Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Αυγούστου

Ας δούμε τι μας λένε τα Σεληνιακά Φαινόμενα για τον Αύγουστο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Αυγούστου

Είναι συνηθισμένο ελάττωμα στους ανθρώπους να μην ανησυχούν για την ενδεχόμενη τρικυμία όταν επικρατεί νηνεμία" Νικολό Μακιαβέλι

Γράφει ο Karl Heinz Ottinger

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της στήλης,

Φτάσαμε στα σεληνιακά φαινόμενα του Αυγούστου. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως η τωρινή εικόνα της Αθήνας δεν θυμίζει σε τίποτα το άδειο κλεινόν άστυ που βλέπαμε κατά το παρελθόν τέτοιες μέρες. Άλλο ένα έργο – επίτευγμα των πολιτικών μας. Το οξύμωρο είναι πως έχουν αναλάβει να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία και του Ανδρέα εκείνοι που μας οδήγησαν σε αυτό το κατάντημα.

Ο γενέθλιος χάρτης της Ελλάδας με τον Κρόνο στον Ωροσκόπο επιβεβαιώνει τη ρήση «η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της». Αυτή την περίοδο το μενού έχει ως κύριο πιάτο σχολικούς φύλακες, καθαρίστριες, δημοτικούς αστυνομικούς και όσους δεν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη. Από την άλλη, όσοι είναι αντιμνημονιακοί είναι συνάμα επικίνδυνοι για την κοινοβουλευτική βόλεψη και ασφάλεια.

Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα στον ευρωπαϊκό Νότο. Η Ιταλία βρίσκεται μετέωρη αφού το πολιτικό μέλλον του καβαλιέρε είναι συνδεδεμένο με την πορεία της Ιταλίας. Ομοίως και στην Ελλάδα αφού τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι στα πάνω τους, ο ΣΥΡΙΖΑ φλερτάρει με το μπόνους των 50 εδρών ενώ η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται και ανεβαίνει με ρυθμούς ακολουθίας Φιμπονάτσι. Όλα αυτά προκαλούν πονοκέφαλο σε Ουάσιγκτον, Βερολίνο και Μαξίμου.

Το εγχείρημα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση μοιάζει με κακόγουστο αστείο αφού στον κόσμο δεν λείπει το κίνητρο αλλά η κινητήριος δύναμη που είναι το χρήμα. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι τραπεζίτες που έχουν πετύχει ανακεφαλαιοποιήσεις με ποσά πολλαπλώς δυσανάλογα της αξίας των τραπεζών τους. Η οικονομική εξίσωση του ΔΝΤ που λέει εξαγωγές συν άδηλοι φόροι μείον εισαγωγές ίσον πλεόνασμα δεν μπορεί να λειτουργήσει στην Ελλάδα. Οι λύσεις είναι δύο, ή μορατόριουμ που υποστηρίζει η αριστερή πλατφόρμα ή κούρεμα του χρέους επί ποσοστού 80% , γιατί οι λογαριασμοί δεν βγαίνουν.


Ας δούμε όμως τι μας λένε τα Σεληνιακά Φαινόμενα για τον Αύγουστο:

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 14ο 35' του Λέοντα στις 6 Αυγούστου.

Η ανάγνωση του χάρτη της Νέας Σελήνης δείχνει την αρχή ενός τέλους, φυγή ή ρήξεις σε συνεργασίες και την ανάγκη κάποιων να προβάλλουν το εγώ τους μέσα από την τάση για αυτονόμηση. Παράλληλα, πένθος και τρόμος από πιέσεις που θα ασκηθούν από το εξωτερικό και την κυβερνητική δουλοπρέπεια. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Capulus προμηνύοντας βία και επιθέσεις. Το Μεσουράνημα μιλά για υποκίνηση καταστάσεων από άτομα που δουλεύουν κάποιο πρότζεκτ. Τα σχέδια κάποιων θα στραβώσουν ενώ δεν αποκλείονται συλλήψεις ατόμων και πιθανόν υπεράνω κάθε υποψίας.

Σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, ο Άρης της Νέας Σελήνης είναι σε αντίθεση με τον προοδευμένο Ποσειδώνα της. Κινήσεις που αποσκοπούν στην αποσταθεροποίηση και υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν θα πυροδοτήσουν μια κατάσταση.

Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλάει για απώλειες κεκτημένων ετών και προβλήματα με πρώτες ύλες ή τιμές βασικών αγαθών. Οικονομικές ειδήσεις δεν διαφαίνεται να είναι καλές.

Το Μεσουράνημα δείχνει δυσαρέσκεια γιατί παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις η κυβέρνηση θα πατήσει επί πτωμάτων. Οι απολύσεις ατόμων που είναι ο εύκολος στόχος θα έρθουν στο προσκήνιο. Είναι πιθανή η απώλεια ζωής κάποιου ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι σε σύνοδο με τον προοδευμένο Άδη της Ελλάδος δείχνοντας τραγικά αδιέξοδα και προβλήματα με άτομα στα χαμηλά κοινωνικά στρώματα. Ο Ωροσκόπος μιλά για αδιαλλαξία και προτάσεις για συμβιβασμό και διαπραγματεύσεις που δεν θα τύχουν ευνοϊκής κατάληξης. Οι πολιτικοί προϊστάμενοι θα πιέσουν τους υφιστάμενους να γίνουν ακόμα και απάνθρωποι αφού προέχουν οι στόχοι.

Αυτά είναι η πρόγευση για τα δύσκολα που ξεκινούν με την Πανσέληνο.


Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 21 Αυγούστου στον άξονα δευτέρου – ογδόου.

Το Μεσουράνημα είναι στην 20η μοίρα του Κριού και φέρνει κόντρες και ίντριγκες λόγω του ότι είναι σε αριθμητική τιμή που σχετίζεται με το ζώδιο του Σκορπιού. Ένα λυκόφως ελπίδας θα φέρουν οι μουρμούρες στην κυβέρνηση για «όχι άλλα μέτρα» όπως φώναζε και ο Κούρκουλος «όχι άλλο κάρβουνο». Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως το success story θα γίνει ταφόπλακα του μνημονίου.

Η εξίσωση Άδης = Αφροδίτης/Πλούτωνας ερμηνεύεται ως μια επιτυχία που τελικά γίνεται δοκιμασία.

Η Πανσέληνος δείχνει ότι αρχίζουν τα όργανα. Και αυτό θα αρχίσει να γίνεται εμφανές πρώτα από τον Τύπο (έντυπο ή ηλεκτρονικό) που θα αλλάξει στάση απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο Ωροσκόπος μιλά για αντίδραση της κυβέρνησης και μια οργανωμένη επίθεση όπως για παράδειγμα ένα «ντου» στην ΕΡΤ ενώ θα κάνει τον κόσμο να στρέψει την προτίμηση του άλλου. Το Μεσουράνημα δείχνει παραίτηση ή απόσυρση ατόμου από το χώρου του πολιτισμού ή της θρησκείας.

Περνώντας στην επιρροή της Πανσελήνου ως προς το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας οι αστρολογικοί δείχτες φανερώνουν διατάγματα που ψηφίζονται με συνοπτικές διαδικασίες. Η κοινοβουλευτική παρακμή είναι εδώ.

Ο Ωροσκόπος μιλά για μεγάλα γεγονότα που μόλις ξεσπάσουν θα είναι δύσκολο να ελεγχτούν.

Το Μεσουράνημα δείχνει προδοσίες και άτομα που πωλούν τα πιστεύω και τις ιδεολογίες τους. Διαρροές και διαφοροποιήσεις στο χώρο της κυβέρνησης.


Η αλληλουχία της Νέας Σελήνης στην Πανσέληνο

Ξαφνικά μέτρα και διατάγματα θα κάνουν πιο έντονη την κατάλυση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ενώ διαφαίνεται επιδείνωση της υπάρχουσας κατάστασης που θα σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση.


Να έχετε καλές διακοπές γεμίζοντας μπαταρίες και μη ξεχνώντας ότι «ες Σεπτέμβριον τα σπουδαία».

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved