Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Ο Ιούνιος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Για να βρεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούνιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 4 - και αν το αποτέλεσμα είναι διψήφιο άθροισε τα ψηφία και κατάληξε σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα πρόσθεσε την ημέρα γέννησης σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 12+4=16. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 16 σε μονοψήφιο 1+6=7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούνιο.

Για το μήνα Ιούνιο:

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτό το μήνα ξεκαθάρισε τι θέλεις να κάνεις και στη συνέχεια προγραμμάτισε τα βήματά σου. Νέες γνωριμίες θα σου ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες. Φρόντισε να βρίσκεις χρόνο για ξεκούραση.
Στον επαγγελματικό τομέα οι αλλαγές που θα γίνουν μπορεί να σε αιφνιδιάσουν, αλλά μην ανησυχείς γιατί σύντομα θα αποδειχτεί ότι εξυπηρετούν το μελλοντικό σου συμφέρον.
Στον οικονομικό τομέα αντιμετώπισε με υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σου και διαχειρίσου προνοητικά τα χρήματα σου.
Στα αισθηματικά σου η αδιαλλαξία σου, δημιουργεί μια κατάσταση έντασης που κουράζει και τους δύο σας. Αν είσαι μόνος/ η, επέκτεινε την κοινωνικότητα σου και οι νέες γνωριμίες θα έρθουν από μόνες τους.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα πολλά θα κριθούν από τη συμπεριφορά σου απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους αλλά κι από τη διαχείριση των συμφερόντων σου. Οι αλήθειες που θα συνειδητοποιήσεις θα σε ωριμάσουν.
Στα επαγγελματικά σου απέφυγε αντιθέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Προτίμησε την τακτική της συνθηκολόγησης από εκείνη του ανοιχτού πολέμου.
Στον οικονομικό τομέα κλείσε τις όποιες εκκρεμότητές σου και έλεγξε τα έξοδα σου.
Στον αισθηματικό τομέα αν έχεις μια σταθερή σχέση, υπεράσπισε τις θέσεις και τις επιθυμίες σου αλλά απέφυγε να ανοίξεις νέα μέτωπα. Αν είσαι χωρίς ταίρι, κάνε έναν απολογισμό των λαθών σου και προσπάθησε να μην τα επαναλάβεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα θα γίνουν αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Σε κάποιες από αυτές θα συμβάλλεις εσύ και σε άλλες θα σε αναγκάσουν τα γεγονότα να τις αποδεχτείς.
Στον επαγγελματικό τομέα μια πρόταση, μια προσφορά, ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μπορεί να αποδειχτούν σημαντικές ευκαιρίες για σένα. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.
Στον οικονομικό τομέα τα έξτρα έξοδα που θα προκύψουν θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι ήδη σε σχέση περνάς μια μεταβατική περίοδο. Η ένταση και οι εναλλαγές των συναισθημάτων σου μπορεί να προκαλέσουν ανατροπές. Αν είσαι διαθέσιμος /η, μη βιαστείς να δώσεις μεγάλες υποσχέσεις σε άτομα που δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα μην απογοητευτείς από τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν και μείνε κοντά σε ανθρώπους που η συμπαράστασή τους θα σε βοηθήσει ψυχολογικά ή θα συμβάλλει στην υλοποίηση των σχεδίων σου.
Στον επαγγελματικό τομέα ό,τι κι αν περάσεις στο τέλος θα φτάσεις στον προορισμό που έχεις χαράξει. Μην πιέζεις τα πράγματα, έλεγξε τις παρορμήσεις σου και αύξησε την υπομονή σου.
Στον οικονομικά τομέα μην ανοίγεσαι σε έξοδα που δεν μπορείς να σηκώσεις γιατί θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση οι δυσκολίες του παρελθόντος θα υποχωρήσουν αισθητά. Αν είσαι ελεύθερος /η, παρά την αυξημένη γοητεία σου, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν πυροτεχνήματα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα βασίσου στον εαυτό σου, αλλά προσπάθησε να μην συμπεριφέρεσαι ακραία. Το πρόγραμμα σου θα ανατραπεί πολλές φορές, γι αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.
Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποίησε τις ευκαιρίες, που δεν θα σου λείψουν, για να προώθησες τα σχέδια σου. Προφυλάξου από το παρασκήνιο και τις δολοπλοκίες.
Στον οικονομικό τομέα πρόσεξε τη διάθεσή σου για σπατάλη γιατί πολλές φορές το ταμείο θα είναι μείον.
Στον αισθηματικό τομέα αν είσαι σε σχέση υπερασπίζεσαι σθεναρά την ανεξαρτησία και τα πιστεύω σου. Αν είσαι μόνος /η, το αίσθημα της κατάκτησης θα παίξει σημαντικό ρόλο, όμως τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα ψάχνεις τρόπους να ανανεωθείς. Μπορεί να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο ή να κάνεις έναν προληπτικό έλεγχο στην υγεία σου.
Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Κινήσου λοιπόν μπροστά, όσο κι αν αυτό απαιτεί κόπο και επιπλέον ευθύνες.
Στον οικονομικό τομέα τακτοποίησε τις συναλλαγές σου ειδικά με το δημόσιο και την εφορία.
Στον ερωτικό τομέα θα θελήσεις να ξεφύγεις από την πεζή πραγματικότητα και να νοιώσεις καινούργιες συγκινήσεις. Αν είσαι χωρίς σχέση μια γνωριμία θα αλλάξει ευχάριστα το ρυθμό της ζωής σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα κάποιοι άνθρωποι από τον φιλικό ή κοινωνικό σου κύκλο θα σε απογοητεύσουν. Παρ' όλο που το ένστικτο σου σε είχε προειδοποιήσει, ο ορθολογισμός σου δεν σε άφηνε να το εμπιστευτείς.
Στον επαγγελματικό τομέα επωφελήσου από την αναλυτική σου ικανότητα και προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου δραστηριότητες. Μη ζητάς να επισπεύσεις τα γεγονότα.
Στον οικονομικό τομέα έξοδα που δεν υπολόγιζες σε αποδιοργανώνουν.
Στον ερωτικό τομέα ξέκοψε από αρρωστημένες καταστάσεις που δεν έχουν κανένα νόημα να διαιωνίζονται. Αν είσαι ελεύθερος /η, η μοναξιά θα είναι η πιο καλή σου παρέα, μιας και οι ερωτικές σου μετοχές είναι λίγο πεσμένες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να οργανωθείς και να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου. Γι αυτό μην αφήνεις τους άλλους να χώνουν τη μύτη τους στις δουλειές σου.
Στον επαγγελματικό τομέα κράτησε κρυφές τις ιδέες και τα σχέδια σου μέχρι να καταλήξεις σε μια οριστική απόφαση. Η δικτύωση σου με σημαντικά πρόσωπα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου.
Στον οικονομικό τομέα τακτοποίησε τυχόν εκκρεμότητες και ασχολήσου με κληρονομικά θέματα.
Στον αισθηματικό τομέα αν έχεις μια σταθερή σχέση πρόσεξε μην ξεμυαλιστείς από ένα πρόσωπο από το χώρο εργασίας σου. Αν είσαι μόνος /η, γοητεύεις με την ασάφεια και το ανικανοποίητο ύφος σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να κάνεις μια αναδρομή σε περασμένες καταστάσεις της ζωής σου. Πολύ πιθανό να πάρεις οριστικές αποφάσεις, απαραίτητες για την ψυχική σου ηρεμία.
Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγεται μια καινούργια σελίδα για σένα. Αντιμετώπισε τις αλλαγές που γίνονται με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Πρόσεχε όταν υπογράφεις.
Στον οικονομικό τομέα σκέψου τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί θα εκπλαγείς όταν κάνεις τη σούμα.
Στα αισθηματικά σου μια σχέση που έχει δοκιμαστεί από το χρόνο θα αποδειχτεί ένα σημαντικό στήριγμα για σένα. Αν είσαι μόνος /η θα σε εξιτάρει μια σχέση από το διαδύκτιο.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved