Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Ο Ιούλιος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 5

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουλίου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούλιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 5 - και αν το αποτέλεσμα είναι διψήφιο άθροισε τα ψηφία και κατάληξε σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (5), 12+5=17. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 17 σε μονοψήφιο 1+7=8. Το 8 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούλιο.

Για το μήνα Ιούλιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και διεκδίκησε τα «θέλω» σου. Κινήσου δυναμικά και με μέθοδο. Χάρη στις πρωτοβουλίες σου, ξεκαθαρίζουν οι υποθέσεις που σε απασχολούν.

Στον επαγγελματικό τομέα ανταποκρίσου σε κάθε ευκαιρία με τόλμη και θάρρος. Οι επιλογές που θα κάνεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Νέες και καλές γνωριμίες.
Στον οικονομικό τομέα δες τις πραγματικές σου ανάγκες, τι χρειάζεσαι και τι δεν χρειάζεσαι πλέον.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση, πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πριν προχωρήσεις σε καινοτομίες, για να μην χάσεις και τα αυτονόητα, Αν είσαι μόνος/η κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα απόφυγε τις αντιφάσεις και τις σπασμωδικές κινήσεις και αντιμετώπισε ρεαλιστικά κάθε τι που σου προκύπτει. Μην πιέζεσαι γι' αυτά που νοιώθεις.

Στον επαγγελματικό σου χώρο η ατμόσφαιρα εξακολουθεί και είναι τεταμένη. Καλώς ή κακώς είναι αναγκαίο να τα βρεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά.
Στον οικονομικό τομέα μην σφυρίζεις αδιάφορα. Δεν έχεις περιθώρια για λάθη και ψευδαισθήσεις.
Στον αισθηματικό τομέα αν έχεις μια σταθερή σχέση, τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει την ρουτίνα σου. Αν είσαι χωρίς ταίρι, μην μένεις δέσμιος/α ενός πεθαμένου παρελθόντος, γιατί στο τέλος θα βουλιάξεις μαζί του.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα κινήσου έξυπνα και διπλωματικά και θα δεις ν' ανοίγονται μπροστά σου νέοι ορίζοντες. Τακτοποίησε τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις και αφιέρωσε χρόνο στις σχέσεις σου. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα μην χάνεσαι σε κρίσεις και πεποιθήσεις, αν δεν έχεις πλήρη την εικόνα μιας κατάστασης. Κράτησε λεπτές ισορροπίες και πρόσεχε τι λες και που το λες.
Στον οικονομικό τομέα μη αναμενόμενα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
Στον αισθηματικό τομέα η επικοινωνία σου θα είναι αναποτελεσματική. Οι κλυδωνισμοί στη σχέση σου φορτίζουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι διαθέσιμος/η, απέφυγε δεσμεύσεις πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα διάφορα συμβάντα στην οικογένεια θα δοκιμάσουν την υπομονή σου και ίσως ένας στόχος σου αποδειχτεί ανέφικτος. Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα δεν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Στον επαγγελματικό τομέα επιστρατεύοντας τον καλύτερο εαυτό σου θα δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται. θα χρειαστεί όμως να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και να αναπροσαρμόσεις τη στάση σου.
Στον οικονομικά τομέα όσο κι αν πιέζεσαι, ακολούθησε χωρίς παρεκκλίσεις το πρόγραμμά σου.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση η επιρροή του συντρόφου σου θα αποδειχτεί καθοριστική για τις αποφάσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, διλήμματα που αφορούν παλιές αγάπες εμφανίζονται ξανά.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός ο μήνας υπόσχεται μεγάλη κινητικότητα και ευχάριστες εκπλήξεις. Νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα θα απαιτήσουν ευελιξία και διπλωματία από μέρους σου πριν φτάσεις στον τελικό στόχο.

Στον επαγγελματικό τομέα επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να προωθήσεις τα σχέδια σου, αλλά και να αντιμετωπίσεις το έντονο εργασιακό παρασκήνιο.
Στον οικονομικό τομέα σκέψου τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί θα εκπλαγείς όταν κάνεις τη σούμα.
Στον αισθηματικό τομέα ανανέωσε τη σχέση με το σύντροφό σου βρίσκοντας νέους κώδικες επικοινωνίας. Αν είσαι μόνος/η, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να πάψουν οι νύχτες σου να είναι μοναχικές.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα μην επιτρέπεις στους άλλους να σε αποδιοργανώνουν και αποστασιοποιήσου από άτομα και καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν και σε κουράζουν σωματικά και ψυχικά.

Στον επαγγελματικό τομέα κλείσε οριστικά τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να λύσεις τις όποιες διαφορές σου και να υπερασπιστείς την θέση σου.
Στον οικονομικό τομέα οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά με την βοήθεια της οικογένειας θα βρίσκονται λύσεις.
Στον ερωτικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις σε βάθος τη φύση των προβλημάτων που σε απασχολούν και να τα καταπολεμήσεις στην πηγή τους. Αν είσαι χωρίς σχέση, ρίξε νερό στο κρασί σου και ίσως σου βγει σε καλό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα, η πιθανότητα διαφωνιών και παρεξηγήσεων είναι μεγάλη και θα επισκιάσει όλους τους τομείς της ζωής σου. Εξέτασε πιο προσεκτικά τα κίνητρα, τόσο τα δικά σου όσο και των άλλων.

Στον επαγγελματικό τομέα το τοπίο ξεκαθαρίζει. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα δεχτείς ενδιαφέρουσες προτάσεις. Το μόνο που μένει είναι να τις αξιολογήσεις με καθαρό μυαλό.
Στον οικονομικό τομέα έξοδα που δεν υπολόγιζες σε αναστατώνουν, αλλά θα τα ξεπεράσεις σχετικά γρήγορα.
Στον ερωτικό τομέα απέφυγε προβληματικές καταστάσεις και μην βάζεις τον εαυτό σου σε δοκιμασία. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν ενδείκνυται να ενδώσεις στο φλερτ του προσώπου που σε πολιορκεί ερωτικά.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα τελειώνει οριστικά ό,τι σε ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και ξαναβρίσκεις επιτέλους το κέφι σου. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και όλα μπαίνουν σε νέα βάση.

Στον επαγγελματικό τομέα οι πρωτοποριακές ιδέες και οι εύστοχες κινήσεις σου, δεν περνάνε απαρατήρητες. Νέες συμφωνίες σου ανοίγουν ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες, δεν έχεις παρά να τις αξιοποιήσεις.
Στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να πέσεις στη ρουτίνα της βαρετής σιγουριάς προτιμάς μια σχέση με ερωτηματικό. Αν είσαι μόνος/η, καταστρέφεις οποιαδήποτε σχέση έχει προοπτική.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα ευνοούνται οι μετακινήσεις, καθώς και οι πνευματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Πιθανόν να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή να ψάξεις για καινούργιο.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι μάταιο να αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Ξεκόλλησε από το παλιό μοτίβο και έχει τα μάτια σου ανοιχτά σε φρέσκιες πιο προσοδοφόρες ευκαιρίες.
Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστείς εναλλακτικές λύσεις για να ανταποκριθείς στα νέα δεδομένα.
Στα αισθηματικά σου αν έχεις μια σταθερή σχέση, πρόσεξε μην ξεμυαλιστείς από ένα πρόσωπο από το χώρο εργασίας σου. Αν είσαι μόνος/η θα σε βάλει σε δίλημμα μια επαφή από το διαδίκτυο.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved