Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Αυγούστου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 7 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Αυγούστου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Αυγούσστου γίνεται στις 7/8, 00:53 ώρα Ελλάδας.

Ποντικός

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν κάποιος σας νευριάζει, θα πρέπει να του το λέτε και όχι να γκρινιάζετε στους άλλους ή να το κρατάτε μέσα σας γιατί σας επηρεάζει αρνητικά. Ξεκαθαρίστε κάθε είδους παρεξήγηση γιατί μόνο με σαφή και συγκεκριμένη στάση θα έχετε εικόνα μιας κατάστασης ή συμπεριφοράς και θα καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο μήνας σας βοηθά να καθαρίσετε τη σκέψη σας και να βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να περάσετε τα μηνύματά σας, χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας.

ΑΓΑΠΗ: Όσο καλά κι αν γνωρίζεστε με το σύντροφό σας, είναι προτιμότερο να μιλήσετε μαζί του και να λύσετε κάθε είδους παρεξήγηση, αντί να περιμένετε να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να είστε έτοιμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ακούσετε τα δικά του. Ίσως να μην ήσασταν σε θέση μέχρι τώρα να δείτε την κατάσταση από τη δική του σκοπιά.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Βασιζόσασταν αρκετά για ένα θέμα σε ένα συνάδελφό σας ή άλλο άτομο, όμως αποδεικνύεται ότι είναι αρκετά δύσκολο να ξεκαθαρίσει τώρα ή να υπάρχει μια σαφή εικόνα. Γενικά θα πέσουν πολλές ιδέες στο τραπέζι και αρκετοί είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, όμως φαίνεται ότι κινούνται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από το δικό σας. Θα πρέπει να συζητήσετε μαζί τους ήρεμα και λογικά και να τους πείτε τι ζητάτε ακριβώς, ώστε να σας βοηθήσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως διαπιστώσετε αυτό το μήνα ότι χρησιμοποιείτε τα χρήματα κατά κάποιο τρόπο σαν να είναι ένα υποκατάστατο του χρόνου σας. Προσπαθείτε να καλύψετε την απουσία σας με το να αγοράζετε δώρα, συσκευές και άλλα πράγματα για να μη φανεί το κενό σας. Σκεφτείτε όμως ότι οι δικοί σας άνθρωποι θέλουν εσάς δίπλα τους και όχι να ξοδεύετε τα χρήματά σας για να τους παρηγορήσετε, επειδή δεν είστε εκεί. Γι αυτό είναι πιθανόν ούτε κι εσείς αλλά ούτε και αυτοί να είναι ευχαριστημένοι. Βρείτε χρόνο για εκείνους που αγαπάτε.


Βούβαλος

ΓΕΝΙΚΑ: Κάποιοι μπορεί να σας προσεγγίσουν, προκειμένου να μάθουν τι σκοπεύετε να κάνετε με ένα θέμα, δήθεν από ενδιαφέρον, αλλά θα καταλάβετε ότι είναι απλώς αδιάκριτοι και προσπαθούν να χώσουν τη μύτη τους. Μπορεί να έχουν ήδη βγάλει συμπεράσματα και να ψάχνουν τρόπους να τα επιβεβαιώσουν. Μόλις καταλήξετε σε μια απόφαση για το πώς θα κινηθείτε, ανακοινώστε μόνο ένα μέρος και κρατήστε τα υπόλοιπα κρυφά, ώστε να τους φύγει η περιέργεια και να μην ασχολούνται άλλο μαζί σας για να μπορέσετε να κάνετε αυτά που πρέπει με την ησυχία σας.

ΑΓΑΠΗ: Αντί να ανακοινώνετε παντού τα συναισθήματά σας απέναντι σε ένα άτομο, καλλιεργήστε έναν αέρα μυστηρίου. Στο φλερτ, το να είστε λίγο ασαφείς σας βοηθά στο να κρατάτε το ενδιαφέρον του άλλου αρκετά έντονο και να σας σκέφτεται περισσότερο. Ένα μικρό μυστήριο, επίσης, μπορεί να αποτρέψει μια σχέση από το να γίνει πολύ προβλέψιμη ή δεδομένη. Παρόλα αυτά όμως όταν έρθει η ώρα να είστε ειλικρινείς για το τι νιώθετε γιατί αυτό είναι η ουσία.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Μόνο όταν γίνει αξιολόγηση σχετικά με τις επιδόσεις σας μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για το πόσο καλά κάνατε τη δουλειά σας. Όταν έχετε εργαστεί σκληρά για ένα έργο, τελειώνετε και γρήγορα κινείστε σε ένα άλλο, σπάνια σταματάτε να σκεφτείτε τι έχετε καταφέρει, εκτός εάν κάποιος άλλος σας το επισημάνει.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Προσέξτε τις κρυφές χρεώσεις σε κάποιο λογαριασμό σας και τα έξτρα έξοδα που μπορεί να προκύψουν και να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μπορεί το κάθε ποσό να είναι μικρό αλλά όταν κάνετε τη σούμα θα δείτε ότι δεν είναι ευκαταφρόνητο. Ψάξτε καλά και μην διστάσετε να αμφισβητήσετε και να ζητήσετε εξηγήσεις, έως ότου πάρετε κάποιες ικανοποιητικές απαντήσεις για το τι αφορούν αυτές οι χρεώσεις.

Τίγρης

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποθαρρύνεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν επηρεάζεστε από τη γνώμη των άλλων αλλά ο συγκεκριμένος μήνας σας κάνει πιο ευαίσθητους. Μην το πάρετε προσωπικά, απλά είναι μια σύγκρουση ιδεών και δε χρειάζεται να συμφωνήσει κανείς με κανέναν. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και όλα θα πάνε καλά.

ΑΓΑΠΗ: Μπορεί να αγαπιέστε με το σύντροφό σας αλλά να μην συμφωνείτε σε όλα. Σκεφτείτε όμως ότι η σχέση σας μπορεί να μην ήταν τόσο ενδιαφέρουσα, αν ποτέ δε διαφωνούσατε σε τίποτα. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσο συμφωνείτε ή διαφωνείτε αλλά το πώς θα χειριστείτε αυτά τα σημεία στην κοινή σας ζωή. Μπορείτε να μιλάτε πχ. για τα θέματα που διαφέρετε, χωρίς να τσακώνεστε;

ΚΑΡΙΕΡΑ: Καθυστερήσεις λόγω ανεπίλυτων διαφορών μεταξύ εκείνων που υποτίθεται ότι θα συνεργάζονταν σε ένα θέμα μπορεί να σας απογοητεύσουν αυτό το μήνα. Εφόσον δεν μπορείτε να τους κάνετε να συμφωνήσουν, προσπαθήστε να τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν θα έπρεπε οι αντίθετες απόψεις να αποτελούν εμπόδιο στα όποια σχέδια και μπορεί να υπάρξει μια χρυσή τομή που συμφωνούν όλοι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η προηγούμενη περίοδος δεν ήταν ιδιαίτερα καλή στα οικονομικά σας λόγω κάποιων έκτακτων εξόδων. Δεν χρειάζεται όμως να αισθάνεστε απογοητευμένοι αν τα οικονομικά σας δεν είναι ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε. Επειδή έχετε ήδη εντοπίσει πώς χάθηκαν τα χρήματα σε όλη αυτή τη διαδρομή θα είστε σε θέση να τα βάλετε πάλι στο σωστό νωρίτερα απ' ό, τι πιστεύετε.

Λαγός

ΓΕΝΙΚΑ: Σας αρέσουν τα μεγάλα λόγια γιατί σας αποσπούν από τη μουντή σας καθημερινότητα και κάποιος αυτό το μήνα θα σας υποσχεθεί αρκετά πράγματα. Να είστε επιφυλακτικοί και να μην πιστέψετε τις όμορφες λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να σας πείσει ότι δεν θα χρειαστεί εσείς να καταβάλετε καμία προσπάθεια για να γίνει το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι συνήθως λένε αυτό που ο καθένας θέλει να ακούσει. Αυτό το μήνα πάντως εσείς θα έχετε την πρόθεση να τηρήσετε τις μικρές υποσχέσεις που έχετε δώσει.

ΑΓΑΠΗ: Πιθανόν να αρνηθείτε την πρόταση του αγαπημένου σας προσώπου να επισκεφτείτε ένα μέρος αρκετά συναρπαστικό, γιατί έχετε μια ισχυρή αίσθηση ότι είτε δε σας ταιριάζει καθόλου είτε ότι κάτι θα πάει στραβά. Μπορεί να προσπαθήσει πάρα πολύ για να σας κάνει να την αποδεχτείτε αλλά υπενθυμίστε του ότι η σχέση σας είναι ενδιαφέρουσα γιατί διαφέρετε σαν προσωπικότητες και δεν είστε ακριβώς το ίδιο.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Σας έχει πιάσει νευρικότητα αυτόν τον καιρό και τρώγεστε με τα ρούχα σας γιατί πιστεύετε ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αντί όμως να προσπαθήσετε να πείσετε τον εαυτό σας ότι δε χρειάζεται να ψαχτείτε και πολύ και απλά να κάνετε κάτι, χρησιμοποιήστε λίγη από την οξύνοια που σας παρέχει αυτός ο μήνας για να αντιληφθείτε ποιός θα ήταν ο σωστός δρόμος για να ακολουθήσετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν κάποιος σας κάνει μια καταπληκτική προσφορά που αισθάνεστε ότι είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, πιθανότατα να έχετε δίκιο. Αντί λοιπόν να χάνετε το χρόνο σας κάνοντας ερωτήσεις για το πώς και το τι, δώστε στο συγκεκριμένο άτομο ευγενικά αλλά κοφτά να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει στην παγίδα.

Δράκος

ΓΕΝΙΚΑ: Θα έχετε να σκαρφαλώσετε σε μεγάλο βουνό αυτό το μήνα. Όπως θα συνειδητοποιήσετε το έργο σας είναι δύσκολο, αφού η ανάβαση προς την κορυφή χρειάζεται σκληρή δουλειά. Η κατάβαση όμως θα είναι πολύ πιο εύκολη. Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Μην πιστεύετε ότι μπορείτε να ανταμειφθείτε, χωρίς να δουλέψετε αρκετά. Συνεχώς να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ότι θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια να φτάσετε στην κορυφή, απολαμβάνοντας όλο το ταξίδι.

ΑΓΑΠΗ: Κάθε σχέση στην αρχή της είναι διασκεδαστική αλλά στην πορεία περνάει στο στάδιο όπου για να μπορέσει να κρατήσει, χρειάζεται αρκετή δουλειά και συμβιβασμούς κι από τις δύο πλευρές. Επίσης να μάθει ο ένας τον άλλον ή τι αρέσει και τι όχι στον καθένα, προκειμένου να λειτουργήσει. Εσείς βρίσκεστε σε τέτοια φάση τώρα αλλά μόλις σταθεροποιηθεί η σχέση σας όλα θα εξομαλυνθούν.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Τι κάνετε μετά την αναρρίχηση σε ένα βουνό; Ετοιμάζετε βαλίτσες για να ανέβετε στο επόμενο. Να θυμάστε ότι δεν το κάνετε μόνο και μόνο, επειδή έτυχε να βρεθεί μπροστά σας. Στην ουσία είναι μια αποστολή που έχετε αναλάβει γι' αυτό πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά για να μην καταπιαστείτε με κάτι που δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μια καλή εργασία θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στην κορυφή αυτό το μήνα, έστω και αν η τύχη δε σας συνοδεύει. Σαφώς και θα προτιμούσατε να είναι στο πλευρό σας. Ακόμη όμως και με την απουσία της μπορείτε να κάνετε το εγχείρημά σας διασκεδαστικό και συναρπαστικό μόνο με τη σκέψη ότι στο τέλος θα πετύχετε.

Φίδι

ΓΕΝΙΚΑ: Νιώθετε ότι θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αν μπορείτε να διαχειριστείτε μια αλλαγή σκηνικού κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, τότε θα έχετε ικανοποιήσει τη λαχτάρα σας να αφήσετε ό, τι είναι οικείο για μια νέα εμπειρία. Ακόμα κι αν δεν πάτε τελικά κάπου μακριά, θα αισθανθείτε ότι έχετε κάνει μια απόδραση από ρουτίνα σας. Μη σκέφτεστε τα πρακτικά θέματα της καθημερινής σας ζωής ή τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτεί.

ΑΓΑΠΗ: Ίσως έχετε ένα déjà vu την Πανσέληνο της 21ης Αυγούστου, εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σαν να είχατε ξαναεπισκεφτεί αυτό το μέρος ή το έχετε ξανακάνει στη ζωή σας. Μπορεί αυτή η αίσθηση να προέρχεται από κάποια στιγμή του μακρινού παρελθόντος σας που την είχατε ξεχάσει τελείως. Όπως κι αν είναι είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια ρομαντική περιπέτεια.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Να είστε ευγνώμονες αν κάνετε ήδη αυτό που ονειρευόσασταν. Εάν η επαγγελματική σας ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θέλατε ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε το πώς μπορείτε σιγά – σιγά να την αλλάξετε προς το καλύτερο. Μην περιμένετε να βρείτε αμέσως τον τρόπο. Μια προσεκτική συζήτηση θα σας οδηγήσει στο να σχεδιάσετε μια νέα και βελτιωμένη πορεία προς την επόμενη επαγγελματική σας περιπέτεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο μήνας σας παρακινεί να γίνετε πιο πονηροί στη διαχείριση των χρημάτων σας για να έχετε όφελος. Μπορεί να νομίζετε ότι είστε ήδη αρκετά ενήμεροι σε αυτά τα θέματα, αλλά υπάρχουν κάποιες καλύτερες προσφορές σε κάποιο δάνειο ή κάποια προνόμια που ενδεχομένως δε γνωρίζετε και μπορεί να επωφεληθείτε, ώστε να εξοικονομήσετε ένα επιπλέον ποσό.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Άλογο

ΓΕΝΙΚΑ: Έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε κάποια πράγματα στη ζωή σας όμως όλα είναι στάσιμα και δεν έχετε σημειώσει καμία πρόοδο. Η παραίτηση δεν είναι στη φύση σας και θέλετε να αποδείξετε στους άλλους ότι καλά κάνετε και είστε επίμονοι. Υπάρχει κάποιος συναισθηματικός λόγος που σας εμποδίζει να τα αφήσετε; Εάν το δείτε με ψυχρή λογική, θα διαπιστώσετε ότι είναι αναπόφευκτο να αντιστέκεστε στις όποιες αλλαγές και να πηγαίνετε κόντρα. Όταν το κάνετε θα αναπνεύσετε με ανακούφιση, σίγουροι ότι επιλέξατε το σωστό.

ΑΓΑΠΗ: Είναι ο μήνας που θα κάνετε συζητήσεις σχετικές με το τι θέλετε από το σύντροφό σας και τι περιμένετε από τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε κάτι παραπάνω, μιλήστε με ειλικρίνεια σε κάποιους έμπιστους φίλους σας κι ίσως σκεφτούν κάποια άτομα που θα σας ταίριαζαν και που θα μπορούσαν να σας γνωρίσουν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, τότε είναι μια κουβέντα που έπρεπε να την είχατε κάνει εδώ και καιρό.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Έχετε αναλάβει ένα έργο και προσπαθείτε μόνοι σας να το ολοκληρώσετε αλλά βλέπετε ότι ήδη έχει πάει στραβά. Παραδεχτείτε ότι υπάρχουν δυσκολίες και αρχίστε να κοιτάτε το ενδεχόμενο να ζητήσετε βοήθεια από άλλους συναδέλφους σας. Διατηρώντας την ψυχραιμία σας μπορείτε σύντομα να βρείτε αυτό που σας λείπει, ώστε να το βάλετε σε επαναλειτουργία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Παρατηρείτε ορισμένους ανθρώπους που σας φαίνονται ιδιαίτερα τυχεροί στα χρήματα και ίσως να αναρωτιέστε ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Θα μπορούσε να είναι απλά θέμα τύχης. Εμπιστευτείτε και εσείς τη δικιά σας και μην αμφιβάλετε κι ίσως γίνετε εσείς το αντικείμενο της ζήλειας στα μάτια των άλλων.

Πρόβατο

ΓΕΝΙΚΑ: Όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που δεν έχετε κατανοήσει πλήρως καλό θα ήταν να ζητάτε βοήθεια. Αναζητήσετε πληροφορίες ή διευκρινήσεις από μερικούς πιο έμπειρους ανθρώπους και θα δείτε ότι αυτό που σας προκάλεσε σύγχυση αρχικά, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο. Κανένα μεμονωμένο άτομο δεν έχει την απάντηση αλλά όταν μαζέψετε όλα τα κομμάτια και τα βάλετε κάτω, θα δείτε να συμπληρώνεται η εικόνα και να αρχίζει να αποκτά νόημα. Μόλις χρησιμοποιήσετε τη λογική σας θα βρείτε τη λύση.

ΑΓΑΠΗ: Άμα κρέμεστε από το σύντροφό σας για να σας κάνει ευτυχισμένους στο τέλος θα καταλήξετε να δυσαρεστηθείτε. Φυσικά, θέλετε μια σχέση όπου μπορείτε να βασιστείτε στο άλλο σας μισό, αλλά δεν γίνεται να τον χρήσετε επισήμως υπεύθυνο για την ευτυχία σας. Πρέπει να ξέρετε πώς θα γίνετε μόνοι σας ευτυχισμένοι και το ταίρι σας απλά να συμβάλει σε αυτό.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα στο χώρο εργασίας πρέπει να είστε υπομονετικοί. Μην κολλάτε αποκλειστικά σε κάποιο συγκεκριμένο σύστημα ή τεχνική που μπορείτε να βασιστείτε και αναζητήστε άλλους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη λύση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πιστεύετε ότι η οικονομική επιτυχία θα σας κάνει ευτυχισμένους και ικανοποιημένους στη ζωή σας; Όταν υπάρχει έλλειψη χρημάτων, τότε η ζωή γίνεται ένας αγώνας και ίσως μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε ότι τα χρήματα είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματά σας. Όταν το πορτοφόλι σας όμως είναι γεμάτο, πιθανόν να αντιληφθείτε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που δίνουν στη ζωή σας νόημα.

Πίθηκος

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία είστε αρκετά ευφυείς στο να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Όταν υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο περιπτώσεις από τη φύση σας θα προσπαθήσετε να πάρετε και τις δύο. Άλλες φορές τέτοια τακτική θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός σας, αλλά υπάρχουν και φάσεις όπου καμία από τις δύο δε σας συμφέρει. Ο μήνας αυτός σας προτρέπει να μην καταπιαστείτε με δύο πράγματα ταυτόχρονα γιατί θα καταλήξετε να κολλήσετε να τα αφήσετε στη μέση.

ΑΓΑΠΗ: Σας αρέσει η ασφάλεια μιας σταθερής σχέσης αλλά κάπου – κάπου ποθείτε να είστε ελεύθεροι κι ωραίοι. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός για σας να συλλογιστείτε τι είστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψετε, προκειμένου να αποκτήσετε αυτή την αγάπη που ψάχνετε. Αν είστε δεσμευμένοι μπορείτε να διαπραγματευτεί με το σύντροφο να σας δώσει λίγο το ελεύθερο να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αν αισθάνεστε ότι τραβιέστε είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη, προσπαθώντας να κάνετε διάφορα στην εργασία σας, θα πρέπει να αποφασίσετε σύντομα να βάλετε κάποιες προτεραιότητες. Ακόμα κι αν κάποιοι συνάδελφοι σας πιέζουν για κάτι επείγον, θα πρέπει να εξετάσετε αν και πώς μπορεί να χωρέσει στο πρόγραμμά σας. Αν δεν γίνεται, πέστε το και ορίστε εσείς πότε μπορείτε να το κάνετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ό, τι δαπανήσατε δεν μπορείτε να το ξαναπάρετε πίσω, αλλά ό, τι έχει σωθεί μπορεί να δαπανηθεί ανά πάσα στιγμή στο μέλλον. Ξέρετε ότι πρέπει να σκέφτεστε και τις δύσκολες μέρες και να κάνετε το κουμάντο σας αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που θέλετε να αγοράσετε. Δείτε αν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε αυτή σας την επιθυμία και μπείτε στην αναμονή. Θα δείτε ότι θα εκτιμήσετε περισσότερο ό, τι αποκτήσετε στη συνέχεια.

Πετεινός

ΓΕΝΙΚΑ: Είτε εσείς έχετε χαλαρώσει είτε έχει φύγει ο ενθουσιασμός από τους άλλους για να γίνουν ορισμένα πράγματα. Ίσως, ο καθένας από την πλευρά του, έχει μπει σε φάση επανεξέτασης κάποιων σχεδίων, αφού αυτά που φαίνονταν τέλεια μερικούς μήνες ή ακόμα και εβδομάδες πριν, με τις πρόσφατες εξελίξεις πλέον δεν κολλάνε. Ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξετε κάποιους στόχους σας. Όταν είστε σίγουροι για το τι επιδιώκετε, τότε μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να βρείτε πως θα κινηθείτε τους επόμενους μήνες.

ΑΓΑΠΗ: Εάν αισθάνεστε ότι ο/η αγαπημένος/η σας δεν σας δίνει αρκετή προσοχή, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ψάχνετε τι του συμβαίνει. Εάν δείτε ότι είναι πάρα πολύ απορροφημένος από την εργασία του ή ένα χόμπι, ίσως είναι καιρός και για σας να σκεφτείτε μερικά νέα ενδιαφέροντα για να καταπιαστείτε. Όταν δείτε ότι μπορείτε να είστε κι εσείς χαρούμενοι, κάνοντας τα δικά σας πράγματα, τότε θα τραβήξετε την προσοχή του, αφού θα θελήσει να μάθει τι είναι αυτό που σας κάνει να χαμογελάτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτοί που υποτίθεται ότι έπρεπε να σας βοηθήσουν είναι απασχολημένοι με άλλες δραστηριότητες. Ίσως υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των συναδέλφων σας που παρεμποδίζει τις προσπάθειες της ομάδας και μπορεί ακόμα και να αναρωτηθείτε, αν αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να εργάζονται μαζί σας ταυτόχρονα είναι και εναντίον σας. Αφήστε τις θεωρίες συνωμοσίας, γιατί μπορεί απλά να έχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είτε έχετε να κάνετε με κοινά κέρδη είτε με κοινά έξοδα να είστε δίκαιοι στον καταμερισμό των χρημάτων μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, μην το παρακάνετε και γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί για ασήμαντα ποσά. Εμπιστευτείτε τους άλλους και θα δείτε ότι είναι κι αυτοί τίμιοι και γενναιόδωροι.

Σκύλος

ΓΕΝΙΚΑ: Πώς μπορείτε να βάζετε ένα στόχο που δεν ελπίζετε ότι θα πετύχετε; Αναρωτηθείτε αν είστε εντελώς ειλικρινείς σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας. Είστε πραγματικά έτοιμοι να ανέβετε στο ψηλότερο βουνό του κόσμου, όταν έχετε περπατήσει μόνο σε ένα λόφο και στο τέλος κοντέψατε να ξεψυχήσετε; Σίγουρα αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μια μέρα αλλά χρειάζεστε σωστό σχεδιασμό. Επίσης, εξετάστε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τον εαυτό σας για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σηκώστε τον πήχη στο ύψος που μπορείτε να ξεπεράσετε.

ΑΓΑΠΗ: Οι πραγματικές σχέσεις διαφέρουν αρκετά από αυτές που διαβάζετε στα βιβλία ή έχετε παρακολουθήσει σε ταινίες. Παρόλα αυτά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες ονειρικές στιγμές, που νιώσατε την καρδιά σας να λιώνει, είτε στο πρώτο σας ραντεβού, σε μια ειδική επέτειο ή σε μια άσχετη ημέρα που ξαφνικά μετατράπηκε σε ξεχωριστή. Φυλάξτε αυτές τις αναμνήσεις μέσα σας σαν θησαυρό και θυμηθείτε τις άμα αμφιβάλετε για τη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ: Ετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Αν αισθάνεστε ότι ήδη έχετε μια σταθερή βάση, τότε απλά πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και με τη βοήθεια της τύχης να σκαρφαλώσετε προς τα πάνω. Αν όμως ξέρετε ότι για να φτάσετε ψηλότερα πρέπει να έχετε ένα πιο στέρεο έδαφος, τότε ξεκινήστε την προσπάθεια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ονειρεύεστε για το πώς θα ήταν η ζωή σας αν κερδίζατε ένα πολύ μεγάλο ποσόν. Φαντάζεστε όλα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που ίσως θέλετε να κάνετε με τα χρήματά σας και πόσο καλά θα είσαστε. Πιστεύετε ότι τα χρήματα δεν θα σας αλλάξουν και θα εξακολουθείτε να είστε το ίδιο πρόσωπο; Μήπως τελικά ήδη έχετε ένα θησαυρό και δεν το έχετε καταλάβει;

Χοίρος

ΓΕΝΙΚΑ: Θα νιώσετε την πίεση να απομακρύνεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Ένα δίλημμα που έχετε ήδη και σας απασχολεί δεν θα εξαφανιστεί σε μια νύχτα αλλά θα γίνει λιγότερο πιεστικό. Μπορείτε βεβαίως να αξιοποιήσετε αυτό το μήνα για να οργανώσετε τα σχέδιά σας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Να είστε ψύχραιμοι ώστε να αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για γεγονότα που ίσως συμβούν, ίσως και όχι. Αντ' αυτού, μπορείτε να χαράξετε εσείς μια πορεία για να καταφέρετε αυτά που θέλετε, γνωρίζοντας τις παγίδες που μπορεί να υπάρξουν. Η προσοχή σας στο δρόμο θα σας οδηγήσει στο να αυξήσετε την εσωτερική δύναμη και τη σοφία σας.

ΑΓΑΠΗ: Η αγάπη είναι λεπτή γραμμή μεταξύ του δίνω και του παίρνω και του κάνω αυτό που θέλω και του αφήνω το σύντροφό μου να ασκήσει την όποια εξουσία. Αυτού του είδους η ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί με την εφαρμογή κάποιας συμβιβαστικής λύσης σε ορισμένους τομείς της σχέσης σας, όπου έχετε διαφορές. Άλλωστε ποιό ενδιαφέρον θα είχε, αν ήσασταν ίδιοι σε όλα;

ΚΑΡΙΕΡΑ: Αναρωτιέστε αν έχετε τους κατάλληλους συνάδελφους για το σχεδιασμό ενός νέου project. Μπορεί να μη χρειαστεί να κάνουν τίποτα σε αυτό το στάδιο, αλλά θέλετε κάποια ηθική υποστήριξη, προκειμένου να ανακοινώσετε τις ιδέες σας σε εκείνους που είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία. Θα μπορούσατε να πετύχετε και με λιγότερη υποστήριξη αλλά αν έχετε μια ώθηση τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Εξ ορισμού, δεν μπορείτε να προβλέψετε απρόβλεπτες δαπάνες. Εάν τα έξοδα ήταν υψηλότερα από ό, τι είχατε υπολογίσει, τότε αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας. Βάλτε κάτω να δείτε πως μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας ή τι μπορείτε να περικόψετε και σίγουρα θα έχετε μια ανάκαμψη.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved