Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Μάιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Μαΐου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Συνειδητοποίησε την αλήθεια!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσεις αλήθειες που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο ώριμα. Κάτι έχει τελειώσει οριστικά και πρέπει να το αφήσεις να φύγει για να ξαναβρείς το κέφι και τη ζωντάνια σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τα διλήμματα που σε ταλαιπωρούν καιρό και να πάρεις μια απόφαση που θα σου δώσει μια οριστική ανακούφιση. Αν είσαι ελεύθερος /η, υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε ένα σημείο που δεν μπορείς να κάνεις πίσω, κινήσου λοιπόν μπροστά όσο κι αν αυτό απαιτεί κόπο και ένταση. Υιοθέτησε νέες στρατηγικές.
Οικονομικά: Μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου για ασήμαντους λόγους.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αποφάσισε τι θέλεις!

Γενικά: Αυτό το μήνα μην παίρνεις προσωπικά ό,τι ακούς και μην αφήνεις τις γνώμες των άλλων να σε αποσυντονίζουν. Αυτό που έχει σημασία είναι τι θέλεις εσύ για να περνάς καλά.
Αισθηματικά: Αγάπη δεν σημαίνει συμφωνία σε όλα. Προσπάθησε να μιλάς για θέματα που διαφωνείς χωρίς η συζήτηση να καταλήγει σε καυγά. Αν είσαι μόνος /η, μη βιαστείς να πιστέψεις ό,τι σου λένε. Ο χρόνος θα δείξει!
Επαγγελματικά: Μην κολλάς σε μια συγκεκριμένη τεχνική όταν είναι αναποτελεσματική. Αναζήτησε νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν στη λύση που ψάχνεις, ή ζήτησε τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεσαι.
Οικονομικά: Τα χρήματα δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα σου. Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά δίνει νόημα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός!

Γενικά: Αυτό το μήνα μη δίνεις δικαιώματα σε ανθρώπους που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή σου. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός.
Αισθηματικά: Αν είσαι καλά με το ταίρι σου μη ψάχνεις κάτι που θα σε απογειώσει, γιατί μπορεί να πετάξεις στα σύννεφα και να ξεχαστείς εκεί. Αν είσαι ελεύθερος /η, αναζητάς συναρπαστικές γνωριμίες χωρίς να σε ενδιαφέρει αν θα έχουν διάρκεια.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αν νοιώθεις την επιθυμία να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις και προβληματικές συνεργασίες καλύτερα να το ξανασκεφτείς.
Οικονομικά: Η τάση σου να μην υπολογίζεις το κόστος προκειμένου να αποκτήσεις ό,τι σου αρέσει θα έχει επιπτώσεις στην ψυχική σου ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ XVI

Αναδρομή σε περασμένες καταστάσεις!

Γενικά: Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να κάνεις μια αναδρομή σε περασμένες καταστάσεις της ζωής σου, και ίσως σε βοηθήσει να δεις με άλλη οπτική τις τωρινές. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου είναι ο καθρέπτης σου.
Αισθηματικά: Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με το σύντροφο σου καλύτερα να μην να πάρεις οριστικές αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες λάθους είναι πολλές. Αν είσαι μόνος /η, καινούργια πρόσωπα θα αιχμαλωτίσουν το ενδιαφέρον σου
Επαγγελματικά: Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στον επαγγελματικό τομέα, δεν πρέπει να σε ανησυχήσουν, γιατί θα είναι προσωρινές. Μην προβαίνεις σε ενέργειες αν δεν έχει προηγηθεί προετοιμασία.
Οικονομικά: Αντιστάσου στις παράνομες δοσοληψίες γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθουν στην επιφάνεια και να μπλέξεις άσχημα.

ΛΕΩΝ

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Ξαναβρίσκεις το κέφι σου!

Γενικά: Ό,τι σε ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα, αυτό το μήνα τελειώνει οριστικά και ξαναβρίσκεις επιτέλους το κέφι σου. Η επιρροή των φίλων είναι ευεργετική για την ψυχολογία σου.
Αισθηματικά: Όλα μπαίνουν σε νέα βάση. Τα σύννεφα που δεν σε άφηναν να χαρείς τη σχέση με το σύντροφο σου, απομακρύνονται και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Αν είσαι ελεύθερος /η, και κάνεις μια καινούργια γνωριμία μην βιαστείς να δεθείς συναισθηματικά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είναι μάταιο να αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Ξεκόλλησε από το παλιό μοτίβο και έχε τα μάτια σου ανοιχτά για τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, ενδεχομένως να ανακαλύψεις μια έξτρα πηγή κέρδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Μετακινήσεις και αλλαγές!

Γενικά: Αυτό το μήνα είναι πιθανόν να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ή να ψάξεις για καινούργιο. Ευνοούνται οι μετακινήσεις καθώς και οι πνευματικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σχέση, σκέψου μήπως παρεξηγείς τα πάντα ή να τους δίνεις μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που πραγματικά έχουν. Μικροαποδράσεις στη φύση θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς. Αν είσαι μόνος /η, ο αέρας μυστηρίου που εκπέμπεις, γοητεύει και προβληματίζει, όσους σε γνωρίζουν.
Επαγγελματικά: Στον τομέα της εργασίας σας η υπεραισιοδοξία σου ίσως σε κάνει να παραβλέψεις κάποια πράγματα που έχουν μεγάλη σημασία. Αντιθέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους.
Οικονομικά: Απέφυγε να δανείσεις χρήματα, εκτός κι αν έχεις πρόθεση να τα ξεχάσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Ευκαιρίες στον ορίζοντα!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σου επιτρέψουν να ρυθμίσεις τις υπάρχουσες εκκρεμότητες και να ξεφορτωθείς ό,τι δεν σου αρέσει. Ευκαιρίες και προτάσεις στον ορίζοντα επιβεβαιώνουν την αξία σου.
Αισθηματικά: Αν βρίσκεσαι σε σχέση θα τη δεις να ενισχύεται μέσα από διάφορα γεγονότα. Αν είσαι μόνος /η, ο εργασιακό σου χώρος κρύβει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Κοίταξε γύρω σου.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχεις όλες τις ικανότητες να εκτιμήσεις τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και με τη στρατηγική σου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Το μέλλον είναι ευοίωνο.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν εξαίρετες προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Βρες τις ισορροπίες σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα καλείσαι να βρείτε τις ισορροπίες σου ανάμεσα στην ύλη και την ανταμοιβή. Σκέψου προσεκτικά τις αποφάσεις που θα πάρεις για να μην γίνεις το θύμα των καταστάσεων.
Αισθηματικά:
Προτιμάς να έχεις σχέσεις με ερωτηματικό, «σε έχω, δεν σε έχω», παρά να πέσεις στη ρουτίνα της βαρετής σιγουριάς. Αν είσαι ελεύθερος /η, έχεις ταλέντο να καταστρέφεις οποιαδήποτε σχέση έχει ουσία και προοπτική.
Επαγγελματικά:
Θα σου γίνουν προτάσεις όπου θα κληθείς να αναλάβεις νέες ευθύνες. Αναλογίσου πριν δεχτείς, αν με αυτή η δέσμευση βελτιώσεις μελλοντικά τη θέση σου.
Οικονομικά:
Στον οικονομικό τομέα αν λείπει το όριο όλα είναι ρευστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Νέα σχέδια και πλάνα!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα σε απασχολήσουν νέα σχέδια και πλάνα, τα οποία δεν έχουν πάρει ακόμα σάρκα και οστά, και έχουν μπροστά τους αρκετό διάστημα για να δρομολογηθούν.
Αισθηματικά:
Αν έχεις μια σταθερή σχέση κάνε μια προσπάθεια να την ανανεώσεις, αξίζει τον κόπο. Αν είσαι μόνος /η, ενδέχεται να κάνεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Επαγγελματικά:
Στον επαγγελματικό τομέα οι εύστοχες κινήσεις και οι πρωτοποριακές ιδέες σου δεν περνάνε απαρατήρητες. Νέες συμφωνίες σου ανοίγουν ενδιαφέρουσες προοπτικές.
Οικονομικά:
Με έναν καλό προγραμματισμό τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Νέα ξεκινήματα!

Γενικά: Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για νέα ξεκινήματα. Η έλλειψη υπομονής όμως δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και προκαλεί εντάσεις. Δώσε χρόνο και χώρο στους συνεργάτες σου.
Αισθηματικά:
Αν είσαι ήδη σε σχέση ζεις μια θυελλώδη κατάσταση, με πολλές εντάσεις και συμφιλιώσεις. Αν είσαι μόνος /η, δεν θα σου λείψουν οι εφήμερες περιπέτειες, αλλά τίποτε το σοβαρό.
Επαγγελματικά:
Στον επαγγελματικό τομέα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας διάλεξε με προσοχή τους συνεργάτες σου και πρόσεξε όταν υπογράφεις. Αν ψάχνεις για δουλειά προώθησε το βιογραφικό σου.
Οικονομικά:
Κόψε τα πολλά- πολλά γιατί το ταμείο είναι μείον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙΙ ΜΑΓΟΣ

Επιστράτευσε τη διπλωματία σου!

Γενικά: Αυτό το μήνα κάποιες σχέσεις σου ενδεχομένως να γίνουν κουραστικές και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη σου τη διπλωματία για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Τίποτε δεν είναι αυτονόητο, πρέπει να το πεις.
Αισθηματικά: Αν είσαι ήδη σε σχέση άφησε κατά μέρος τον εγωισμό σου και επιστράτευσε τη διαλλακτικότητα σου. Αν είσαι μόνος /η, υπάρχει έντονη κινητικότητα με πολλές γνωριμίες και εφήμερες περιπέτειες.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγεται μια καινούργια σελίδα. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό αντιμετωπίζεις τις αλλαγές που γίνονται, και πρωτοστατείς στα τεκταινόμενα του χώρου σου.
Οικονομικά: Κάποιες ενέργειες που έχεις κάνει για οικονομική άνοδο τώρα θα ευοδωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΙΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου

Γενικά: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ψυχική σου ηρεμία. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου με γνώμονα τη διαίσθηση σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι σε σταθερή σχέση αντιμετώπισε την αίσθηση του ανικανοποίητου που σε διακατέχει και σταμάτα να προγραμματίζεις. Αν είσαι ελεύθερος /η, έχεις ανάγκη από μια σχέση που να μην σου προκαλεί συναισθηματική πίεση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Προτίμησε την τακτική της συνθηκολόγησης από εκείνη του ανοικτού πολέμου και δεν θα χάσεις.
Οικονομικά: Σκέψου τα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί όσο μικρά κι αν είναι όταν κάνεις τη σούμα θα διαπιστώσεις ό,τι δεν είναι ευκαταφρόνητα.

*Ρίξτε τα Ταρό

Κάνε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved