Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιουλίου

Ο Ιούλιος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιουλίου


Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Ιούλιος προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 4 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(4), 12+4=16. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 16 σε μονοψήφιο 1+6=7 και καταλήγετε στο 7 που είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Ιούλιο.

Για τον μήνα Ιούλιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1
Αυτό το μήνα θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις οι οποίες προϋποθέτουν μακρινά ταξίδια και τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσετε.
Στα επαγγελματικά σας αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να τολμήσετε κάτι νέο. Προσέξτε όμως την υπερβολική σας αυτοπεποίθηση και εξετάστε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια πριν πάρετε μια απόφαση.
Στον οικονομικό τομέα τα χρήματα σας έρχονται εύκολα αλλά το ίδιο εύκολα τα ξοδεύετε.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι μην ξεσπάτε τα νεύρα σας πάνω στο σύντροφο σας. Μια ήρεμη συζήτηση θα απομάκρυνε τις εντάσεις. Οι αδέσμευτοι κάνετε εύκολα γνωριμίες δίνετε όμως λάθος εντύπωση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2
Αυτός είναι ένας μήνας συνεργασιών. Επιλέξτε όμως τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστείτε γιατί υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν εντάσεις και δυσκολίες.
Στα επαγγελματικά σας θα σας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε να σας ξεφύγουν. Αποφύγετε να ασχολείστε με λεπτομέρειες και μικροπράγματα.
Στον οικονομικό τομέα θα εισπράξετε παλιές οφειλές που είχατε ξεγράψει.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν με υπομονή και διπλωματία. Οι αδέσμευτοι επιδιώξτε να βρεθείτε με φίλους που είχατε παραμελήσει, διασκεδάστε και χαλαρώστε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3
Αυτός είναι ένας ευχάριστος μήνας. Δεχθείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν και επιδιώξτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Η ψυχική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Στον επαγγελματικό τομέα η αυξημένη δημοτικότητα σας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Καλλιεργήσετε κοινωνικές σχέσεις και προβάλετε τα ταλέντα σας.
Στα οικονομικά αποφύγετε τις υπερβολές και τις απερίσκεπτες ενέργειες γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα.
Στην αισθηματική σας ζωή οι δεσμευμένοι μην προκαλείτε, ιδίως όταν είστε μπροστά σε κόσμο. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια εφήμερη σχέση γεμάτη πάθος.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα είναι καλό να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα τα οποία είχατε παραμελήσει μέχρι τώρα. Διορθώστε τυχόν λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν.
Στον επαγγελματικό τομέα χάνετε πολύτιμες ευκαιρίες γιατί σας λείπει ο ενθουσιασμός. Βασιστείτε στο διάλογο και όχι στις συμπάθειες.
Στον οικονομικό τομέα χάρη στην σφικτή διαχείρισή σας παίρνετε μια ανάσα και αντιμετωπίζετε τις εκκρεμότητες σας πιο εύκολα.
Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι νοιώθετε αδικημένοι από το σύντροφό σας και λειτουργείτε επιθετικά. Για τους αδέσμευτους μια φιλική γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5
Αυτός είναι ένας μήνας γεμάτος απρόοπτα. Δεν είναι κατάλληλος για να κάνετε μακροχρόνια προγράμματα ή να αναζητήσετε κάτι σταθερό.
Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να περιορίσετε το χάος που υπάρχει γύρω σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.
Στον οικονομικό τομέα δείξτε ψυχραιμία στα σκαμπανεβάσματα που θα παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε κάθε απρόοπτο με ψυχρή λογική.
Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι συζητήστε με το σύντροφό σας και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Σε σας τους αδέσμευτους δεν θα λείψουν οι περιπέτειες αν το θελήσετε, αλλά το φινάλε θα είναι εκρηκτικό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6
Τον Ιούλιο ευνοούνται οι σχέσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες. Προσέξτε όμως ποιους εμπιστεύεστε και αν πρέπει να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο εξετάστε το λεπτομερώς.
Στον επαγγελματικό τομέα μην αναβάλλετε τις υποχρεώσεις σας, αντίθετα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τις αντιμετωπίσετε.
Στον οικονομικό τομέα περιορίστε την τάση να αγοράζετε ότι σας εντυπωσιάζει αν δεν θέλετε να χάσετε τον ύπνο σας.
Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα βρείτε το στήριγμα και τη γαλήνη που αποζητάτε από το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με καλές προοπτικές.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7
Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για ηρεμία και ανάπαυση. Χαλαρώστε με φίλους που σας καταλαβαίνουν και έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια σχετίζεται με επενδύσεις. Ευνοούνται οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη φύση, την τέχνη και την έρευνα.
Στον οικονομικό τομέα η τύχη είναι με το μέρος σας. Κληρονομιές και επιδοτήσεις που δεν περιμένατε τώρα είναι δυνατές.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι πιέζεστε με το παραμικρό και σας αρέσει να το παίζετε θύμα. Οι αδέσμευτοι προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και μην αφήνετε τη φαντασία σας να καλπάζει.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα ο υλικός τομέας σας απασχολεί περισσότερο από το κάθε άλλο. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή γιατί πολλές δουλειές μπορεί να συμφωνηθούν κατά την διάρκεια συναντήσεων.
Σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις και οι επενδύσεις. Αν έχετε σχέδια αγοροπωλησιών τώρα είναι η εποχή να τα προωθήσετε.
Στα οικονομικά σας αν έχετε φορολογικά προβλήματα αντιμετωπίστε τα αυτό τον μήνα.
Στα αισθηματικά, στους δεσμευμένους επικρατεί ένα κλίμα έντασης. Αποφύγετε τις συζητήσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν έχετε καμία διάθεση να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9
Ήρθε η στιγμή για να πάρετε αποφάσεις. Απομακρύνετε από τη ζωή σας όλα τα ενοχλητικά πρόσωπα και όλους εκείνους που διαρκώς ζητούν χωρίς να δίνουν τίποτα.
Στον επαγγελματικό τομέα αυτό τον μήνα πραγματοποιήστε ό, τι σκεπτόσαστε καιρό, και αναβάλλατε από φόβο ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.
Στον οικονομικό τομέα κάντε τον απολογισμό σας και σταματήστε τις αλόγιστες σπατάλες.
Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι ξεκολλάτε από την αδράνεια και διεκδικείτε το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι αποφασίζετε να βγείτε από το καβούκι σας, διασκεδάζετε και φλερτάρετε.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved