Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Φεβρουαρίου

Ένας λαός που αντιδρά στο δράμα και μια κυβέρνηση που συναντά την τραγωδία χωρίς τον από μηχανής Θεό

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Φεβρουαρίου

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrology.gr καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Φεβρουαρίου 2014. Ένας μήνας που διαφαίνεται πως θα έχει ανατροπές μα και... γκάφες στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον Υδροχόο στην 10η μοίρα που έχει ιδιότητες Αιγόκερω. Είναι το τρίτο κατά σειρά Σεληνιακό φαινόμενο που συμβαίνει στην 10η μοίρα. Το πρώτο έλαβε χώρα στις 3/12, το δεύτερο συνέβη την 1/1 και θα ακολουθήσει και τέταρτο την 1η/3 στους Ιχθύες, κλείνοντας έναν κύκλο με θέματα που σχετίζονται επί τω πλείστον με την εξουσία, ηγέτες και κυβερνήσεις και ό, τι υπάγεται στη φύση του Αιγόκερω.
Την 10η μοίρα του Υδροχόου την αποκαλώ «η μοίρα του Τηλέμαχου» καθότι γεγονότα και πρόσωπα θα «βάλουν» από μακριά (τηλέ) ή εξ αποστάσεως φέρνοντας ξαφνικές και μη αναμενόμενες ταραχές. Ίσως «θιγούν» ή «πληχθούν» πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του αρχηγού, του προέδρου, του ιθύνοντα, του επόπτη, που θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας ή στο χώρο τους θεωρούνται πραγματικοί τιτάνες. Από την άλλη, η Πανσέληνος στον Λέοντα στην 26η μοίρα που είναι φύσεως Ταύρου δείχνει ειδήσεις που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και θα φέρουν τα πάνω – κάτω ενώ θα δημιουργηθούν πλείστα ερωτήματα για τα καθαρά χέρια κάποιων.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Κλείνετε από αριστερά προς τα αριστερά και φυγή στα άκρα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει προβλήματα στα ή μέσω των social media, τα ΜΜΕ αλλά και στα εναέρια μέσα όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, δορυφόρους, πυραύλους ή ακόμα και ατυχήματα εντός χώρων παιδικών παιχνιδιών, λούνα παρκ, αθλητικών αγώνων, ποδοσφαίρου κτλ. Διαρροή πληροφοριών, hacking, πραξικοπήματα, τρομοκρατική ενέργεια ιδιαίτερα προς άτομα με κύρος και ισχύ και χτυπήματα με τη βοήθεια σύγχρονης τεχνολογία ή εξ αποστάσεως πχ πυροδότηση με τηλέφωνο είναι πιθανά. Επίσης, ίσως βγάλει απώλεια προσώπου που στο χώρο τον οποίο δραστηριοποιείται θεωρείται «μεγάλο όνομα».

Η Πανσέληνος λόγω της φύσης του ζωδίου και της μοίρας που πραγματοποιείται, στον Λέοντα και τον Ταύρο αντίστοιχα θα δημιουργήσει προβλήματα στον τραπεζικό τομέα, σε ή με ισοτιμίες νομισμάτων, ισοζύγια συναλλαγών αλλά και ζητήματα με χώρους που αποθηκεύονται τα χρήματα πχ τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία. Ίσως προκύψουν ειδήσεις σοκ σχετικά με την οικονομική επάρκεια και την λειτουργία τράπεζας, μεγάλης εταιρίας, κράτους ή πόλης. Τέλος, θα διαπιστώσουμε ότι η τάση του κόσμου είναι προς τα άκρα και δη την αριστερά.

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Το μπινγκ – μπανγκ της οικονομικής ύφεσης και της πολιτικής αποσταθεροποίησης.

Η Νέα Σελήνη στις 30/1 θα ανοίξει έναν νέο κύκλο δράσης στην κυβέρνηση με έκτακτες συσκέψεις αλλά και προβλήματα με συμμαχίες που τείνουν να δημιουργηθούν και να αλλάξουν οικονομικές και πολιτικές ισορροπίες. Με βάση το local Ωροσκόπο και Μεσουράνημα θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα με το στρατό, τα σώματα ασφαλείας ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν άτομα από το εξωτερικό που έχουν συγκεκριμένη εξειδίκευση για να παρέχουν τεχνογνωσία για ένα φλέγον για τη χώρα μας θέμα. Προβλήματα με πολιτικούς προϊσταμένους και δικαστικές αποφάσεις θα συζητηθούν και θα δημιουργήσουν μεγάλη ένταση. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης μιλά για θυμό αλλά και έντονη αμφισβήτηση ηγεσίας εντός κάποιου κόμματος και θα υπάρχουν συζητήσεις για αποχώρηση ή παραίτηση κάποιου. Παράλληλα, θα έρθουμε αντιμέτωποι με προβλήματα ανεφοδιασμού και εξοπλισμού του στρατού και της αστυνομίας όπως πυρομαχικά και άλλα. Νέα σκάνδαλα και διώξεις επ' αυτών των θεμάτων ίσως προκύψουν. Το Μεσουράνημα μιλά για πολιτικό χαμαιλεοντισμό ενός πολιτικού, που δίνει χαρά στον κόσμο αφού ο λαός δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα έχοντας ανάγκη για μια αλλαγή και να πιστέψει κάπου αφού η γούνα του έχει καεί. Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Άρη δείχνοντας ότι τον Φεβρουάριο θα υπάρξει βία, ένταση και έκρυθμες καταστάσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη τη Νέα Σελήνη ως προς το ωροσκόπιο της Ελλάδος προμηνύονται προβλήματα με τον χρυσό, τα αποθέματα αυτού αλλά και χώρους επεξεργασίας αυτού (χρυσοχοεία, χρυσορυχεία κτλ). Επίσης, μιλά για εντάσεις μέσα από αδιέξοδες πολιτικές συζητήσεις και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Έτσι, ξαφνικά ίσως προκληθεί σάλος στο πολιτικό σκηνικό. Το Μεσουράνημα, μιλά για βάσανα λόγω οικονομικής ανέχειας και επικοινωνιακά τρυκ που πέφτουν στο κενό.

Ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος η Νέα Σελήνη δείχνει ότι μια δημόσια εικόνα εντέχνως ωραιοποιείται ή γίνονται σχετικές προσπάθειες και για φυσικά φαινόμενα που δημιουργούν προβλήματα, καταστροφικές πυρκαγιές και παρεμβάσεις εντός του χώρου της δικαιοσύνης. Η κατάστρωση ενός σχεδίου που αποδεικνύεται αποτυχημένο μπορεί να μας εκθέσει σε κίνδυνο. Ίσως παρουσιαστούν εργατικά ατυχήματα ιδιαίτερα σε επικίνδυνους χώρους πχ με εύφλεκτα υλικά, αέρια, πετρέλαια κτλ. Το Μεσουράνημα μιλά για πίκρα και φιλονικία που οδηγεί σε πολιτική ρήξη ή/και φυγή. Μια φυλάκιση ή παράτυπη αποφυλάκιση θα θεωρηθεί σκάνδαλο.

Πανσέληνος στον Λέοντα – Το πολιτικό mea culpa της κυβέρνησης που δεν θα ειπωθεί ποτέ

Η Πανσέληνος στις 15/2 στην 26η μοίρα του άξονα Λέοντα – Υδροχόου έχει τον Ωροσκόπο σε μοίρα Άρια. Τόσο ο local Ωροσκόπος όσο και το local Μεσουράνημα μιλούν για ειδήσεις από το εξωτερικό που δημιουργούν σάλο ίσως γιατί θα δείχνουν νέες συνθήκες που δρομολογούνται κάτω από περίεργες περιστάσεις. Ένα σκάνδαλο ή προβλήματα στο χώρο της αεροπορίας (πολιτική ή πολεμική) είναι πιθανά όπως και σε αεροδρόμια, YΠΑ, FIR και σχετικούς χώρους. Ο θάνατος κάποιου θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά ενώ βίαιες φράσεις θα πυροδοτήσουν βίαιες πράξεις. Η πολιτική διγλωσσία ή διπροσωπία θα προξενήσει πολιτικό ντόμινο παρεξηγήσεων. Η διοικητική προχειρότητα και η κρατική ανοργανωσιά θα αναδειχθούν ποικιλοτρόπως.
Ελέγχοντας στον χάρτη της Πανσελήνου σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος διαφαίνεται πένθος και προβλήματα με εταιρείες του δημοσίου αλλά και δημοσιεύματα για απροκάλυπτη εύνοια σε διαγωνισμούς και επιλεκτική εφαρμογή των νόμων που θα φέρει αναστάτωση. Ο θάνατος ενδεχομένως ενός νέου θα συγκλονίσει ενώ πολύ πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά μαγειρέματα στοιχείων και κρυφές ατζέντες συζητήσεων. Ο Ωροσκόπος μιλά για πολιτική ένωση που δημιουργεί προβλήματα παρά δίνει τις λύσεις όπως θα έπρεπε.

Σε σχέση με το προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος η Πανσέληνος δείχνει απεργίες, αντιδράσεις και πολιτική προπαγάνδα που αποσκοπεί στην αποχαύνωση με προσπάθειες αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης. Το κράτος θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο στο λαό ενώ ο Ωροσκόπος μιλά για στενοχώρια που προκαλεί η αναγγελία ασθένειας ή θανάτου ενός προσώπου και πολιτική συσπείρωση για έναν κοινό σκοπό. Το Μεσουράνημα μιλά για την γνωμοδότηση ή την αγορά τεχνογνωσίας για να λυθεί ένα μείζον πρόβλημα.

Σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος η Πανσέληνος υποδεικνύει δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και ενδείξεις ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε οικονομικά εξαρτώμενοι. Εξαναγκασμός και ανάληψη δράσης από άτομα που επαναφέρονται από το παρελθόν πχ επαναφορά στρατηγού, αξιωματικού κτλ.

Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου υποδεικνύει μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μείωση ή μη καταβολή δεδουλευμένων, επιδομάτων ή άλλων χρημάτων και ότι άτομα που επηρεάζουν τις καταστάσεις ή έχουν εποπτικό ρόλο θα ζητήσουν μια έγγραφη δέσμευση.
Τέλος, ο Φεβρουάριος δείχνει ότι γεγονότα που θα συμβούν στη διάρκεια του θα βλάψουν την εικόνα της χώρας μας προς τα έξω ενώ ένα «χτύπημα» μετά τις 22/2 θα δημιουργήσει σάλο.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipodsεδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved