Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Σεπτέμβριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Σεπτεμβρίου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Μη βάζετε φωτιές που δεν σβήνουν εύκολα

Γενικά: Αυτό το μήνα προοιωνίζονται συνεχείς αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη βάζετε φωτιές που δεν σβήνουν εύκολα. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε περιπέτειες αλλά επιτρέπετε σε πολύ λίγους να μπουν στη ζωή σας.
Επαγγελματικά: Στο χώρο της εργασίας σας θα παρουσιαστούν προβλήματα που είναι πιθανόν να φέρουν συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας.
Οικονομικά: Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες ως προς τις προθεσμίες των οικονομικών σας υποχρεώσεών.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧVΙΙ ΑΣΤΡΟ

Έμφαση σε δημιουργικές ασχολίες

Γενικά: Μειώστε τις δραστηριότητες σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Δώστε έμφαση στην πνευματική σας ανάπτυξη και σε ασχολίες που σας ευχαριστούν.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αναθερμαίνετε τη σχέση με τον σύντροφο σας και απολαμβάνετε τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια ερωτική πρόταση από ένα φιλικό σας άτομο που θα σας προβληματίσει.
Επαγγελματικά: Η τύχη βοηθά τις ιδέες και τα εγχειρήματα σας. Ισχυρά άτομα του φιλικού σας χώρου θα σας στηρίξουν όπου και όσο χρειαστείτε.
Οικονομικά: Τα έξοδα σας μειώνονται αισθητά προσφέροντας σας ανακούφιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Ένα καινούργιο χόμπι σας ανανεώνει

Γενικά: Ένα καινούργιο χόμπι θα προστεθεί στα ενδιαφέροντα σας που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε από την πεζή καθημερινότητα. Ένα απρόβλεπτο ταξίδι θα σας ανανεώσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Οι αδέσμευτοι τρέφετε κρυφά συναισθήματα για ένα φιλικό πρόσωπο που αν τα εκδηλώσετε θα βρείτε θετική ανταπόκριση.
Επαγγελματικά: Προσέξτε τους επιτήδειους που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια για να μην προσγειωθείτε ανώμαλα. Αποφύγετε δεσμεύσεις που σας αγχώνουν.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και φανείτε συνετοί στη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Λάμψη και αυτοπεποίθηση

Γενικά: Αυτό το μήνα η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη και λάμπετε σε όποιο χώρο κι αν βρεθείτε. Θα έχετε βοήθεια και στήριξη από άτομα κύρους.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περνάτε μία από τις καλύτερες φάσεις σας και αναμένεται να έχετε πολλές τρυφερές στιγμές. Οι αδέσμευτοι δώστε χρόνο σε μια νέα γνωριμία να προχωρήσει.
Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή είναι καλή για να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αξιοποιείστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.
Οικονομικά: Αν βρίσκεστε μπροστά από μια σημαντική επένδυση εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Επιπρόσθετες γνώσεις

Γενικά: Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να αποκτήσετε κάποιες επιπρόσθετες γνώσεις που θα σας φανούν χρήσιμες για την επαγγελματική σας εξέλιξη.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάνετε μίνι ταξιδάκια αναψυχής όσο ακόμα ο καιρός τα ευνοεί. Οι αδέσμευτοι μην πέσετε στο «τριπάκι» του διπλού ταμπλό, γιατί στο τέλος εσείς θα χάσετε.
Επαγγελματικά: Αξιοποιείστε την πείρα που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν και φροντίστε να εκσυγχρονιστείτε. Η σχέση με τους προϊσταμένους και τους συνεργάτες σας περνούν σε μια νέα φάση.
Οικονομικά: Ξαφνικό οικονομικό βοήθημα που φεύγει χωρίς να το καταλάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ανταμοιβές και καταξίωση

Γενικά: Αυτό το μήνα κάθε ιδέα σας στο πλαίσιο της δουλειάς σας θα αποδειχθεί καρποφόρα. Αποφύγετε να δανίσετε χρήματα εκτός αν αποφασίσετε εκ των προτέρων να τα ξεγράψετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε αξιόλογες ευκαιρίες γνωριμιών στον επαγγελματικό σας χώρο.
Επαγγελματικά: Ευνοούνται επαφές με άτομα κύρους, επενδύσεις και οικονομικά ανοίγματα. Επιτυχημένα επαγγελματικά ταξίδια εντός και εκτός της χώρας.
Οικονομικά: Παρ' όλες τις υποχρεώσεις σας τα οικονομικά σας παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση.

ΖΥΓΟΣ
XΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Τα λάθη του παρελθόντος

Γενικά: Αυτό το μήνα κατανοήστε ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε σε μια στιγμή τα λάθη του παρελθόντος. Σκεφτείτε καλύτερα πριν κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε ευάλωτοι σε παράλληλες ιστορίες. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε το πρόσωπο που μονοπωλεί τα όνειρα σας.
Επαγγελματικά: Οι συνεχείς αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο σας αποσυντονίζουν. Διαπραγματευτείτε προβάλλοντας σωστά τον εαυτό σας.
Οικονομικά: Προσέξτε τις μεγάλες υποσχέσεις και γενικά κρατήστε μικρό καλάθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Ελπιδοφόρα ξεκινήματα

Γενικά: Αυτό το μήνα ευνοούνται νέα ξεκινήματα. Έχετε τον έλεγχο και μπορείτε να πετύχετε πράγματα με μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία σας γιατί ενδέχεται να υπερβάλετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι με την ξεροκεφαλιά σας δυναμιτίζετε την επικοινωνία με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι κυνηγάτε τον έρωτα που θα σας απογειώσει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο η φήμη σας μεγαλώνει ενώ παράλληλα διαφαίνονται άριστες προοπτικές εξέλιξης που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας.
Οικονομικά: Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Προτιμάτε να χορεύετε μόνοι

Γενικά: Αυτό το μήνα μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε άσκοπες κινήσεις. Αν έχετε απορίες με πρόσωπα ή καταστάσεις τώρα μπορείτε να τις διαλευκάνετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε δίπλα σας ένα σύντροφο δυνατό που σας στηρίζει και νοιάζεται πραγματικά για ότι σας απασχολεί. Οι αδέσμευτοι παρ' όλο που δεν σας λείπουν οι προτάσεις προτιμάτε να χορεύετε μόνοι σας.
Επαγγελματικά: Τα προβλήματα στην εργασία σας βρίσκουν σιγά- σιγά τη λύση τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κινηθείτε με σύνεση.
Οικονομικά: Θα σας προβληματίσει ένα γεγονός σχετικά με ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ξεχειλίζετε από θετική ενέργεια

Γενικά: Αυτό το μήνα νοιώθετε όμορφα και γεμάτοι από ενέργεια. Η οικογένεια και οι φίλοι σας μονοπωλούν ευχάριστα το ενδιαφέρον σας. Τολμήστε αλλαγές.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι χαίρεστε την αρμονία που επικρατεί στη σχέση σας. Για τους αδέσμευτους έντονη ερωτική ζωή χωρίς μελλοντικές προοπτικές.
Επαγγελματικά: Τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σας πηγαίνουν καλά. Οι διαπραγματεύσεις, οι επαφές και η επικοινωνία σας γενικότερα κυμαίνονται σε ιδιαίτερα ικανοποιητικά επίπεδα.
Οικονομικά: Ξεπέρασμα προβλημάτων και σταθερότητα στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Δυναμισμός και κοινωνικότητα

Γενικά: Αυτό τον μήνα εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις και βάλτε σταθερές βάσεις. Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται. Προσέξτε λίγο τις μετακινήσεις σας και τις βιαστικές αγορές.
Αισθηματικά: Για τους δεσμευμένους είναι μια καλή περίοδος να βρεθείτε μόνοι με το σύντροφό σας και να ανανεωθείτε. Οι αδέσμευτοι ψάχνετε το πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα αφιερώνετε πολύ χρόνο με σκοπό ν' αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Χάρη στο δυναμισμό και την κοινωνικότητά σας θα κερδίσετε το χαμένο έδαφός.
Οικονομικά: Τακτοποιείστε τις υποχρεώσεις σας με το δημόσιο.

ΙΧΘΥΕΣ
V ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Ευνοϊκές εξελίξεις

Γενικά: Αυτό το μήνα νοιώθετε πολύ καλά με τον τρόπο που εξελίσσονται τα γεγονότα. Εκμεταλλευτείτε άτομα και ευκαιρίες για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει πλέον δέσιμο και ερωτική διάθεση με το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχετε προσφέρει πολλά και παρ' όλες τις δυσκολίες οι ανταμοιβές ηθικές ή υλικές θα σας ικανοποιήσουν δεόντως.
Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες που σας πιέζουν για άμεση λύση.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved