Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Οκτώβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Οκτωβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧVΙI ΑΣΤΡΟ

Αλλαγή σκηνικού

Γενικά: Αυτό το μήνα θα έχετε διάθεση ν' αλλάξετε σκηνικό. Πιθανόν να παρακινηθείτε να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα, ακόμα και για την ευχαρίστησή σας και μόνο.
Αισθηματικά:
Οι δεσμευμένοι προτιμήστε το διάλογο σε κατάσταση ηρεμίας, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε ένα σύντροφο με τον οποίο θα μοιράζεστε καλή επικοινωνία, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κοινό τρόπο σκέψης.
Επαγγελματικά: Μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές με άτομα που εκτιμούν τις ικανότητές σας όχι μόνο θα σας εκπλήξουν ευχάριστα αλλά θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Οικονομικά:
Η οικονομική σας ζωή φαίνεται ήσυχη, χωρίς απρόοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Μπερδέματα και ζήλιες

Γενικά: Αυτό το μήνα το δύσκολο για σας θα είναι να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, καθώς θα υπάρχουν αρκετές επιλογές. Πάντως καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι.
Αισθηματικά: Αν έχετε ταίρι εκδηλώνετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και γίνεστε πιο τρυφεροί/ ες από ό, τι συνήθως. Οι αδέσμευτοι χαλιναγωγήστε το έντονο πάθος σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε αντιζηλία ακόμα και επιθετική συμπεριφορά λόγω ζήλιας.
Επαγγελματικά: Οι ιδέες και οι προτάσεις σας σίγουρα είναι έξυπνες. Το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορούν να μετουσιωθούν σε πράξη.
Οικονομικά: Η διευθέτηση οικονομικών και κληρονομικών θεμάτων αν υπάρχουν θα σας ταλαιπωρήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Μια νότα αισιοδοξίας

Γενικά: Μια ενθουσιώδης νότα αισιοδοξίας. Βουτήξτε με αποφασιστικότητα στην ενέργεια που την συνοδεύει και κοιτάξτε μπροστά, κάνοντας φιλόδοξα σχέδια.
Αισθηματικά: Αν έχετε ταίρι είναι το ιδανικό πρόσωπο για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Οι αδέσμευτοι θα έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και θα ζήσετε όμορφες εμπειρίες.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας τομέα έχετε την ικανότητα να συλλαμβάνετε μακροχρόνια σχέδια. Η δράση σας είναι εμπνευσμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.
Οικονομικά: Προσπαθήστε να συμμαζέψετε τις ατασθαλίες του καλοκαιριού. Μείνετε πιστοί στον οικονομικό σας προγραμματισμό και μην παρεκκλίνετε για κανένα λόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει

Γενικά: Από αυτό το μήνα θα αρχίσουν τα πράγματα να βελτιώνονται. Πολλοί επεξεργάζεστε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή μιας αλλαγής στον τρόπο ζωή σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε σε επαφή με πληγές του παρελθόντος και έχετε όλη τη καλή διάθεση να τελειώνετε μαζί τους. Οι ελεύθεροι μην καταφεύγετε σε ψέματα για να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά: Ο εργασιακός τομέας κρύβει καλές ευκαιρίες. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή να κάνετε νέα σχέδια.
Οικονομικά: Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας περιορίζοντας κάθε περιττή δαπάνη.

ΛΕΩΝ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε μπει σε τροχιά αλλαγών

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας που πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν βρίσκουν λύσεις. Στο προσκήνιο συζητήσεις αλλά και συνεργασίες. Ανοιχτείτε περισσότερο σε ανθρώπους που είναι κοντά σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι διανύετε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο με το σύντροφο σας και τα κοινά σας ενδιαφέροντα σας φέρνουν πιο κοντά.. Αν είστε μόνοι δεν αποκλείεται να προκύψει μια ελπιδοφόρα σχέση.
Επαγγελματικά: Έχετε μπει σε τροχιά αλλαγών, όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Σημαντικές επαφές οδηγούν σε ευχάριστες εξελίξεις.
Οικονομικά: Μια θετική περίοδος για τα οικονομικά σας, μείνετε σταθεροί στον προγραμματισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Απρόσμενες ειδήσεις

Γενικά: Αυτό το μήνα μια απρόσμενη συνάντηση ή είδηση σας αιφνιδιάζει. Προσέξτε τι λέτε ή τι κάνετε γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ρίξτε νερό στο κρασί σας όταν βλέπετε ότι οι υποθέσεις σας οδηγούνται στα άκρα. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε μια απογοήτευση που θα σας κόψει τα φτερά.
Επαγγελματικά: Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε την επικοινωνία σας γιατί μπορεί να οξύνει τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.
Οικονομικά: Αφιερώστε χρόνο για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις που σας πιέζουν.

ΖΥΓΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Πειθαρχία και συνέπεια

Γενικά: Αυτός ο μήνας κυλά σε έντονους ρυθμούς. Έχει έρθει η ώρα να βαδίσετε σε ρεαλιστικές βάσεις και να οργανωθείτε σε καθημερινό επίπεδο. Ρυθμίστε τα ραντεβού και τις συναντήσεις σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ελέγξτε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα αν θέλετε ν' αποφύγετε τις εντάσεις. Αν είστε μόνοι αξιοποιείστε την λάμψη και τη γοητεία σας.
Επαγγελματικά: Η συνέπεια και η οργάνωσή σας ανταμείβονται. Ευνοείστε να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα που έχουν σχέση με γραπτά, εμπόριο, ταξίδια, επικοινωνία.
Οικονομικά: Έξυπνες αλλαγές στη διαχείριση των οικονομικών σας οδηγούν σε σταθερότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οικονομία δυνάμεων

Γενικά: Αυτό το μήνα έχετε μια εσωστρεφή διάθεση και απομονώνεστε από πολύβουα μέρη. Με αυτό τον τρόπο κάνετε οικονομία δυνάμεων και φτάνετε πιο γρήγορα στους στόχους σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας κλείνεστε στον εαυτό σας.. Οι μοναχικοί μπορεί να βρουν το άλλο τους μισό και να προχωρήσουν σε μια σχέση που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο επιστρατεύστε όλες τις δυνάμεις σας. Οι πολλές υποχρεώσεις θα δοκιμάσουν την υπομονή και την οργανωτική σας ικανότητα.
Οικονομικά: Η μακροχρόνια πειθαρχία και η συνέπειά σας ανταμείβονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Με ψυχολογία στο ζενίθ

Γενικά: Αυτό το μήνα η ψυχολογία σας ανεβαίνει κι αυτό σας βοηθάει να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας και όποτε σας δίνεται η ευκαιρία απολαμβάνετε ταξιδάκια και μικροαποδράσεις από την καθημερινότητα. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να εμπλακείτε σε μια παράνομη ερωτική σχέση.
Επαγγελματικά: Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση να ταξιδέψετε μακριά ή μια ευκαιρία στο εξωτερικό όπου θα αξιοποιηθούν τα ταλέντα σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
Οικονομικά: Νέες πηγές εσόδων σας ανακουφίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Συναρπαστικές γνωριμίες

Γενικά: Ευνοϊκή περίοδος για κοινωνική ζωή και συλλογική εργασία. Πιθανόν να κάνετε νέες γνωριμίες ή να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που κινείται στον κοινωνικό σας περίγυρο.
Αισθηματικά: Αν είστε δεσμευμένοι κάποιες αποφάσεις σας μπορεί να πληγώσουν το σύντροφο σας. Είναι ακατάλληλη περίοδος για πειραματισμούς. Οι αδέσμευτοι θα έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.
Επαγγελματικά: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσετε την επαγγελματική σας ζωή. Υπογράψτε συμβόλαια ή συμφωνίες και ξεδιπλώστε τα δημιουργικά σας ταλέντα.
Οικονομικά: Διευθετήστε τυχόν κληρονομικά ή φορολογικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επικοινωνιακό χάρισμα

Γενικά: Αυτό τον μήνα βασιστείτε πάνω στο θαυμάσιο επικοινωνιακό σας χάρισμα ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μελλοντικές αλλαγές.
Αισθηματικά: Αν έχετε ταίρι αφεθείτε στη θαλπωρή της μόνιμης σχέσης, χωρίς να κοιτάτε αλλού. Αν είστε μόνοι δείξτε τις προθέσεις σας για μια σοβαρή δέσμευση.
Επαγγελματικά: Ετοιμαστείτε κατάλληλα για ν' αντέξετε στην πίεση που ασκούν οι σκληρές συνθήκες εργασίας. Φροντίστε να αναπαύεστε όποτε σας δίνεται η ευκαιρία.
Οικονομικά: Ελπίδες εισπρακτικής αύξησης θα σας τονώσουν ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ
VΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ξεκαθαρίστε τα πράγματα που σας κρατάνε πίσω

Γενικά: Αυτό τον μήνα ξεκαθαρίστε τα πράγματα που σας κρατάνε πίσω. Απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν σας εκφράζουν ή λυκοφιλίες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αποφύγετε εντάσεις με το σύντροφό σας για ασήμαντα θέματα. Αν είστε μόνοι κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και βρείτε καταφύγιο σε μια καινούργια αγκαλιά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα οι έξυπνες ιδέες σας θα σας βγάζουν συχνά από τα αδιέξοδα που μπορεί να προκύπτουν και τους προβληματικούς συνεργάτες.
Οικονομικά: Η στήριξη των άλλων θα σας ανακουφίσει προσωρινά.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved