα μέσα στη σχέση σου όμως το πέρασμά του στις 26/7 στον ανυπέρβλητα ερωτικό Σκορπιό θα μεταφέρει την ένταση... στα σεντόνια σου! Κυβερνήτης της σχέσης σου είναι η Αφροδίτη που σχεδόν όλο το μήνα θα κάνει πολύ όμορφες όψεις που υπόσχονται νέες εμπειρίες, ερωτική διέγερση και μαγευτικές στιγμές. Στα τέλη του μήνα, η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βάζει να δαμάσεις φοβίες, ζήλιες και κρυφά συναισθήματα και το αγωνιστικό σου πνεύμα βρίσκει πεδίο δράσης!
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος, θερμέ Κριέ, ξεκινά με πολλές, πάρα πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, φλερτ και έρωτα, χάρη στην τσαχπίνα και άκρως σπιρτόζα Αφροδίτη στους Διδύμους. Εξωστρεφής από τη φύση σου, έχοντάς την θετικό σύμμαχό σου, ως τις 18/7, ακόμα πιο εύκολα θα μιλάς και θα προσεγγίζεις πρόσωπα που σου προκαλούν ενδιαφέρον. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό εν μέρει μετριάζει την ορμητικότητα και σε κάποιες φορές τον εγωισμό σου κι αν αυτό σε ενοχλεί υπομονή ως τις 26/7 που μπαίνει στον Σκορπιό και συν τοις άλλοις η σεξουαλική ζωή μετά από μήνες θα γίνει πολύ... ενεργή. Αν, φίλε Κριέ, ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου σου που έχουν βαρεθεί την εργένικη ζωή, τότε το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ο Δίας από τις 16/7 εισέρχεται στον Λέοντα εγκαινιάζοντας μια περίοδο που όχι μόνο οι πιθανότητες να ερωτευτείς θα είναι μεγάλες αλλά ακόμα και να... παντρευτείς! Αυτό θα ισχύει για ένα έτος περίπου με τις ευκαιρίες να ξεκινούν από αυτόν τον μήνα αφού οι όψεις που κάνει η Αφροδίτη στις 7/7, 13/7 και 24/7 είναι ιδανικές για να βρεις τον έρωτα σου!

Ταύρος

Δεσμευμένος
Ο έρωτας με την Αφροδίτη στους αεικίνητους Διδύμους, φίλε Ταύρε, θα είναι ένα κεφάτο πάρτι που θα σε βάλει σε έξοδα, χωρίς παραδόξως να σε ενοχλήσει. Ίσως, γιατί με τον περιοριστικό Κρόνο στον τομέα των σχέσεων πολλά έχεις στερηθεί κι η χαρά μέσα σου παλεύει για να επικρατήσει. Ως γνωστόν, σου αρέσει η ησυχία όμως ο Ιούλιος θα έχει κίνηση, επικοινωνία και εξόδους αλλά και πολλές στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 18/7 στον τρυφερό και ρομαντικό Καρκίνο θα βγάλει προς τα έξω την πιο ερωτική σου πλευρά και ιδιαίτερα γύρω στις 24/7 ίσως ένα γεγονός σε σχέση με το σύντροφό σου σε κάνει να «ταξιδέψεις» στο όνειρο. Σου αρέσει να έχεις την αποκλειστικότητα και καλά κάνεις, όμως κάποιες φορές μπορεί να σε ωθήσει από ζήλια να τυφλωθείς. Αυτόν τον μήνα, ιδιαιτέρα στα τέλη του ίσως χάσεις τον έλεγχο και σκοτεινά συναισθήματα αναδυθούν στο προσκήνιο. Πρόσεχε μην το παρακάνεις και μετέφερε την έντασή σου στην ερωτική κλίνη σου.
Αδέσμευτος
Καλοκαίρι και έρωτας, φίλε Ταύρε, πάνε μαζί και η αέρινη, παιχνιδιάρα και άκρως επικοινωνιακή Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει όχι μια, ούτε δύο αλλά πάμπολλες ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και φυσικά έρωτα. Δεν σου υπόσχεται μια ιστορία για πάντα, εξάλλου αυτός δεν είναι ο στόχος της, δουλειά της είναι να σου διευκολύνει το δρόμο φέρνοντας νέα πρόσωπα. Αν ζητάς περισσότερο συναίσθημα θα το νιώσεις στις επαφές και τις γνωριμίες σου όταν η Αφροδίτη περάσει στον ρομαντικό Καρκίνο στις 18/7. Με τον σταθερό Κρόνο στον τομέα των σχέσεων δεν ζητάς μια περιπέτεια και η ορθοδρόμησή του στις 20/7 θα σε κάνει να πάρεις οριστικές και υπεύθυνες αποφάσεις. Πολύ πιθανόν, πρόσωπο από τα παλιά, ακόμα και ένας παιδικός έρωτας, να ξαναέρθει με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο. Οι καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 7/7, 13/7, 19/7, 24/7. Μεγάλη προσοχή δείξε στις 22/7, 25/7 και 28/7.

Δίδυμοι

Δεσμευμένος
Ένας μήνας πολύ ερωτικός είναι για σένα, φίλε Δίδυμε, ο Ιούλιος με το αστρολογικό σκηνικό είναι σε ευνοεί τα μάλα! Από τη μία η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, ως τις 18/7, σε βοηθά να βγάζεις προς τα έξω την ερωτική σου διάθεση με τον πιο όμορφο, χαριτωμένο, θετικό και γεμάτο χιούμορ τρόπο σου και από την άλλη ο Άρης στο Ζυγό, ως τις 26/7, κρατά τον έρωτα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Διακοπές, βόλτες, ατελείωτες συζητήσεις και ανέμελες στιγμές θα ανανεώσουν την αισθηματική σου ζωή. Συγχρόνως, οι πολλές θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό (7/7), τον Άρη (13/7) και τον Ποσειδώνα (24/7) δείχνουν ότι στην καρδιά του καλοκαιριού ο έρωτας στη ζωή σου, φίλε Δίδυμε, θα χτυπά σε δυνατούς ερωτικούς ρυθμούς. Πρόσεχε μόνο την τάση για επιπολαιότητες και αταξίες. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχεις είναι στις 22/7, στις 25/7 και στις 28/7.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος, φίλε Δίδυμε, είναι ένας μήνας που θα πεις «είμαι μια χαρά, στα καλύτερα μου». Οι πλανήτες και τα ζώδια είναι μαζί σου! Πρώτη και καλύτερη σύμμαχός σου η Αφροδίτη που ως τις 18/7 θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, αναδεικνύοντας την αέρινη, γοητευτική σου παρουσία. Συγχρόνως, ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης, ως τις 26/7 θα βρίσκεται στον οίκο που συμβολίζει την αισθηματική ζωή δείχνοντας ότι ο αέρας της προσωπικότητάς σου σε συνδυασμό με τον ευχάριστο, ανάλαφρο και κοινωνικό τρόπο προσέγγισής σου θα αποτελούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό που δύσκολα κάποιος θα μπορεί να αντισταθεί. Ξέχνα, λοιπόν, φίλε Δίδυμε, τον χειμώνα στην ερωτική σου ζωή και καλωσόρισε ένα δροσιστικό καλοκαίρι. Η Αφροδίτη ευνοεί τα αισθηματικά σου ιδιαίτερα στις 7/7 που συναντά τον απρόβλεπτο Ουρανό, στις 13/7 που σχηματίζει όψη με τον ορμητικό Άρη και στις 24/7 που κορυφώνεται η ευνοϊκή όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα.

Καρκίνος

Δεσμευμένος
Ο Ιούλιος, τρυφερέ Καρκίνε, είναι ένας μήνας που πολλές αλλαγές θα λάβουν χώρα στη ζωή σου. Ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στις 16/7 στον Λέοντα χωρίς όμως να παίρνει την εύνοιά του αλλά μεταφέροντάς τη στον τομέα των υλικών και συναισθηματικών αποκτημάτων. Από την άλλη, ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα που συμβολίζει την αισθηματική σου ζωή και συγχρόνως είναι και κυβερνήτης των σχέσεών σου, στις 20/7 γυρνά ορθόδρομος δείχνοντας ότι η φάση εξέτασης στη σχέση σου για το τι πάει καλά και τι όχι τελειώνει και σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις που θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό τη σχέση, τόσο με το σύντροφό σου όσο και με τα παιδιά σου. Το τελευταίο δεκαήμερο η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο δείχνει ότι όσον αφορά στον έρωτα αυτό που θα μετρήσει δεν είναι τι λέει το μυαλό αλλά η καρδιά. Οι μέρες που θέλουν προσοχή είναι στις 4/7, 28/7 ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκές είναι οι 9/7 και 24/7.
Αδέσμευτος
Αν, ως τώρα, φίλε Καρκίνε, αισθηματικά ένιωθες μέσα σου ότι στέγνωσες και ότι η πόρτα του έρωτα είναι κλειστή, από αυτόν τον μήνα, θα αφήσεις πίσω σου τόσο τον πόνο όσο και εκείνα που στο ερωτικό παρελθόν είχες επιθυμήσει και με υπομονή θα κάνεις ένα νέο πλάνο που στην κορυφή του θα βρίσκεται ο έρωτας. Στις 20 Ιουλίου ο υπεύθυνος Κρόνος που είναι κυβερνήτης των σχέσεών σου και βρίσκεται στον 5ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει την ερωτική ζωή γυρνά σε ορθή τροχιά, κατευθύνοντάς σε να βάλεις όρια και στόχο κάτι που θα παραμείνει στο χρόνο. Η παρουσία της Αφροδίτης τις τελευταίες 12 μέρες του μήνα στο δικό σου ζώδιο, θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο έντονα μέσα σου την ερωτική σου πλευρά και οι αισθηματικές σου ανάγκες θα θέλουν να ικανοποιηθούν όπως σου ταιριάζει, με τρόπο ρομαντικό, τρυφερό και ασφαλή. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 9/7 και 28/7 ενώ προσοχή απαιτείται γύρω στις 4/7 και 28/7.

Λέων

Δεσμευμένος
Με την Αφροδίτη στο κοινωνικό και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, έξοδοι, επαφές με φίλους και ομαδικές δραστηριότητες, φίλε Λέοντα, θα αποτελέσουν άνεμο ανανέωσης για τη σχέση σου, ένα μήνα που περισσότερο από πότε θα νιώθεις ότι αξίζεις τα καλύτερα. Η παρουσία του Δία από τις 16 Ιουλίου θα σε κάνει να νιώθεις ότι η ζωή είναι γιορτή και θα τη ζήσεις στο έπακρο το καλοκαίρι αυτό. Στις 22/7, ο Ουρανός που κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου γυρνά ανάδρομος και -ως εκ τούτου- θα μπεις στη διαδικασία να αφήσεις για αργότερα θέματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου και θα δώσεις έμφαση στη μεταξύ σας διασκέδαση, χαρά αλλά και το πώς περνάτε τον ελεύθερό σας χρόνο. Ένα παιδί ίσως μπει στα σχέδια σας ενώ διακοπές, ευχάριστες δραστηριότητες και ταξίδια θα σε κεράσουν χαρά! Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα είναι 4/7, 8/7, 19/7 και 25/7.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 18/7 η ατμόσφαιρα είναι παιχνιδιάρα, αέρινη, παρεΐστικη και ζουζουνίζει έρωτα! Συγχρόνως, η είσοδος του τυχερού Δία στο ζώδιό σου στις 16/7 δείχνει ότι η καρδιά σου, αφενός θα είναι γενναιόδωρη και αφετέρου θα γεμίσει από χαρά. Για ένα χρόνο περίπου η παρουσία του θα είναι ευεργετική τόσο για τις φιλοδοξίες σου όσο και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, αφού κυβερνά την ερωτική σου ζωή! Πολύ πιθανόν, να ρίξεις μια ματιά στο παρελθόν και να δεις μήπως μπορεί να γίνει κάτι με πρόσωπο που είτε έχεις ξαναβρεθεί σε σχέση είτε άτομο που ήδη γνωρίζεις. Σε αυτό συνηγορούν τόσο η ανάδρομη φορά του Ουρανού που ξεκινά στις 22/7 όσο και η παρουσία της Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18/7. Οι πιο θετικές μέρες είναι 7/7, 9/7, 13/7, 24/7. Προσοχή απαιτούν αισθηματικά θέματα στις 4/7, 8/7, 19/7 και 25/7.

Παρθένος

Δεσμευμένος
Η μεθοδική και πρακτική σου πλευρά δεν ταιριάζει με την ανέμελη και άστατη Αφροδίτη στου Διδύμους που ως τις 18/7 φέρνει καταστάσεις όπου φυσά ο άνεμος, ωστόσο ίσως είναι ευκαιρία μια και η περιβάλλουσα ατμόσφαιρα θα είναι χαλαρή και ανάλαφρη να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Ο υπεύθυνος Κρόνος κυβερνήτης του 5ου οίκου, που σχετίζεται με την ερωτική ζωή, στις 9/7 θα βρίσκεται σε θετική όψη με τον Ήλιο και μπορεί να κάνεις πράγματα που θα φέρουν σταθεροποίηση ή θα στηρίξουν τη σχέση σου. Συγχρόνως, η ορθοδρόμηση του Κρόνου στις 20/7 δείχνει ότι ξεκινά μια περίοδος που όσον αφορά σε θέματα ελεύθερου χρόνου, παιδιών και έρωτα, θα βάλεις στόχους και θα προσηλωθείς σε αυτούς. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 18/7 στον τρυφερό Καρκίνο θα έχει θετικό αντίκτυπο στο συναίσθημά σου ενώ το τρίγωνο που θα κάνει στις 24/7 με τον Ποσειδώνα θα φέρει χαρά στη σχέση σου. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 19/7, 24/7.
Αδέσμευτος
Ο Ιούλιος, φέρνει αλλαγές σε σχέση με την ερωτική σου ζωή που ίσως δεν παρατηρήσεις αμέσως, καθώς θα γίνουν αργά και σταθερά. Το πρώτο μισό του μήνα ίσως γκρινιάζεις με όσα συμβαίνουν στην κοινωνικό σου περίγυρο. Οι επιπολαιότητες, οι απιστίες που θα δεις, θα γίνουν αιτία για να γίνεις ακόμα πιο σίγουρος τι εσύ θέλεις από την αισθηματική σου ζωή. Η ορθοδρόμηση του υπεύθυνου Κρόνου, που κυβερνά τα αισθηματικά σου, στις 20/7 δείχνει ότι θα δείξεις επιμονή για να φέρεις στη ζωή σου έναν έρωτα που μπορεί στο χρόνο να αντέξει. Στις 18/7 η Αφροδίτη εισέρχεται σε ένα ζώδιο που σου πηγαίνει καλά, καθώς δίνει έμφαση στο συναίσθημα που έχεις ανάγκη για να εξισορροπεί τον ορθολογισμό που υπαγορεύει το ζώδιό σου. Ο μήνας κλείνει με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24/7, μια όψη που για σένα υπόσχεται έρωτα, χαρά και μέλι στην αισθηματική σου ζωή. Προσοχή χρειάζεται στις 22/7, 25/7 και 28/7.

Ζυγός

Δεσμευμένος
Δυνατός αέρας έρωτα πνέει τον Ιούλιο στη ζωή σου! Από τη μία, η ζωηρή Αφροδίτη στους Διδύμους, που δημιουργεί θετικό κλίμα για επικοινωνία και μετακινήσεις και από την άλλη ο Άρης, για τον τελευταίο του μήνα στο δικό σου ζώδιο, να ενθαρρύνει τη χαρά και την ευχαρίστηση ο Ιούλιος είναι γεμάτος από ευτυχείς στιγμές. Οι θετικές όψεις που κάνει η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, με τον Ουρανό (7/7), τον Άρη (13/7) και τον Ποσειδώνα (24/7) δείχνει ότι αυτόν τον μήνα θα είναι πολλές οι ευκαιρίες για να λάμψει ο έρωτας στη σχέση σου. Στις 22/7 ο ανατρεπτικός και απρόβλεπτος Ουρανός που κυβερνά την ερωτική ζωή σου βρίσκεται στον τομέα που κυβερνά τις σχέσεις σου γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου, ίσως μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, μπεις στη διαδικασία να ξαναδείς πως μπορεί η σχέση σου να ανοίξει νέους δρόμους στο μέλλον. Πρόσεχε γύρω στις 4/7, 8/7, 19/7 και 28/7.
Αδέσμευτος
Για να σπάσει της μοναξιάς σου τη σιωπή και στη ζωή σου ο έρωτας να 'ρθει, δουλεύουν αυτόν τον μήνα Αφροδίτη και Άρης. Η κοινωνική και επικοινωνιακή φύση των Διδύμων στους οποίους θα βρίσκεται η Αφροδίτη ως τις 18/7, διευκολύνει επαφές μέσα από ταξίδια, νοητικά ενδιαφέροντα, χαρούμενες ενασχολήσεις και οι θετικές όψεις της με τον Ουρανό (7/7) και τον Άρη ( 13/7) δείχνουν ότι τόσο ένας κεραυνοβόλος έρωτας, όσο και ένα ειδύλλιο που θα διεγείρει το μυαλό σου είναι πιθανά. Συγχρόνως, ο απρόβλεπτος, αντισυμβατικός και εκκεντρικός Ουρανός που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή και βρίσκεται στον οίκο που σχετίζεται με τις σχέσεις σου στις 22/7 γυρνά ανάδρομος και ως εκ τούτου η καρδιά σου ξαφνικά μπορεί να αρχίσει να χορεύει για ένα πρόσωπο που στο παρελθόν είχες πει «αποκλείεται». Αναθεωρήσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις θα κρατούν την αισθηματική σου ζωή στο κόκκινο!

Σκορπιός

Δεσμευμένος
Η σκανταλιάρα και ζωηρή Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 18/7 πυροδοτεί ζήλιες που θα προσπαθήσεις να κρύψεις, εντάσεις που θα εκδηλώσεις και πάθος που θα νιώσεις. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό (7/7) και τον Άρη (13/7) δείχνει ότι εκεί που δεν το περιμένεις, ο έρωτας στη σχέση σου θα γίνει δυναμικά συναρπαστικός και συνάμα βουτώντας στα βαθιά θα διεκδικήσεις όσα δίνεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο (από τις 18/7) και ο Άρης θα εισέλθει στο δικό σου ζώδιο (26/7) ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ερωτική σου ζωή. Θα θέλεις να γκρεμίσεις ότι δεν σου αρέσει και με βαθύ συναίσθημα θα ξαναχτίσεις τα πάντα. Τίποτα από το παρελθόν δεν θα ξεχάσεις και συγχρόνως θα δοκιμάζεις η σχέση σου αν αντέχει, κάνοντας συνεχώς ένα βήμα πιο μπροστά. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 24/7 ευνοείται να ζήσεις ένα όνειρό σου στον έρωτα. Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα είναι 4/7, 22/7, 28/7.
Αδέσμευτος
Με την άτακτη και ζωηρή Αφροδίτη στους Διδύμους στον 8ο ηλιακό σου οίκο που κυβερνά την σεξουαλική ζωή ίσως να νιώθεις ότι αν είναι η αγάπη πειρασμός, τότε στην αμαρτία θα βουτήξεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (7/7) και το τρίγωνο που κάνει με τον Άρη (13/7) δείχνει ότι το πρώτο μισό του μήνα η ικανοποίηση θα έρθει απρόβλεπτα, δυνατά, σεξουαλικά και προπάντων... κρυφά! Εν συνεχεία, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και ο Άρης μετά από πολλούς μήνες εισέρχεται στο δικό σου ζώδιου, ξεκινώντας έτσι μια περίοδος που θα φροντίσεις να προφυλάξεις τα συναισθήματά σου στον έρωτα και αφετέρου μετά από ένα διάστημα που η δράση σου ήταν μπλοκαρισμένη και λειτουργούσες σε ένα θολό τοπίο, θα βάλεις φωτιά σε ό, τι σε έχει πονέσει και θα ξαναγεννηθείς! Πρόσεχε μην χάσεις τον έλεγχο στις 4/7, 22/7, 28/7 και αξιοποίησε τη θετική όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 24/7 για να δώσεις θετική προοπτική σε κάτι που επιθυμείς!

Τοξότης

Δεσμευμένος
Αισιόδοξε Τοξότη, ο Ιούλιος ξεκινά με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο των Διδύμων να δείχνει ότι η σχέση με το/τη σύντροφό σου γίνεται πηγή χαράς, ευτυχίας και επαφές, συζητήσεις, παιχνιδίσματα και πειράγματα σε ανανεώνουν. Ο Άρης που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή ως τις 26/7 θα βρίσκεται στο Ζυγό, δείχνοντας ότι επιθυμίες σου σε σχέση με το ταίρι σου με τρόπο όμορφο, θετικό και συγκαταβατικό μπορούν να επιτευχθούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 18/7 στον ρομαντικό Καρκίνο δείχνει ότι υπό το φως των κεριών θα έρθεις πιο κοντά, τόσο ερωτικά όσο και συναισθηματικά με το έτερο σου ήμισυ. Συγχρόνως η ανάδρομη πορεία του Ουρανού στις 22/7 που βρίσκεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με την ερωτική ζωή δείχνει ότι μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα θα επαναξιολογήσεις τις διεκδικήσεις και τις δράσεις σου. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 7/7, 13/7, 24/7. Προσοχή θέλουν οι 8/7, 25/7, 28/7.
Αδέσμευτος
Το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι και οι ευκαιρίες για νέες αισθηματικές γνωριμίες θα είναι κυρίαρχα ως τις 18/7 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο αεικίνητο και τσαχπίνικο ζώδιο των Διδύμων. Οι θετικές όψεις μάλιστα που κάνει με τον Ουρανό (7/7) και τον Άρη (13/7) αυξάνουν τις πιθανότητες ένας συναρπαστικός έρωτας ή μια φλογερή σχέση αντίστοιχα να μπουν στη ζωή σου. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό ως τις 26/7 δείχνει ότι οι στόχοι σου στον έρωτα, ενεργώντας θετικά στις παρακινήσεις φίλων ή συμμετέχοντας σε μια ομάδα, μπορούν να ακολουθήσουν το σωστό δρόμο. Από τις 18/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στον ρομαντικό Καρκίνο, δείχνοντας ότι το συναίσθημα, οι αναμνήσεις, το παρελθόν και η ανάγκη για ασφάλεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αισθηματικά θέματα. Πιθανόν να θελήσεις να μην γνωστοποιήσεις στους άλλους τα της ερωτικής σου ζωής. Τη μαγεία του έρωτα θα νιώσεις στις 24/7. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχεις είναι 8/7, 25/7, 28/7.

Αιγόκερως

Δεσμευμένος
Η Νέα Σελήνη στις 27/6 στον Καρκίνο υποδεικνύει νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τη σχέση σου. Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο ως τις 23/7 δείχνει ότι μεγάλο μέρος της προσοχής σου τον Ιούλιο θα είναι στον/στην σύντροφό σου. Οι αρνητικές όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος στις 4/7 με τον Πλούτωνα και στις 8/7 με τον Ουρανό αντίστοιχα δείχνουν ότι, ίσως μέσα από πιεστικές καταστάσεις, προκύψουν απρόσμενες καταστάσεις που σκοπό θα έχουν να γίνει ξεκαθάρισμα και μια νέα αρχή. Στις 9/7 η επανάκτηση της σταθερότητας είναι δυνατή ενώ όσο πατάς στη γη θα αισθάνεσαι πιο δυνατός. Στις 18/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο και αν προσεγγίσεις τα θέματα της σχέσης σου, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα σε έχει διδάξει το παρελθόν και δείξεις σεβασμό στα συναισθήματα, θα ζήσεις τη μαγεία του έρωτα. Στις 24/7 η θαυμάσια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί να «ταξιδέψεις» με το ταίρι σου και να πιείτε το κρασί του έρωτα σας. Προσοχή χρειάζεται στις 4/7, 8/7, 22/7, 25/7 και 28/7.
Αδέσμευτος
Μέχρι τις 16 Ιουλίου ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντας την τελευταία εύνοιά του σε θέματα σχέσεων, ιδιαίτερα αν είσαι Αιγόκερως των τελευταίων ημερών. Αν ο Δίας δεν κατάφερε μέσα στην τελευταία χρονιά να σε βάλει σε σχέση, τότε με την είσοδό του στον Λέοντα στα μέσα του μήνα και για ένα περίπου χρόνο, οι προοπτικές που ανοίγει έχουν να κάνουν περισσότερο με το ερωτικό κομμάτι. Ως εκ τούτου, αν δεν συνηγορούν άλλοι παράγοντες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο, η εργένικη ζωή μια χαρά θα σου πάει και ερωτικές καταστάσεις απαγορευμένες ή κρυφές θα εμπλουτίσουν τη ζωή σου. Ωστόσο, η παρουσία της Αφροδίτης από τις 18/7 στον ρομαντικό Καρκίνο αφήνει ακόμα περιθώρια για να δημιουργήσεις μια σχέση και μάλιστα το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στη 24/7 είναι ιδανικό για έναν έρωτα που θα έρθει ως θείο δώρο στη ζωή σου! Οι πιο δύσκολες μέρες του μήνα είναι 4/7, 8/7, 19/7, 22/7, 25/7 και 28/7.

Υδροχόος

Δεσμευμένος
Η αέρινη και παιχνιδιάρα Αφροδίτη στους Διδύμους υπόσχεται όμορφες επαφές, εξόδους και ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό (7/7) και τον Άρη (13/7) δείχνουν ότι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ο έρωτας θα ανοίγει συνεχώς δρόμους για ευτυχία, θετικές εκπλήξεις και καυτές ερωτικές συνευρέσεις. Στο αρμονικό κλίμα που θα επικρατεί στη σχέση σου η παρουσία του Άρη στο Ζυγό ως τις 26/7 συμβάλλει θετικά, καθώς δείχνει ότι η τάση να εξισορροπείς τις αντιθέσεις και να κάνεις ωραία πράγματα να συμβούν, θα σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου και δυο καρδιές θα χτυπούν σαν μία. Ιδιαίτερα ευνοϊκή για τη σχέση σου είναι η είσοδος του τυχερού Δία στον Λέοντα, καθώς προβλέπεται ευτυχία, γάμος ή επέκταση σε διάστημα ενός χρόνου. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι στις 4/7, 8/7, 19/7, 22/7, 25/7 28/7.
Αδέσμευτος
Ο έρωτας τον Ιούλιο δείχνει δυναμικά την παρουσία του στη ζωή σου και με το πέρασμα του Δία στον Λέοντα στις 16/7 υπόσχεται χαρά και ευτυχία, σχέση ή/και στέφανα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η ατμόσφαιρα με την Αφροδίτη στους Διδύμους ως τις 18/7 είναι ανάλαφρη και θετική διευκολύνοντας το φλερτ, νέες γνωριμίες, επαφές, τηλεφωνήματα και μηνύματα. Στις 7/7 το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει τον έρωτα στη ζωή σου ξαφνικά ενώ στις 13/7 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη δείχνει ότι μπορείς να βάλεις γκολ στα δίκτυα της αγάπης. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στο Ζυγό ως τις 26/7 δείχνει ότι ο εκλεπτυσμένος τρόπος προσέγγισής σε αισθηματικά θέματα αφήνει το άρωμα του έρωτα να ξεχυθεί στη ζωή σου και να χαρείς αγκαλιές, φιλιά, χάδια και όμορφα χτυποκάρδια. Στις 22/7 ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός γυρνά ανάδρομος και ίσως γυρίσεις ανάποδα την κλεψύδρα του έρωτα ξαναρχίζοντας κάτι που είχε μείνει στη μέση. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι 4/7, 8/7, 19/7, 22/7, 25/7 28/7.

Ιχθύες

Δεσμευμένος
Ο έρωτας, γλυκέ Ιχθύ, είναι μια όμορφη μελωδία που ποτέ δεν σταματά και συνεχώς σε ευχαριστεί. Η παρουσία της Αφροδίτης στους αεικίνητους Διδύμους ως τις 18/7 φέρνει αλλαγές σε σχέση με το σπίτι ενώ η παρουσία του Άρη στον Ζυγό ως τις 26/7 από τη μια δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην ερωτική ζωή και από την άλλη την επισκιάζει με διλήμματα, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον ρομαντικό, σπιτόγατο Καρκίνο στις 18/7 δείχνει ότι ο έρωτας θα φωλιάσει στη ζωή σου και η χαρά της φροντίδας του θα έχει θετική επίδραση και σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις 24/7 το ονειρικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προεικονίζει πολύ όμορφες στιγμές και καταστάσεις ενώ η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό στις 26/7 θα ξεμπλοκάρει τη δράση σου. Οι μέρες που χρειάζονται περισσότερη προσοχή είναι 4/7, 8/7, 22/7, 25/7 και 28/7.
Αδέσμευτος
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 27/6 προμηνύει μια νέα αρχή όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή που πρώτα όπως δείχνει ο Ήλιος σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα (4/7) και τον Ουρανό (8/7) απαιτεί να ζοριστείς ή να πιάσεις πάτο και να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Ο Ερμής ορθοδρομεί στις 1/7 και ευνοεί, ακόμη κι αν νοσταλγείς το παρελθόν μέσα από επαφές και γνωριμίες που θα αγγίζουν το συναίσθημά σου, να δημιουργήσεις αισθηματικά κάτι καινούργιο. Στις 18/7 η είσοδος της Αφροδίτης στον τρυφερό και ρομαντικό Καρκίνο δείχνει ότι ένα ερωτικό ειδύλλιο είναι ακριβώς αυτό που έχεις ανάγκη και με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 24/7 το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θετικός σύμμαχός σου όσον αφορά στην αισθηματική ζωή θα είναι και ο Άρης από τις 26/7 που εισέρχεται στον υδάτινο και συναισθηματικό Σκορπιό που θα σε βοηθήσει να βγάλεις μια και καλή από τη ζωή σου και την καρδιά σου ό, τι σε πληγώνει και να δώσεις χώρο σε κάτι νέο. Γύρω στις 28/7 πρόσεχε καταστάσεις που ξυπνούν σκοτεινά συναισθήματα και απωθημένα.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved