Προβλέψεις Ταρό Αυγούστου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Αύγουστο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Αυγούστου για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Με κίνητρο το χρήμα και την εξουσία

Γενικά: Αυτό το μήνα όσο κι αν προσπαθείτε τίποτα δεν κινείται. Οι δυσκολίες και τα μπερδέματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Δεν είναι καιρός για παρορμητικές ενέργειες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι βαδίζετε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Σταματήστε τα ψέματα και αποφασίστε τι θέλετε. Οι αδέσμευτοι γνωρίζετε τη δύναμη της γοητείας σας και κυνηγάτε το αναπάντεχο και την περιπέτεια.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η επιθετικότητα του χαρακτήρα σας δημιουργεί ένταση. Κίνητρο σας για ό, τι κάνετε είναι το χρήμα και η εξουσία.
Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες που σας πιέζουν για άμεση λύση.

ΤΑΥΡΟΣ
ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Ουρανοκατέβατες αλλαγές

Γενικά: Αυτό το μήνα ουρανοκατέβατες αλλαγές σας αποσυντονίζουν. Ξεκαθαρίστε με πρόσωπα και καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα και αντιμετωπίστε την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προσέξτε τα λόγια σας γιατί όλα μπορεί να τιναχτούν στον αέρα σαν πυροτέχνημα. Οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας για να ξεπεράσετε μια σχέση στην οποία είχατε επενδύσει και σας απογοήτευσε.
Επαγγελματικά: Υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον της εργασίας σας που έχετε βάλλει και εσείς το χεράκι σας. Όσο κι αν αναζητάτε την αλλαγή δεν είναι εύκολη αυτό το διάστημα.
Οικονομικά: Μην ξανοιχτείτε σε καταναλωτικές υπερβολές για να αποφύγετε μελλοντικές σκοτούρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧVΙΙ ΑΣΤΡΟ

Φως στο τούνελ

Γενικά: Μειώστε τις δραστηριότητες σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Αποφύγετε όσο γίνεται να διασκορπίζετε την ενέργεια σας και βρείτε χρόνο για χαλάρωση.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε κουρασμένοι με τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, σύντομα όμως βρίσκετε διεξόδους. Οι αδέσμευτοι με την έντονη ερωτική σας διάθεση θα κατακτήσετε μια καινούργια γνωριμία ή θα αναθερμάνετε μια σχέση από το παρελθόν.
Επαγγελματικά: Μετά από ένα κουραστικό διάστημα με πολλές και διαφορετικές υποχρεώσεις ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε και να επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας.
Οικονομικά: Θα σας δοθεί μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια καλύτερη οικονομική βάση. Μην την αφήσετε να προσπεράσει ανεκμετάλλευτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Τα φαινόμενα απατούν

Γενικά: Προσέξτε αυτούς που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια γιατί θα απογοητευτείτε. Γνωστοί και φίλοι ίσως να περιπλέξουν τις καταστάσεις. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Οι αδέσμευτοι τρέφετε κρυφά συναισθήματα για ένα φιλικό πρόσωπο που αν τα εκδηλώσετε θα βρείτε θετική ανταπόκριση.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο το ωράριο σας δημιουργεί αλλεργία γιατί δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε σε καθορισμένους ρυθμούς. Αν και ξεχειλίζετε από δημιουργικότητα χάνεστε στις ονειροπολήσεις σας.
Οικονομικά: Θα προκύψουν έξοδα που δεν υπολογίζατε.

ΛΕΩΝ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Κυνηγήστε τις φιλοδοξίες σας

Γενικά: Αυτό το μήνα η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστείτε όπου κι αν βρίσκεστε. Κατανείμετε σωστά το χρόνο σας ανάμεσα στις διασκεδάσεις και τις υποχρεώσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι υπερασπιστείτε το σύντροφο σας και δείξτε του πόσο σημαντικός είναι για σας. Οι αδέσμευτοι απολαύστε τις νέες προκλήσεις που θα είναι συχνές και έντονες.
Επαγγελματικά: Η περίοδος αυτή είναι καλή για να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αξιοποιείστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.
Οικονομικά: Αν βρίσκεστε μπροστά από μια σημαντική επένδυση εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Οι σχέσεις σας περνούν σε νέα φάση

Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας που κάποια περιστατικά μπορεί να σας κουράσουν, οι όποιες εντάσεις όμως είναι περαστικές. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κατανοήστε τα προβλήματα του συντρόφου σας και συμμεριστείτε την κατάσταση του. Οι αδέσμευτοι κρατάτε μια απόσταση ασφαλείας από ένα πρόσωπο που σας σαγηνεύει προκειμένου να μην πληγωθείτε.
Επαγγελματικά: Αξιοποιείστε την πείρα που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν και φροντίστε να εκσυγχρονιστείτε. Η σχέση με τους προϊσταμένους και τους συνεργάτες σας περνούν σε μια νέα φάση.
Οικονομικά: Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά.

ΖΥΓΟΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αλλαγή πλεύσης

Γενικά: Αυτό το μήνα η ζωή σας αλλάζει ριζικά. Αποχαιρετήστε λοιπόν την παλιά σας ζωή και καλωσορίστε τον καινούργιο κόσμο που ανοίγεται μπροστά σας. με νέες σχέσεις και δραστηριότητες.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας και χαίρεστε τον έρωτα σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες οι οποίες ενδέχεται να κρατήσουν.
Επαγγελματικά: Ένας κύκλος εμπειριών κλείνει με επιτυχία και είστε πλέον έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας σε καινούργιες προκλήσεις. Μια γνωριμία από το παρελθόν θα παίξει ουσιαστικό ρόλο.
Οικονομικά: Παρ' όλες τις υποχρεώσεις σας τα οικονομικά σας παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Έντονη κινητικότητα

Γενικά: Αυτός ο μήνας παρουσιάζει έντονη κινητικότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε πολλές ευχάριστες εμπειρίες που θα διαδέχονται η μία την άλλη.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μην τρέφετε ψευδαισθήσεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στο μέλλον. Οι αδέσμευτοι αμφιταλαντεύεστε συνεχώς ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Κόψτε τους δεσμούς με το ότι έχει τελειώσει και προχωρήσετε.
Επαγγελματικά: θα ανακαλύψετε νέα ενδιαφέροντα και παρά το δύσκολο κλίμα της εποχής θα έχετε πολλές επιτυχίες. Εστιάστε σε πρακτικά θέματα.
Οικονομικά: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις προτάσεις που θα σας γίνουν και μην βιαστείτε να αποφασίσετε όσο δελεαστικά κι αν φαίνονται αυτά που σας προτείνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ι ΜΑΓΟΣ

Η φήμη σας εξαπλώνεται

Γενικά: Αυτό το μήνα τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και θα πρέπει να γίνετε χίλια κομμάτια για να τα προλάβετε όλα. Φροντίστε να είστε σαφείς στις συναλλαγές σας και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αναζητάτε τρόπους να εξορκίσετε τη ρουτίνα και τη δυσαρμονία. Οι αδέσμευτοι επινοείτε συνεχώς καινούργια κόλπα προκειμένου να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο η φήμη σας μεγαλώνει ενώ παράλληλα διαφαίνονται άριστες προοπτικές εξέλιξης που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας.
Οικονομικά: Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μην παραλείπετε τα πρακτικά θέματα

Γενικά: Αυτό το μήνα η προσοχή σας είναι στραμμένη σε διάφορα θέματα και πολύ πιθανό να ανακαλύψετε και νέα ενδιαφέροντα. Μην παραλείπετε όμως να δώσετε την πρέπουσα σημασία και στην πρακτική πλευρά της ζωής.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε δίπλα σας ένα σύντροφο δυνατό που σας στηρίζει και νοιάζεται πραγματικά για ότι σας απασχολεί. Οι αδέσμευτοι παρ' όλο που έχετε εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου σας δεν βιάζεστε καθόλου να το κατακτήσετε.
Επαγγελματικά: Τα προβλήματα στην εργασία σας βρίσκουν σιγά- σιγά τη λύση τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να κινηθείτε με σύνεση.
Οικονομικά: Με μέτρο και χωρίς υπερβολές έχετε εξασφαλίσει την ηρεμία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τα καλύτερα έρχονται

Γενικά: Αυτό το μήνα η αυτοπεποίθηση σας βελτιώνεται, το ίδιο και η διάθεση σας. Δώστε έμφαση σε θέματα που σας ευχαριστούν, και ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε όλες τις προϋποθέσεις να χαρείτε μια αρμονική ζωή. Οι αδέσμευτοι μπερδεύετε το όνειρο με την πραγματικότητα. Προσοχή στα παραμύθια και τις υπερβολές.
Επαγγελματικά: Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις προσδοκίες σας. Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες ημέρες.
Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας και σε οποιεσδήποτε αλλαγές προκύψουν.

ΙΧΘΥΕΣ
ΙV ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ευκαιρίες ανόδου και καταξίωσης

Γενικά: Αυτό τον μήνα τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις και βάλτε σταθερές βάσεις. Οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι προκαλείτε σύγχυση με τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας. άλλοτε τρυφερά και άλλοτε εκρηκτικά. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα αντέξει στο χρόνο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε ευκαιρίες ανόδου και καταξίωσης. Βοήθεια που δεν περιμένατε από ένα σημαντικό άτομο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές.
Οικονομικά: Τακτοποιείστε τις υποχρεώσεις σας με το δημόσιο για να μην τρέχετε αργότερα.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved