Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούνιο στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Κριός
Δεσμευμένος
Ο έρωτας τον Ιούνιο, φιλέ Κριέ, ομορφαίνει τη ζωή σου και δημιουργεί συνθήκες για να ζήσεις στιγμές ονειρικές. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο ως τις 23/6 ευνοεί να αισθανθείς την αγάπη του/της συντρόφου σου και να ευχαριστηθείς τις σαρκικές απολαύσεις. Οι ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα και με τον Πλούτωνα στις 4/6 και 9/6 αντίστοιχα δείχνουν ότι θα βιώσεις την ευτυχία και το βαθύ και απόλυτο πάθος. Αυτά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα γιατί στη συνέχεια θα αναζητήσεις τη δράση ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ανάψουν τα αίματα μέσα στη σχέση σου. Οι αρνητικές όψεις που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου ο Άρης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 14/6 και 26/6 αντίστοιχα δείχνει ότι θα τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις από τη σχέση σου με τρόπο εκρηκτικό και ανεξέλεγκτο. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 4/6, 6/6, 9/6, 20/6, 29/6. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στις 13/6, 14/6, 25/6, 29/6.
Αδέσμευτος
Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 23/6 στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι όλο και πιο πολύ θα αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμος να μπεις σε μια σχέση να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Οι θετικές όψεις της με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στις 4/6 και 9/6 αντίστοιχα δείχνει ότι θα σου δοθούν ευκαιρίες να κυνηγήσεις κάτι πολύ όμορφο και που ξυπνάει ένστικτα και κρυμμένα αισθήματα. Ο Ήλιος ως τις 21/6 στους Διδύμους ευνοεί να έρθει ο έρωτας στη ζωή σου μέσα από μετακινήσεις, νέες γνωριμίες και κοντινές επαφές. Στις 17/6 ο Ερμής που ήδη από τις 7/6 θα κινείται ανάδρομος θα εισέλθει στον τομέα της επικοινωνίας και των επαφών σου πράγμα που σημαίνει ότι ίσως υπάρξουν εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή με πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις. Αν πάλι έχεις δημιουργήσει κάτι το πρώτο δεκαήμερο ίσως μπεις στη διαδικασία να το επανεξετάσεις. Οι μέρες που σε ευνοούν περισσότερο είναι 4/6, 6/6, 9/6, 20/6, 29/6. Προσοχή στις 13/6, 14/6, 25/6, 29/6.

Ταύρος
Δεσμευμένος
Ευχαρίστηση, χαρά και πολύ ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές υπόσχεται η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο. Ιδιαίτερα γύρω στις 4/6 και 9/6 θα νιώθεις ότι όνειρο ζεις και μαζί με το ταίρι σου έχεις ένα βαθύ δεσμό. Ο ρεαλισμός είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου πράγμα που σημαίνει ότι θα βλέπεις ότι όλα γύρω σου δεν είναι τέλεια όμως αυτό δεν θα σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να νιώσεις αγάπη και να πάρεις δύναμη για να βγάλεις πέρα τον υπόλοιπο μήνα που σαφώς έχει και δυσκολίες οι οποίες δεν είναι καινούργιες αλλά θα γίνουν πιο έντονες στα μέσα του Ιούνη. Περίοδο που δεν θα πρέπει να χάσεις τον αυτοέλεγχο σου ή να παραλογιστείς αντίθετα σε καλό θα σου βγει να δεις τα προβλήματα ως ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου όλη την αποφασιστικότητα και την ισχυρή θέληση που διαθέτεις για να φέρεις λύσεις μέσα στη σχέση σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 7/6 επηρεάζει την αισθηματική σου ζωή δείχνοντας ότι αυτό το μήνα ίσως κρίνεις καλό να επιστρέψεις σε έναν πρότερο τρόπο επικοινωνίας που είχες με τον/την σύντροφο σου.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνιση σου και να νιώθεις πιο ωραία με τον εαυτό σου κι αυτό γοητεύει και συναρπάζει τους γύρω σου. Από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και από χώρους που σχετίζονται με τη μάθηση ή την επικοινωνία ίσως κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία τον Ιούνιο ενώ πιθανή είναι και μια σχέση από απόσταση. Το γεγονός ότι ο Ερμής που κυβερνά την αισθηματική σου ζωή από τις 7/6 θα είναι ανάδρομος δείχνει ότι πιθανόν να έρθει στο προσκήνιο πρόσωπο από το παρελθόν ή νοερά να ταξιδεύεις σε περασμένες εποχές τότε που ο έρωτας για σένα ήταν και νοητικό διεγερτικό. Το κατά πόσο μπορείς να συζητήσεις με τον άλλο, να μοιραστείς ιδέες και να αισθανθείς το χιούμορ του και οι απόψεις του να σου ταιριάζουν θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πως θα κινηθείς σε ερωτικά ζητήματα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 4/6, 9/6. Δείξει προσοχή στις 13/6 και 29/6.

Δίδυμοι
Δεσμευμένος
Ο μήνας ξεκινά πολύ όμορφα για την αισθηματική σου ζωή χάρη στις θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 4/6 και 9/6 που δείχνουν ότι θα χαρείς κάποιες στιγμές με το ταίρι σου. Η παρουσία του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο ως τις 21/6 δείχνει ότι θα έχεις περισσότερη ενέργεια να ασχοληθείς με πράγματα που σε ενδιαφέρουν και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Το γεγονός βέβαια ότι ο κυβερνήτης σου ο Ερμής στις 7/6 γυρνά ανάδρομος δείχνει ότι θα υπάρχουν πολλές στιγμές στη διάρκεια του μήνα που θα νιώθεις αβεβαιότητα για το τι θέλεις από τον εαυτό σου και τη σχέση σου. Γύρω στις 14/6 και 25/6 θα πρέπει να προσέξεις πως θα χειριστείς ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, επιθυμίες και σχέδια σου γιατί πιθανόν να προκαλέσουν από εντάσεις ως βαθιά ρήγματα στη σχέση, εξαρτάται από το σύνολο του ωροσκοπίου σου. Στα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη θα κάνει όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα πρόσεχε πως θα χειριστείς φλερτ και προσεγγίσεις γιατί είναι πιθανόν να πέσεις στην παγίδα της απιστίας.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 23/6 θα περνάς μια περίοδο που δεν θα θέλεις οι άλλοι να ξέρουν πολλά για το τι γίνεται στην αισθηματική σου ζωή. Ένα πλατωνικός έρωτας ή μια σχέση που ξυπνάει το πάθος μέσα σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε λογική ίσως εμφανιστεί στη ζωή σου το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Η ανάδρομη όμως πορεία του Ερμή από τις 7/6 όσο και η παρουσία του Άρη στο Ζυγό δείχνουν ότι το παρελθόν ακόμα σε απασχολεί και πρέπει να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά πριν προχωρήσεις όσον αφορά στα αισθηματικά σου. Στα μέσα του μήνα με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως ενεργήσεις με τρόπο μυστικοπαθή, απόλυτο ή όπως προστάζουν τα ισχυρά ένστικτά σου. Στις 23/6 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι όσον αφορά αισθηματικά θέματα έχεις τον τρόπο να πάρεις αυτό που θες. Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό στις 25/6 δείχνει ότι κάποια ξεκαθαρίσματα θα είναι αναγκαία για να προχωρήσεις παρακάτω.

Καρκίνος
Δεσμευμένος
Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων ως τις 21/6, δεσμευμένε Καρκίνε, θα έχεις την ανάγκη να γίνεις πιο ευέλικτος τόσο σε οικονομικά όσο και σε αισθηματικά θέματα και για να το πετύχεις αυτό θα κάνεις πολλά πράγματα χωρίς να τα κοινοποιείς. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοεί να δείξεις σταθερότητα και επιμονή για να φέρεις σε πέρας αποφάσεις και σχέδια και ιδίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορείς να πετύχεις κάτι που είτε επιθυμείς πολύ στη σχέση σου ή/και επί πολύ καιρώ επιδίωκες. Στα μέσα του μήνα η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο δείχνει ότι η στάση του/της συντρόφου ίσως σε απογοητεύσει ή συναισθηματικά σε παγώσει. Συγχρόνως με τον Ερμή ανάδρομο, στο δικό σου ζώδιο ως τις 17/6, θα θέλεις να δεις εκ νέου κάποιες αποφάσεις σου για ταξίδια, μετακινήσεις και νοητικά ενδιαφέρονται και κάπου εκεί ίσως προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Από τις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και η ενέργειά σου θα διοχετευθεί σε προσωπικά ζητήματα. Προσοχή τέλη του μήνα μην παραπλανηθείς για αισθηματικά ζητήματα από κάποιο φιλικό πρόσωπο.
Αδέσμευτος
Η Νέα Σελήνη στις 28/5 στους Διδύμους προεικονίζει μια περίοδο που θα θελήσεις να πάρεις τον χρόνο σου για να ξεπεράσεις την αδιαφορία και τις προδοσίες που έχεις ζήσει και ίσως ο ύπνος σου να παρουσιάσει μεταβολές. Έτοιμος για κάτι καινούργιο δεν είσαι, φίλε Καρκίνε, αφού από τη μια υποφέρεις και από την άλλη το μυαλό σου είναι ακόμα στο παρελθόν. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο σε βοηθά να δεις ότι ο έρωτας μπορεί να έρθει στη ζωή σου και το φιλικό σου περιβάλλον βρίθει από ευκαιρίες. Θα είναι φορές ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο που θα θέλεις να βάλεις τελεία στο παρελθόν και να χαρείς αυτά που το παρόν σου φέρνει. Όμως από το μέσα του μήνα με την πρώτη δυσκολία θα γυρίσεις εκεί που ήσουν πριν. Η αβεβαιότητα και η σύγχυση δεν μπορούν να είναι καλοί οδηγοί για τις αποφάσεις σου και για αυτό είναι καλύτερα να ανακτήσεις πρώτα τη δύναμη σου και μετά να ριχτείς στις χαρές του έρωτα. Από τις 21/6 ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτό το σκοπό.

Λέων
Δεσμευμένος
Ο Ιούνιος ξεκινά με τον Ήλιο, τον κυβερνήτη σου, στο ζώδιο των Διδύμων δείχνοντας ότι ένα αεράκι ανανέωσης θα φυσήξει στην προσωπική σου ζωή. Οι θετικές όψεις που κάνει ό Ήλιος με τον Ποσειδώνα (6/6 και 20/6) και τον Ερμή (20/6) δείχνει ότι τον Ιούνιο θα έχεις μεγάλη έμπνευση για το πώς η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να αποτελέσει πηγή ικανοποίησης και θα επιδιώξεις εξόδους και μετακινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό στις 25/6 δείχνει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να προκύψουν εντάσεις στη σχέση, ικανές να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Είναι σημαντικό όχι μόνο να θέλεις να σε θαυμάζει το ταίρι σου για το τι δίνεις ή πετυχαίνεις αλλά και συναισθηματικά να είσαι κοντά του. Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή (17/6) και της Αφροδίτης (23/6) στους Διδύμους θα βοηθήσει να δεις εκ νέου τον τρόπο που επικοινωνείς στη σχέση και με οδηγό τη λογική, το χιούμορ και τις ευκαιρίες που προσφέρει η κοινωνική ζωή να ανακτήσεις την θετική επαφή με τον/την σύντροφο σου.
Αδέσμευτος
Ο μήνας ξεκινά με την απατηλή Νέα Σελήνη στους Διδύμους που έγινε στις 28/5 να σε ωθεί να κάνεις σχέδια και όνειρα με αβέβαιες προοπτικές με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να οδηγηθείς σε χίμαιρες και υπερβολές. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο ως τις 23/6 δείχνει ότι βασική προϋπόθεση για να εξελιχτούν θετικά τα αισθηματικά σου είναι το κοινωνικό – επαγγελματικό σου προφίλ και αυτό το μήνα θα επενδύσεις σε μεγάλο βαθμό σε αυτό. Η Πανσέληνος στις 13/6 στον Τοξότη δείχνει ότι θέλεις ο έρωτας να είναι για σένα πηγή διασκέδασης και χαράς και όχι ευθυνών και καθηκόντων και ως εκ τούτου άτομα που ζητούν περισσότερα από όσα θέλεις να δώσεις όσο και αν σου αρέσει που γοητεύονται από εσένα αν δεν είναι εύθυμοι τύποι δεν θα προχωρήσεις σε σχέση. Ο Ερμής (17/6) σε ανάδρομη τροχιά και η Αφροδίτη (23/6) στο ζώδιο των Διδύμων ευνοούν να ξαναβρεθείς με άτομα που έχεις γνωρίσει από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά χωρίς να βιαστείς να επενδύσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 29/6 δείχνει ότι ίσως δεις ένα πρόσωπο όπως θέλεις να το δεις και όχι όπως πραγματικά είναι.

Παρθένος
Δεσμευμένος
Χορηγό ευτυχίας θα έχεις ως τις 23/6 την Αφροδίτη. Η παρουσία της στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου ευνοεί να ζεις τη χαρά και τον έρωτα με το άλλο σου μισό ανεξάρτητα από τις συνθήκες, που δεν θα είναι πάντα οι καλύτερες. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα αισθανθείς μεγάλη χαρά και δεν αποκλείεται να νιώσεις το πάθος να κατακλύζει την αισθηματική σου ζωή μετά από αρκετό καιρό. Στις 7/6 ο κυβερνήτης σου ο Ερμής και στις 9/6 ο Ποσειδώνας που κυβερνά τις σχέσεις σου... γυρνούν ανάδρομοι. Πράγμα που δείχνει ότι τόσο εσύ όσο και ο/η σύντροφος σου μπαίνετε σε μια περίοδο που θα ξαναδιαβάσετε την ιστορία της σχέσης σας για να δείτε τι πήγε καλά, τι έφερε προβλήματα και πως το παρελθόν μπορεί να γίνει ένας καλός οδηγός για το μέλλον. Αυτό δεν θα γίνει σε μια μέρα, χρειάζεστε χρόνο και οι δύο. Οι πιο θετικές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι στις 4/6, 6/6, 9/6. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις 13/6 ενώ γύρω στις 29/6 έχει υπόψη σου ότι ίσως ωραιοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις ή επενδύσεις σε υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν.
Αδέσμευτος
Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τις 7/6 και 9/6 σε ανάδρομη τροχιά, ανασφάλειες και ανησυχίες θα έχεις όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή. Η σύγχυση και η αβεβαιότητα θα είναι παρούσες σε κάθε σου δραστηριότητα και επαφή, ακόμα και αν δεν το δείχνεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου ως τις 23 Ιουνίου δείχνει ότι θα θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις, πάσης φύσεως, ώστε να αισθανθείς τη σιγουριά που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα όσον αφορά στα αισθηματικά σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχεις τις επιδιώξεις σου και ιδιαίτερα γύρω στις 4/6 και 9/6 που η Αφροδίτη που συμβολίζει τον έρωτα σχηματίζει θετικές όψεις με τον πλανήτη του ρομαντισμού, τον Ποσειδώνα, και της αναγέννησης, τον Πλούτωνα αντίστοιχα. Το υπόλοιπο μέρος του μήνα επαφές με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή που σε γοητεύει το κοινωνικό ή επαγγελματικό τους στάτους θα σε θέλξουν έντονα. Προσοχή στις 13/6 και 29/6. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 4/6 και 9/6.

Ζυγός
Δεσμευμένος
Με ερωτική διάθεση ξεκινά ο Ιούνιος! Η παρουσία της Αφροδίτης στον αισθησιακό Ταύρο ανεβάζει τη λίμπιντο και η σεξουαλική ζωή γίνεται σταθερό σημείο αναφοράς χαράς και ικανοποίησης. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 7/6 προεικονίζει λάθη, παρεξηγήσεις και προβλήματα στην επικοινωνία σου με το έτερο ήμισυ ενώ ζήλιες, συγκρούσεις και εντάσεις παρουσιάζονται γύρω στις 14/6 και 25/6. Με τον Ήλιο (ως τις 21/6), τον Ερμή (από 17/6) και την Αφροδίτη (από 23/6) στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων ταξίδια και νοητικά ενδιαφέροντα θα συμβάλλουν να αλλάξουν τα πράγματα και η σχέση σου να ανανεωθεί. Στα τέλη του μήνα πρόσεχε φίλους που μπορεί να γίνουν «εφιάλτες» και μην επενδύσεις σε εξωτερικές καταστάσεις για να βιώσεις τη χαρά με το ταίρι σου. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για σένα είναι στις 4/6 και 9/6. Πρόσεχε γύρω στις 13/6 με την αντίθεση Αφροδίτη – Κρόνου που μπορεί να φέρει προβλήματα και στις 29/6 που το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προμηνύει απογοητεύσεις.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη ως τις 23/6 στον 8ο ηλιακό οίκο που συνδέεται με τη σεξουαλική ζωή οι επιθυμίες σε σχέση με το σεξ γίνονται πιο έντονες και οι ευκαιρίες για ηδονή δεν λείπουν. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον πλανήτη του ονείρου, τον Ποσειδώνα, στις 4/6 και του πάθος, τον Πλούτωνα, στις 9/6 δείχνουν ότι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα δώσεις μεγάλη έμφαση στις σαρκικές απολαύσεις. Το θέμα «σχέση» πάντα υπάρχει στο νου σου αλλά με τον πλανήτη της ανατροπής, τον Ουρανό, στον τομέα των σχέσεων το σκέφτεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο από ό, τι το σκεφτόσουν πριν κάποια χρόνια. Στα τέλη του μήνα με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό ίσως τολμήσεις κάτι που είναι εντελώς έξω από τα νερά σου στον αισθηματικό τομέα. Συγχρόνως ο Ερμής (από τις 17/6) και η Αφροδίτης (από τις 23/6) από το ζώδιο των Διδύμων θα φέρουν στο προσκήνιο της αισθηματικής σου ζωή περισσότερα πρόσωπα δίνοντας σου νέες επιλογές. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/6 και 9/6.

Σκορπιός
Δεσμευμένος
Ιδιαιτέρως ρομαντικό και παθιασμένο είναι το σκηνικό του Ιουνίου το πρώτο δεκαήμερο με την Αφροδίτη να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα (4/6) και τον Πλούτωνα (9/6). Ωστόσο από τα μέσα του μήνα τα πράγματα διαφοροποιούνται αφού μια σειρά από δυσαρμονικές όψεις που επηρεάζουν τον τομέα των σχέσεών σου αρχίζουν να λαμβάνουν χώρα. Στις 13/6 η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου προεικονίζει ψυχρότητα ενώ το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 14/6 δείχνει ζήλια και σκοτεινά συναισθήματα που παίρνουν τα ηνία των πράξεων σου. Οι δυσκολίες συνεχίζονται και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την αντίθεση Άρη – Ουρανού στις 25/6 να προειδοποιεί για ρήξεις και το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να προοιωνίζει προδοσίες, ματαιώσεις και απογοητεύσεις. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο παρέχει μια προστασία για τους γεννημένους στο γ' δεκαήμερο ενώ η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6 δείχνει ότι το κλίμα θα γυρίσει σταδιακά υπέρ σου από τα τέλη του μήνα. Οι πιο θετικές μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 4/6 και 9/6.
Αδέσμευτος
Με την Αφροδίτη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Ταύρου για πολλούς Σκορπιούς ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα βρουν το άλλο τους μισό. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο που η Αφροδίτη σχηματίζει μια όμορφη όψη με τον Ποσειδώνα στις 4/6 και μια παθιασμένη στις 25/6 με τον Πλούτωνα θα έχεις την ευκαιρία, αγαπητέ Σκορπιέ, να βρεις τον έρωτα σου. Στη συνέχεια, του μήνα παρουσιάζονται εμπόδια και δυσκολίες που όμως θα καταφέρεις να χειριστείς. Το μυστικό και το απαγορευμένο σε έλκουν σαν μαγνήτης και το ενδεχόμενο να μπεις σε μια παράλληλη σχέση ή περίεργη κατάσταση είναι πολύ πιθανόν ιδιαίτερα γύρω στα μέσα σου μήνα. Σίγουρα ξέρεις πολύ καλά να κρατάς μυστικά και να προστατεύεις τα νώτα σου ωστόσο καλό είναι να προσέχεις για ρήξεις που θα φέρουν αποκαλύψεις γύρω στις 25/6. Η είσοδος του Ήλιου στις 21/6 στον Καρκίνο δείχνει ότι η διαίσθηση σου θα γίνει πιο έντονη και θα σε βοηθήσει σε επανεξετάσεις και μπερδέματα που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής από τις 7/6. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 4/6 και 9/6.

Τοξότης
Δεσμευμένος
Η Νέα Σελήνη στις 28/5 στους Διδύμους δρομολογεί εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Ίσως παντρευτείς, συγκατοικήσεις αλλά και ίσως χωρίσεις ή για κάποιο λόγο μείνεις μόνος, εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Σε κάθε περίπτωση η σύγχυση αυτό το μήνα θα είναι έντονη, αγαπητέ Τοξότη, και σε αυτό συμβάλλει σημαντικά η ανάδρομη φορά του Ερμή στις 7/6 που κυβερνά τις σχέσεις σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο δείχνει ένα θετικό κλίμα στην καθημερινότητα σου που ο έρωτας θα έχει κυρίαρχο ρόλο ακόμα κι αν κάποιες δυσαρμονικές όψεις στις 13/6 και 29/6 προσπαθήσουν να το χαλάσουν. Η είσοδος του Ερμή από τις 17/6 και της Αφροδίτης από τις 23/6 στους Διδύμους αποτελούν θετικές αστρολογικές συγκυρίες για να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο, επαναπροσδιορίζοντας τις προτεραιότητές σου μέσα στη σχέση σου και επικοινωνώντας καλύτερα με το ταίρι σου.
Αδέσμευτος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 28/5 στους Διδύμους δείχνει το άνοιγμα ενός νέου κύκλου στην αισθηματική σου ζωή. Αν και ίσως έχεις ανησυχίες και αμφιβολίες για πολλά πράγματα εντούτοις αυτές δεν θα σε εμποδίσουν να προχωρήσεις. Μπορεί να πληγωθείς ή να προδοθείς, όμως ακόμα και αν το διαισθάνεσαι δεν μπορείς να το αποδείξεις και ως εκ τούτου προχωράς με βάση τις ενδείξεις και όχι τις προαισθήσεις. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δείχνει ότι ο χώρος της δουλειάς γίνεται θετικό πεδίο για φλερτ και ερωτικές προσεγγίσεις που αργά – αργά μπορούν να χτίσουν ένα αισθηματικό ειδύλλιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο των Διδύμων οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα είναι πιο γρήγορες. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για την αισθηματική σου ζωή είναι 4/6, 9/6 και 20/6.

Αιγόκερως
Δεσμευμένος
Το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, φίλε Αιγόκερε, τον Ιούνιο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου δείχνοντας ότι απολαμβάνεις τη σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σου και την αγάπη που τη διέπει. Το πρώτο δεκαήμερο το μήνα οι ευκαιρίες για χαρά, διασκέδαση και ευτυχή γεγονότα είναι πολύ μεγάλες. Γύρω στις 4/6 καις τις 9/6 που η Αφροδίτη σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον ρομαντικό Ποσειδώνα και τον ισχυρό Πλούτωνα αντίστοιχα μπορείς να αξιοποιήσεις ή να δημιουργήσεις ευκαιρίες για χαρά, έρωτα και διασκέδαση. Διακοπές, γάμος, απόγονοι, συγκατοίκηση ίσως είναι στα σχέδια σου. Οι ημερομηνίες που χρειάζονται πολύ προσοχή είναι γύρω στις 13/6 ίσως προκύψουν προβλήματα που θα φέρουν ψυχρότητα ή απόσταση, στις 14/6 που επαγγελματικά ζητήματα ίσως έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου και στις και στις 29/6 που ίσως οι προσδοκίες για κάτι διαψευστούν.
Αδέσμευτος
Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο δείχνει ότι το κεφάλαιο δέσμευση όχι μόνο είναι ανοιχτό στη ζωή σου αλλά έχει και τύχη. Αυτό τον μήνα με την Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 23/6 οι πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου είναι μεγάλες. Ιδιαίτερα το πρώτο μισό του Ιούνη που πραγματοποιούνται και οι πιο ευνοϊκές όψεις για σένα, αγαπητέ Αιγόκερε, όπως το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 4/6 που προμηνύει έναν όμορφο έρωτα και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 9/6 που δείχνει έναν καρμικό έρωτα. Η ανάδρομή πορεία του Ερμή στις 7/6 η οποία ξεκινά από το ζώδιο του Καρκίνου και προχωρά στις 17/6 στων Διδύμων δείχνει ότι πιθανόν να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο του παρελθόντος ή μια παλιά αγάπη να κάνει comeback. Οι μέρες που χρειάζεται να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και αισθηματικές προσεγγίσεις είναι στις 13/6, 14/6, 25/6 και 29/6.

Υδροχόος
Δεσμευμένος
Στο βιβλίο του έρωτα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο αυτό το μήνα. Η παρουσία του Ηλίου ως τις 21/6 στους Διδύμους ανεβάζει την ερωτική διάθεση και μέσα από ευχάριστα γεγονότα, εκδρομές, εξόδους και ευχάριστα ενδιαφέροντα θα αισθανθείς ότι η αισθηματική σου ζωή ανανεώνεται. Συγχρόνως, η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο Ζυγό εσένα σε ευνοεί και σου επιτρέπει να έρθεις πιο κοντά σε διανοητικό και συντροφικό επίπεδο με το ταίρι σου. Κορύφωση ευχαρίστησης θα νιώσεις γύρω στις 6/6 που ο Ήλιος σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα. Στις 17/6 ο Ερμής που είναι ανάδρομος από τις 7/6 εισέρχεται στους Διδύμους, δίνοντας σου την ευκαιρία να ξανασχοληθείς με το ταίρι σου με πράγματα που σας ευχαριστούν ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 23/6 δείχνει συναρπαστικές ερωτικές στιγμές. Προσοχή χρειάζεται στις 13/6, 14/6, 25/6 και 29/6.
Αδέσμευτος
Με αυξημένη ερωτική διάθεση σε βρίσκει, αγαπητέ Υδροχόε, ο Ιούνιος που μέλλει να αποτελέσει έναν από τους πιο όμορφους μήνες του καλοκαιριού για σένα. Η παρουσία του ζωοδότη Ήλιου στον 5ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή δείχνει ότι ο έρωτας θα φωτίσει τη ζωή σου φέρνοντας χαρά και ευτυχία. Συγχρόνως, ο Άρης στο Ζυγό ευνοεί τα αισθηματικά σου σχέδια και δείχνει ότι ο έρωτας πολύ πιθανόν να γεννηθεί στους κόλπους μιας παρέας ή ομάδας. Η εύνοια του αστρολογικού σκηνικού γίνεται πιο έντονη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνοντας σου πολλαπλά γεγονότα ευτυχίας και αισθηματικής ικανοποίησης. Οι καλύτερες μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι στις 4/6, 6/6, 9/6, 20/6. Απόφυγε νέα ξεκινήματα και αισθηματικές προσεγγίσεις στις 13/6, 14/6, 25/6 και 29/9

Ιχθύες
Δεσμευμένος
Με τον πλανήτη της ευημερίας, τον Δία, στον τομέα που συμβολίζει την αισθηματική σου ζωή ο Ιούνιος για σένα είναι ένας ευχάριστος μήνας με πολλές όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ως τις 23/6 ευνοεί ευχάριστες μετακινήσεις και εκδρομές και ενισχύει το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Ιδιαίτερα γύρω στις 4/6 και 9/6 θα νιώσεις να πετάς από χαρά και να ευχαριστιέσαι με την ψυχή σου. Η ανάδρομη φορά του Ερμή και του Ποσειδώνα στις 7/6 και 9/6 θα σε επηρεάσει έντονα γιατί ο πρώτος είναι ο κυβερνήτης των σχέσεών σου και ο δεύτερος του ζωδίου σου. Συνεπώς, ξεκινά μια περίοδο που αμφότεροι, εσύ και το ταίρι σου, θα επαναδιαπραγματευθείτε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας μέσα στη σχέση. Ευεργετική θα είναι η είσοδος του Ηλίου στον Καρκίνο στις 21/6 για την ερωτική σου ζωή. Προσοχή χρειάζεται στις 13/6 και 29/6.
Αδέσμευτος
Ρομαντικέ Ιχθύ, ο Ιούνης είναι ένας μήνας που μπορεί να ζήσεις τον ιδανικό έρωτα και να βρεθείς στο δρόμο της αισθηματικής ευτυχίας. Με το μέρος σου πρώτος και καλύτερος είναι ο Δίας που πριν περάσει στον Λέοντα μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί τα μάλλα την ερωτική σου ζωή. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου ως τις 23/6 δημιουργεί θετικό κλίμα για γνωριμίες, φλερτ και προσεγγίσεις. Ιδιαίτερα μάλιστα το πρώτο δεκαήμερο που σχηματίζει ευεργετικές όψεις για αισθηματικά θέματα, οι πιθανότητες να βρεις το άλλο σου μισό αυξάνονται κατακόρυφα. Ο κυβερνήτης σου, ο Ποσειδώνας και ο κυβερνήτης των σχέσεών σου ο Ερμής γυρνούν ανάδρομοι στις 9/6 και 7/6 αντίστοιχα, δείχνοντας ότι θα βρεθείς σε μια περίοδο που μαθαίνοντας από το παρελθόν θα προχωρήσεις καλύτερα στο μέλλον. Απόφυγε αισθηματικές προσεγγίσεις στις 13/6, 14/6, 25/6 και 29/6.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved