Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Απρίλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Απριλίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας

Γενικά: Αυτό το μήνα νοιώθετε την ανάγκη να ανιχνεύσετε και να αντιμετωπίσετε ό,τι έχετε καταπιέσει ή δεν θέλατε μέχρι τώρα να δείτε. Επανεξετάστε τον εαυτό σας, τους άλλους και τις προτεραιότητες σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη θίγετε ό,τι πάει στραβά αν δεν είστε έτοιμοι να απαλλαγείτε από αυτό. Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε να δώσετε γη και ύδωρ σε νέες γνωριμίες. Ένα βήμα κάθε φορά.

Επαγγελματικά: Πολλές εντάσεις και ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας χώρο δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Προσέχετε μην εμπλακείτε σε διαμάχες γιατί θα υπάρξουν συνέπειες.

Οικονομικά: Προσέξτε τις συναλλαγές και γενικά τη διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Αφήστε πίσω σας ό,τι έχει βαλτώσει!

Γενικά: Αυτό το μήνα αφήστε πίσω σας ό,τι έχει βαλτώσει, πάρτε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και οργανωθείτε. Αν δεν κινήσετε εσείς τις διαδικασίες θα το κάνουν οι άλλοι.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι όσο και να θέλετε να κρυφτείτε δεν είναι πλέον εφικτό. Είναι καιρός να αντιδράσετε. Οι αδέσμευτοι μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ενεργοποιείτε επαφές που είχατε στο χρονοντούλαπο και βάζετε πλώρη για νέες συνεργασίες. Διαταράξτε την ισορροπία, αν η εργασία σας έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Οικονομικά: Ανακατατάξεις στον οικονομικό τομέα. Με έναν καλό προγραμματισμό θα κρατήσετε τα πράγματα υπό έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επενδύστε σε νέες γνώσεις!

Γενικά: Αυτό το μήνα προτεραιότητα σας είναι να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να επενδύσετε σε νέες γνώσεις μέσα από σεμινάρια ή τεχνολογική εκπαίδευση. Βγείτε από την αδράνεια.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι για να βγείτε από το τούνελ είναι αναγκαίο να κάνετε μια δραστική αλλαγή στις αξίες σας. Οι ελεύθεροι αναζητάτε μια σχέση χωρίς μικρότητες και ανόητους συμβιβασμούς

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν θα ανταποκριθείτε στην πρόκληση να αλλάξετε το επαγγελματικό σας καθεστώς ή να συμβιβαστείτε.

Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα εκεί που πάτε να ξεμείνετε από χρήματα, όλο και κάτι γίνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Στο προσκήνιο των γεγονότων!

Γενικά: Αυτό το μήνα βρίσκεστε στο προσκήνιο των γεγονότων. Είστε αποφασισμένοι λάμψετε και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν ποιοι είστε και τι θέλετε από τη ζωή σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσέξτε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας βάλουν σε πειρασμό. Ο ερωτικός τομέας για τους ελεύθερους είναι πηγή ικανοποίησης.

Επαγγελματικά: Οι επαγγελματικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο και τις διατηρείτε ή τους γυρίζετε την πλάτη ανάλογα με την ικανοποίηση που σας δίνουν.

Οικονομικά: Συναγερμός στον οικονομικό τομέα. Περιορίστε την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων.

ΛΕΩΝ

ΠΥΡΓΟΣ XVI

Περιπέτεια και ασυνεννοησία!

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας απρόβλεπτος, εκρηκτικός και ανατρεπτικός. Η περιπέτεια και η ατμόσφαιρα ασυνεννοησίας είναι τα μόνιμα στοιχεία που προσφέρει το καθημερινό μενού.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε αντιμέτωποι με ουρανοκατέβατες αλλαγές. Όσοι είστε μόνοι θα χορτάσετε απολαύσεις, δεν θα μπορέσετε όμως να επενδύσετε σε κάτι σταθερό.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ένας κύκλος κλείνει και όσο κι αν αντιστέκεστε δεν θα καταφέρετε τίποτα. Όσο πιο γρήγορα το πάρετε απόφαση τόσο το καλύτερο.

Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε ό, τι δεν είναι νόμιμο γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθει στην επιφάνεια και να μπλέξετε άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

XVII ΑΣΤΕΡΙ

Υλοποίηση στόχων!

Γενικά: Αυτό το μήνα η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθά να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμα κι αν δεν επιδιώκετε αλλαγές, αυτές θα προκύψουν μόνες τους. Οι φίλοι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Οι ελεύθεροι επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και διασκεδάστε. Μια καρμική σχέση στο προσκήνιο.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μην αντιστέκεστε στην αλλαγή, όσο κι αν σας ξεβολεύει, γιατί σύντομα νέοι, πιο ενδιαφέροντες, δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας.

Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, γίνεστε πιο ευρηματικοί ανακαλύπτοντας νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Προσέξτε τι λέτε!

Γενικά: Αυτό το μήνα ελέγξτε τι λέτε και σε ποιους. Μην εκμυστηρεύεστε τα μυστικά σας και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορείτε να κλείσετε.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ανακαλύψετε μια αλήθεια που δεν γνωρίζατε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αφήνετε την παρόρμηση να σας παρασύρει. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε πολυσύχναστες περιοχές και μην ενδώσετε σε σειρήνες.

Επαγγελματικά: Βρίσκεστε σε περίοδο αλλαγής. Κάτι καινούργιο στον τομέα της εργασίας σας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Μη διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας και να δείξετε τις ικανότητες σας.

Οικονομικά: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ακόμα κι αν θεωρείτε ό,τι δεν υπάρχει ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Προχωρήστε πέρα από το γνώριμο και το ασφαλές!

Γενικά: Αυτό το μήνα τολμήστε να προχωρήσετε πέρα από ό,τι σας είναι γνώριμο και ασφαλές. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις που σας παρουσιάζονται αντί να διαλέγετε την εύκολη οδό.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάνετε ό,τι μπορείτε για να ξεφύγετε από το τέλμα στο οποίο είχατε περιπέσει τον τελευταίο καιρό. Οι αδέσμευτοι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε με το χιούμορ και τον ερωτισμό σας. Οι προσφορές είναι πολλές, δεν έχετε παρά να διαλέξετε.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα. Ευνοούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι. Προωθήστε το βιογραφικό σας αν ψάχνετε για δουλειά.

Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε να παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε!

Γενικά: Αυτό το μήνα έρχεστε σε επαφή με τα αποτελέσματα των πράξεων σας από ένα παρελθόν από το οποίο νομίζατε ό,τι είχατε ξεμπερδέψει. Σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε και αλλάξτε πλεύση.

Αισθηματικά:Οι δεσμευμένο βρείτε μια διέξοδο στην πίεση που αισθάνεστε, ένα δίαυλο να εκτονώσετε τη συσσωρευμένη σας ένταση. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή να αποξενωθείτε από τους φίλους σας.

Επαγγελματικά:Παρασκηνιακές δραστηριότητες στο χώρο της εργασίας σας γι' αυτό προσέξτε προς εκφράζεστε. Πάνω από όλα αποφύγετε να εμπλακείτε σε σχόλια και βάλτε χαλινάρι στην περιέργεια σας.

Οικονομικά: Πιέστε προς πάσα κατεύθυνση για να πάρετε τα χρήματα που σας οφείλουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε!

Γενικά: Αυτό το μήνα σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από ό,τι συμβαίνει γύρω σας, ώστε να είστε βέβαιοι για τις επιλογές σας.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα γίνετε αποδέκτες θερμών εκδηλώσεων από τη μεριά του συντρόφου σας. Οι ελεύθερες καρδιές έχουν μεγάλη πιθανότητα να συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους.

Επαγγελματικά: Η υπομονή ή επιμονή και φυσικά οι γνώσεις σας είναι τα τρία όπλα για την επαγγελματική σας επιτυχία. Δεν θα μένετε με τα χέρια σταυρωμένα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες.

Οικονομικά: Με έναν καλό προγραμματισμό θα καταφέρετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Με την αδρεναλίνη στα ύψη!

Γενικά: Αυτό το μήνα είναι σαν να έχετε μπει σε ένα γρήγορο τραινάκι του λούνα-παρκ που άλλες φορές σας εκπλήσσει και άλλες σας τρομάζει. Η αδρεναλίνη στα ύψη αλλά απολαμβάνετε την κάθε στιγμή.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι αδέσμευτοι έχετε συνηθίσει τόσο πολύ την ελευθερία σας που θα δυσκολευτείτε να δείτε το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε με σύνεση και αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις. Διαλέξτε με προσοχή τους συνεργάτες σας και προσέξτε τι υπογράφετε.

Οικονομικά: Κόψτε τα πολλά- πολλά γιατί το ταμείο είναι μείον.

ΙΧΘΥΕΣ

ΙΙ ΜΑΓΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας!

Γενικά: Αυτό το μήνα θα χρειαστεί αν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να αντιμετωπίσετε ό,τι συμβαίνει γύρω σας ώριμα και υπεύθυνα.

Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι παραμελείτε το σύντροφο σας για χάρη της δουλείας σας. Οι ελεύθεροι έχετε έντονη την ανάγκη για νέες εμπειρίες, όποια έννοια κι αν δίνετε σε αυτό.

Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα ανοίγεται μια καινούργια σελίδα. Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό επιχειρείτε αλλαγές που μέχρι τώρα δεν τολμούσατε.

Οικονομικά: Κάποιες ενέργειες που έχετε κάνει για οικονομική άνοδο τώρα θα ευοδωθούν.

*Ρίξτε τα Ταρό

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved