Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Αύγουστο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά με τον Άρη στον Καρκίνο να φέρνει προκλήσεις και προβλήματα στο χώρο του σπιτιού που πιθανόν εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό την 1η του μήνα να έχουν ξαφνικό και απρόβλεπτο χαρακτήρα (ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του β' δεκαημέρου). Η παρουσία του ζωοδότη Ήλιου στον τομέα που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή και την ψυχαγωγία δείχνει ότι το διάστημα μέχρι τις 23/8 είναι ιδανικό για διακοπές και ευτυχείς στιγμές με τον/την ερωτικό σας σύντροφο. Μάλιστα η ευμενής όψη που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 4/8 ευνοεί τις εκπλήξεις αλλά και διασκέδαση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Στις 8/8 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και η ερωτική επικοινωνία θα είναι πιο έντονη. Γύρω στις 11/8 ίσως εμφανιστούν κάποια εμπόδια σε μετακινήσεις ωστόσο γύρω στις 15/8 τα πράγματα αλλάζουν και οι πόρτες ανοίγουν για νέα ταξίδια μαζί με το ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7/8 προμηνύει ένα γάμο, την απόκτηση ενός παιδιού ή ένα άλλο ευχάριστο γεγονός που συνδέεται με την ερωτική ζωή και υπόσχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες.
Αδέσμευτοι
Με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο η ζωή σας χαρακτηρίζεται από αλλαγές, ανατροπές και επιθυμία να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Τον Αύγουστο με τον Ήλιο στον Λέοντα η ερωτική επιθυμία βρίσκεται στο ζενίθ και θα έχετε την τάση να αναζητήσετε τις χαρές του έρωτα. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει με τον Ουρανό στις 4/8 μπορεί να είναι ένδειξη για έναν κεραυνοβόλο έρωτα (ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του β' δεκαημέρου). Μια επιπλέον θετική αστρολογική συγκυρία για την αισθηματική σας ζωή είναι η Νέα Σελήνη στις 7/8 που πραγματοποιείται στον Λέοντα ευνοώντας μια νέα αρχή. Στις 8/8 ο Ερμής έρχεται να ενισχύσει το θετικό κλίμα που δημιουργείται με επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις με έναν και μόνο στόχο να ευχαριστηθείτε τον έρωτα. Στις 16/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, το ζώδιο των σχέσεων, και πολύ πιθανόν το όποιο ερωτικό παιχνίδι να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Αν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες στον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη συνηγορούν ο Αύγουστος μπορεί να είναι ο μήνας που θα ερωτευτείτε και θα μπείτε σε σχέση.

Ταύρος

Δεσμευμένοι
Με σταθερή αναφορά τον Κρόνο στον 7ο οίκο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις αναμφίβολα το crash – test μέσα στο γάμο ή τη δέσμευσή σας είναι διαρκές ωστόσο ως παιδί της Αφροδίτης η χαρά και η απόλαυση συνεχίζουν να αποτελούν ζητούμενο. Ως εκ τούτου παρά τις όποιες δυσκολίες θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, που με την Αφροδίτη στην Παρθένο σας δίνονται, για να περάσετε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο και όμορφο καλοκαίρι. Μεγάλο μέρος του μήνα θα σας απασχολούν θέματα σπιτιού, οικογένειας και πιθανόν να αποφασίσετε κάποιο νέο σχετικό ξεκίνημα επιδιώκοντας μεσοπρόθεσμα τη βελτίωση της ερωτικής ζωής. Στις 24/8 ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο δείχνοντας σας ότι αν διορθώστε τα σημεία της επικοινωνίας που πάσχουν μέσα στη σχέση όλα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 2/8, 4/8 και 15/8. Μεγάλη προσοχή γύρω στις 24/8, 26/8 και 28/8.
Αδέσμευτοι
Τον έρωτα τον έχετε στο αίμα σας και ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας είστε ερωτευμένοι, με τη ζωή, με μια ιδέα ή ένα ιδανικό. Πολλές καταστάσεις έχουν φτάσει στο κόκκινο και ενώ θέλετε τον έρωτα στη ζωή σας έχετε αμφιβολίες για τη δημιουργία σχέσης και μάλιστα διαρκείας. Σε κάθε περίπτωση με την Αφροδίτη στην Παρθένο έως τις 16/8 η καρδιά σας είναι πολύ πιθανόν να σκιρτήσει από έρωτα στις καλοκαιρινές διακοπές σας ή σε μέρη που βρίσκεστε για διασκέδαση. Το δεύτερο μισό του μήνα η θεά του Έρωτα θα βρίσκεται στο Ζυγό. Ίσως πλέον ο έρωτας να πλημμυρίζει την καθημερινότητά σας, διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν αισθηματικές ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο. Οι όψεις που φιλοξενεί το πλανητικό σκηνικό υπέρ του έρωτα είναι γύρω στις 2/8, στις 4/8 και τις 15/8. Δεν είναι πολλές και αν και άλλοι παράγοντες δεν συνηγορούν στο προσωπικό σας ωροσκόπιο για κάτι μεγάλο ίσως ο Αύγουστος να είναι μια περίοδος που ο φτερωτός έρωτας απλά θα δώσει λίγο χρώμα σε μια ασπρόμαυρη ερωτική ζωή.

Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Με τον Δία στον Καρκίνο σιγά – σιγά νιώθετε όλο και πιο ολοκληρωμένοι στον αισθηματικό τομέα. Οι συναισθηματικοί δεσμοί με το ταίρι σας επεκτείνονται και αυτό σας γεμίζει με ικανοποίηση και χαρά. Τον Αύγουστο, Ήλιος, Ερμής και Νέα Σελήνη στον πύρινο Λέοντα υπόσχονται ερωτικά ταξίδια, ωραίες ιδέες και εξωτερίκευση επιθυμιών που θα λουστούν με το φως της επιδοκιμασίας. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον αέρινο Ζυγό και στη ζωή σας θα φυσήξει άνεμος ανανέωσης. Ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι πιο δημιουργικός, ερωτικός και ευχάριστος και η καρδιά σας θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει από χαρά. Μην απορήσετε αν αυτή την περίοδο νιώσετε ερωτευμένοι όσο ποτέ. Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/8 που ίσως κάποιες προσδοκίες διαψευστούν στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας και απομακρυνθείτε κάπως από το ταίρι σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 4/8, 15/8, 24/8, 31/8.
Αδέσμευτοι
Ο έρωτας για εσάς δεν έχει ηλικία, όρια και σύνορα ωστόσο με τον Δία που κυβερνά τις σχέσεις στο ζώδιο του Καρκίνου θα έχετε την τάση να αναζητήσετε την ασφάλεια από έναν αισθηματικό δεσμό. Πως θα το καταφέρετε αυτό που από τη φύση σας είστε σαν τον άνεμο δεν το ξέρετε αλλά νιώθετε ότι θέλετε να το προσπαθήσετε. Πολύ πιθανόν, κάπου να χάσετε τον μπούσουλα όμως αυτό είναι λογικό μέχρι να μπορέσετε να ρυθμίσετε το θερμοστάτη στον ιδανικό βαθμό συναισθηματικής εγγύτητας με ένα άλλο πρόσωπο. Με Ήλιο, Ερμή και Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα έχετε την τάση να εκδηλώσετε τα θέλω σας με θέρμη, επιμονή κάνοντας νέες γνωριμίες και υιοθετώντας νέες ιδέες περί έρωτος. Σε ταξίδια, εκδρομές, επαφές και εξόδους θα έχετε αισθηματικές ευκαιρίες που με την είσοδο της Αφροδίτης στις 16/8 στο Ζυγό μπορούν να εξαργυρωθούν σε έναν όμορφο έρωτα. Προσέχετε προσεγγίσεις γύρω στις 11/8, 26/8 και 27/8 και αξιοποιείστε τις θετικές συγκυρίες γύρω στις 15/8, 27/8 και 31/8.

Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Με τον κριτή Κρόνο στον οίκο της αισθηματικής ζωής είναι σημαντικό για εσάς να καταφέρετε να υπέρ-αναπληρώσετε τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στον/την σύντροφο σας. Η παρουσία της αναλυτικής Παρθένου στον οίκο της επικοινωνίας έως τις 16/8 δείχνει την τάση να περνάτε από κόσκινο κάθε τι που λέγεται και να εξετάζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια όσον αφορά ταξίδια και μετακινήσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχετε την αίσθηση ότι καταφέρατε να αποκτήσατε κάτι πολύ σημαντικό, ικανό να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για την ερωτική ζωή. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού ωστόσο το σπίτι ίσως φιλοξενήσει κάποιες ζήλιες ή εντάσεις ιδιαίτερα γύρω στις 24 και 26/8. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 21/8 στον 8ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με τη λίμπιντο και το σεξ δείχνει ότι αυτός ο τομέας της ζωής θα ενεργοποιηθεί αφορίζοντας ταμπού και προκαταλήψεις.
Αδέσμευτοι
Το θέμα σχέση δεν το παίρνετε αψήφιστα. Η μέχρι τώρα εμπειρία σας έχει διδάξει ότι κάθε επιλογή σας έχει συνέπειες και μάλιστα ζωής. Με τον μήνα να ανοίγει με τους Ερμή και Άρη στο δικό σας ζώδιο κάνετε βήματα να βγείτε από το καβούκι σας και να διεκδικήσετε τον έρωτα. Ακόμα και αν άλλοι αστρολογικοί παράγοντες στο προσωπικό ωροσκόπιο σας δεν δείχνουν ότι θα συναντήσετε το μεγάλο έρωτα, σίγουρα κύματα χαράς και ευτυχίας θα κατακλύσουν την αισθηματική ζωή. Η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή (από τις 8/8) και της Νέας Σελήνης (7/8) στον Λέοντα δείχνουν ότι θα εισπράξετε θαυμασμό και θα αισθανθείτε τις ερωτικές μετοχές σας να ανεβαίνουν. Σαφώς και αυτός ο μήνας έχει και κάποιες δυσκολίες που στην περίπτωσή σας μεταφράζονται σε σχέσεις που κρατιούνται κρυφές από το οικογενειακό περιβάλλον ή που μπορεί να προκαλέσουν ένα σκάνδαλο στο χώρο της δουλειάς ή εξαιτίας των οποίων φοβάστε για την εικόνα σας. Οι μέρες που θέλουν περισσότερο προσοχή είναι 11/8, 24/8 και 26/8.

Λέων

Δεσμευμένοι
Λάμπετε! Σας αρέσει, το επιδιώκετε, το γιορτάζετε. Με τον Ήλιο, τον Ερμή (από τις 8/8) και τη Νέα Σελήνη (7/8) στο δικό σας ζώδιο ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση, μιλάτε με πειθώ και κάνετε νέα ανοίγματα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν αντίκτυπο και στη σχέση σας. Το πρώτο μισό του μήνα η Αφροδίτη βρίσκεται στη γήινη Παρθένο και η λογική είναι ο σύμβουλός σας για το πώς αυτά που επιζητάτε από τη σχέση μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Ωστόσο το δεύτερο μισό του μήνα με την Αφροδίτη στο Ζυγό επικοινωνείτε καλύτερα με το ταίρι σας, μοιράζεστε ιδέες, χαίρεστε ταξίδια και περνάτε μαζί ευχάριστο χρόνο. Εν συνεχεία η Πανσέληνος στις 21/8 που πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσης δείχνει ότι απρόβλεπτα γεγονότα θα λάβουν χώρα στο γάμο ή τον αισθηματικό σας δεσμό και θα πιαστείτε εξ απήνης. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αφού ένα μπαράζ όψεων υποδεικνύουν κάποιες δοκιμασίες από τις οποίες θα περάσει η σχέση σας.
Αδέσμευτοι
Η τύχη αυτόν το μήνα είναι με το μέρος σας και αυτό θα είναι έκδηλο από τις αρχές του αφού χάρη στα επιτεύγματα ή τη συμπεριφορά σας θα επιτύχετε τα φλας της προσοχής να πέσουν πάνω σας. Αν και όσον αφορά στο παρελθόν δεν έχετε εντελώς ξεμπερδέψει δεν αποκλείεται να κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός νέου προσώπου το οποίο θα περάσει από σχολαστική «οντισιόν». Είτε δώσετε τελική έγκριση είτε όχι το σίγουρο είναι ότι θα επιβεβαιωθείτε ότι η μπογιά σας περνά και αυτό θα τονώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό σας, γεγονός που θα φανεί περισσότερο στην επικοινωνία το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό. Είναι πολύ πιθανόν, φίλοι ή κοντινά πρόσωπα να σας κάνουν κονέ ή να αποτελέσουν αιτία για αισθηματικές γνωριμίες. Στις 21/8 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο το θέμα «σχέση» θα σας απασχολήσει έντονα. Ίσως χρειάζεται να αψηφήσετε κάποιους κανόνες ή απαγορεύσεις ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά στο ενδεχόμενο να συνάψετε μια σχέση που στο παρελθόν θα λέγατε «αποκλείεται». Ποτέ μη λέτε ποτέ!

Παρθένος

Δεσμευμένοι
Ο Αύγουστος σηκώνει αυλαία με τη θέα της ομορφιάς στο ζώδιο σας και τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά θα πάρετε τα πάνω σας. Κάποια γεγονότα ίσως τα αποκρύψετε ή δεν τα φανερώσετε σε πολλούς μέχρι να πάρουν μια τελική έκβαση ενώ μαζί με το σύντροφό σας μπορείτε να περάσετε εξαιρετικές διακοπές ή ευχάριστο χρόνο. Γύρω στις 11/8 στο τετράγωνο του κυβερνήτη σας, Ερμή, με τον Κρόνο δείχνει ότι ίσως κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε ενώ ίσως δεν υπάρχει συναισθηματική κατανόηση μέσα στη σχέση. Στις 16/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και θα αναζητήσετε την αρμονία και τη χαρά. Σε αρκετές περιπτώσεις θα νιώσετε ολοκλήρωση από μια συναισθηματική ένωση με το ταίρι σας όμως θα υπάρχουν και μέρες που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όπως τα θέλετε και ίσως βγουν νεύρα, προκύψουν καυγάδες και ο «πόλεμος» είναι αναπόφευκτος. Αν ωστόσο πρεσβεύσει η λογική, τότε τα πράγματα θα εξομαλυνθούν σύντομα.
Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο έως τις 16/8 θα έχετε την τάση να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ' επέκταση να εισπράξετε μεγαλύτερη εκτίμηση από τους άλλους. Θα αισθανθείτε ότι είναι η ευκαιρία σας για να ζήσετε τον έρωτα και να χαρείτε τις σαρκικές απολαύσεις. Με Ήλιο, Ερμή και Νέα Σελήνη στον Λέοντα κάποια πράγματα θα τα αποκρύψετε από τους άλλους παρά το γεγονός ότι εσάς θα σας δώσουν χαρά. Κάτι θα φοβάστε ή δεν θα είστε έτοιμοι να το μοιραστείτε με τους άλλους. Από το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στο Ζυγό θα νιώθετε όλο και πιο συναισθηματικά ευτυχισμένοι ενώ με την είσοδο του Ηλίου στο δικό σας ζώδιο στις 24/8 πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να βγάλετε στο προσκήνιο αυτά που κρατάγατε κρυφά. Αν και ίσως ανησυχήσετε για τυχόν απώλειες ή δεν θα είστε σίγουροι αν κάνετε καλά, τελικά θα επιλέξετε να κάνετε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο. Οι μέρες που απαιτούν προσοχή είναι 11/8, 26/8 και 27/8.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Ζυγός

Δεσμευμένοι
Με έντονη κοινωνική ζωή ξεκινά ο Αύγουστος. Πολύ πιθανόν να περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους ή να κάνετε διακοπές με παρέα. Από τη σχέση σας θα έχετε μεγάλες απαιτήσεις ωστόσο η στάση σας θα μπερδεύει καθώς δεν θα δείχνετε αποφασιστικότητα στο τι θέλετε, αντίθετα θα αγχώνεστε χωρίς πάντα να καταλήγετε εκεί που θέλετε. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να είναι θετικό για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας σε μέρη που δεν έχουν πολύ κόσμο ενώ δεν αποκλείεται η δουλειά ή συνάδελφοι να αποτελούν αιτία για να μην εκφράζεστε όπως θα θέλατε. Τα πράγματα ωστόσο αλλάζουν από τις 16/8 που η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και σιγά – σιγά η συντροφικότητα και η σχέση γίνονται το νούμερο ένα, πράγμα που σας ενδιαφέρει. Η Πανσέληνος στις 21/8 στον τομέα της αισθηματικής ζωής δείχνει ξαφνικά γεγονότα και εκπλήξεις. Πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια του μήνα και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερου του Αυγούστου, για όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του β' δεκαημέρου, να υπάρχουν προβλήματα και να χρειαστείτε τη γνώμη ενός ειδικού (δικηγόρου, σύμβουλου γάμου ή άλλου).
Αδέσμευτοι
Με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στον 12ο οίκο το πρώτο μισό του μήνα όσον αφορά στα ερωτικά σας είτε θα έχετε την τάση να είστε σε φάση απόσυρσης είτε θα υπάρχουν διλήμματα και ντροπές ή προβληματισμοί με σχέση του παρελθόντος. Από τις 16/8 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και πλέον θα νιώθετε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις όσον αφορά σε ερωτικά θέματα με γνώμονα την αισθηματική ευτυχία και ποντάροντας στο ότι είστε πιο ποθητοί από άλλοτε . Στις 21/8 η Πανσέληνος στον Υδροχόο πραγματοποιείται στον 5ο οίκο που σχετίζεται με την ερωτική ζωή και είτε ο έρωτας θα εισέρθει ξαφνικά είτε θα αποτελέσει αιτία για να απορείτε και να ενίστασθε για την πορεία που ακολουθούν τα πράγματα στον έρωτα. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό δεν ικανοποιείστε εύκολα και θα υπερασπιστείτε με πάθος κάποιες θέσεις σας. Το τελευταίο δεκαήμερο το μήνα είναι κρίσιμο και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του β' δεκαημέρου θα χρειαστεί να σκεφτείτε καλά τις όποιες επιλογές σας.

Σκορπιός

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη που κυβερνά τον τομέα τον σχέσεων στην Παρθένο έως τις 16/8 βάζετε στόχους όσον αφορά στην αισθηματική σας ένωση και εργάζεστε με νεύρο, μυαλό και σχολαστικότητα, προκειμένου να τους επιτύχετε. Οι φίλοι θα παίξουν το ρόλο τους στο σκοπό που έχετε θέσει όπως και πάσης φύσεως συναναστροφές με άτομα που θα κάνετε παρέα. Πολύ πιθανόν η σχέση σας με γονείς και πεθερικά να περάσει σε μια νέα φάση κατά την οποία πολύ πιθανόν κάποιος από τη μία ή την άλλη πλευρά να αποδειχθεί αγύριστο κεφάλι. Το δεύτερο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού θα αναζητήσετε χρόνο μόνο για εσάς και το ταίρι σας και συχνά – πυκνά θα οργανώνετε βραδιές ή στιγμές αποκλειστικά για τους δύο σας. Ωστόσο ίσως υπάρχουν και κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν τη στάση σας στη σχέση αφού θα είστε πότε κρύο και πότε ζέστη. Το τελευταίο δεκαήμερο ίσως μέσα από κάποιες δυσκολίες να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες.
Αδέσμευτοι
Το ερωτικό ένστικτο είναι έντονο ωστόσο λόγω της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιό σας έχετε γίνει πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Η αναγνώριση για εσάς αυτό το μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα την επιδιώξετε από πρόσωπα που τα θεωρείτε σημαντικά για εσάς. Κοιτάζετε ψηλά και δεν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο, εκτός και αν πρόκειται για καθαρά «σεξ – επαφές» και τέλος. Σε ένα στέκι, μέσα από φίλους ή μια ομάδα ίσως κάνετε κάποια γνωριμία μέσα από την οποία θα υπάρχει η τάση να θεραπεύσετε πληγές. Το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο οίκο και θα τραβήξετε την κουρτίνα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή αφού θα διατείνεστε ότι δεν αφορά τους άλλους τι κάνετε. Στην πραγματικότητα τα μυστικά σας θα είναι «καυτά» και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά παράλληλες σχέσεις γιατί ίσως τα πράγματα περιπλεχτούν και το πάθος γίνει αιτία για λάθη.

Τοξότης

Δεσμευμένοι
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα ξεφαντώσετε. Τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα ο Ήλιος θα βρίσκεται στον θερμό Λέοντα ευνοώντας μέσα από ταξίδια (ίσως και στο εξωτερικό), ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις να είστε τολμηροί και, βάζοντας λίγο περιπέτεια στη ζωή σας, η σχέση σας να πάρει τα πάνω της. Επιπλέον, μέχρι τα τέλη του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον 8ο ηλιακό οίκο και πέρα από μια τάση να επιτύχετε κάποιες «μεταμορφώσεις» καταστάσεων θα υπάρχει έντονη σεξουαλική δραστηριότητα. Ο Ερμής που κυβερνά τον τομέα των σχέσεων μεταξύ 8/8 και 24/8 θα βρίσκεται στον εξωστρεφή Λέοντα και η επικοινωνία με τον/τη σύντροφο θα σας ευχαριστεί, θα σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και θα απογειώνει τη διάθεση σας. Ωστόσο τόσο στις 11/8 όσο και στις 26/8 σχηματίζει αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα και ίσως υπάρξουν κάποια σύννεφα στη σχέση σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 15/8, 27/8 και 31/8.
Αδέσμευτοι
Η παρουσία του Δία στον 8ο ηλιακό τομέα που σχετίζεται με τα μυστικά, τη λίμπιντο και το σεξ αυξάνει την ερωτική επιθυμία ενώ η παράλληλη διέλευση του Άρη από τον ίδιο οίκο έως τις 28/8 υπόσχεται στιγμές γεμάτες ηδονή και πάθος. Επιπλέον, ο Ερμή, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου που κυβερνά τις σχέσεις μεταξύ 8/8 και 24/8 θα βρίσκεται στο θετικό και λαμπερό ζώδιο του Λέοντα, δημιουργώντας γόνιμο έδαφος για αισθηματικές γνωριμίες και επαφές. Πολύ πιθανόν να γνωρίσετε άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, τη διδασκαλία ή τη δικαιοσύνη. Με εξαίρεση τις 11/8 και 26/8 ερωτικές προσεγγίσεις μπορούν να στεφθούν με επιτυχία. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι καλό είναι να αποφύγετε να μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα, όπως και να επηρεαστείτε από τη γνώμη ατόμων που κάνετε παρέα για την αισθηματική σας ζωή, ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα που μήνα. Γύρω στις 15/8, 27/8 και 31/8 οι αστρολογικές συγκυρίες θα είναι με το μέρος σας σε θέματα φλερτ, έρωτα και σχέσεων.

Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Τον Αύγουστο, το πάθος έρχεται χωρίς να φεύγει η λογική. Επί τρεις εβδομάδες ο τομέας της ερωτικής απόλαυσης θα φωτίζεται από την παρουσία του Ήλιου ενώ ο διερχόμενος Ερμής (μεταξύ 8/8 και 24/8) και η Νέα Σελήνη (στις 7/8) δείχνουν ότι το πάθος θα κυριαρχεί και θα παραδοθείτε στις ηδονές του έρωτα χωρίς να εκλείπουν ωστόσο και κάποιες ζήλιες ή διαμάχες. Συγχρόνως, το πρώτο μισό του μήνα η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στη σχολαστική Παρθένο και τόσο στον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας όσο και σε μετακινήσεις και εξόδους σας θα προσέχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Πράγμα που σημαίνει ότι οι συνθήκες θα ευνοούν να έχετε τον έλεγχο, ο οποίος για εσάς συν τοις άλλοις αποτελεί ερωτικό διεγερτικό. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο για εσάς είναι ευεργετική όσον αφορά στη σχέση καθώς δημιουργούνται θετικές συνθήκες για επέκταση ή επισημοποίηση. Ωστόσο γύρω στις 8/8 και 21/8 που πραγματοποιεί δυσμενείς όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό αντίστοιχα ίσως έρθετε αντιμέτωποι με δυσκολίες και προβλήματα (περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου.)
Αδέσμευτοι
Με το Δία στον Καρκίνο το σύμπαν έχει σκοπό να αλλάξει την «κατάσταση» σας από «ελεύθερος/η» σε «δεσμευμένος/η» μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Τον Αύγουστο του 2013, πρώτη και καλύτερη βοηθός του είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο (έως τις 16/8)που ευνοεί αισθηματικές επαφές και συναναστροφές με τρόπο γήινο και ρεαλιστικό όπως ακριβώς σας ταιριάζει. Επιπλέον, η παρουσία του Άρη μέχρι τα τέλη του μήνα στον Καρκίνο ευνοεί να δραστηριοποιηθείτε και να πάρετε πρωτοβουλίες για σχέσεις. Ακόμα και αν σε κάποιες περιπτώσεις υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή παράπονα το σύμπαν είναι με το μέρος σας για νέα ξεκινήματα. Παράλληλα, με Ήλιο, Ερμή (8/8 -24/8) και Νέα Σελήνη (7/8) στον Λέοντα μεγάλες χαρές και απολαύσεις αναμένονται στον τομέα του σεξ και της ερωτικής ικανοποίησης. Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι στις 8/8 και 21/8 που ο Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό αντίστοιχα και καλό είναι να αποφύγετε καινούργιες αρχές.

Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στη σχέση σας. Ο Ήλιος ως τις 23/8 θα βρίσκεται στον Λέοντα, κρατώντας στραμμένη τη προσοχή σας στο έτερον ήμισυ ενώ ο Ερμής μεταξύ 8/8 και 24/8 που θα βρίσκεται επίσης στο ίδιο ζώδιο ευνοεί ερωτικά τετ-α-τετ, διακοπές και πάσης φύσεως ευχάριστα γεγονότα που γιορτάζουν τον έρωτα σας. Πολύ πιθανόν με τη Νέα Σελήνη στις 8/8 να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει αίγλη και πρωταγωνιστικό ρόλο στον γάμο ή στον αισθηματικό σας δεσμό. Το πρώτο μισό του μήνα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο ηλιακό οίκο το σεξ θα αποκτήσει μια άλλη μορφή και οι ερωτικές επιθυμίες θα είναι πιο γήινες. Από τις 16/8 που εισέρχεται στον αέρινο Ζυγό η πνευματική επικοινωνία θα είναι πιο έντονη ενώ ίσως θα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να συνδυάσετε την ξεκούραση με τον έρωτα. Οι μέρες του Αυγούστου που χρειάζεται να έχετε το νου σας είναι γύρω στις 11/8, 21/8 26/8 και 27/8.
Αδέσμευτοι
Τα επαγγελματικά σας απασχολούν έντονα όμως την περίοδο του Αυγούστου τα πρωτεία της προσοχής σας κερδίζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας σχέσης. Επί τρείς συνεχόμενες εβδομάδες ο Ήλιος σθεναρά θα επιμένει να ρισκάρετε ακόμα και αν όλα γύρω σας είναι ρευστά. Το έργο του έρχεται να ενισχύσει μεταξύ 8/8 και 24/8 ο Ερμής στον Λέοντα που βάζει ερωτικές «φωτιές» στο καλοκαίρι σας με γνωριμίες, αισθηματικές προσεγγίσεις και ερωτικά ειδύλλια που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά σαν τρελή. Επίσης, μια θετική ένδειξη για την έναρξη ενός ερωτικού ρομάντζου τον Αύγουστο (πάντα εφόσον και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες επηρεάζουν το προσωπικό σας ωροσκόπιο) είναι η Νέα Σελήνη στις 7/8 στον τομέα των σχέσεων που προοιωνίζει ένα δυνατό αισθηματικό ξεκίνημα. Όλα θα γυρίζουν γύρω από τις σχέσεις σας. Το σεξ θα είναι επίσης πηγή χαράς με την Αφροδίτη στην Παρθένο το πρώτο μισό του μήνα. Από τις 16/8 που η θεά του έρωτα θα εισέλθει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού η εγκεφαλική επικοινωνία θα αποτελεί το ερωτικό φίλτρο της σχέσης σας. Προσέχετε γύρω στις 11/8, 21/8, 26/8 και 27/8.

Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολούν έντονα καθ' όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Ωστόσο, η παρουσία του Δία και του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή και τη διασκέδαση δείχνει ότι αυτός ο μήνας θα έχει χαρές και ευτυχισμένες στιγμές μέσα από τις δικές σας δράσεις και ενέργειες. Χωρίς φόβο και αναστολές θα απολαύσετε τον έρωτα όπως εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον, η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων ως τις 16/6 αν και βάζει πάνω από όλα τη λογική και την οικονομία δείχνει ότι ως ζευγάρι θα περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Η είσοδός της στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 υπόσχεται συχνότερη και καλύτερη ερωτική συνεύρεση παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές ίσως οι απαιτήσεις του συντρόφου γίνονται παράφορες. Τέλος, μέσα στο μήνα θα υπάρχουν φορές που θα νιώθετε ότι η ευτυχία σας γλιστράει σαν νερό ιδιαίτερα γύρω στις 11/8, 8/8, 21/8, 26/8, 27/8 και κάποιες που θα φτάνει στο θεό όπως γύρω στις 15/8, 27/8, 31/8.
Αδέσμευτοι
Δίας και Άρης δημιουργούν μια ρομαντική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα τον Αύγουστο, ευνοώντας να γνωρίσετε και να ζήσετε τον έρωτα. Σε χώρους διασκέδασης, στις διακοπές και γενικότερα σε μέρη όπου θα περνάτε τον ελεύθερο χρόνο ίσως σας χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα. Το πρώτο μισό του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και υπάρχει εύνοια για τη δημιουργία μια σχέσης ή ακόμα και την αναθέρμανσης μιας παλαιότερης. Στη συνέχεια εισέρχεται στον 8ο οίκο που συνδέεται με το σεξ και πέρα από χαρές και απολαύσεις ίσως προκύψουν και κάποιες ζήλιες ή ίντριγκες. Ιδιαίτερα στα τέλη του μήνα θα πρέπει να προσέχετε γιατί ίσως λάβουν χώρα εντάσεις και αποκαλύψεις που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, αποφύγετε να εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα οικονομικά γιατί τα πράγματα μπορεί να περιπλεχθούν άσχημα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 15/8, 27/8 και 31/8 ενώ γύρω στις 8/8, 11/8, 21/8, 26/8 και 27/8 ίσως χρειάζεται να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved