Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιουλίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 8 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Ιουλίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου γίνεται στις 8/7, 10:14 ώρα Ελλάδας.

Ιούλιος 2013

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείτε με το σύντροφο γιατί έχετε ήδη κάνει κάποια συζήτηση για ένα προσωπικό του πρόβλημα και ενώ του αφιερώσατε αρκετό χρόνο, επέλεξε να αγνοήσει τη συμβουλή σας. Τώρα που το θέμα επανέρχεται, θυμηθείτε το και αν θέλει να σας μιλήσει, ρωτήστε τον εάν προτίθεται να λάβει σοβαρά υπόψη τα λεγόμενά σας. Αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι θα λειτουργήσετε εγωιστικά, αλλά θα αποφύγετε πιθανές μελλοντικές παρεξηγήσεις που θα προκαλούσαν περαιτέρω προβλήματα στη σχέση σας.
ΤΥΧΗ: Οι συζητήσεις σχετικά με κάποιες άμεσες ρυθμίσεις προχωρούν καλά και ανυπομονείτε να αναλάβετε δράση. Αν όμως κινηθείτε πολύ γρήγορα τώρα, θα περιπλέξετε τα πράγματα γιατί είναι πολύ ρευστά ακόμα, οπότε θα είστε σαν να προσπαθείτε να χτίσετε στην άμμο. Όσο ανησυχητικό κι αν ακούγεται, εντός των ημερών θα υπάρξουν κάποιες ενδείξεις για το τι μπορείτε να περιμένετε και θα σας πείσουν ότι άξιζαν την αναμονή. Η τελική επιλογή είναι δική σας και ελπίζουμε ότι θα διαλέξετε με βάση την εμπειρία σας και τις ικανότητές σας. Μην επηρεάζεστε από άλλους.
OIKONOMIKA: Άλλο να αφήνετε το μυαλό σας να ξεφεύγει και να κάνετε διάφορα σχέδια ή να έχετε κάποιες ιδέες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και άλλο να ονειρεύεστε διάφορα. Παρόλα αυτά, αν και συνήθως τα όνειρα σας παρασύρουν στη σφαίρα του αδύνατου, μερικά από αυτά, μπορεί να αξίζουν τον κόπο να ρισκάρετε να τα κάνετε πράξη. Το μυστικό είναι να καταλάβετε με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν και να γίνουν κομμάτι της ζωής σας ή της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Ποτέ δεν ξέρετε που θα οδηγήσουν τελικά. Ίσως έχετε μια μεγάλη επιτυχία αλλά το σίγουρο είναι ότι έχετε θετική στάση.

Βούβαλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Έχετε την εντύπωση ότι ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλετε σας καταλαβαίνει και έχει κοινές με σας επιθυμίες ή στόχους. Μην εφησυχάσετε όμως και ερευνήστε κατά πόσο όντως μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις, ακόμα και αν τώρα χαίρεστε, γιατί σύντομα θα ανακαλύψετε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι ήταν καθαρά δική σας προσδοκία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε απογοήτευση που πέσατε τόσο έξω. Αντιμετωπίστε το σαν ένα μάθημα ζωής και προχωρήστε παρακάτω. Καλό θα ήταν να περάσει λίγος χρόνος πριν αποπειραθείτε να ξεκινήσετε μια άλλη σχέση.
ΤΥΧΗ: Μην αφήσετε κάποιες απογοητευτικές ή έντονες συνομιλίες να σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν αξίζει να συζητάτε για ζωτικής σημασίας θέματα. Ενδεχομένως την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, όλα ήταν σε μεταβατικό στάδιο και οι άλλοι είχαν εκνευριστεί. Τώρα που η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη, θα σας αντιμετωπίσουν καλύτερα και θα ασχοληθούν σοβαρά με τις απόψεις σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ένα θα φέρει το άλλο και θα χρειαστεί μια σειρά συναντήσεων και συζητήσεων αλλά τουλάχιστον δεν θα υπάρχει μεταξύ σας καμία αντιπαράθεση.
OIKONOMIKA: Όσο κι αν προσπαθείτε να οργανώσετε τα οικονομικά σας και στην παραμικρή λεπτομέρεια, εν τούτοις το μόνο που καταφέρνετε είναι να μπλέκεστε περισσότερο. Κάθε ημέρα της εβδομάδας έχει το δικό της μοναδικό χαρακτήρα, κι ό, τι σας φαίνεται λογικό τη μια μπορεί να μην είναι πρακτικό την επόμενη. Όσο πιο ευέλικτοι είστε τόσο το καλύτερο για σας και γι' αυτούς που στηρίζονται πάνω σας. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε μερικά από τα σχέδια που έχετε κάνει γιατί ενώ κάποια από αυτά είναι αρκετά ρεαλιστικά άλλα ήταν βασισμένα στην αισιοδοξία της στιγμής, οπότε μάλλον θα τα καταργήσετε.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σε μια ή δύο περιπτώσεις θα γίνετε πολύ πεισματάρηδες. Μόλις όμως καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να αλλάζετε διάφορα στη ζωή σας και η μακρόχρονη σχέση σας να μείνει ανεπηρέαστη, τότε θα σταματήσετε αυτή την συμπεριφορά. Θα αντιληφθείτε δε, ότι βάζοντας το Εγώ σας και τα δικά σας θέλω πάνω από τα συναισθήματα του συντρόφου η σχέση σας θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Για να το αποφύγετε, εξετάστε το ενδεχόμενο να συζητήσετε με τον άνθρωπό σας την ανάγκη σας να αλλάξετε κάποια πράγματα και ίσως βρείτε μια κοινή οδό, όσο δύσκολο κι αν είναι.
ΤΥΧΗ: Ορισμένα άτομα παίζουν με τις λέξεις ή κάνουν πράγματα που τουλάχιστον για σας είναι απαράδεκτα. Οι εντάσεις που προκαλούν δεν σας είναι άγνωστες, παρόλα αυτά δε τους κατακρίνετε και πιστεύετε ότι χρειάζονται χώρο και χρόνο για να πράξουν ή να σκεφτούν αυτό που πρέπει να κάνουν. Αν όμως οι πράξεις τους σας προκαλούν προβλήματα, τότε καλά θα κάνετε να θέσετε σαφή όρια και να είστε αρκετά αυστηροί. Μην αφήνετε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε σήμερα να σας κάνουν να πιστεύετε ότι η ζωή είναι μόνο προβλήματα. Εστιάστε σε αυτό που έχετε βάλει στόχο, παρά τις αναποδιές, και θα δείτε ότι πολλές φορές η κατάσταση αλλάζει με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο προς το καλύτερο.
OIKONOMIKA: Ο όρος brainstorming χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει μια ανταλλαγή ιδεών μεταξύ εκείνων που μοιράζονται ένα στόχο ή όραμα. Ωστόσο, αυτοί που είναι γύρω σας νοιάζονται μόνο για το δικό τους συμφέρον. Τη στιγμή που θα σταματήσετε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας για τα κίνητρά τους, όλα θα αποκτήσουν άλλο νόημα και θα μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Θα διαπιστώσετε, δε, ότι κάποιες αλλαγές που κάνατε αποδεικνύονται πιο παραγωγικές ή κερδοφόρες γιατί αναγκαστήκατε να διερευνήσετε εναλλακτικές λύσεις που πριν δε θα το κάνατε.

Λαγός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συνήθως, όταν υπάρχει πρόβλημα, το συζητάτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ακόμα κι αν οι απόψεις του διαφέρουν από τις δικές σας. Τώρα, ωστόσο, από τη μια οι απανωτές αλλαγές που βιώνετε και από την άλλη η απροθυμία του να συμβιβαστεί με κάποιο θέμα που έχει προκύψει, το να μιλήσετε είναι σχεδόν αδύνατο. Και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε για την ώρα αλλά η κατάσταση δε θα διαρκέσει πολύ. Κάντε ένα διάλειμμα και δώστε του το χρόνο να ηρεμήσει. Μερικές φορές, όσο περισσότερο προσπαθείτε να πιέσετε μια κατάσταση τόσο πιο δύσκολη γίνεται για να αντιμετωπιστεί.
ΤΥΧΗ: Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν. Όσο βαθύ κι επίμονο και να είναι αυτό το χαρακτηριστικό σας, προσπαθήστε να το κόψετε. Κάντε το και θα σταματήσετε να αγχώνεστε για το αν πάνε όπως αναμενόταν. Κάποιοι μπορεί να παραπονεθούν ότι δεν είστε διατεθειμένοι να δεσμευτείτε σε μακρόχρονα σχέδια αλλά από τη μια με τις τρέχουσες συνθήκες και από την άλλη με τις αλλαγές στις προτεραιότητές σας είναι το πιο σοφό που μπορείτε να κάνετε. Ίσως ρισκάρετε να πραγματοποιήσετε μια ιδέα που σε άλλη περίπτωση θα τη θεωρούσατε επικίνδυνη.
OIKONOMIKA: Ορισμένες αλλαγές δεν είναι απλά μια καλή ιδέα, είναι απαραίτητες εάν πρόκειται να διατηρήσετε ένα συγκεκριμένο οικονομικό επίπεδο στη ζωή σας. Ωστόσο, δεν έχετε κατασταλάξει ούτε στο τι να κάνετε ούτε και στο τι να πείτε σε ανθρώπους που βασίζονται σε σας. Ευτυχώς, δεν θα μπείτε στη διαδικασία να δώσετε εξηγήσεις αμέσως. Ενώ εμπιστεύεστε τις προσφορές και τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από την σκληρή σας προσπάθεια, έχετε την τάση να είστε καχύποπτοι με αυτές που εμφανίζονται ξαφνικά. Παρόλα αυτά, όχι μόνο είναι αξιόπιστες αλλά ανοίγουν κι ένα νέο κύκλο στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να κινηθείτε πάντως προς το τέλος του μήνα.

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μερικές φορές οι μικρές διαφωνίες με τον σύντροφο δεν είναι τίποτα, τώρα όμως θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολύτιμες και κατατοπιστικές συζητήσεις. Αν θέλετε να αποκομίσετε τα μέγιστα από αυτές, το μυστικό είναι να μη βιάσετε τα πράγματα γιατί έτσι μόνο θα αποκαλυφθούν και κάποια συναισθήματα που είναι κρυμμένα. Κάποια θα σας φανούν απογοητευτικά και ένα ή δύο ως ανεπιθύμητα και θα πιέσετε για μια απάντηση. Απλά να θυμάστε να μην το παρακάνετε, γιατί θα προκαλέσετε δυσάρεστο αποτέλεσμα.
ΤΥΧΗ: Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο για να κερδίσετε με το μέρος σας ορισμένα μάλλον άκαμπτα άτομα και μην φτάνετε στα άκρα γιατί σύντομα θα χρειαστείτε την υποστήριξή τους. Ωστόσο, μέχρι τότε, θα υπάρξουν σοβαρές αλλαγές, τόσο στις συνθήκες, αλλά ακόμη περισσότερο στη στάση τους. Πολύ καιρό πριν, ανακαλύψατε ότι συχνά εκείνοι που σας φαίνονται πιο αξιόπιστοι συμβάλλουν τα λιγότερα σε νέες ιδέες, ενώ εκείνοι που σας φαίνονται ενθουσιώδεις δεν μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους. Σκεφτείτε το αυτό, γιατί τώρα που είστε σε φάση αναδιοργάνωσης θα χρειαστείτε και τους δύο τύπους στη ζωή σας.
OIKONOMIKA: Σας ενοχλούν πάρα πολύ τα άτομα που μόνο και μόνο επειδή αυτά βλέπουν κάτι πολλά υποσχόμενο, προσπαθούν να σας πείσουν να το υιοθετήσετε. Αυτό σας ενοχλεί τόσο πολύ που μερικές φορές λέτε όχι, απλώς και μόνο από αντίδραση. Αν όμως το κάνετε αυτό τώρα, θα μπορούσατε να χάσετε κάτι υπέροχο. Μόλις αρχίσετε πραγματικά να ψάχνετε ποιος και τι εμπλέκεται, θα ανακαλύψετε πόσες πολλές δυνατότητες υπάρχουν. Μετά από αυτό, τα συναισθήματα του εκνευρισμού σας σταδιακά θα εξαφανιστούν.

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι ότι σνομπάρετε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι αλλά το ότι περισπάστε από διάφορα άλλα προβλήματα και δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να αφιερώσετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συνειδητοποιήσετε όμως πόσο πιεστικά είναι κάποια και απαιτούν τη συμμετοχή σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να αντιδράσετε αμέσως, αφού δε συμφέρει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Ωστόσο, σε άλλες, θα χρειαστείτε περισσότερη κουβέντα και λιγότερη δράση. Εσείς θα επιλέξετε ποια προτεραιότητα θα βάλετε και να εύχεστε ότι κάποιος θα προσφέρει ένα χέρι βοήθειας.
ΤΥΧΗ: Το να στέκεστε και να παρακολουθείτε, χωρίς να παρεμβαίνετε, κάποιον που νοιάζεστε να κάνει λάθος, δεν είναι ποτέ εύκολο. Αλλά εάν έχετε ήδη εκφράσει την ανησυχία σας και έχετε εξηγήσει το γιατί, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να κάνετε για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Συνεχίστε να παραμένετε κοντά του και μην απελπίζεστε, ελπίζοντας ότι σύντομα θα σας ακούσει. Να είστε έτοιμοι να εξετάσετε ορισμένα ζητήματα που θα συνειδητοποιήσετε ότι πάνε πολύ πίσω στο παρελθόν και απαιτούν αρκετό χρόνο και συζήτηση. Παρόλο όμως που είναι χρονοβόρα, μπορεί να μάθετε και να ξεκαθαρίσετε τα θέματα μια και καλή.
OIKONOMIKA: Όντας συμπονετικοί από τη φύση σας θα είναι δύσκολο να μείνετε αμέτοχοι, ενώ άλλοι παλεύουν. Συζητήστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αν πρέπει, αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να προσφέρετε οικονομική βοήθεια ή συμβουλές. Αυτό θα μπορούσε να μπερδέψει τα πράγματα και σύντομα θα οδηγήσει σε παρεξήγηση ή να δώσετε ψεύτικες ελπίδες. Συχνά, ένα τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται καλύτερα με τη λογική. Θα αναλύσετε την κατάσταση και στη συνέχεια θα κάνετε μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Επί του παρόντος, θα είναι καλύτερα να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας γιατί μπορεί να μην είστε σε θέση να δικαιολογήσετε τις αποφάσεις σας αλλά κατά βάθος ξέρετε ότι είναι για το καλύτερο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να έχετε σκεφτεί να συζητήσετε τα συναισθήματά σας, αλλά ο σύντροφός σας μάλλον έχει κάτι διαφορετικό να πει. Ακούστε τον προσεκτικά και αφομοιώστε τα σταδιακά, ώστε να αποφύγετε πιθανές αντιπαραθέσεις. Η συναισθηματική του κατάσταση είναι απόλυτα επηρεασμένη από τις παρούσες συνθήκες. Όσο και αν εκτιμάτε τη δράση, αξίζει τον κόπο να ερευνήσετε τα αισθήματά σας και να δώσετε λίγο χρόνο σε σας και στον άνθρωπό σας.
ΤΥΧΗ: Μην αγωνίζεστε να κρατήσετε μια κατάσταση από βόλεμα ή φόβο γιατί μπορεί να το μετανιώσετε σε κάποιο μελλοντικό στάδιο. Βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και ίσως γίνονται για το συμφέρον σας, ωστόσο θέλετε τα πράγματα να μείνουν όπως είναι. Όσο πιο πολύ το αναβάλλετε, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για σας. Μπορεί να σας φαίνεται ανησυχητικό αλλά πρέπει να απελευθερωθείτε από τις συνήθειες που σας κρατούν πίσω. Προφανώς και δε θα αισθάνεστε για λίγο άνετα, αλλά σκεφτείτε το μέλλον.
OIKONOMIKA: Τα γεγονότα φαίνεται ότι σας αναγκάζουν να πάρετε πρωτοβουλίες για ένα νέο οικονομικό σχέδιο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να συμμετέχουν κι άλλοι. Στο χέρι σας είναι να λειτουργήσει καλά. Μόλις γίνει, ακόμα κι αυτοί που πριν ήταν διστακτικοί, θα είναι ενθουσιώδεις. Επίσης μπορείτε να ζητήσετε από ορισμένα άτομα να σας βοηθήσουν. Θα πρέπει να μάθετε την τέχνη της ανάθεσης εργασιών σε τρίτους, προκειμένου να ελαφρύνετε το βάρος. Το να μοιράζονται όλοι την ευθύνη, ο καθένας από το πόστο του, βοηθά μια ομάδα να αναπτύξει την εμπιστοσύνη και να οδηγήσει στην επιτυχία το όλο εγχείρημα.

Πρόβατο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Χειριστείτε με σύνεση και εξυπνάδα τις μικρές διαφωνίες που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σας κι όχι μόνο θα τα καταφέρετε σε δύσκολες καταστάσεις αλλά θα ξεκαθαρίσετε και το τοπίο. Προσέξτε μήπως οι εντάσεις σας κάνουν να πείτε περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα. Αν δεν υπάρχει πιεστική ανάγκη να μιλήσετε, αναβάλλετε τις συζητήσεις μέχρις ότου η ατμόσφαιρα ηρεμήσει. Δεν είναι καλή η στιγμή να εκραγείτε ακόμη και αν το μυαλό σας λέει ναι. Η ψυχραιμία και η υπομονή θα βοηθήσουν να ξεπεραστεί η όποια απογοήτευση και θα επιτρέψουν στη σχέση να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.
ΤΥΧΗ: Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να αντιδρά κάποιος γρήγορα στα γεγονότα, που είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία και να γνωρίζει πότε πρέπει να υιοθετήσει μια πιο μετριοπαθή ή ουδέτερη στάση. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε την ικανότητα του να διακρίνετε πότε είναι καλύτερο να δράσετε και πότε πρέπει να πάρετε το χρόνο σας αλλά αξίζει να προσπαθήσετε να την μάθετε. Θεωρήστε το σαν μια επένδυση στο μέλλον σας, καθώς είναι ζωτικής σημασίας σε αυτό που αντιμετωπίζετε σήμερα, αλλά θα είναι ακόμη πιο σημαντικό κατά τις προσεχείς εβδομάδες.
OIKONOMIKA: Μπορεί να έχετε την υποψία ότι ορισμένες οικονομικές συμφωνίες ήταν άδικες, αλλά δεν ήσασταν σε θέση ή δεν θέλατε να τις αποφύγετε. Κάποιοι στενοί σας φίλοι θα μπορούσαν να σας προσφέρουν κάποιες φιλικές συμβουλές ή έξυπνες λύσεις. Έχετε πίστη και μη χάνετε άσκοπα τον καιρό σας. Εξετάστε κάθε πιθανή προσέγγιση και δώστε μεγάλη σημασία στις μικρές λεπτομέρειες για να εντοπίσετε πιθανές ασάφειες σύμφωνα με κάποιους όρους και προϋποθέσεις. Ακόμα είστε χαμένοι στο δάσος και χρειάζεστε χρόνο για να βγείτε στο ξέφωτο.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μερικές φορές, οι απαιτήσεις του αγαπημένου σας φαίνονται υπερβολικές -τουλάχιστον για τα δικά σας δεδομένα- και άδικες. Όσο κι αν θέλετε να δώσετε τη μάχη σας, υποστηρίζοντας τη θέση σας σημείο προς σημείο, χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια που μάλλον δε θα καρποφορήσει. Μόλις το καταλάβετε, θα διαπιστώσετε ότι είναι καλύτερα να κάνει ό, τι επιθυμεί ή σκέφτεται. Ευτυχώς, αυτή σας η συμπεριφορά θα επιφέρει ειρήνη ή ένα είδος συμβιβασμού στη σχέση. Σίγουρα πάντως δε θα είναι εύκολο να χειριστείτε τέτοιες καταστάσεις.
ΤΥΧΗ: Όχι πολύ καιρό πριν, ήσασταν σίγουροι για κάποιες μεγάλες φιλοδοξίες ή στόχους σας και τι θα έπρεπε να κάνετε για την επίτευξή τους. Ωστόσο, οι πρόσφατες ιδέες σας ή επαφές σας ή προσφορές γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές που ίσως αναγκαστείτε να επανεξετάσετε περισσότερα από αυτά που είχατε κατά νου. Όσο κι αν φαίνεται εκνευριστικό, αντιμετωπίστε το σαν ευκαιρία ζωής που τυχαίνει μια φορά, αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορεί να κρύβεται και κάποια παγίδα. Πάρτε περισσότερο χρόνο, αν χρειάζεται, να αξιολογήσετε όλα τα προβλέψιμα σενάρια και αφήστε τα υπόλοιπα στην πίστη και την τύχη.
OIKONOMIKA: Τα ερωτήματα που θέσατε πρόσφατα σχετικά με την οικονομική κατάσταση αποδείχθηκαν πιο περίπλοκα από ό, τι αναμενόταν, ιδίως όταν άρχισαν να διαφαίνονται κάποιες σταδιακές εξελίξεις. Μπορεί να κουραστείτε να συλλέξετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται αλλά αυτά που θα μάθετε ή θα ανακαλύψετε θα είναι σημαντικά. Πάντως για να φέρετε την επανάσταση τόσο στην υπάρχουσα κατάσταση όσο και στα μελλοντικά σας σχέδια, θα πρέπει να κάνετε ένα άλμα και να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και όχι το μυαλό σας.

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κάποιο άτομο που ενδιαφέρεστε ίσως σας στριμώξει έξυπνα συναισθηματικά και σας κάνει να αισθανθείτε υπεύθυνοι για ένα δικό του πρόβλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μέχρι ένα σημείο μπορεί να εμπλακήκατε σε κάποιο δίλημμά του, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Όσο πιο σύντομα το αντιληφθείτε αυτό, τόσο λιγότερο θα νιώσετε ένοχοι. Από την άλλη πλευρά, ίσως θα έπρεπε να το θεωρήσετε τακτική από τον άλλον, προκειμένου να απασχολείστε περισσότερο μαζί του και να τραβάει την προσοχή σας, οπότε προσέξτε μην πέσετε στην παγίδα.
ΤΥΧΗ: Μπορεί να χαίρεστε για τις νέες ιδέες και τις συναρπαστικές δραστηριότητες κάποιων άλλων, αλλά οι αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή είναι τόσες πολλές που μάλλον σύγχυση έχουν επιφέρει -αν όχι διατάραξη- οπότε πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Αυτή τη στιγμή θέλετε να εξισορροπήσετε την ανάγκη σας για σταθερότητα, με διάθεση όμως να ρισκάρετε και για το άγνωστο. Η καλύτερη προσέγγιση είναι να θεωρήσετε ό, τι εμφανίζεται στο δρόμο σας ως δυνατότητα και στη συνέχεια να περιορίσετε σιγά-σιγά τις επιλογές σας, μέχρι τελικά να επιλέξετε το καλύτερο.
OIKONOMIKA: Όσο συναρπαστική κι αν ήταν μια πρόσφατη προσφορά που σας έγινε, οι εκτεταμένες αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας σάς έκαναν να ανησυχήσετε και συνεχίζουν να το κάνουν. Ας ελπίσουμε ότι, αυτές οι σκέψεις δεν σας εμπόδισαν να προχωρήσετε σε μια συμφωνία. Αν συνέβη, υπάρχει ακόμη χρόνος για να πείτε το ναι και δεν θα το μετανιώσετε. Ακόμη και τα πιο δυσεπίλυτα θέματα θα εξομαλυνθούν, αλλά όχι εύκολα. Ως εκ τούτου, αν τα πράγματα γίνουν πιο περίπλοκα, να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο που σας επιτρέπει να ελιχθείτε και να γλυτώσετε τη ζημιά.

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν είναι η πρώτη φορά που προβήκατε σε μια δέσμευση, μόνο και μόνο για να το μετανιώσετε αργότερα. Το πρόβλημα αυτού του μήνα είναι πως θα ξεμπερδέψετε τον εαυτό σας και θα αποδεσμευτείτε, χωρίς να προκαλέσετε φασαρία ή εντάσεις. Στην πραγματικότητα, το θέμα είναι να συνειδητοποιήσετε ότι μόνο εσείς τα ζείτε και τα βιώνετε τόσο δραματικά. Το άλλο μέλος της σχέσης μπορεί να αναστατωθεί, αλλά θα επιβιώσει. Και η ειρωνεία του πράγματος είναι ότι η ειλικρίνεια που θα υπάρξει στη στάση σας για τα συγκεκριμένα συναισθήματα που σας έχουν προκληθεί είναι αυτή που θα κάνει θαύματα στη σχέση σας.
ΤΥΧΗ: Υπάρχουν άτομα στον περίγυρό σας που δυσαρεστούνται με το παραμικρό και αυτό σας ενοχλεί αρκετά γιατί επηρεάζουν και άλλους. Πιθανόν να είχατε συγκρουστεί στο παρελθόν κι αφού μιλήσατε και ξεκαθαρίσατε το θέμα από την δική σας πλευρά, να το βάλατε στην άκρη και να προχωρήσατε. Τώρα θα αναγκαστείτε να ξαναπαλέψετε για τα ίδια θέματα αλλά θα κατανοήσετε καλύτερα την αγωνία των άλλων. Ενώ εσείς μπορει να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι που μιλήσατε για τις ανησυχίες τους, οι συζητήσεις σας θα είναι χρονοβόρες και συναισθηματικά φορτισμένες.
OIKONOMIKA: Όσο δύσκολο κι αν σας είναι, πρέπει να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ των δικών σας συμφερόντων και της εξασφάλισης εκείνων που νοιάζεστε και στηρίζονται σε σας. Ωστόσο, καθ' όλο το χρόνο που ασχολείστε με αυτό, θα μιλήσετε για πράγματα και θα εξερευνήσετε νέες προοπτικές που θα βγουν από τη συζήτηση. Δεν υπάρχει μια ή απλή απάντηση στο ζήτημα, αλλά θα μπορούσατε να βρείτε μια μέση λύση. Αντιμετωπίστε την όποια απόφαση πάρετε ως προσωρινό μέτρο, προκειμένου και για σας και τους άλλους, να υπάρξει επιπλέον χρόνος για να βρείτε μια καλύτερη λύση. Δεν θα είναι εύκολο αλλά και οι δύο πλευρές κατανοείτε τα προβλήματα και θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε ορισμένες οικονομικές θυσίες.

Χοίρος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα λόγια έχουν μυστική δύναμη και μπορούν να εμπνεύσουν, να ενθαρρύνουν και να οδηγήσουν σε υπέροχους δρόμους, όπως επίσης μπορούν να φέρουν αναστάτωση και απογοήτευση. Αν και γνωρίζετε πολύ καλά αυτή τη δύναμη της επιρροής τους, μερικές φορές το ξεχνάτε. Γι αυτό θα πείτε κάποια πράγματα που εσείς πιθανον να θεωρείτε έξυπνα ή σοφά αλλά αργότερα θα ανακαλύψετε ότι έχετε στοχεύσει κατευθείαν στην καρδιά του αγαπημένου σας και τον έχετε πληγώσει. Ως εκ τούτου, προσέξτε τι λέτε και πάνω απ' όλα κάντε μια εσωτερική συζήτηση με τον εαυτό σας γιατί μόνο έτσι θα διαμορφώσετε τη σκέψη σας και τη σχέση σας.
ΤΥΧΗ: Έχετε επενδύσει χρόνο και προσπάθεια στην οργάνωση κάποιων στοιχείων της ζωής σας και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, οπότε είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να θέλετε να κάνετε ορισμένες αλλαγές. Ωστόσο, με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον, αυξάνονται αυτά σας τα συναισθήματα και σας δημιουργούν την ανάγκη να επανεξετάσετε κάποια θέματα. Ορισμένες από τις αλλαγές που φοβάστε θα μπορούσαν να είναι θετικές μακροπρόθεσμα αλλά εσείς δεν χρειάζεται να πάρετε καμία απόφαση ακόμα, αφού είναι πρώιμο το στάδιο. Περιμένετε και θα δείτε τι χρειάζεται.
OIKONOMIKA: Έχετε κολλήσει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο διαχείρησης των οικονομικών σας αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του να αναλύετε τις διάφορες καταστάσεις που τα επηρεάζουν και να μην σκέφτεστε τίποτα άλλο όλη μέρα. Από μόνο του το τελευταίο θα μπορούσε να γίνει επικίνδυνο, επειδή οι συνθήκες αλλάζουν. Καταλάβετε το και επικεντρωθείτε σε άλλα θέματα μέχρι τα πράγματα να ηρεμήσουν. Σύντομα θα πειστείτε ότι ο καλύτερος τρόπος για την οργάνωση των εσόδων σας είναι το να γίνετε πιο ευέλικτοι και να μετατοπίσετε τις προτεραιότητές σας.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved