Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Ιούλιο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;

Προβλέψεις Ταρό Ιουλίου για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Θάρρος και υπομονή

Γενικά: Αυτό το μήνα σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Μη διστάσετε να αποβάλλετε ότι σας είναι πλέον άχρηστο. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι συζητήστε με το σύντροφό σας ό, τι σας απασχολεί και βάλτε τα όριά σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε εύκολα γνωριμίες αλλά για δέσμευση ούτε λόγος.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα μια μετακίνηση θα σας δώσει την ελευθερία κινήσεων που έχετε ανάγκη για να αποδώσετε.
Οικονομικά: Οι εσφαλμένες σας επιλογές σας έχουν φέρει σε δύσκολη κατάσταση. Βάλτε πρόγραμμα και τάξη και μην παρεκκλίνετε για κανένα λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΧV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Σπάστε τις αλυσίδες

Γενικά: Αυτό το μήνα αφήστε κατά μέρος τις δικαιολογίες και αλλάξτε συμπεριφορά. Αντιμετωπίστε τα αρνητικά σας συναισθήματα και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι περνάτε μια περίοδο κρίσης και έντασης που θα έχει όμως παροδικό χαρακτήρα. Οι αδέσμευτοι τραβάτε όλα τα βλέμματα επάνω σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και κατακτάτε εύκολα την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά: Το άγχος από το πολύ τρέξιμο σας έχει αποδιοργανώσει. Αποφύγετε παράνομες κινήσεις γιατί κάποιος που σας βλέπει ανταγωνιστικά μπορεί να σας «καρφώσει».
Οικονομικά:Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα. Οι αγορές που θα κάνετε θα αποδειχθούν ασύμφορες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΧVΙ ΠΥΡΓΟΣ

Έχετε φτάσει στα όρια σας

Γενικά: Με την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών έχετε φτάσει στα όριά σας. Όσο κάνετε όμως τα ίδια πράγματα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Αποφασίστε τι θέλετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε αφήσει τα προβλήματα να διογκωθούν. Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Ό, τι δεν λύνεται, κόβεται. Οι αδέσμευτοι αφήστε πίσω σας το παρελθόν και βάλτε ρώτα για καινούργια λιμάνια.
Επαγγελματικά: Οι καταστάσεις που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο θα σας υποχρεώσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Αποφασίστε με ψυχραιμία και σύνεση.
Οικονομικά: Υπάρχουν εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό τις οποίες θα πρέπει να διευθετείστε και σύντομα μάλιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΧVΙΙ ΑΣΤΡΟ

Χαράς ευαγγέλια

Γενικά: Τα δύσκολα πέρασαν. Καινούργιες ευκαιρίες στον ορίζοντα σας καλούν να τις αξιοποιήσετε. Δραστηριοποιηθείτε και μη χάνετε χρόνο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι δώστε χρόνο σε μια νέα γνωριμία να προχωρήσει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σας χώρο, άτομα τα οποία σας συμπαθούν και πιστεύουν σε εσάς θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας και να προωθήσετε τα σχέδια σας.
Οικονομικά: Οι σωστές κινήσεις και τα μετρημένα έξοδα σας κάνουν να νοιώθετε ασφαλείς. Μπορείτε να κοιτάτε με αισιοδοξία το μέλλον.

ΛΕΩΝ

ΧVΙΙΙ ΣΕΛΗΝΗ

Απατηλά σενάρια

Γενικά: Αυτό το μήνα τα απατηλά σας σενάρια δημιουργούν μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Η επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους είναι ανύπαρκτη και εσείς νοιώθετε απομονωμένοι.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αισθάνεστε ότι έχετε αποξενωθεί από το σύντροφό σας με αποτέλεσμα γκρίνιες και ξεσπάσματα. Κάντε κάτι πριν να είναι πολύ αργά. Οι αδέσμευτοι κυνηγάτε ένα άτομο που ανήκει αλλού.
Επαγγελματικά: Να είστε επιφυλακτικοί με τα άτομα που σας πλησιάζουν αυτή την περίοδο και κυρίως μην εμπιστεύεστε ό, τι κι αν σας υπόσχονται.
Οικονομικά: Βάλτε πρόγραμμα για να βγείτε σιγά – σιγά από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Χαράξτε πορεία

Γενικά: Αυτός είναι ένας θετικός μήνας για τις επιδιώξεις σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας και θα χαρείτε τη συντροφιά φίλων. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια νέα γνωριμία που θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί στο μέλλον.
Επαγγελματικά: Σημαντικές εξελίξεις διαφαίνονται στον επαγγελματικό τομέα οι οποίες θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία σας. Ευνοούνται οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί.
Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας και αποφύγετε να δανίσετε σε φίλους και γνωστούς, γιατί θα μπλέξετε χωρίς λόγο.

ΖΥΓΟΣ

ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Όλα αλλάζουν

Γενικά: Αυτό το μήνα να είστε σε εγρήγορση γιατί πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεστε θα προσπαθήσουν να σας πείσουν να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θέλετε. Μην ενδώσετε γιατί θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς λόγο.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε ότι προσπαθείτε μόνοι σας για καταστάσεις που αφορούν και τους δύο και αυτό σας χαλάει τη διάθεση. Οι αδέσμευτοι σταματήστε να επιμένετε για μια σχέση που όχι μόνο δεν προχωράει αλλά σας βγάζει και το λάδι.
Επαγγελματικά: Μια αλλαγή που περιμένατε καιρό πραγματοποιείται με εντάσεις και προβλήματα. Μη δώσετε σημασία σε αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε από άτομα κακότροπα.
Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς. Απρόοπτα έξοδα θα σας αποσυντονίσουν προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

XΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Τα όνειρά σας παίρνουν σάρκα και οστά

Γενικά: Αυτό το μήνα όλα θα γίνουν όπως τα σχεδιάσατε ή τα ονειρευτήκατε και ακόμα καλύτερα. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και την εμφάνισή σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα ταξιδάκι με το σύντροφό σας στο οποίο θα περάσετε υπέροχα και θα γυρίσετε ανανεωμένοι. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που συμμερίζεται τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας.
Επαγγελματικά: Νέες προτάσεις και ιδέες θα σας αναβαθμίσουν επαγγελματικά και θα καθησυχάσουν τις όποιες ανησυχίες έχετε για το αύριο.
Οικονομικά: Μετά από τις πολύμηνες προσπάθειές σας ο οικονομικός τομέας αλλάζει προς το καλύτερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

XΧΙΙ ΤΡΕΛΟΣ

Ρήξη με το παρελθόν

Γενικά: Αυτό το μήνα νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας που θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αποκοπείτε από το παρελθόν σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι με τις εναλλαγές στη συμπεριφορά σας παγιδεύεστε σε αδιέξοδες καταστάσεις Οι αδέσμευτοι με τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις δημιουργείτε νευρικότητα.
Επαγγελματικά: Είστε έτοιμοι να δεχτείτε προκλήσεις. Αξιοποιείστε την πείρα που έχετε αποκομίσει από το παρελθόν και περάστε σε μια καινούργια φάση.
Οικονομικά: Είστε σε αδιέξοδο και όσο καθυστερείτε τα προβλήματα που ήδη «τρέχουν», διογκώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ι ΜΑΓΟΣ

Δυναμικές κινήσεις

Γενικά: Αυτό το μήνα η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένη με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστείτε όπου κι αν βρίσκεστε. Με τη σιγουριά των γνώσεών σας διεκδικείτε ό, τι θεωρείτε ότι σας ανήκει.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι μην θεωρείτε το σύντροφό σας σαν κάτι δεδομένο γιατί θα εκπλαγείτε από τις αντιδράσεις του. Οι αδέσμευτοι βιώνετε μια περίοδο ερωτικών παιχνιδιών και φλερτ με πολλές προκλήσεις και προσκλήσεις.
Επαγγελματικά: Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο είναι ιδιαίτερα «ηλεκτρισμένη». Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις γιατί μπορεί να αποδειχτούν «φλούδες»..
Οικονομικά: Παρ' όλες τις αντιξοότητες τα προβλήματα βρίσκουν σιγά – σιγά τη λύση τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε με σύνεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Κερδίστε το χαμένο έδαφος

Γενικά: Αυτό το μήνα κινηθείτε με σύνεση. Οι προσπάθειές σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Αποφύγετε να συζητάτε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι κάνετε ό, τι μπορείτε προκειμένου να μην υπάρχουν εντάσεις στη σχέση σας. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρήσετε. Οι αδέσμευτοι κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άριστες προοπτικές εξέλιξης.
Επαγγελματικά: Όλο σας το ενδιαφέρον είναι εστιασμένο στα επαγγελματικά σας όπου δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας στην προσπάθειά σας να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.
Οικονομικά: Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες σας και αποφύγετε τα πολλά έξοδα. Η λύση στα οικονομικά σας είναι το μέτρο.

ΙΧΘΥΕΣ

ΙΙΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ασχοληθείτε με ό, τι σας δίνει χαρά

Γενικά: Αυτό τον μήνα θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε έναν καλό καταμερισμό του χρόνου σας, έτσι ώστε και να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της εργασίας σας και να χαίρεστε τη συντροφιά των φίλων σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι υπερασπιστείτε τη σχέση σας και αποδείξτε πόσο σοβαρή είναι για σας Οι αδέσμευτοι θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά σε ένα άτομο που σας γοητεύει αλλά και σας προκαλεί ταυτοχρόνως.
Επαγγελματικά: Η θετική σας ενέργεια και οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της εργασίας σας. Μπορείτε να χαλαρώστε οι προοπτικές είναι ευοίωνες.
Οικονομικά: Διαχειριστείτε με σύνεση τα έσοδά σας και μην παρεκκλίνετε από τον προϋπολογισμό σας χωρίς ουσιαστικό λόγο.

*Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved