Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Δεκέμβριο;

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Δεκέμβριο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

6 Δεκεμβρίου

Η Πανσέληνος στον άξονά σας σας βγάζει έξω από κάποιες καταστάσεις αιφνιδίως, αλλά με έναν καλό τρόπο, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

23 Δεκεμβρίου

Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα νιώσετε άμεσα την πίεση του Κρόνου που θα σας υποχρεώσει να γίνετε πιο σοβαροί, ώριμοι, και εστιασμένοι στο να μάθετε καλύτερα αυτά που θέλετε, να τα μεταδώσετε και να γίνετε σοφοί με την καλή έννοια.
Έχετε γενικά μια χρονιά με ευεργετικές επιδράσεις και η αξία σας θα βγει στην επιφάνεια πιο εύκολα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο,τιδήποτε αφορά τη δημιουργική σας φαντασία, γιατί εκεί μπορεί να χαθεί το παιχνίδι και να μην ξεχωρίζετε την αλήθεια από το ψέμα. Δηλαδή να μην ξέρετε τι δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε, αφού μερικοί είστε μπερδεμένοι και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά δεν είστε σίγουροι. Βέβαια, αρκετοί από εσάς επαναπροσδιορίζετε τη ζωή σας, αλλάζοντας κάποιες βασικές αξίες οι οποίες με την πίεση που έχετε υποστεί σας φαίνονται πλέον ανώφελες. Όχι όμως σε φανερό επίπεδο αλλά σε κρυφό, ίσως και υπαρξιακό. Με στόχο να μεταμορφωθείτε και να ωριμάσετε στα σημεία που δεν είστε επαρκείς, περνάτε αρκετά δύσκολα χωρίς να φαίνεται τόσο προς τα έξω, αλλά εσείς ζορίζεστε μέσα σας. Εκεί λοιπόν θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις που έχετε, για να μην παρατήσετε το καράβι ακυβέρνητο μέσα στο πέλαγος. Οικονομικά θα σας απασχολήσουν πληρωμές προς τρίτους και εργασιακά θέματα που σχετίζονται περισσότερο με πειθαρχία και με την προσωπική σας αλήθεια, που ίσως να μην έχετε ακόμα ανακαλύψει.
Το μότο σας θα είναι "Δεν φοβάμαι να αντιμετωπίσω οτιδήποτε έχω να διαπραγματευτώ που αφορά αξίες της οικογένειας και των προσωπικών ριζωμένων πεποιθήσεων. Έχω την δύναμη να βιώσω την αλήθεια για μένα και να βγω από το αδιέξοδο".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 24 Δεκεμβρίου και μετά θα υποστείτε μια αμυδρή πίεση που θα φανεί από τις αντιδράσεις σας ή από την πιθανή τάση για απομόνωση μέσα στο σπίτι σας ή με τα βιβλία σας, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

6 Δεκεμβρίου

Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας. Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και προπάντων ξεκάθαροι στο τι θέλετε και με ποιο τρόπο θα μιλήσετε με τον καθένα. Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, κάτι πολύ καλό μπορεί να βγει από εκεί.

14 Δεκεμβρίου

Καλό είναι να είστε αρκετά προσγειωμένοι σε οτιδήποτε κάνετε, γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύετε να γίνουν λάθη και να βγείτε έξω από την τρέχουσα πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δημιουργήσετε.

23 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος του 2014: Μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας και θα αρχίσει σταδιακά την πίεση. Για αυτό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ήδη θα ξεκινήσετε να νιώθετε περιορισμούς να σας επιβάλλονται.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ:

2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved