Πανσέληνος Μαρτίου 2014 στην Παρθένο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που τείνει να εξισορροπήσει τις αντιθέσεις

Πανσέληνος Μαρτίου 2014 στην Παρθένο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του άστατου Μάρτη που επιβεβαιώνει τις παγωμένες φήμες, πραγματοποιείται στις 16 του μήνα στις 7:08 το απόγευμα, στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου και συγκεκριμένα στην 27η μοίρα της Παρθένου.

Η αρμονική συμμετοχή του Κρόνου εναρμονίζει την ψυχρή, αμερόληπτη, σχολαστική, κριτική, τελειομανή και εγκρατή φύση της Παρθένου, με την ευαισθησία, την ανεκτικότητα, την περιπλάνηση της φαντασίας και τη δεκτικότητα, της φύσης των Ιχθύων.
Πρόκειται για μια Πανσέληνο που τείνει να εξισορροπήσει τις αντιθέσεις, παρόλες τις καθυστερήσεις και τα πισωγυρίσματα, από την ανάδρομη πορεία του Κρόνου.
Η αρμονική όψη του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Άρη από τον Ζυγό, διευκολύνει την επικοινωνιακή δράση αλλά και πάλι όχι αβίαστα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη.

Η έλλειψη υπομονής και διαλλακτικότητας είναι ένα γεγονός που θα βιώσουν περισσότερο οι Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων τους.
Ωστόσο οι προσπάθειες γεφύρωσης χασμάτων θα είναι εντυπωσιακές λόγω και της αρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Ουρανό, συνδυάζοντας την πρακτική και τον ρεαλισμό με την εμπειρία και τον ιδεαλισμό.
Λόγω του ότι η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο οίκο των Ιχθύων και ο Ήλιος στον 6ο οίκο της Παρθένου, μιας και η Πανσέληνος για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο Ζυγό, ανακινούνται έντονα θέματα των οίκων αυτών, όπως υγεία, εργασία, σκοπιμότητες, αποκαλύψεις και παρασκηνιακές ενέργειες.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Δοκιμασία για την υπομονή σας θα είναι αυτή η Πανσέληνος, στην οποία αρχικά θα πρέπει να βάλετε βάσεις σε εργασιακά, σκεφτόμενοι ώριμα γύρω από αυτά. Επιπλέον είναι καιρός να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, αρχίζοντας τη δράση από ένα γυμναστήριο ή μια διατροφή που θα σας αποτοξινώσει. Εκμεταλλευτείτε την Πανσέληνο αυτή για ριζοσπαστικές αλλαγές και αποφάσεις, τις οποίες θα στηρίξουν φίλοι και μην εκνευρίζεστε αν κάτι δεν γίνεται αμέσως. Ο κυβερνήτης σας Άρης αυτόν τον καιρό, δεν καταλαβαίνει από σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερη ζωτικότητα και ενέργεια σας χαρίζει αυτή η Πανσέληνος, ενώ ο έρωτας ξαγρυπνά έξω από την πόρτα σας. Είστε διαθέσιμοι και το δείχνετε με κάθε τρόπο, ενώ καλλιτεχνικές και δημιουργικές εξάρσεις τροφοδοτούν τις μέρες με ευχαρίστηση. Ωστόσο καλείστε να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ό, τι κάνετε, μην αφήνοντας την τάση για διασκέδαση και απολαύσεις να σας παρασύρει. Κάντε ό, τι θέλετε να κάνετε, έχοντας στο νου σας ένα αποτέλεσμα που θα έχει διάρκεια και ουσιαστικό όφελος για εσάς και τους άλλους. Πολλοί θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλείστε να δείξετε πόσο πρακτικοί και λογικοί είστε ή πόσο μπορείτε να γίνετε, τακτοποιώντας εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι και τις ανάγκες του, αλλά και αυτές των μελών του. Είτε ζείτε μόνοι είτε με την οικογένεια ή με έναν συγκάτοικο, ξεκαθαρίστε θέματα που αιωρούνται και αφορούν τις σχέσεις σας ή τον ίδιο το χώρο. Τακτοποιήστε, καθαρίστε, ανανεώστε τον και ξεδιαλύνετε όλα όσα υποβόσκουν στη σκέψη των άλλων και δεν λέγονται ευθέως. Το σπίτι θα πρέπει να είναι το καταφύγιό μας και όχι γραφείο παραπόνων, στοιβαγμένα χωρίς ανταπόκριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μια πολυπόθητη εσωτερική ισορροπία σε αυτή την Πανσέληνο, που σας επηρεάζει θετικά αλλά και προκλητικά ταυτόχρονα. Σκέφτεστε ακριβώς όπως σας καλούν τα γεγονότα, ενώ έχετε πλήρη αίσθηση των πεπραγμένων σας. Αντιμετωπίζετε τους άλλους με γαλήνη και ηρεμία, δίνοντας κατανόηση αλλά όχι και χάρη, αν αισθάνεστε πως κάτι έχει τερματίσει. Επικοινωνείτε θαυμάσια, ενώ διαπραγματεύεστε με το γάντι. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το μεγάλο ατού σας, που σας προστατεύει από λαθεμένες κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τη σπάταλη διάθεσή σας και μαζί με αυτή και τις ορέξεις σας για επενδύσεις, αγορές, καλλωπισμούς κλπ. Η Πανσέληνος αυτή σας αναγκάζει να συμμαζευτείτε και να σκεφτείτε πιο ώριμα το οικονομικό σας μέλλον. Ιδιαίτερα αν έχετε ανοιχτά μέτωπα χρεών, βάλτε ένα πρόγραμμα και κάνετε έναν απολογισμό, που θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Η μόνη επένδυση που θα φέρει σίγουρο κέρδος, είναι αυτή της πνευματικής και σωματικής διέγερσης. Αποδεσμευτείτε από την κτητική σας τάση, για όποιον ή ό, τι κι αν αφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η τόσο υπαινικτική Πανσέληνος στο ζώδιό σας, προτρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες σε πρώτο πλάνο και να ανανεώσετε από την καθημερινότητά σας έως και την εξωτερική σας εμφάνιση. Αισθάνεστε πως χρειάζεστε μια αλλαγή που θα τονώσει το συναίσθημά σας πάνω από όλα. Η αυτοπεποίθησή σας στέκεται στο λουτήρα και περιμένει την εντυπωσιακότερη κόμμωση, η οποία φυσικά θα πρέπει να αρέσει και σε αυτούς που στοχεύετε. Ωστόσο κινηθείτε με γνώμονα τα προσωπικά σας γούστα και μην αφήσετε κανέναν να επηρεάσει την αλλαγή που έχετε ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που αισθάνεστε έντονα σε αυτή την Πανσέληνο είναι η αυτοδικαίωση, την οποία θα επιδιώξετε με πολλούς τρόπους. Αν η ζυγαριά έχει αρχίσει να γέρνει εμφανώς προς την πλευρά που εσείς είστε σχεδόν ανύπαρκτοι, πάρτε πρωτοβουλίες προς την εξισορρόπησή της. Σκέψη και περισυλλογή χωρίς επιφυλάξεις και αμφιβολίες, είναι αυτά που πρέπει να εξασκήσετε, προκειμένου να αισθανθείτε όμορφα και απαλλαγμένοι από τύψεις, ενοχές και υποτιμήσεις. Φέρτε τον εαυτό σας στο προσκήνιο, ακόμα και αν χρειαστεί να βυθιστείτε βαθιά στο σκοτάδι των υποβολέων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος καταδεικνύει εκτός από τις ελλείψεις σας, όλα όσα σας ενώνουν και σας χωρίζουν από τους φίλους και τους συνοδοιπόρους σας. Προχωράτε με μετρημένες κινήσεις, μέχρι να κατανοήσετε πόσο κοινοί είναι. Η κοινωνική σας ζωή από την άλλη, σας καλεί με κάθε λεπτομέρεια να αποσυμπιεστείτε, κάνοντας πραγματικά αυτό που θέλετε και όχι εκείνο που νομίζατε πως θέλετε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και αφουγκραστείτε γύρω σας τα σημάδια. Ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα, εξασφαλίζοντας έτσι γνώση, κατανόηση και εμπειρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας αποκτά μεγάλη σημασία σε αυτή την Πανσέληνο και το να μην έχετε αντικείμενο εργασίας, επίσης. Αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι πως η εμπειρική γνώση είναι ένα σπουδαίο εφόδιο, που αν το έχετε θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρον και αν όχι, θα πρέπει να το επιδιώξετε. Σκεφτείτε καλά πώς θα μπορέσετε να νιώσετε ικανοποίηση στον επαγγελματικό σας τομέα και ποια είναι η κατάλληλη κατεύθυνση για να ακολουθήσετε. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανασφάλειες, απορίες, ανησυχίες, αγωνίες, είναι όλα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια σε αυτή την Πανσέληνο και ζητάνε μια διέξοδο. Αναρωτιέστε πόσο επαρκή είναι όσα κάνετε και γνωρίζετε ή αν θα έπρεπε να επεκτείνετε τους προσωπικούς και πνευματικούς σας ορίζοντες. Αναζητάτε κάτι που θα σας εμπνεύσει και θα λειάνει τα βαθιά ερωτηματικά μέσα σας. Ιδιαίτερα δεκτικοί και ευαίσθητοι, πάτε κόντρα με τη φύση σας και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε εκείνο που θα κάνει να χτυπήσει χαρμόσυνα η εσωτερική σας καμπάνα. Επιδιώξτε να εμπλουτίσετε και να επικοινωνήσετε τις γνώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε πολύ να κάνετε ριζικές αλλαγές σε κάποιους τομείς της ζωής σας, ειδικά σε ό, τι αφορά την ψυχολογική οπτική, παροτρύνεστε διαρκώς εσωτερικά, αλλά νιώθετε πως δεν φτάνετε τελικά στο ζητούμενο. Η υπερδιέγερση που θα νιώσετε σε αυτή την Πανσέληνο δεν σταματά μόνο στη λίμπιντο, αλλά έχει βαθύτερη αιτία. Τακτοποιείστε τις ανάγκες σας, ομολογήστε τι είναι αυτό που ζητάτε πραγματικά και στην πιθανότερη περίπτωση που δεν το γνωρίζετε σκάψτε μεγάλα εσωτερικά λαγούμια. Μην κάνετε εφήμερες επενδύσεις. Είναι αυτό που δεν χρειάζεστε σίγουρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ώριμη αντιμετώπιση των σχέσεών σας με τους άλλους ειδικά με συντρόφους και συνεργάτες, είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει σε αυτή τη σημαντική για εσάς Πανσέληνο. Μπορείτε να δείτε καθαρά τις καταστάσεις και απογυμνωμένους τους ανθρώπους που συμβιώνετε και συνεργάζεστε, χωρίς τα τυχόν φτιασίδια που επινοούσατε οι ίδιοι. Ρεαλισμός και ρομαντισμός ενώνονται σαν ανθοδέσμη, έτοιμη να την προσφέρετε με προθυμία προκειμένου να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας. Περιφρονήστε κάθε απογοήτευση και απολαύστε τις μέρες της Πανσελήνου με αρμονική και κατευναστική διάθεση.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved