Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούνιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιουνίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Χαλάρωσε και δικτυώσου!

Γενικά: Αυτό το μήνα όσο κι αν προσπαθείς δεν θα καταφέρεις να επισπεύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Αντί να δυσφορείς, χαλάρωσε και δικτυώσου καλύτερα.
Αισθηματικά:
Στην ερωτική σου ζωή εστιάσου σε αυτά που σε ενώνουν με το σύντροφο σου και όχι σε αυτά που σε απομακρύνουν. Αν είσαι μόνος /η, μια σχέση από το παρελθόν θα σε βγάλει από τα νερά σου.
Επαγγελματικά:
Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί αλλαγές γι' αυτό μην ξεσηκώνεσαι άσκοπα. Η καλή επικοινωνία θα εξομαλύνει τις αντιθέσεις και θα μειώσει τον ανταγωνισμό. Πιθανό ταξίδι στο εξωτερικό.
Οικονομικά:
Οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν σε πιέζουν για άμεσες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Το κακό είναι το καλό που χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο!

Γενικά: Αυτό το μήνα στέκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και προβληματίζεσαι ποιο δρόμο ν' ακολουθήσεις. Η εστίασή σου στην ύλη έχει παραμορφώσει την εικόνα της ζωής σου.
Αισθηματικά: Η κτητικότητα και η ζήλια σου σε αποξενώνουν όλο και περισσότερο από το σύντροφο σου. Κάνε κάτι πριν να είναι αργά. Αν είσαι ελεύθερος /η, ακροβατείς χωρίς δίχτυ ασφαλείας και σαγηνεύεις με την διφορούμενη συμπεριφορά σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που δεν υπολόγιζες. Η ατολμία εμποδίζει το δρόμο προς την επιτυχία που ονειρεύεσαι.
Οικονομικά: Η αδράνεια και η άρνησή σου να βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου σε οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΠΥΡΓΟΣ XVI

Δυναμική δράση!

Γενικά: Αυτό το μήνα μη μένεις σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν επειδή φοβάσαι να ριψοκινδυνέψεις κάτι καινούργιο. Κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.
Αισθηματικά: Ό,τι έχει χτιστεί πάνω σε σαθρά θεμέλια τώρα κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Παραδέξου τα λάθη σου και σταμάτα να λες ψέματα στον εαυτό σου. Αν είσαι μόνος /η, επιδιώκεις να ζεις την κάθε στιγμή σου σαν να είναι η τελευταία.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα, κάποια θέματα θέλουν επανεξέταση. Εγκατέλειψε ό,τι έχει αποδειχτεί λάθος μέχρι τώρα, και χτίσε πάνω σε νέες πιο υγιείς βάσεις. Η προετοιμασία είναι απαραίτητη.
Οικονομικά: Χρήματα που περιμένεις καθυστερούν. Απρόβλεπτα έξοδα σου αλλάζουν τα σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Τίναξε από πάνω σου τη σκόνη του παρελθόντος!

Γενικά: Το φως του αστεριού σου δείχνει το δρόμο να βγεις από το τούνελ. Ήρθε η ώρα να τινάξεις από πάνω σου τη σκόνη του παρελθόντος και να ξανακτίσεις τη ζωή σου.
Αισθηματικά: Τα σύννεφα δεν σε άφηναν να χαρείς τη σχέση με το σύντροφο σου, απομακρύνονται και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Όλα μπαίνουν σε νέα βάση. Αν είσαι ελεύθερος /η, μια σχέση από το διαδύκτιο μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό ευνοούνται όσοι ασχολούνται με τη σύγχρονη τεχνολογία. Ξεκόλλησε από το παλιό μοτίβο και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για νέες ευκαιρίες.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, ενδεχομένως να ανακαλύψεις μια έξτρα πηγή κέρδους.

ΛΕΩΝ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Μετακινήσεις και αλλαγές!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι συνθήκες δεν ευνοούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αναζητάς. Τα διλήμματα και οι εναλλαγές δεν θα σου λείψουν, ούτε και διακυμάνσεις στην ψυχολογία σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, ακόμα κι αν σου δοθούν αφορμές να αμφιβάλεις, απέφυγε παρορμητικές κινήσεις που αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι μόνος /η, και αναζητάς ένα λιμάνι ν' αράξεις καλύτερα να το ξεχάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα πολλά από αυτά που σου είχαν τάξει θα παραμείνουν μόνο στα λόγια. Αν ασχολείσαι με δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα οι ιδέες δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Οικονομικά: Κόψε τα πολλά- πολλά γιατί το ταμείο είναι μείον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Επιτυχία σε όλους τους τομείς!

Γενικά: Αυτό το μήνα η τύχη σου χαμογελάει τόσο σε θέματα υλικά όσο και σε θέματα σχέσεων. Προσέξτε μόνο την υπερβολική σου αυτοπεποίθηση, γιατί ρόδα είναι και γυρίζει.
Αισθηματικά: Ο σύντροφος σου δεν μπορεί να σκεφτεί το μέλλον του χωρίς εσένα. Είστε τόσο ταιριαστοί που σας ζηλεύουν. Αν είσαι μόνος /η, ένας καυτός έρωτας θα σε παρασύρει σε πελάγη ευτυχίας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η αξία σου, αναγνωρίζεται μέσα από μια προαγωγή. Μια μεγάλη επιθυμία σου τώρα υλοποιείται. Μια αλλαγή θέσης που καιρό προσπαθούσες τώρα είναι εφικτή.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν εξαίρετες προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Ενδοσκόπηση και απολογισμός!

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας ενδοσκόπησης και απολογισμού. Δες τα αληθινά κίνητρα, πίσω από τις πράξεις σου. Η αλλαγή των απόψεων και των αντιλήψεών σου θα επιδράσει θετικά στις αποφάσεις σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, ζεις την κάθε στιγμή και γυρίζεις την πλάτη σε άχαρες και ανούσιες καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος /η, ακούς μόνο το ρυθμό της δικής σου καρδιάς και αγνοείς το ρυθμό των άλλων.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχεις φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά μόλις ξεπεραστεί θα συμβούν σημαντικές αλλαγές προς το καλύτερο. Μια αλλαγή είναι απαραίτητη για την εξέλιξη σου.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αν λείπει το όριο όλα είναι ρευστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Από τη ζωή παίρνεις μόνο όσα δίνεις!

Γενικά: Αυτό το μήνα ακόμα κι αν υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στην πορεία σου στο τέλος θα έρθει η επιτυχία, η οποία θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σου. Στηρίξου στις ικανότητες σου και μην ψάχνεις τον εύκολο δρόμο.
Αισθηματικά: Στη σχέση σου όλα είναι ξεκάθαρα και επικρατεί σταθερότητα και ασφάλεια. Το μόνο μελανό σημείο είναι η ρουτίνα και η μονοτονία. Αν είσαι μόνος /η υπάρχουν πολλοί και ενδιαφερόμενοι, δεν έχεις παρά να διαλέξεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μετά από σκληρή δουλεία ήρθε ο καιρός να δρέψεις τα φρούτα των κόπων σου. Επωφελείς συμφωνίες κατά την διάρκεια ταξιδιών ή μετακινήσεων.
Οικονομικά: Ευνοούνται αγοροπωλησίες ακινήτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Διαίσθηση και πίστη!

Γενικά: Αυτό το μήνα με πίστη στα ταλέντα σου και οδηγό σου τη διαίσθηση, εστιάσου στον τελικό σκοπό σου. Είναι σημαντικό να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.
Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση παρ' όλο που μαγνητίζεις τους μπελάδες κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν είσαι μόνος /η, είσαι το αγαπημένο παιδί όλων αλλά δεν ανήκεις σε κανένα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είναι αφελές να περιμένεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν χωρίς εσύ να καταβάλεις καμιά προσπάθεια. Ευνοούνται όσοι ακολουθήσουν ασυνήθιστους, μη συμβατικούς τρόπους.
Οικονομικά: Σκέψου τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί όσο μικρό κι αν είναι το ποσό όταν κάνεις τη σούμα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι ευκαταφρόνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Ευγλωττία και πειστικά επιχειρήματα!

Γενικά: Αυτό το μήνα το πιο δυνατό σου σημείο είναι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες. Χάρη στην ευγλωττία και την πειστικότητα των επιχειρημάτων σου μπορείς να κάνεις τα πάντα να συμβούν.
Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση η τάση σου να εξουσιάζεις σε εμποδίζει να διακρίνεις το σωστό. Αν είσαι μόνος /η, με την ακαταμάχητη γοητεία και το μαχητικό χαρακτήρα σου είναι αδύνατο να περάσεις απαρατήρητος/ η.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγεται μια καινούργια σελίδα με πολύ καλές προοπτικές. Με αποφασιστικότητα και με τη δύναμη του λόγου σου χειρίζεσαι με ευκολία τους άλλους.
Οικονομικά: Μη δημιουργείς υποχρεώσεις που είναι πάνω από τις δυνατότητές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Διαίσθηση και ψυχική ηρεμία

Γενικά: Αυτό το μήνα η διαίσθηση και η ψυχική σου ηρεμία θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Η ευεργετική επίδραση μιας γυναίκας θα είναι η αιτία να δεις τα πράγματα με άλλα μάτια.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση η υποχώρησή σου είναι το σημείο κλειδί σε περιόδους κρίσης. Αν είσαι ελεύθερος /η, μια σχέση από το παρελθόν θα σε διεκδικήσει επίμονα. Μη βιαστείς να αποφασίσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα εργάζεσαι με σοβαρότητα και μέθοδο αλλά δεν κάνεις καμιά προσπάθεια για να ξεχωρίσεις. Οι προσπάθειές σου χρειάζονται και μια δόση τόλμης.
Οικονομικά: Απέφυγε να δανείσεις χρήματα, εκτός κι αν έχεις πρόθεση να τα ξεχάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ασχολήσου με ό,τι σου δίνει χαρά!

Γενικά: Αυτό το μήνα προσπάθησε να μοιράσεις το χρόνο σου με τέτοιο τρόπο, ώστε και να ανταποκρίνεσαι στα καθήκοντα σου, αλλά και να ασχοληθείς και με ό,τι σου δίνει χαρά.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, μη γίνεσαι χαλάκι να σε πατάνε, προκειμένου να μην διαταραχτεί η ισορροπία. Αν είσαι ελεύθερος /η, θα έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε γοητεύει αλλά και σε προκαλεί εδώ και καιρό.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η θετική σου ενέργεια και οι επικοινωνιακές σου δυνατότητες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της εργασίας σου. Υιοθέτησε νέες στρατηγικές.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου για ασήμαντους λόγους.

*Ρίξε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved