Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Ο Απρίλιος του 2014 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 2

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και Οικονομικά του Απριλίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Απρίλιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 2 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 14 σε μονοψήφιο 1+4=5. Το 5 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Απρίλιο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας δράσης. Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν, ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
Στον επαγγελματικό τομέα διευρύνετε τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες σας και προγραμματίστε με σύνεση τις κινήσεις σας. Η ανυπομονησία είναι κακός σύμβουλος.
Ο οικονομικός τομέας παρουσιάζει μια μικρή βελτίωση που η πρόοδος της θα φανεί αργότερα.
Στα αισθηματικά σας αν έχετε ήδη μια σχέση θα εκφράσετε την ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία. Για τους ελεύθερους το γαϊτανάκι των σχέσεων συνεχίζεται. Διασκεδάστε αλλά μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας θα παίξουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας. Με την υποστήριξη και τις συμβουλές τους θα δείτε ό,τι σας απασχολεί κάτω από άλλη οπτική.
Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε να πιέσετε τα πράγματα. Αντί να δημιουργείτε ρήξεις φροντίστε να κάνετε σύμμαχους. Η υπομονή και η ευελιξία σας σύντομα θα ανταμειφτούν.
Στον οικονομικό τομέα οι μετρημένες κινήσεις σας αρχίζουν και φέρνουν αισθητά αποτελέσματα.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι αν πιέζεστε από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας, αντιδράστε. Οι ελεύθεροι έχετε ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Όσο ζητάτε τον ουρανό με τ' άστρα θα μένετε μόνοι.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας επέκτασης και προβολής. Εύκολα θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.
Στον επαγγελματικό τομέα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για όσους είναι καλλιτέχνες ή ασχολούνται με την πολιτική. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία και την έμπνευση σας.
Στον οικονομικό τομέα σας λείπει το όριο και χάνετε το μέτρο. Η υπερβολική χαλαρότητα θα σας κάνει σύντομα να χάσετε τον ύπνο σας.
Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι κάντε μια προσπάθεια να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Οι αδέσμευτοι μην παρασύρεστε από ό,τι λάμπει. Οι νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σαπουνόφουσκες.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα κάντε μια ανασκόπηση της ζωής σας και στη συνέχεις βάλτε μια τάξη στις εκκρεμότητες σας. Αν υπάρχουν κάποια νομικά θέματα μην τα αγνοήσετε.
Στον επαγγελματικό τομέα επιβαρύνεστε με πρόσθετες υποχρεώσεις. Μην αποφύγετε τη σκληρή δουλειά και τις επιπλέον ευθύνες γιατί είναι η βάση πολλών μελλοντικών προοπτικών.
Στον οικονομικό τομέα μην ανοίγεστε σε έξοδα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι επιστρατεύστε την διαλλακτικότητα σας για να αντιμετωπίσετε κάποια σύννεφα που θα εμφανιστούν στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα διαπιστώσετε ό,τι η πολλή δουλειά είναι σε βάρος της προσωπικής σας ζωής.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5
Αυτός ο μήνας σας επιφυλάσσει μια σημαντική αλλαγή που μπορεί να αφορά την εργασία, την οικογενειακή σας κατάσταση ή την αλλαγή κατοικία σας. Οι αρχικές δυσκολίες θα αποβούν θετικές στην πορεία.
Στον επαγγελματικό τομέα δεχτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων. Χάρη στην ευρηματικότητα και στην ευελιξία σας η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος σας.
Στον οικονομικό τομέα προσέξτε τη διάθεση σας για σπατάλη γιατί πολλές φορές το ταμείο θα είναι μείον.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι διακατέχεστε από την αίσθηση του ανικανοποίητου. Οι ελεύθεροι γοητεύετε τον περίγυρο σας με τον ερωτισμό και το χιούμορ σας. Δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6
Αυτός είναι ένας μήνας ευθυνών και υποχρεώσεων σε οικογενειακό ή εργασιακό επίπεδο. Ο χρόνος για την προσωπική σας ζωή είναι περιορισμένος. Υπομονή, σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν.
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο σας ή στις ήδη υπάρχουσες αρμοδιότητες. Με επίπονη δουλειά θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στον οικονομικό τομέα με επανεξέταση των αναγκών σας και σωστό προγραμματισμό τα πάντα είναι υπό έλεγχο.
Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι κολακεύεστε από ένα άτομο που βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο. Σύντομες σχέσεις περιμένουν τους αδέσμευτους ενδεχομένως με άτομα που δεν είναι ελεύθερα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα θα χρειαστεί προσπάθεια για να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τις σκέψεις και τα αισθήματα σας. Αποφύγετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις και μείνετε για λίγο μόνοι.
Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να υπερβάλετε των δυνάμεων σας. Η υπομονή, η επιμονή και οι γνώσεις σας θα είναι τα εφόδια για την επιτυχία σας.
Στον οικονομικό τομέα κάτι γίνεται πάντα την τελευταία στιγμή και τα βολεύετε.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα διαπιστώστε ό,τι μπορεί κανείς να νοιώθει μοναξιά ακόμα και μέσα σε μια σχέση. Κεραυνοβόλοι έρωτες και παράνομες σχέσεις χωρίς αύριο για τους ελεύθερους.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα θα εκπλήξετε πραγματικά τους γύρω σας με τις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σας. Προτεραιότητες σας τα υλικά αποκτήματα και τις οικονομικές δοσοληψίες.
Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί ένταση και πολλές απαιτήσεις. Διεκδικήστε τα κεκτημένα σας με δυναμικό τρόπο χωρίς όμως να φτάνετε στα άκρα.
Στον οικονομικό τομέα αξιολογείστε προσεκτικά κάθε δραστηριότητα σας και μην υποκύψετε στον πειρασμό των περιττών εξόδων.
Στα αισθηματικά όσοι έχετε μια σταθερή σχέση προσέξτε μην ξεμυαλιστείτε από ένα πρόσωπο του φιλικού σας κύκλου. Οι αδέσμευτοι έχετε συνηθίσει τόσο την ελευθερία σας που θα δυσκολευτείτε να διακρίνετε το μέλλον μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9
Αυτό το μήνα καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι νέο, όπως μια καινούργια εργασία ή μια σχέση γιατί το πιθανότερο είναι να μην κρατήσει. Απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που σας κουράζουν.
Στον επαγγελματικό τομέα μην αποθαρρύνεστε αν αντιμετωπίζεται δυσκολίες, σύντομα όλα αλλάζουν. Ευνοείται ό,τι έχει σχέση με εξωτερικό και μετακινήσεις.
Ο οικονομικός τομέας δεν είναι στις προτεραιότητες σας. Αρκεστείτε σε ό,τι έχετε.
Στα αισθηματικά αν έχετε μια σταθερή σχέση , προσέξτε γιατί θα υπάρξουν διάφορες εντάσεις κι αν η κατάσταση είναι προβληματική μπορεί να μην επιβιώσει. Οποιαδήποτε ερωτική ιστορία για όσους είστε ελεύθεροι είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

Διάβασε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved