Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 3 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου 2013.

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου έγινε 3/12, 2:22 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Όσο εύκολο είναι να μιλάτε για το τι θέλετε να κάνετε άλλο τόσο δύσκολο είναι να το κάνετε πράξη, ειδικά όταν τα σχέδια που έχετε στο μυαλό είναι μεγαλεπήβολα. Μπορεί να είναι ο φόβος της αποτυχίας που σας κρατάει πίσω ή όσο κι αν φανεί περίεργο ο φόβος της επιτυχίας, η οποία είναι η άλλη όψη του νομίσματος που θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί για το κατά πόσο μπορείτε να αναλάβετε δράση. Ξεπερνώντας τους φόβους σας συνεπάγεται ότι θα αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε έναν εσωτερικό σας δαίμονα. Μπορεί να σκέφτεστε όλα τα εμπόδια που μπορούν να εμφανιστούν στο δρόμο σας αλλά θα πρέπει πρώτα να ασχοληθείτε με τυχόν αρνητικές πεποιθήσεις που υποσυνείδητα έχετε. Εξετάστε αυτό το μήνα τι πραγματικά θέλετε και γιατί έχει σημασία για σας. Κατασταλάζοντας, θα ανακαλύψετε πώς θα διώξετε παλιές συμπεριφορές που δε σας ταιριάζουν πια και θα έχετε ως στόχο να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.
ΑΓΑΠΗ: Το να μπορείτε να διαβάζετε εύκολα ανάμεσα από τις γραμμές τι λέει το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ανάλογα με τη διάθεση στην οποία βρίσκεστε, αλλά μόνο αν δίνετε προσοχή θα καλύψετε τα όποια κενά. Ελέγξτε αν τυχόν κάποια υπονοούμενα που υπέπεσαν στην αντίληψή σας δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας σας. Μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι έχετε πέσει τελείως έξω όμως και θυμηθείτε να αντιμετωπίσετε το θέμα με χιούμορ.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Πώς μπορείτε να πείσετε τους ανωτέρους σας, τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας ότι θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο να γίνονται τα πράγματα με ένα νέο και πιο βελτιωμένο σύστημα; Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στη θέση τους. Εάν μπορείτε να βρείτε κάποια λαμπρή ιδέα που θα εντυπωσιάσει τον εαυτό σας, τότε έχετε βρει και την απάντηση. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε κάπως την ιδέα σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτή την εποχή του χρόνου οι περισσότεροι άνθρωποι σπαταλούν αρκετά για να προετοιμαστούν για τις γιορτές. Εσείς κάντε τη διαφορά και σκεφτείτε πως μπορείτε να χαρίσετε λίγη χαρά σε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί, κάνοντας κάποια φιλανθρωπική κίνηση. Όπως είστε γενναιόδωροι με τα μετρητά σας, να είστε και με τις ευχές σας.

ΒΟΥΒΑΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Όταν κοιτάτε το είδωλό σας στον καθρέφτη κάθε μέρα, οι περισσότεροι δεν παρατηρείτε μεγάλες διαφορές πάνω σας από το χθες μέχρι το σήμερα. Συνήθως όπως οι άλλοι βασίζεστε στις εξωτερικές αλλαγές αλλά τι γίνεται με το πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού σας; Αν τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής, όταν κοιτάτε με προσοχή μέσα στα μάτια σας, τι βλέπετε για τον εαυτό σας; Αρκετά συχνά, οι άλλοι εντοπίζουν σημάδια ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό πάνω σας ακόμα και χωρίς εσείς να το έχετε συνειδητοποιήσετε. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τις αλλαγές που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, μιλήστε με έναν πολύ δικό σας άτομο. Ρωτήστε το πώς σας βλέπει και μετά συγκρίνετε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τον εαυτό σας. Μπορεί να σας πει ότι δείχνετε σοφότεροι και πιο σίγουροι. Εμπιστευτείτε το ότι αυτοί έχουν καλύτερη οπτική για σας από τη στρεβλή δική σας.
ΑΓΑΠΗ: Κάποιες αλλαγές στις συνθήκες μπορούν να βάλουν σε δοκιμασία την αντοχή της σχέσης σας. Και το θέμα δεν είναι ότι επηρεάζουν το πώς δένετε μεταξύ σας αλλά το πώς βλέπετε αυτές τις αλλαγές. Αν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο, τότε εύκολα μπορείτε να το ξεπεράσετε. Αν όμως ο ένας από τους δύο κλείνει τα μάτια του, τότε καλό είναι μιλήσετε και να ακούσετε τη θέση του.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Έχετε πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε και θα σας κρατήσουν απασχολημένους μέχρι και τις παραμονές των γιορτών αλλά θα παρατηρήσετε ότι ορισμένοι συνάδελφοί σας έχουν ήδη μπει στην χριστουγεννιάτικη φάση. Το αν χαλαρώνουν επειδή κοντεύουν να τελειώσουν τις εργασίες τους ή ότι δεν αγχώνονται ούτε βιάζονται εφόσον έχουν πολλά ακόμα να κάνουν, μη σας απασχολεί. Εσείς κοιτάξτε τη δική σας δουλειά και κάντε την καλά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε αποφασίσει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα αυτό το μήνα για δώρα στα δικά σας πρόσωπα. Καθώς σπαταλάτε τα ευρώ σας, σκεφτείτε για το πώς μπορείτε να σπαταλήσετε και λίγο περισσότερο χρόνο με αυτούς που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Στο κάτω-κάτω, τα Χριστούγεννα είναι μόνο μια φορά το χρόνο και αυτή τη φορά θα μπορούσατε να αλλάξετε τα πράγματα.

ΤΙΓΡΗ
ΓΕΝΙΚΑ: Η τιγρίσια προσωπικότητά σας λατρεύει να σπάει τους κανόνες. Γιατί όχι; Αν ένας κανόνας είναι υπερβολικά περιοριστικός, τότε είναι λογικό να γίνει κάπως πιο ευέλικτος, έτσι ώστε να μπορεί να συμπεριλάβει περισσότερους ανθρώπους και περισσότερες περιπτώσεις. Βέβαια αυτό που σας αρέσει περισσότερο είναι ότι το να σπάτε ένα κανόνα σημαίνει ότι εσείς δεν θα χρειαστεί να λυγίσετε. Τον περισσότερο χρόνο εκμεταλλεύεστε με επιτυχία τις καταστάσεις κι όλα είναι καλά στον κόσμο σας. Αυτό το μήνα προσέξτε όμως μην πάτε κόντρα σε κανόνες που είναι συμπαγείς γιατί θα καταλήξετε να τους παραβιάσετε. Βέβαια ποτέ δεν πρόκειται να το κάνετε αν δεν έχετε ένα πολύ σημαντικό λόγο κι αν δεν έχετε βρίσκετε. Η πιο σοφή στρατηγική δεν είναι να κάνετε προσπάθειες να τους κάμψετε αλλά να εφαρμόσετε αυτούς που είναι ευθείς και ξεκάθαροι.
ΑΓΑΠΗ: Εάν ένας ξένος φλερτάρει με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αισθάνεστε κολακευμένοι που είστε μαζί με κάποιο άτομο τόσο ελκυστικό; Ή μήπως αισθάνεστε ότι αρχίζετε και πρασινίζετε γιατί σας κατατρώει το τέρας ζήλειας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να κάνετε κάτι για να δείξετε πόσο το αγαπάτε και το νοιάζεστε.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Σκέφτεστε μπροστά και ταυτόχρονα κινείστε γρήγορα. Δεν θα εκτιμήσουν όμως όλοι οι συνάδελφοί σας αυτή την εργασιακή σας προσέγγιση αυτό το μήνα, επειδή στο δικό τους το μυαλό υπάρχει το ότι πρέπει να πάνε πιο χαλαρά. Είναι σαν να υπάρχει κάποιος άγραφος κανόνας που λέει ότι δεν μπορούν να γίνουν πολλά τον Δεκέμβριο. Γι' αυτό μην περιμένετε υποστήριξη και κινηθείτε με βάση τους δικούς σας κανόνες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να ξοδεύετε πρώτα και να βλέπετε τη ζημιά αργότερα, δεν είναι λογικός τρόπος διαχείρισης των οικονομικών σας αυτό το μήνα. Ορίστε στον εαυτό σας κάποιους κανόνες που ξέρετε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια πειθαρχία, χωρίς όμως να αισθάνεται ότι καταπιέζεστε. Σκεφτείτε πόσο καλά θα νιώσετε όταν υπάρξει υπόλοιπο στο ταμείο σας.

ΛΑΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Δεδομένου ότι αυτή είναι εποχή καλής διάθεσης θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να δώσετε ευχαρίστηση στην οικογένεια, τους φίλους, τους γνωστούς, ακόμα και του αγνώστους που θα είναι αρκετά τυχεροί να βρεθούν στο δρόμο σας. Θα βαδίσετε το δρόμο της χαράς με προθυμία στις περισσότερες περιπτώσεις, αν και αυτό το μήνα θα σας φανεί ότι ήταν κάπως πιο δύσκολος. Πρέπει να προσέξετε αρκετά γιατί ίσως προσπαθήσετε να κάνετε πολλά, να ευχαριστήσετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο ή να αποπειραθείτε να γίνετε υπεράνθρωποι. Να είστε έτοιμοι να ζητήσετε κι από άλλους βοήθεια και υποστήριξη. Χρειάζονται λόγια ενθάρρυνσης και περισσότερα χέρια για να καταφέρετε να εκπληρώσει αυτά που θέλετε. Ο μήνας του Ποντικού μπορεί να σας φέρει ό, τι χρειάζεστε, αν και εκ πρώτης όψεως μπορεί να αναρωτιέστε. Εμπιστευθείτε το σύμπαν γιατί θα σας ανταμείψει με κάποια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
ΑΓΑΠΗ: Ο μήνας του Ποντικού μπορεί να φέρει μεγάλη τύχη στα ερωτικά σας. Αν είστε μόνοι χρησιμοποιείστε το Φενγκ Σούι, τοποθετώντας ένα όμορφο βάζο με φρέσκα λουλούδια στη βόρεια πλευρά του χώρου σας που συμβολίζει την επιθυμία σας ένας νέος έρωτας για σας να ανθίσει. Θα πρέπει ακόμα να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες, πηγαίνοντας σε μέρη όπου μπορείτε να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Πλέετε προς τη σωστή κατεύθυνση; Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά αντιμετωπίζετε κάποια κύματα και ισχυρούς ανέμους. Ίσως νιώθετε ότι δεν θα 'πρεπε να περάσετε μέσα από τέτοιες φουρτούνες για να καταφέρετε τους στόχους σας. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τα πανιά σας για το επόμενο στάδιο της περιπέτειας της σταδιοδρομίας σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα Χριστούγεννα είναι δούναι και λαβείν. Μπορεί να σας αρέσει να είστε γενναιόδωροι όταν πρόκειται να επιλέξετε δώρα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά είναι αν υπερβολικά, πιθανόν να τους κάνετε να αισθανθούν άβολα. Σκεφτείτε για το πώς θα ξοδέψετε τα μετρητά σας και δεχτείτε αυτά που θα σας προσφέρουν με χαρά, χωρίς να τους πείτε ότι δεν ήταν ανάγκη.

ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να νομίζετε ότι κάποιος διαβάζει το μυαλό σας όταν λέει αυτό που σκέφτεστε. Υπάρχουν φορές που αυτό συμβαίνει επειδή απλά βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Υπάρχουν όμως και άλλες που δεν είστε συντονισμένοι και έχετε διαφορετικές απόψεις. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, εφόσον ξέρετε από πού προέρχεται το κάθε άτομο και έχετε δεδομένη την έλλειψη συμφωνίας. Αν συζητήσετε τις διαφορές σας θα μπορούσατε είτε να τις γεφυρώσετε είτε να αποδεχτείτε ότι είναι ασυμβίβαστες. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχετε παρερμηνεύσει αυτό που λένε και νομίζετε άλλα. Πολλές υποσχέσεις πιθανόν να έχουν διάφορες ερμηνείες αυτό το μήνα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως ό, τι σας έχουν υποσχεθεί. Επίσης, να είστε αρκετά σαφείς για το που μπορείτε να δεσμευτείτε και που αδυνατείτε. Αποφύγετε τα «ίσως» και πείτε «ναι» ή «όχι».
ΑΓΑΠΗ: Αν είστε από εκείνα τα ζευγάρια, όπου ο ένας ολοκληρώνει συνήθως τις προτάσεις του άλλου, τότε αυτό είναι ένα σημάδι μιας ζεστής σχέσης. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέχετε μήπως αρχίζετε και χάνετε το ενδιαφέρον. Εκπλήξτε το άλλο σας μισό με μια ρομαντική χειρονομία. Αν είστε ελεύθεροι, πηγαίνετε κάπου που μπορείτε να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Ενώ είναι γνωστό ότι είστε αρκετά έμπειροι στην αντιμετώπιση προβλημάτων της τελευταίας στιγμής ή πρόθυμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας στους συναδέλφους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε. Μια αόριστη πρόταση, εκ μέρους σας, για το πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια δυσχερή κατάσταση, μπορεί να παρερμηνευτεί σαν απόπειρα να πάρετε τη δουλειά μέσα από τα χέρια τους. Να είστε αρκετά σαφείς στο τι πρέπει να κάνουν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα λαμπερά φώτα και τα στολίδια στις βιτρίνες των καταστημάτων μπορεί να σας κάνουν χαλαρώσετε ή να υποκύψετε σε μια παρόρμηση της στιγμής. Για να αποφευχθεί κάθε αίσθημα δυσαρέσκειας μετά, άμα σας έρθει να κάνετε μια αγορά, είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη, κάντε μια έρευνα για να δείτε μήπως βρείτε καλύτερη τιμή. Εάν το ενδιαφέρον για να πάρετε το συγκεκριμένο αντικείμενο μετά από λίγο σας φύγει, τότε δεν θα ήταν γραφτό να το αγοράσετε.

ΦΙΔΙ
ΓΕΝΙΚΑ: Μερικοί άνθρωποι είναι μάλλον πρόθυμοι να σας αναλύσουν όλους τους λόγους για τους οποίους κάτι δεν μπορεί να γίνει. Υποστηρίζουν ότι και οι ίδιοι επιχείρησαν κάτι ανάλογο αλλά τελικά κατέληξαν να απογοητευτούν. Πιθανόν να σας πουν ακόμα ότι δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε αλλά το αν έχετε την τύχη με το μέρος σας. Όσα πιο πολλά ακούτε τόσο πιο πολύ το μυαλό σας παίρνει φωτιά και φουντώνετε για να τους αποδείξετε το αντίθετο αλλά προτιμάτε να μην δείξετε τα συναισθήματά σας. Υπάρχουν φορές όμως που αυτή σας η συμπεριφορά σας δίνει το πάνω χέρι. Αυτό το μήνα θα αρχίσετε να κάνετε σημαντική πρόοδο και θα έχετε την ευκαιρία να επιβεβαιωθείτε.
ΑΓΑΠΗ: Δεν συνηθίζετε να επιδεικνύετε τα συναισθήματά σας. Είτε ψάχνετε για ένα νέο έρωτα ή φλερτάρετε είτε είστε ήδη σε σχέση σας αρέσει να καλλιεργείτε έναν αέρα μυστηρίου γύρω σας. Αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε αυτό το μήνα θα το κάνετε και μάλιστα με υπερηφάνεια.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Κανονικά δεν θα ανακοινώνατε τα σχέδιά σας χωρίς να έχετε όλα τα στοιχεία στα χέρια σας, αλλά αισθάνεται ότι είναι το σωστό για τους συναδέλφους σας να πείτε τι έχετε στο μυαλό σας. Σίγουρα δεν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι με αυτά που προτείνετε, ίσως γιατί απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά τους. Κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μιλήσετε το δυνατόν συντομότερα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν προγραμματίζετε μια γιορτή τώρα τα Χριστούγεννα γεμάτη κομψότητα και καλό γούστο δεν χρειάζεται να σας κοστίσει τον ουρανό με τ' άστρα. Να είστε δημιουργικοί και να βρείτε τρόπους για να μην ξοδέψετε όλα τα λεφτά σας. Το ξετινάξετε το ταμείο σας δεν εγγυάται την επιτυχία συν το ότι θα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά με μείον στον προϋπολογισμό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΆΛΟΓΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε κάποιο δίκιο αλλά γιατί θα πρέπει να σπαταλήσετε χρόνο και προσπάθεια σε μια άσκοπη συζήτηση; Οι ενέργειες αυτού του μήνα μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες διαμάχες και θα είναι τέτοιες που όχι μόνο θα κτυπήσουν την πόρτα σας αλλά θα κάνουν και πολύ θόρυβο. Θα είναι δύσκολο για σας να τις αγνοήσετε παρ' όλα αυτά, μπορείτε να επιλέξετε να μην τους ανοίξετε. Αυτό σας κάνει να μην αισθάνεστε άνετα γιατί θα θέλατε να αντιπαρατεθείτε και να χρησιμοποιήσετε κάποια επιχειρήματα που ήδη έχετε βρει, ωστόσο, επιλέξτε να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε να πάρετε ένα ρόλο σε σενάριο που έχει γράψει κάποιος άλλος. Αυτό το μήνα δεν πρόκειται να έχετε μεγάλη επιτυχία αν καταπιαστείτε με αυτά τα θέματα.
ΑΓΑΠΗ: Έχοντας μπει στην ίδια επαναλαμβανόμενη σειρά με το άλλο σας μισό μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα κόπωσης αυτό το μήνα, και να κάνει τον ένα ή και τους δύο λίγο πιο ευέξαπτους από το συνηθισμένο. Ο σκοπός είναι να παραμείνετε ήρεμοι και να συζητήσετε. Πιθανόν να διαφωνείτε για ένα πράγμα, αλλά και οι δύο έχετε την πρόθεση να το βάλετε στην άκρη και να μη χαλάσετε την εορταστική σας διάθεση.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Διαφορετικές προοπτικές για το ίδιο επαγγελματικό ζήτημα οδηγούν σε μια καλή ανταλλαγή απόψεων. Επαναφέρετε την ηρεμία σε μια έντονη συζήτηση αναφέροντας κάποια σκληρά γεγονότα. Πιθανόν ακόμα να υπάρχει κάποια διαφωνία, αλλά μπορείτε να συμφωνήσετε ότι πρέπει να γίνουν αμέσως ενέργειες και στο ποιος θα αναλάβει τι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να εμμένετε στον έλεγχο των οικονομικών σας μπορεί να οδηγηθείτε σε σύγκρουση. Από τη μία πλευρά θέλετε να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας για να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες, από την άλλη όμως επιθυμείτε να μπείτε στο πνεύμα της εποχής. Βρείτε μια ισορροπία για να ικανοποιήσετε και τις δύο πλευρές και να χαρείτε τις μέρες που έρχονται.

ΠΡΟΒΑΤΟ
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι αλήθεια ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς! Μήπως έχει κάποιο ραντάρ που βρίσκει τους θαρραλέους ή μήπως πετάει γύρω μας στον αέρα; Όχι βέβαια! Ο καθένας φτιάχνει τη δική του τύχη με το που βγαίνει έξω στον κόσμο κάνοντας διάφορες επιλογές ή κρατώντας τις υποσχέσεις που είχε δώσει στον εαυτό του. Είτε πρόκειται λοιπόν να σας βρει είτε να την βρείτε εσείς η καλή τύχη θα σας συντροφεύει αυτό το μήνα αν δεν έχετε δισταγμούς. Εάν επιλέξετε να μην προχωρήσετε σε κάποιο πρόγραμμα ή σχέδιο που είναι μια γενναία για σας κίνηση, πηγαίνετε παρακάτω. Υπάρχει μεγάλη ισχύ στα λόγια σας αυτό το μήνα. Αν θέλετε να νιώσετε καλά, να πείτε τι εννοείτε και να εννοείτε αυτά που λέτε.
ΑΓΑΠΗ: Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αυτή την εποχή του έτους ίσως να είναι το πιο εύκολο. Εφόσον η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και φωτεινή, μπορείτε να πείτε άμεσα πόσο αγαπάτε το σύντροφός σας ή πόσο τυχεροί είστε που τον έχετε στη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι μιλήστε για το ιδανικό ταίρι που θέλετε να έχετε στη ζωή σας και που ξέρετε; Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει τύχη!
ΚΑΡΙΕΡΑ: Αισθάνεστε αποφασισμένοι να κάνετε όσα περισσότερα μπορείτε πριν τις γιορτές αλλά ορισμένοι συνάδελφοί σας δεν μοιράζονται την ίδια άποψη με σας. Βρείτε έναν ήπιο τρόπο για να τους υπενθυμίσετε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν κι εάν δεν κάνουν κάτι σύντομα το πιο πιθανό είναι να τρέχουν να προλάβουν την τελευταία στιγμή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ενώ άλλοι σκέφτονται τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, εσείς κοιτάτε πώς θα μαζέψετε περισσότερα χρήματα στην άκρη. Μην γίνεστε τσιγκούνηδες γιατί όσο αγωνιάτε να αποταμιεύετε τόσο κάτι θα συμβαίνει και θα τα χαλάτε. Το να κινήσετε τα χρήματά σας ίσως είναι η καλύτερη οικονομική στρατηγική για αυτό το μήνα.

ΠΙΘΗΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Οι άνθρωποι λένε συχνά «μην αναβάλετε για αύριο ό, τι μπορείτε να κάνετε σήμερα». Εσείς πάλι πιστεύετε ότι αν κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει αύριο, αντί να το κάνετε εσείς σήμερα, τότε γιατί όχι; Αυτός ο μήνας σας φέρνει τύχη στις συνεργασίες είτε επίσημες είτε ανεπίσημες. Μια αίσθηση ομαδικού πνεύματος που είναι έντονη μέσα σας, πιθανόν να σας βγει σε καλό. Να είστε προσεκτικοί όμως μήπως φορτώσετε με πάρα πολλά τους ανθρώπους γύρω σας, οπότε θα είναι αδύνατο να τα ολοκληρώσουν. Υπάρχει πιθανότητα το «αύριο» να μην είναι σε 24 ώρες αλλά αρκετά αργότερα και θα πάνε πίσω όλα τα σχέδιά σας. Σκεφτείτε λοιπόν ότι θα ήταν καλό κάποια πράγματα να τα κάνετε μόνοι σας σήμερα και να μην κρεμαστείτε από τους άλλους. Πολλά μπορούν να γίνουν αυτό το μήνα αλλά με βοήθεια από τους συνεργάτες σας.
ΑΓΑΠΗ: Μην διστάζετε να πείτε στο αγαπημένο σας πρόσωπο πώς αισθάνεστε γι' αυτό. Μαζί με ένα δώρο με νόημα μπορείτε να εκφράσετε αυτά που νιώθετε, ειδικά αν είστε με το συγκεκριμένο άτομο πολύ καιρό και νομίζει ότι έχετε πια συνηθίσει την παρουσία του. Κάντε του λοιπόν μια έκπληξη και κρατήστε μυστικό το δώρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Εάν είστε μόνοι, σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που σας κρατά και δεν ψάχνετε για την αληθινή αγάπη.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Η κατανομή των καθηκόντων μεταξύ των μελών της ομάδας μπορεί να μην είναι ισότιμη και να απαιτεί από κάποιους να κάνουν περισσότερα από τους άλλους ώστε να τηρηθούν οι χρόνοι. Αν νιώθετε ότι μαζεύονται πολλά πάνω από το κεφάλι σας, δείτε το σαν ευκαιρία για να δείξετε στους ανωτέρους σας ότι τα καταφέρνετε μια χαρά χωρίς όμως να γίνετε αλαζόνες.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα για σας ισχύει το ρητό «ο χρόνος είναι χρήμα» αλλά με μια κάπως διαφορετική έννοια. Ο χρόνος που θα καταναλώσετε για να ψάξετε την πιο συμφέρουσα προσφορά ή τιμή θα σας βγει σε καλό. Μη βιαστείτε να κάνετε συμφωνίες αν δεν εξετάσετε λεπτομερώς όλες τις πλευρές.

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Γνωρίζετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος παρόλα αυτά εξακολουθείτε να βάζετε ψηλά τον πήχη και να προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις να τον ξεπεράσετε. Κατά τη διάρκεια αυτού του Έτους του Φιδιού έχετε βγάλει τον καλύτερό σας εαυτό και βαδίζετε γενναία προς τον προορισμό σας. Ίσως στην πορεία σκοντάψατε και κάποιος ήταν εκεί για να σας πιάσει το χέρι πριν πέσετε. Ανεξάρτητα από τα εμπόδια που συναντήσατε, δεν καταβληθήκατε. Μήπως έχετε φτάσει στο σημείο που πρέπει να σταματήσετε; Αν ναι, τότε πέστε στον εαυτό σας ένα καλό λόγο και ξεκουραστείτε για λίγο. Αν όχι, αυτός ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να διακόψετε και να συγκεντρώσετε την ψυχική και συναισθηματική σας δύναμη, να κάνετε ένα διάλειμμα ή να σκεφτείτε μερικές τακτικές για να τα καταφέρετε.
ΑΓΑΠΗ: Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάτι πιο μόνιμο και σταθερό; Καθώς ψάχνετε την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αυτό που κάνει μια σχέση τέλεια είναι οι ατέλειες που υπάρχουν στα μέλη ενός ζευγαριού. Ο καθένας είναι ένα πλήρες πακέτο με καλά, κακά ή αδιάφορα χαρακτηριστικά και η αποδοχή τους είναι αγάπη. Μπορείτε να το δεχτείτε;
ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτή που πιστεύατε στο παρελθόν ότι είναι η τέλεια δουλειά, μπορεί τώρα να σας φανεί ότι δεν είναι και τόσο ιδανική. Μην δυσανασχετήσετε γιατί αυτό σημαίνει ότι η εμπειρία σας έχει αυξηθεί. Αν αρχίσετε να ψάχνεστε για κάτι καινούργιο, θυμηθείτε ότι για να φτάσετε στο σημείο να είστε πλήρως ευχαριστημένοι χρειάζεται έξτρα δουλειά από την πλευρά σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να κάνετε ένα σχεδιασμό για τα έξοδά σας στις γιορτές και να είστε προσεκτικοί για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, δεν είναι δύσκολο. Είναι λογικό να μην θέλετε να γίνετε πολυδάπανοι, αλλά να θυμάστε ότι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γι' αυτό δε χρειάζεται κάθε φορά που ξοδεύετε κάποιο ποσό να είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά σας. Βρείτε μια μέση λύση για να περάσετε χαρούμενα.

ΣΚΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Δεν σας πειράζει να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πιο πάνω από τις δικές σας, κάθε λίγο και λιγάκι. Αυτό όμως που σας ενοχλεί είναι να σας θεωρούν δεδομένους. Ορισμένα μέλη της οικογένειας ή φίλοι σας ίσως αισθάνονται ότι μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες τους, ανεξάρτητα από το αν εσείς στριμώχνεστε, επειδή έτσι κάνατε στο παρελθόν. Είστε όμως στο σημείο που θέλετε να σκεφτείτε πιο καθαρά τι θέλετε, όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά για όλη σας τη ζωή από δω και πέρα. Αυτό πιθανόν να συνεπάγεται ότι θα γίνετε πιο γενναιόδωροι προς τον εαυτό σας, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν επωφεληθεί αρκετά από την καλή σας την καρδιά να νιώσουν άσχημα. Γι' αυτό γνωστοποιείστε τα σχέδιά σας και τι δεν θα ανεχτείτε πλέον, ώστε να συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι θα πρέπει να αλλάξουν στάση.
ΑΓΑΠΗ: Το να θεωρείται κάποιος δεδομένος κάποιες φορές είναι λογικό από τη στιγμή που βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση. Εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει έλλειψη ισορροπίας μεταξύ σας κι η πλάστιγγα γέρνει συχνά προς τη δική σας πλευρά τότε θα πρέπει να το συζητήσετε. Το ταίρι σας μπορεί να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι υπήρχαν περιπτώσεις που θα προτιμούσατε να σας ζητήσει κάτι, αντί απλά να σας φέρει προ τετελεσμένου γεγονότος.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Να είστε έτοιμοι να ζητήσετε από τους συναδέλφους να σας κάνουν μια χάρη ή να σας επιστρέψουν τη χάρη που τους είχατε κάνει στο παρελθόν, για να μπορέσετε να τελειώσετε μια εργασία σας αυτό το μήνα. Κρυφές περιπλοκές έχουν κάνει πιο δύσκολο το έργο σας και ίσως να βρεθήκατε στη θέση να έχετε δαγκώσει μεγαλύτερη μπουκιά από αυτήν που μπορείτε να μασήσετε. Για να το αντιμετωπίσετε και να κάνετε ό, τι πρέπει θα πρέπει οι άλλοι να σας δώσουν ένα χεράκι.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτά που είναι πολύτιμα δεν βρίσκονται πάντα σε ένα σεντούκι φυλαγμένα ή σε ένα χρηματοκιβώτιο. Μπορείτε να ασφαλίσετε χρυσό, κοσμήματα, μετοχές, χαρτονομίσματα και κέρματα και να ξεχάσετε ακόμα και την ύπαρξή τους για λίγο. Αυτό που είναι ανεκτίμητο και βάλτε το στο μυαλό σας, γι' αυτό το μήνα, είναι οι δεσμοί που μοιράζεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

ΧΟΙΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιες περίπλοκες συνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα απλούστερο συμπέρασμα. Αυτό που φαινόταν σαν ανυπέρβλητο πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λύσεις, οι οποίες είναι πλέον εμφανείς. Όχι ότι κάποιος έβγαλε ένα μαγικό ραβδί και τα πράγματα μπήκαν ξαφνικά στη θέση τους. Αλλά γιατί μαζεύατε πληροφορίες και τώρα έχετε καταλάβει τι πρέπει να κάνετε, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα. Υπήρξαν κάποια γεγονότα ή στοιχεία που σας απορρόφησαν αλλά πλέον τα έχετε αφήσει πίσω σας, επειδή αποδείχτηκαν ενδιαφέροντα μεν αλλά άσχετα. Προχωρήστε προς τα εμπρός με ένα απλό σχέδιο. Εξακολουθούν βέβαια να υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να κάνετε ή να βρείτε απαντήσεις αλλά ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσο γρήγορα θα ανακαλύψετε μια νέα διαδρομή που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Πιστέψτε ότι οδηγείστε στο σωστό μέρος.
ΑΓΑΠΗ: Έχετε τύχη στα αισθηματικά σας αυτό το μήνα. Αν είστε ήδη σε σχέση θα περάσετε πολύ όμορφα με το σύντροφό σας. Τι γίνεται όμως με εσάς που ακόμα δεν έχετε βρει το ταίρι σας; Αυτός ο μήνας του Ποντικού σας φέρνει κάποια τύχη αλλά θα πρέπει να βγαίνετε κι εσείς πιο τακτικά έξω για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βρείτε το κατάλληλο άτομο.
ΚΑΡΙΕΡΑ: Μπορεί να έχετε μια αίσθηση ότι ορισμένοι συνάδελφοί σας κινούνται με ύπουλες τακτικές ή σας κάνουν ένα είδος ψυχρού πολέμου. Ίσως αν το ξανασκεφτείτε να σας φανεί ανοησία αλλά στην πραγματικότητα σας ανταγωνίζονται κι ανταμείβονται με αρκετές φιλοφρονήσεις για τον κόπο τους να σας κατασκοπεύουν. Γι' αυτό αφήστε τους να μαντεύουν χωρίς να αποκαλύπτετε τίποτα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Όταν πάτε για ψώνια και δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως δελεάζεστε να αγοράσετε μερικά πράγματα που θα θέλατε να έχετε εσείς. Γι' αυτό σκεφτείτε τι είδους δώρο ταιριάζει στον καθένα και μην παίρνετε ό, τι αρέσει σε σας ή για σας. Πείστε τον εαυτό σας να κολλήσει σε αυτό το σκεπτικό πριν αρχίσετε την βόλτα στις βιτρίνες και παρασυρθείτε.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved