Οι χρησμοί του Ιανουαρίου για την Ελλάδα

Τι μέλλει γενέσθαι το μήνα Ιανουάριο στην Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Ιανουαρίου για την Ελλάδα

Ό, τι μετρά είναι η ουσία και όχι το «φαίνεσθαι»

Καλό μήνα και καλή χρονιά!

Πάει το 2013 και το δύσκολο και καθοριστικό πολιτικά 2014... ξεκίνησε. Σύμφωνα με το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έρχεται η αρχή του τέλους της αγωνίας και της οικονομικής κρίσης ενώ σύμφωνα με τις Uranian αστρολογικές εξισώσεις το 2014 η ύφεση θα επεκταθεί. Άραγε ποιος θα επαληθευτεί;

Ας δούμε τώρα τι λένε οι Uranian αστρολογικές εξισώσεις για την Ελλάδα, για τον πρώτο μήνα του 2014.

Το Μεσουράνημα δείχνει πως ένα άτομο που ξέρει να είναι κοινωνικός ηγέτης και να εγείρει τα πλήθη θα επιλέξει την κατάλληλη στιγμή για να κινηθεί θαρραλέα. Από την άλλη, ο Ωροσκόπος δείχνει πως θα επιχειρηθεί διαχωρισμός της θέσης κάποιου γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα μια παραίτηση. Ίσως να υπάρξει ανάγκη για μια επείγουσα συνάντηση μεταξύ υπουργών ή των κυβερνητικών εταίρων – συνεταίρων.
Ο προοδευμένος Ήλιος μιλά για πολιτικά ανήθικα παιχνίδια και δολοπλοκίες τα οποία θα έρθουν στην επιφάνεια. Επίσης, η προσπάθεια κάποιων να κρατηθούν στη θέση τους ή στην εξουσία θα είναι μάταιη.
Κι αν και η κυβέρνηση διατυμπανίζει την επιτυχία της περί επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για προβλήματα λόγω φτώχειας και ανεργίας.

Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει ότι θα επιχειρηθεί από το λαό συμπαράσταση σε χώρους που δεσπόζει ο πόνος και η αγωνία. Προσπάθειες κάποιων να καλοπιάσουν τον κόσμο φαίνεται πως δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σύμφωνα με το προοδευμένο σημείο της Μηδενικής Κριού που υποδεικνύει μεγάλες αλλαγές αλλά και γυναίκες που ξέρουν να κερδίζουν και να διακρίνονται.

Ο προοδευμένος Ζευς με τη σειρά του μιλά για επαφές με αξιωματικούς του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας αλλά και για καταστάσεις συναγερμού, πανικού και έκτακτης ανάγκης. Τρομοκρατική εμπλοκή ή ο Ε. Ερντογαν θα επιχειρήσει να κάνει ψιλο-τσαμπουκά για να αποπροσανατολίσει την τούρκικη κοινή γνώμη;

Ο προοδευμένος Κρόνος Υποθετικός δείχνει προβλήματα ανεργίας και υποδεικνύει ένα κράτος ανάλγητο που δεν προσφέρει αυτά που οφείλει στους πολίτες. Ίσως προκύψουν προβλήματα με τις δομές του κράτους ενώ υπουργικές ή κυβερνητικές αποφάσεις πιθανόν να σοκάρουν. Ο προοδευμένος Άρης μιλά για αστυνομικό αυταρχισμό και εφόδους και τη σύσταση νέας υπηρεσίας ελέγχου.

Ο προοδευμένος Βουλκάνους μιλά για απίστευτη αστυνομική επιτυχία αλλά και επιτυχία σε αθλήματα που χρειάζεται μυϊκή δύναμη. Μιλά για καθυστερήσεις και προβληματισμούς σχετικά με την καταβολή μισθών και συντάξεων αλλά και για καταλήψεις – καταστροφές κυβερνητικών κτιρίων ή κτηρίων κοινής ωφέλειας.

Ο προοδευμένος Κρόνος μιλά για απομόνωση, θλίψη του λαού αλλά και παύση της προσπάθειας για δημιουργία.
Μέσα σε όλα αυτά, ο προοδευμένος Κιούπιντο μιλά για μια προειδοποίηση, αλλά και για μια μη έγκριση ενός σχεδίου. Λέτε να μας πουν οι Τροικανοί για τα μέτρα και τις μονομερείς νομοθετήσεις «δεν το ξαναπάμε παιδιά άλλη μια;». Ο προοδευμένος Ποσάιντον μιλά για αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ένα τεράστιο λάθος.
Ο χώρος της αντιπολίτευσης θα πάρει τα πάνω του και θα υπάρχουν πιο έντονες ενδείξεις ότι θα είναι η εν δυνάμει μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας. Ίσως όμως τα κόμματα της αριστεράς να δεχτούν λάσπη για ζητήματα οπλισμού και τρομοκρατίας. Ο Άδμητος μιλά για τραγικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ο λαός αλλά και υπεξαιρέσεις, ιδιοποιήσεις ή άλλα προβλήματα με μοναστήρια και εκκλησίες.

Ο Ουρανός μιλά για νέα δοκιμασία στην κοινωνία που θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Δίας δείχνει πολιτική συνεργασία (μετοίκηση, μετακόμιση) που θα συζητηθεί ενώ τα πετρέλαια και τα φάρμακα θα μας απασχολήσουν πάλι.
Έτσι θα τελειώσει ο Ιανουάριος και πραγματικά θεωρώ πως η ελληνική προεδρία στην Ε.Ε παρά την επικοινωνιακή υπερ – προβολής της θα θυμίζει κάτι από απόκριες σαν να φοράμε τη στολή της επιτυχίας ενώ οι Ευρωπαίοι θα μας λένε «γέλα παλιάτσο».

Η ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας χρησιμοποιείται για να δημιουργείται η εντύπωση ότι ακόμα μετράμε, προκειμένου η κυβέρνηση να ζητήσει πίστωση χρόνου από την κοινωνία για την ολοκλήρωση τάχα της προσπάθειας της. Όσο όμως και αν προσπαθεί να πείσει με το «φαίνεσθαι» είναι η ίδια η πραγματικότητα που σπρώχνει την κοινωνία στην αγκαλιά της αντιπολίτευσης.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved