Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιανουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
IX ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Γενικά: Αυτό το μήνα καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν εντάσεις. Δείτε τα λάθη σας και συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορεί πάντα να γίνεται το δικό σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προτιμάτε να είστε με το λάθος άτομο παρά να μείνετε μόνοι. Οι αδέσμευτοι ρίξτε τους τόνους σας και δεχτείτε συμβουλές από ένα αγαπημένο πρόσωπο που σας νοιάζεται πραγματικά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Μη δίνεται βάση σε ό, τι σας υπόσχονται γιατί η προσγείωσή σας θα είναι επώδυνη.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αλλάξτε στρατηγική. Οι παλιές καλές ημέρες είναι παρελθόν και τώρα πρέπει να περιορίσετε κάθε περιττό έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός!

Γενικά: Αυτό το μήνα οι ευκαιρίες και οι ανατροπές πηγαίνουν χεράκι – χεράκι. Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά γιατί ό, τι κάνετε ξαναγυρίζει σε εσάς. Αξιοποιείστε τις δυνατότητες σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αλλάξτε στάση και δεν θα χάσετε. Μπείτε στα παπούτσια του συντρόφου σας και δείτε τα πράγματα και από τη δική του σκοπιά. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.
Επαγγελματικά: Απρόοπτες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Προσέξτε όμως τις παρορμητικές αποφάσεις γιατί ό, τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο βάλτε τάξη στις εκκρεμότητες σας με το δημόσιο για να μην βρεθείτε σε αδιέξοδο. Καλό θα ήταν να βασίζεστε μόνο στον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Ρίσκο εκ του ασφαλούς!

Γενικά: Αυτό το μήνα δείτε ό, τι σας συμβαίνει αντικειμενικά, χωρίς να υπερτιμάτε ή να υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις. Τολμήστε να αλλάξετε ό, τι δεν σας αρέσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι εστιάστε σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν με το σύντροφο σας και ανανεωθείτε με μικροαποδράσεις όποτε σας δίνεται η δυνατότητα. Αν είστε μόνοι δύσκολα τα βγάζει κανείς πέρα με τον ακαταμάχητο μαγνητισμό σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αν σας δοθεί μια ευκαιρία να διοχετεύσετε την ενεργητικότητα σας δίχως άλλως θα λάμψετε. Αποδίδετε καλύτερα σε ομαδικές δραστηριότητες.
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο ρισκάρετε εκ του ασφαλούς. Δοκιμάστε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια, προσοχή όμως μην το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Αφεθείτε στη ροή της ζωής!

Γενικά: Αυτό το μήνα οπλιστείτε με υπομονή και μην πιέζετε πρόσωπα ή καταστάσεις. Αφεθείτε στη ροή της ζωής και αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα του συντρόφου σας και σταματήστε να παίζετε το ρόλο του θύματος.. Οι αδέσμευτοι σταματήστε να επενδύετε σε κάτι που έχει τελειώσει προ καιρού και γίνετε πιο ευέλικτοι στις επιλογές σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε πολύ ευαίσθητοι στην κριτική και πολλές φορές δίνετε την εντύπωση ότι είστε απόντες. Σταματήστε να ονειροπολείτε και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και μην ανοίγετε νέα μέτωπα.

ΛΕΩΝ
ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Μην κοιτάζετε πίσω!

Γενικά: Αυτό το μήνα μην επιμένετε να διατηρείτε μια σχέση που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα. Δεχτείτε το τέλος όσο κι αν σας αναστατώνει και βρείτε νέα ενδιαφέροντα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι σταματήστε πια να κάνετε τα στραβά μάτια και ξεκαθαρίστε την κατάσταση. Οι αδέσμευτοι ακολουθείτε καινούργια μονοπάτια, αλλά ένα κομμάτι σας κοιτάζει νοσταλγικά πίσω.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε σε τροχιά αλλαγών. Αν αυτή η αλλαγή είναι συνειδητή θα είναι πιο ήπια, αν όμως προκύψει ξαφνικά θα σας αναστατώσει.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα παλιές αμαρτίες θα σας υποχρεώσουν να αναζητήσετε άμεσες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η λέξη κλειδί είναι «συνεργασία»

Γενικά: Αυτό το μήνα η λέξη κλειδί σε ό, τι κι αν κάνετε είναι «συνεργασία». Αυτό συνεπάγεται υπομονή, επιμονή και προσπάθεια. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και αφιερώστε χρόνο και ενέργεια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι πάνω από εραστές είστε κυρίως φίλοι. Υπάρχει κατανόηση και τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά. Για σας τους ελεύθερους το πιο σημαντικό είναι η καλή επικοινωνία και τα κοινά ενδιαφέροντα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι συνάδελφοι σας πλησιάζουν αναζητώντας τη συμβουλή σας, μιας και δεν σας λείπει ούτε η επινοητικότητα, ούτε η ικανότητα εκτίμησης
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίστε τις εκκρεμότητές σας με πρόγραμμα και σύνεση.

ΖΥΓΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Δέσμιοι των επιθυμιών σας!

Γενικά: Αυτό το μήνα αναζητάτε μια διαφορετική ζωή από αυτή που ζείτε ή περισσότερο πάθος σε μια ζωή που έχει γίνει βαρετή. Καλλιεργείστε νέα ενδιαφέροντα ώστε να διοχετεύστε την εκρηκτική σας ενέργεια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάνετε ό, τι σας ευχαριστεί και ξεγλιστράτε από τις δυσκολίες και τα μπερδέματα με δεξιοτεχνικό τρόπο. Οι αδέσμευτοι αιχμαλωτίζετε όποιο θύμα πέσει στα δίκτυα σας χαρίζοντας του συναρπαστικές στιγμές και ψεύτικες υποσχέσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να εμπλακείτε σε μεθόδους που δεν είναι διαφανείς, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείτε - από ένα άτομο εμπιστοσύνης- σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα αν δεν μειώσετε αισθητά τις σπατάλες και τις υπερβολές σας, πλησιάζει η ώρα που θα χάσετε τον ύπνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ XVI
Δεν ωφελεί να εθελοτυφλείτε!

Γενικά: Αυτό το μήνα αν νοιώθετε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που σας πνίγουν μην εθελοτυφλείτε. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ειλικρίνεια και κρατήστε μόνο ό, τι είναι καλό για σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίζετε το δίλημμα να μείνετε ή να φύγετε. Μια καινούργια σχέση φαντάζει δελεαστική αλλά η αβεβαιότητα σας τρομάζει. Πριν πάρετε μια οριστική απόφαση κάντε την αυτοκριτική σας. Οι αδέσμευτοι είστε έτοιμοι να περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και να πειραματιστείτε με καινούργια πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε πολύ ανήσυχοι για να ριζώσετε σε μια δουλεία. Τα αναρίθμητα ενδιαφέροντα σας σπρώχνουν να ρισκάρετε, αλλάζοντας συνεχώς στόχους. Τολμήστε κατόπιν ωρίμου σκέψεως.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην προκαλείτε το πεπρωμένο σας κλείνοντας τα μάτια ή επηρεασμένοι από λάθος άτομα. Αντιμετωπίστε άμεσα τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ
Προσωπικές επιλογές!

Γενικά: Αυτό το μήνα για να νοιώσετε χαρά και ικανοποίηση πρέπει ό, τι κάνετε να είναι δική σας επιλογή και να συμβαδίζει με ότι λαχταράει πραγματικά η καρδιά σας. Η ομορφιά και η αρμονία είναι απαραίτητα στοιχεία της καθημερινότητάς σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη από ένα καλό λόγο και μια τρυφερή αγκαλιά. Κάθε φορά που πληγώνεστε, παγώνετε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι γυρίστε σελίδα αλλά σκεφτείτε καλά σε ποιον θα χαρίσετε την καρδιά και το κορμί σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αλλάξτε ψυχολογία και δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Αποφύγετε τον ανταγωνισμό και τις εντάσεις με τους συνάδελφους σας.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, μια ανέλπιστη βοήθεια σας ανακουφίζει προσωρινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Χαοτικό τοπίο!

Γενικά: Αυτό το μήνα πολλοί από εσάς πραγματικά δεν ξέρετε τι ζητάτε, δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι είναι ωφέλιμο στη ζωή σας και τι περιττό. Μην πάρετε καμία απόφαση αν προηγουμένως δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι απομακρυνθείτε για κάποιο διάστημα από καταστάσεις που σας ωθούν στα όρια σας ή ζητήστε τη συμβουλή ειδικού. Οι αδέσμευτοι αν δεν ελευθερωθείτε από το παρελθόν δεν θα μπορέσετε να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα το ωράριο σας φέρνει αλλεργία και δυσκολεύεστε να ακολουθήστε τον ρυθμό των συναδέλφων σας. Πιθανότητες επιτυχίας στο θεραπευτικό χώρο.
Οικονομικά: Η αστάθεια που επικρατεί στον οικονομικό τομέα σας εμποδίζει να κάνετε μελλοντικά σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Όλα πάνε καλά!

Γενικά: Αυτό το μήνα μετά από πολύ προσπάθεια ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Είναι μια περίοδος που όλα πάνε καλά και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για τίποτα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε σαν μικρό παιδί και μεταδίδετε το κέφι και την αισιοδοξία σας και στο σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι ενώ είστε γλυκά πλάσματα, με την αυταρχικότητα σας δίνετε λάθος εντύπωση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα δεν υπάρχουν δυσκολίες που να μην μπορείτε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Διανύετε μια περίοδο προόδου και ανάπτυξης.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χάρη στη συνετή διαχείρισή σας παίρνετε μια ανάσα ανακούφισης.

ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Πείτε τα πράγματα με το όνομα τους!

Γενικά: Αυτό το μήνα να είστε ο εαυτός σας και να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Μια αλλαγή θα σας ανανεώσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση με το σύντροφό σας και να του εκμυστηρευτείτε τα πραγματικά σας αισθήματα. Όσοι είστε μόνοι σταματήστε να αναμασάτε άλλο το παρελθόν, ανανεωθείτε και προχωρήστε παρακάτω.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είναι περίοδος αλλαγών που αρχικά θα σας αποσυντονίσουν αλλά αν δείτε τις θετικές πλευρές τους θα βγείτε κερδισμένοι.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην αφήνετε εκκρεμότητες γιατί σύντομα θα τις βρείτε μπροστά σας.

*Ρίξτε τα Ταρό

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν προσωπική πρόβλεψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved