Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου

Ας δούμε τι μας λένε τα Σεληνιακά Φαινόμενα για τον Σεπτέμβριο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου

Οικονομικό χαρακίρι και κοινωνικό χάος

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Astrology.gr καλωσορίσατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου. Όπως θα διαβάσετε και στους Χρησμούς Σεπτεμβρίου έχουμε μπει σε ένα τρίμηνο «κρίσιμο».
Η κυβέρνηση παίζει με τη φωτιά αφού πάει να ακουμπήσει την πρώτη κατοικία που είναι το τοτέμ του Έλληνα. Οι συζητήσεις περί τραπεζικής πίστης και διάθεση ρευστότητας είναι μπαρούφες. Οι τράπεζες είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δυστυχώς στην Ελλάδα λειτουργούν κάτω από ένα ιδιότυπο νομικό καθεστώς. Κι εδώ, σκέφτομαι τη φράση του Paul Volcer του U.S Federar Reserve που είχε πει «δεν ξέρω για ποιο λόγο έπρεπε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να χρησιμοποιεί την ισχύ της για να βοηθήσει έναν ιδιότυπο επενδυτή» και εννοούσε τις τράπεζες. Έτσι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε κι εμείς.
Από την άλλη, πολλοί μιλούν για τη ρωσική βοήθεια μέσω τουρισμού αλλά λίγοι αναρωτιούνται πως επετεύχθη το «θαύμα» στη Ρωσία, μια χώρα που μέχρι πριν δεκαπέντε χρόνια δεν είχε να ταΐσει τους πολίτες της. Η «σωστή» αξιοποίηση των πετρελαίων και του ορυκτού της πλούτου αποτέλεσε το χρυσό κλειδί για την οικονομική άνθιση ενώ το ακριβώς αντίθετο πιστεύω ότι κάνει η Ελληνική κυβέρνηση.
Η δημοσιονομική προσαρμογή είναι απαραίτητη αλλά πως; Με επίτευξη 4,6 του ΑΕΠ πρωτογενές πλεόνασμα ενώ υπάρχει ύφεση 4,7%; Αυτό δείχνει δύο πράγματα, είτε πως οι αρμόδιοι είναι ανεπαρκείς είτε πως είναι κατά συρροή οικονομικοί δολοφόνοι. Όσον αφορά στο ζήτημα του κουρέματος είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει διότι οι «αετοί» των οικονομικών μας υπουργείων φρόντισαν να κουρευτούν μόνο οι εγχώριοι δανειστές δημιουργώντας οικονομικό χαρακίρι. Οι Γερμανοί για να δώσουν χρήματα θα απαιτήσουν οικονομική αφαίμαξη.
Ας δούμε όμως τι μας επιφυλάσσουν τα Σεληνιακά Φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

Νέα Σελήνη: Απεργώ γιατί δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5 Σεπτεμβρίου στην 13 μοίρα της Παρθένου και δείχνει αναλήθειες σε θέματα που σχετίζονται με χρηματοδοτήσεις. Το όποιο ψεύδος ή παραποιημένο στοιχείο μπορεί να είναι αιτία τόσο για εντάσεις γεγονός που προοιωνίζει η Άρεια μοίρα στην οποία πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη όσο και για συγκρούσεις, ανατροπές και αλλαγές όπως δείχνει η παρουσία του Ουρανού στον 4ο οίκο του χάρτη της Νέας Σελήνης.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στην 14η μοίρα του Τοξότη δείχνει ότι ο πόνος και η ανέχεια του λαού δεν θα συγκινήσουν ούτε τους ξένους πιστωτές ούτε τους ιθύνοντες του οικονομικού επιτελείου που πιστεύουν ότι «θα τα ανεχθούν κι αυτά». Επιπλέον, δείχνει έντονη οικονομική ύφεση αλλά και μια επιβεβλημένη εκπλήρωση μιας συμβατικής μας υποχρέωσης ικανή να βάλει φωτιά στην κοινωνία και την κυβέρνηση κατ' επέκταση.

Το Μεσουράνημα στην 2η μοίρα του Ζυγού δείχνει πως μέσα στην αναμπουμπούλα ο «εκλεκτός» θα βρει τις ευκαιρίες που ψάχνει για να δημιουργήσει αναταραχή. Νόμοι και νομοθετικές ρυθμίσεις θα σκοντάψουν σε νομικά και συνταγματικά εμπόδια. Δεν αποκλείεται να έχουμε προβλήματα με δίκες και δικαστήρια και τη λειτουργία αυτών. Όσον αφορά τη Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας φαίνονται τρομερές ανακατατάξεις οι οποίες θα λάβουν χώρα το Σεπτέμβριο. Η απογοήτευση στην αγορά θα είναι μεγάλη και η κυβέρνηση αν και θα ψυχορραγεί θα συμπεριφέρεται με απίστευτη βαρβαρότητα βλέποντας την άμμο της στην πολιτική κλεψύδρα να τελειώνει. Είναι πολύ πιθανόν να δεχτεί επίθεση πολιτικό στέλεχος ή άτομο που προΐσταται δημοσίου ή κρατικού φορέα ενώ κύμα πτωχεύσεων, καταλήψεων και επιστρατεύσεων θα φέρουν αναταραχές και οικονομικές διαλύσεις.

Πανσέληνος: Καλύτερα μιας ώρα ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια ΔΝΤ για νταβατζή.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 19 Σεπτεμβρίου στην 26η μοίρα του άξονα Ιχθύων – Παρθένου, μοίρα που σχετίζεται με το ζώδιο του Ταύρου (οικονομικά και πάση φύσεως κτήσεις). Ο Ουρανός, όπως και στον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης, βρίσκεται στον 4ο οίκο και επιπλέον σε αντίθεση με το Μεσουράνημα και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έχουμε δηλαδή ένα σχηματισμό ταυ – τετραγώνου που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα (η κυβέρνηση δεν εξαιρείται). Επίσης, ο χάρτης της Πανσελήνου μιλά για αναμπουμπούλα, ρήξεις και εκρήξεις αλλά και απώλεια ενός ατόμου με ιδιαίτερη προβολή. Ο Ωροσκόπος στην 21η μοίρα του Τοξότη μιλά για δράσεις και αντιδράσεις, για κυβερνητικές κινήσεις που πυροδοτούν κόντρες ακόμα και εντός της κυβέρνησης και για γεγονότα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με αλλοδαπούς και τα οποία επηρεάζουν τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα. Το Μεσουράνημα δείχνει ότι το σενάριο είναι απρόβλεπτο ενώ θα απασχολήσουν εγκλήματα που έχουν κίνητρο το ερωτικό πάθος.

Εξετάζοντας την Πανσέληνο ως προς το γενέθλιο χάρτης της Ελλάδος φαίνεται αφενός ότι ο λαός έχει φτάσει κυριολεκτικά στα όρια του και αφετέρου ότι προϊστάμενοι υπηρεσιών θα περνούν πολύ δύσκολα αφού θα πιέζονται για να πιάσουν στόχους – χίμαιρες. Ο Ωροσκόπος δείχνει ότι τρίτοι θα μας υποβάλλουν σε μια δοκιμασία προκειμένου οι ίδιοι να κάνουν επίδειξη δύναμης. Το Μεσουράνημα δείχνει ότι θα υπάρχει έντονη κριτική ενώ κάποιοι θα θελήσουν να εναντιωθούν βίαια. Διλήμματα και εκβιασμοί θα δώσουν και θα πάρουν. Ένα τέλος από συντριβή, πτώση ή ναυάγιο θα έχει άρωμα δολοφονίας.

Σε σύγκριση με τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος τα πράγματα είναι άκρως διαφωτιστικά. Το άμεσο παρελθόν δείχνει το δρόμο για τις πολιτικές εξελίξεις. Προβλήματα με μηχανές, ασθενείς και νοσοκομεία είναι βέβαια. Δημόσια υπηρεσία ή ανάλογος φορέας αλλάζει προϊστάμενο ενώ οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί και σαρωτικοί. Επιπλέον, το Μεσουράνημα μας μιλάει για καλλιτέχνες που επαναστατούν αλλά και ένα λαό που προτιμά πολιτικά άτομα που δείχνουν πως νοιάζονται πραγματικά για αυτόν.

Αλληλουχία Πανσελήνου – Νέας Σελήνης: Κάνε κάτι επιτέλους, Αντώνη, σήμανε η αρχή του τέλους.

Η αλληλουχία μιλά για επιθέσεις σε κτίρια και για ένα κοινό που κοιτά το συμφέρον του και αδιαφορεί για ιδεολογικά μοντέλα, «πιστεύω» και φιλοσοφίες. Συνεδριάσεις εντός της νύχτας με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Συναντήσεις ομοϊδεατών προσώπων με κοινό τρόπο δράσης θα προκαλέσουν πονοκέφαλο τόσο στην κυβέρνηση όσο και στους συμμάχους αυτής.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος των Σεληνιακών φαινομένων του Σεπτεμβρίου, ενός μήνα πολύ σημαντικού ο οποίος προετοιμάζει το έδαφος για τα «νέα και δύσκολα» που ακολουθούν. Κι αν αναρωτιέστε «εγώ ένας άνθρωπος απλός και καθημερινός χωρίς δύναμη και ισχύ τι μπορώ να κάνω;» αρχικά επαναπροσδιορίστε τη θέση σας και πείτε «εγώ ένας άνθρωπος με κοινή λογική, με ψήφο που έχει δύναμη και ισχύ, πως θέλω να αντιδράσω;». Όσο εστιαζόμαστε στο φόβο (ανασφάλεια, ενοχή, ζωή χωρίς αύριο) που μας γεμίζουν, τίποτα δεν μπορεί να γίνει, αφού μας απομυζούν όλη την ενέργεια. Ένα άλμα πάνω από τη φθορά θα κάνουμε όταν το βλέμμα μας παραμείνει σταθερό σε αυτό, όπως έχει δείξει κι η Ιστορία, μπορούμε να πετύχουμε.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved