Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πως θα είναι ο μήνας στα ερωτικά, τα οικονομικά & τα επαγγελματικά από 23/9 έως 23/10;

Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Μπήκαμε στο μήνα του Ζυγού, έναν πολύ ενδιαφέροντα μήνα, εφόσον εκτός των άλλων σηματοδοτεί την φθινοπωρινή ισημερία, την ισοπαλία ημέρας και νύχτας, προς υπερτέρηση της νύχτας κατά την πορεία.

Ο Ήλιος φωτίζει το ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 στις 11.45 πριν τα μεσάνυχτα και θα παραμείνει έως τις 23/10 στις 8.10 το πρωί που θα περάσει στον Σκορπιό.

Ο μήνας φιλοξενεί την τέταρτη έκλειψη αυτού του χρόνου που θα πραγματοποιηθεί στις 19/10 στην 25η μοίρα του Κριού στις 2.38 μετά τα μεσάνυχτα και θα είναι Σεληνιακή.

Ο Ερμής εκπληρώνει την τελευταία για φέτος ανάδρομη κίνησή του στις 21/10 από τις 18 μοίρες του Σκορπιού, ενώ ο Πλούτωνας έχει ήδη ξεκινήσει την ορθή φορά του στις 8 μοίρες του Αιγόκερω.

Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό μήνα, με ακραίες αντιδράσεις και υπερβολές, που εντείνονται και από τη Νέα Σελήνη στις 5/10 στον Ζυγό.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, λάβετε θέσεις μάχης!

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Παρανάλωμα πυρός ο μήνας αυτός για εσάς, που επιφυλάσσει αναπάντεχα και απροσδόκητα γεγονότα, είτε με τη δική σας συμμετοχή είτε όχι.
Ο Ήλιος απέναντί σας στον Ζυγό διογκώνει τόσο το εγώ σας, που οι επιθυμίες σας δεν προλαβαίνουν να ικανοποιηθούν λόγω της πληθώρας και όχι της αδυναμίας τους.
Από την άλλη η τάση σας να φτάνετε τις καταστάσεις στα άκρα, θα σας οδηγήσει σε ρήξεις με... Περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο μέσα από μια γενικότερη ευαισθησία, που μοιάζει περισσότερο με αγωνία για το μέλλον, παρά με συμμετοχή σας στο παρόν.
Ο Ήλιος στον Ζυγό σας ξεσηκώνει να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και τη γενικότερη εικόνα σας, ενώ θέματα δουλειάς και καθημερινότητας βρίσκονται στην κορυφή των...Περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυάσχολοι, μονίμως απασχολημένοι με κάτι και καθόλου ήρεμοι και σταθεροί, είναι όσα σας χαρακτηρίζουν αυτόν το μήνα, που όμως εν κατακλείδι αποδεικνύεται πολύ εποικοδομητικός για εσάς.
Ο Ήλιος στον φιλικό Ζυγό, σας κάνει να αισθάνεστε όλο το μήνα την ανάγκη να... Περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γερό στήριγμα ο Δίας στο ζώδιό σας και ο Κρόνος να συγκατατίθεται υπέρ σας, αλλά οι εντάσεις αυτόν το μήνα θα είναι πολλές και οι αναταράξεις ακόμα περισσότερες.
Αρχικά ο Ήλιος στον Ζυγό επισημαίνει όλο το μήνα την ανάγκη να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στο χώρο που μένετε, την οικογένεια, αλλά και γενικότερα τις ανάγκες των... Περισσότερα

ΛΕΩΝ

Το μόνο ξεκάθαρο γεγονός για εσάς αυτόν τον μήνα είναι η βιασύνη και ο ενθουσιασμός που σας διακατέχουν σε όλα τα επίπεδα. Ο ενθουσιασμός σας αν μπορεί να μη σας παρασύρει σε υπερβολές, θα γίνει ένας πολύτιμος σύμμαχος για την προσωπική σας ευεξία.
Ο κυβερνήτης σας Ήλιος στον Ζυγό δίνει το έναυσμα όλη τη διάρκεια του μήνα να... Περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας υπόσχεται πλήρη κάλυψη αν αποφύγετε κάποιες παγίδες και αν μείνετε για λίγο στη γωνιά σας, παρατηρώντας τα γεγονότα χωρίς να συμμετέχετε σε αυτά.
Η ευμετάβλητη διάθεσή σας θα είναι φανερή όλο το μήνα και από τη μία θα αισθάνεστε θριαμβευτές και από την άλλη ξεγελασμένοι.
Ο Ήλιος στον Ζυγό κρατάει όλο... Περισσότερα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα με κάθε τρόπο, εφόσον εκτός από τα γενέθλιά σας συντελείται μια Νέα Σελήνη και μια έκλειψη στον άξονά σας, που θέτουν σε σοβαρή υποψηφιότητα κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας φροντίζει για την προσωπική σας... Περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας συγκρατημένης αισιοδοξίας είναι αυτός που ακολουθεί, δείχνοντας πως δεν γνωρίζετε ενώ τα ξέρετε όλα, προκειμένου να απαλλαγείτε από διάφορες κόντρες και συζητήσεις, που σας είναι εντελώς ανεπιθύμητες.
Ο Ήλιος στον Ζυγό σας υπενθυμίζει όλο το μήνα, πως... Περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικά αξεπέραστοι και με μια διάθεση εξωστρεφή και παιχνιδιάρικη, εμφανίζεστε αυτόν τον μήνα σαν δοκιμαστές ρούχων σε ρετρό δοκιμαστήριο, που έχετε σκοπό να φορέσετε και να γοητεύσετε.
Ο Ήλιος στο Ζυγό σας κρατάει όλο το μήνα σε μια... Περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας ζωή έχει επισκιάσει κάθε άλλη αυτόν το μήνα, που ευτυχώς καταδέχεστε να το ρίξετε και λίγο έξω, αφήνοντας την εμμονή να κοιμάται με ηρεμιστικό στο σπίτι.
Ο Ήλιος στο Ζυγό σας θυμίζει όλο το μήνα πως τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε επαγγελματικά ανοίγματα, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να... Περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνετε πολλά όνειρα αυτόν το μήνα και το φευγάτο πνεύμα σας ταξιδεύει μακριά από κοντόφθαλμες επιρροές, ενώ επιδιώκετε να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο τα οράματά σας.
Οι προσπάθειές σας θα βρουν ανταπόκριση με τον Ήλιο στο Ζυγό όλο το μήνα να πριμοδοτεί τις... Περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ

Το φθινόπωρο μπαίνει φορτώνοντάς μας με προβληματισμούς γύρω από τα οικονομικά σας, που αυτόν το μήνα βλέπετε σαν πελώρια κύματα έτοιμα να σας σκεπάσουν.
Φυσικά τα όνειρά σας μένουν ανέπαφα, αλλά η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι μια συχνή υπενθύμιση.
Ο Ήλιος στο Ζυγό όλο το μήνα σας φέρνει σε... Περισσότερα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved