Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Μαΐου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10 Μαΐου έως 10 Ιουνίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Μαΐου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Μαΐου έγινε στις 10/5, 3:28 ώρα Ελλάδας.

Μάιος 2013

Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Δεν προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας για το τι αισθάνεστε αλλά μερικές φορές επιλέγετε να μη μιλάτε καθόλου ή να καταφεύγετε σε μισόλογα. Αυτό το κάνετε επειδή νομίζετε ότι έτσι θα αποφύγετε περιττές αναστατώσεις. Αλλά ορισμένα γεγονότα έχουν ήδη βγει στην επιφάνεια και σεις θα πρέπει να πάρετε θέση και να πείτε αυτά που πρέπει. Αφού ξεκαθαριστεί τελικά η όλη κατάσταση, θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο να επωφεληθείτε πλήρως από την πολύ πιο φιλική προσέγγιση που θα σας γίνει αλλά και από κάποιες ερωτικές προτάσεις.

ΤΥΧΗ: Έχοντας σκεφτεί πολύ για πιθανές αλλαγές σε ορισμένες μακροχρόνιες συνεργασίες, αισθάνεστε ότι ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να ειπωθεί και να αντιμετωπιστεί τελικά. Όσο κι αν αυτό σας ανακουφίζει, κάποιες πτυχές των απρόβλεπτων αυτών αλλαγών θα προκαλέσουν απροσδόκητες κινήσεις από τους "συμμάχους" σας αλλά και από μερικούς συναδέλφους σας που θεωρούσατε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε γι' αυτό να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Στο τέλος της ημέρας, το περιβάλλον εργασίας γίνεται αφόρητο για σας αλλά ξέρετε κατά βάθος ότι είναι καιρός να προχωρήσετε. Δεν είναι απαραίτητα το τέλος της σταδιοδρομίας σας σε αυτή τη δουλειά, μπορεί όμως να είναι μια νέα αρχή ή μια πρόκληση.

ΧΡΗΜΑ: Η πρόσφατη ενασχόλησή σας με ορισμένα ανησυχητική οικονομικά θέματα σας έχει αφήσει να αναρωτιέται, αν ορισμένα άτομα είναι αξιόπιστα. Ίσως υπερεκτιμήσατε τις ικανότητές του ή την αξιοπιστία τους και είχατε υψηλές προσδοκίες. Δεν είναι ακόμη πολύ αργά για να λάβετε διορθωτικά μέτρα και να γυρίσετε τα πάνω κάτω. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ πιθανό να υποστείτε ελάχιστες οικονομικές απώλειες ή να θιγεί η πιστοληπτική ικανότητας σε ορισμένες ομάδες ή εμπόρους, ωστόσο, δεν χάθηκαν όλα. Αντιμετωπίστε την απώλεια ως παράδειγμα και να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων λαθών.

Βούβαλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Είναι καιρός να επανεξετάσετε ορισμένες σχέσεις. Μόλις δεσμευτείτε με ένα σύντροφο, φίλο, εραστή ή συνεργάτη, έχετε την τάση να τον ανεβάζετε πάνω σε βάθρο. Αν και συχνά μπορεί να αξίζει κάποιος αυτόν το σεβασμό, πρέπει να αρχίσετε να αναρωτιέστε για ένα ή δύο άτομα. Η δημιουργία μιας μακρόχρονης σχέσης απαιτεί κάτι περισσότερο από την εμπιστοσύνη και το σεβασμό. Θα πρέπει να εργαστείτε μαζί με το άτομο που θεωρείτε ότι μπορείτε να έχετε ένα μέλλον. Παρόλα αυτά, όμως δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι η σχέση θα διαρκέσει για πάντα γιατί εξαρτάται από τις δράσεις και τις αντιδράσεις των δύο μελών.

ΤΥΧΗ: Μετά την άμπωτη έρχεται η παλίρροια. Αυτό συμβαίνει τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή σας και σας επηρεάζει με διάφορους τρόπους. Μπορεί ήδη να γνωρίζετε κάποια θέματα, ωστόσο υπάρχουν κι αυτά που είναι πιο αγνά και επομένως λιγότερο εύκολα να τα εντοπίσετε που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε πιο σημαντικές αλλαγές. Γνωρίζοντας ότι, θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να βιάσετε τα πράγματα, αφήστε τις εμπειρίες να συμβάλουν στην αναμόρφωση των αποφάσεών σας πριν κάνετε οτιδήποτε. Μόνο μέσα από την εμπειρία που θα αποκτήσετε, μπορείτε να αποφύγετε να πέσετε θύματα απάτης κάποιου.

ΧΡΗΜΑ: Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, προσπαθώντας να οργανώσετε τα οικονομικά σας, επηρεαζόμενοι από πρόσφατα γεγονότα ή από αυτά που θα προκύψουν κατά τις προσεχείς ημέρες. Γιατί, αν και αρχικά φαίνονται τυχαία, σταδιακά θα καταστεί σαφές ότι είναι μέρος μιας μεγαλύτερης μεταβολής που θα σας οδηγήσει στην κατάργηση ορισμένων παλιών συνηθειών. Ο προγραμματισμός μπορεί να είναι αρετή αλλά καλά θα κάνετε να υιοθετήσετε κάποιο πιο απλό και αρκετά ευέλικτο σχέδιο, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσαρμοστείτε σε αυτές τις αλλαγές χωρίς σημαντική αναστάτωση.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι διαμάχες στο σπίτι δεν αντιμετωπίζονται ποτέ με ιδιαίτερη ευκολία. Είναι πολύ πιο περίπλοκες διότι υπάρχουν αρκετές διαφορετικές απόψεις για τα ίδια θέματα συν το ότι παίρνουν θέση κι άλλοι νομίζοντας ότι βοηθούν. Παρότι η σχέση σας πιθανόν να έχει τα σκαμπανεβάσματά της, μπορεί να κάνει χωρίς την παρέμβαση κάποιου. Ίσως είναι καιρός να υψώσετε το ανάστημά σας και να καταστήσετε σαφές σε κάποια δικά σας άτομα ότι, ανεξάρτητα με το αν εκτιμάτε την ανησυχία τους, είναι κάτι που αφορά μόνο εσάς και το σύντροφό σας. Δεν θα πρέπει να αισθάνεστε ασεβείς ή να φοβάστε ότι τους προσβάλετε.

ΤΥΧΗ: Μπορείτε να δικαιολογήσετε ορισμένες αποφάσεις, αναφέροντας τα πραγματικά περιστατικά αλλά αυτές που βασίζονται σε εμπειρίες του παρελθόντος, δεν είναι τόσο εύκολο να εξηγηθούν. Προς το παρόν, ωστόσο, είστε σε θέση να κάνετε ό, τι νομίζετε ότι είναι το καλύτερο, χωρίς να εξηγήσετε σε κανέναν τις κινήσεις σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ορισμένα άτομα θα σας κατηγορήσουν είτε πείτε κάτι είτε όχι. Σύντομα η επιτυχία των ενεργειών σας θα μιλήσει πιο εύγλωττα από ό, τι θα μπορούσαν οποιεσδήποτε λέξεις.

ΧΡΗΜΑ: Τα πρόσφατα γεγονότα σας έκαναν να σκεφτείτε την καριέρα σας και να συνομιλήσετε με άλλους σχετικά με τους τρόπους που θα αντιμετωπίσετε πιθανές εξελίξεις. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και μπορείτε να ελπίζετε ότι σας δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες πιο ομαλά. Κάποιες συνομιλίες αφορούν σε πρακτικά θέματα που θα σας οδηγήσουν σε συναρπαστικές ιδέες για τους τρόπους που θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα καλύτερα ή σε πρωτοποριακές λύσεις σε ένα θέμα. Να είστε ευέλικτοι σε κάποιες περιπτώσεις γιατί έτσι θα λυγίσετε ορισμένους κανόνες και κανονισμούς που απεχθάνεστε. Μην χάνετε την αυτοπεποίθησή σας.

Λαγός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όχι μόνο ενδιαφέρεστε αρκετά για την ευτυχία των αγαπημένων σας, αλλά όταν τους βλέπετε να αγωνίζονται, κάνετε ό, τι μπορείτε για να τους βοηθήσετε. Τώρα, ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε πίσω. Ενώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε, θα πρέπει να μην ανακατευτείτε και να αφήσετε να επεξεργαστούν μόνοι τους μια λύση για τα προβλήματά τους. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι, όταν δεν σας ζητείται, μην παρεμβαίνετε σε προβλήματα, ιδιαίτερα σε αυτά που αφορούν γάμο, αφού κάθε νοικοκυριό έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς. Έτσι, αφήστε το προς το παρόν.

ΤΥΧΗ: Το να παραμερίσετε ορισμένα σχέδια που αγωνιστήκατε να οργανώσετε, δε σημαίνει ότι τα παρατάτε κιόλας. Αντίθετα, ίσως χρειάζονται μια σοβαρή επανεξέταση και να απαιτείται χρόνος και χώρος για να ξεκινήσουν και πάλι. Σύντομα θα εντοπίσετε τι ήταν λάθος και ίσως να ανακινήσετε τις διαδικασίες, αλλά αυτή τη φορά σε σταθερότερο έδαφος και με μια πιο αυστηρή προσέγγιση. Απλά έχετε εμπιστοσύνη και κολλήστε στην ισχυρή πεποίθηση ότι η κατάσταση μπορεί να ξεπεραστεί τελικά.

ΧΡΗΜΑ: Αυτή είναι μία από εκείνες τις σπάνιες περιόδους, που έξω από το χάος, κάτι ένδοξο προκύπτει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με τη φύση του χάους, εφόσον το αντιμετωπίζετε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχετε ακόμα αντιληφθεί ότι κάτι υπόσχεται γι αυτό θα πρέπει να κάνετε υπομονή για λίγες εβδομάδες περισσότερο. Απλά περιμένετε και σταδιακά η κατάσταση θα γυρίσει προς όφελός σας. Ωστόσο, μην πιστεύετε ότι θα είναι μια ευχάριστη βόλτα στην εξοχή.

Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Κανείς δεν καλωσορίζει ανατρεπτικές καταστάσεις, ιδίως όταν περιλαμβάνουν αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, το θέμα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι η επίτευξη ισορροπίας μεταξύ υπερβολικά υψηλών προσδοκιών και ειλικρίνειας και πιστότητας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό απαιτεί να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, να μπορέσετε να καθαρίσετε το παρελθόν από παρεξηγήσεις και να αρχίσετε ξανά σε πρόσφορο έδαφος. Αν παραιτηθείτε από αυτό, σημαίνει ότι χάνεται η όποια ελπίδα και δεν είστε διατεθειμένοι να κερδίσετε πίσω τους αγαπημένους. Η αληθινή αγάπη άλλωστε είναι γεμάτη με πίκρα και γλυκύτητα ταυτόχρονα, αλλιώς δεν είναι γνήσια.

ΤΥΧΗ: Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν έχετε πραγματικά παρεξηγηθεί ή ένα συγκεκριμένο άτομο αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα πραγματικά περιστατικά. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα πρέπει τώρα να διευκρινιστεί τι συνέβη, τι ειπώθηκε και τι έγινε. Μην σπαταλάτε χρόνο με διπλωματία να ενθαρρύνετε άλλους να το κάνουν. Δεν έχει σημασία πόσο πιέζουν ορισμένα θέματα ή πόσο επείγοντα είναι, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε τα προσωπικά σας συμφέροντα με ηθικές αρχές. Όχι μόνο εκείνοι που σας ενδιαφέρουν θα σας εκτιμήσουν αλλά και ο χρόνος που θα διαθέσετε θα καθαρίσει το μυαλό σας.

ΧΡΗΜΑ: Είναι ιδιαίτερα κουραστικό το να αναγκάζεστε να επενδύετε χρόνο, χρήματα και προσπάθεια σε βαρετές αναλύσεις. Αλλά αν αγνοήσετε κάποιους παράγοντες, θα κάνετε σχέδια με ελλιπή στοιχεία που θα είναι βραχυπρόθεσμα. Μόλις αρχίσετε να ασχολείστε, θα καταλάβετε γιατί είναι τόσο σημαντικό. Το να ξεκινήσετε είναι το πιο δύσκολο και το πιο περίεργο. Αν δεν τολμήσετε, δε θα κερδίσετε. Ως εκ τούτου, εφ' όσον είστε έτοιμοι να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε τα σχέδιά σας, το βραβείο σας περιμένει στο τέλος της γραμμής τερματισμού.

Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι εκτεταμένες και ίσως συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις με κάποια δικά σας άτομα στη δουλειά ή το σπίτι είναι αναπόφευκτες. Αναγνωρίστε το γεγονός και μην προσπαθείτε να το αποφύγετε, όπως κάνατε στο παρελθόν γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσετε το μεγαλύτερο εμπόδιο αυτού του μήνα. Και δεν είναι μόνο η απεμπλοκή από την αυξανόμενη ένταση αλλά αν το αφήσετε στην τύχη, τότε θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Όπως γνωρίζετε, ενώ η λογική σας πλευρά κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, ορισμένα περίπλοκα ζητήματα μπορεί να σας γίνουν έμμονη ιδέα, καθώς φαίνεται και από μια πρόσφατη περίπτωση.

ΤΥΧΗ: Όταν έχετε να κάνετε με ζητήματα τα οποία αγγίζουν κάποιες ευαίσθητες χορδές, έχετε την τάση να είστε πολύ διακριτικοί. Τα καλά νέα είναι ότι, επιτέλους, κάποια περίπλοκα θέματα θα διευθετηθούν οριστικά. Τα κακά νέα είναι ότι θα αποδεχτείτε κάποιες αλλαγές που μέχρι τώρα μαχόσασταν. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, και δεν θα το ξέρετε μέχρι να εμπλακείτε. Καλύτερα να αποδεχτείτε τα γεγονότα με ειλικρίνεια και να διαχειριστείτε τυχόν ζητήματα που αποτελούν πηγή ανησυχίας.

ΧΡΗΜΑ: Η συμπόνια είναι αρετή, αλλά όχι όταν σας αποτρέπει από το να ασχοληθείτε με τις πρόσφατες μάλλον εντυπωσιακές ευκαιρίες σας. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν ξαφνικές και συχνά άδικες εξελίξεις στον εργασιακό χώρο που φτάνουν έως και την απόλυση. Εάν δεν μπορείτε να αγνοήσετε το πρόβλημά τους, κάντε ό, τι μπορείτε, αλλά στο ελάχιστο. Τα δικά σας εμπόδια είναι εξίσου προκλητικά και θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε οικονομικές μεταβολές και στην επανεξέταση κάποιων σχεδίων για το μέλλον. Υπό κανονικές συνθήκες, θα πρέπει να έχετε πάντα ένα σχέδιο Β.

Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πριν να δεσμευτείτε σε μια σχέση που θα μπορούσε να αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο ζωής σας, θέλετε να ξέρετε τι και ποιός εμπλέκεται. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, τα στοιχεία που θα έχετε δεν θα είναι και πολλά. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Βέβαια, με τόσα πράγματα να αλλάζουν γύρω σας, μια μικρή διαβεβαίωση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Αυτό που χρειάζεστε όμως το έχετε μέσα σας. Αφού αποκτήσετε επαφή με τον εσώτερο κόσμο σας, θα έχετε το θάρρος να αδράξετε τη ζωή που αλλάζει συνεχώς, χωρίς καμιά μια στιγμή δισταγμού.

ΤΥΧΗ: Οι πρόσφατες αλλαγές σας κάνουν να αναρωτιέστε, αν θα ήταν πιο εύκολο απλά να κρατήσετε τα πράγματα ως έχουν. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι αλλαγές αναπόφευκτες αλλά και η διαδικασία της εξερεύνησης των επιλογών σας που από μόνη της είναι κατατοπιστική. Η προκύπτουσα διαίσθηση θα επηρεάσει τη σκέψη σας σχετικά με το παρόν και το άμεσο μέλλον. Μην αφήνετε να σας ανησυχήσει καμία αναποδιά, από τη στιγμή που έχετε μπει σε μια διαδικασία οργάνωσης σημαντικών θεμάτων. Αυτά που θα μάθετε, όταν ξεκινήσετε να ασχολείστε, δεν είναι απλώς κατατοπιστικά αλλά θα αντιμετωπίσετε κι άλλα που ίσως εμφανιστούν αργότερα, και τότε θα είναι πιο δύσκολο να επιλυθούν.

ΧΡΗΜΑ: Το να μη μιλάτε όταν έχετε κάτι να πείτε είναι έξω από το χαρακτήρα σας. Ωστόσο, όποτε έχετε αναφερθεί σε περίπλοκα ζητήματα έχετε παρεξηγηθεί από τους άλλους. Αυτό δε θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη για σας, δεδομένου ότι μια προσεκτική σκέψη και χρηματοοικονομική ανάλυση δεν γίνεται να συζητηθεί ευθέως. Αν και αυτό σας απογοητεύει, κοιτάξτε τα πρόσφατα γεγονότα και θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι σας έχουν παραμερίσει, κάνοντας βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες. Να είστε υπομονετικοί, μη ανταποκρίνεστε βιαστικά στις προκλήσεις και εάν είναι απαραίτητο παρατηρήστε από τα παρασκήνια ό, τι κρίνετε σκόπιμο.

Πρόβατο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι αγαπημένοι σας αλλά και κάποιοι στενοί σας φίλοι έχουν υπαινίχθη σχετικά με το πώς θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις έκτακτες εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων στη σχέση σας. Μερικά από αυτά που έχουν πει είναι σεβαστά, αλλά το ένστικτό σας σάς λέει ότι ακόμα όλα βρίσκονται σε εξέλιξη. Έτσι, ενώ θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από το να εξερευνάτε κάποιες προτάσεις, δεν παίρνετε θέση ή αφήνετε τα πράγματα ως έχουν μέχρι να σιγουρευτείτε εντελώς. Αν αυτό γινόταν πριν από λίγο καιρό βέβαια, οι συνθήκες θα σας καθοδηγούσαν στο να πάρετε μια ξαφνική και κατηγορηματική απόφαση.

ΤΥΧΗ: Μπορεί να αγνοήσετε όλα αυτά τα άτομα με τις κατά τ' άλλα καλές προθέσεις που επιμένουν ότι ο σχεδιασμός είναι η πιο σοφή λύση. Ωστόσο, το να ζείτε για το τώρα είναι τέχνη, κάτι ζωτικής σημασίας, εάν πρόκειται να κάνετε το καλύτερο στα συχνά ταρακούνημα που υφίσταστε από τις συνθήκες. Και είναι ειρωνεία ότι η διάσπαση που προκύπτει αναγκάζει κάποιους να επανεξετάσουν μη διαπραγματεύσιμους στόχους, αφού πρέπει να τους αλλάξουν σύντομα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενεργείστε αμέσως, αλλά με διακριτικότητα. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλές απαντήσεις, αλλά να είστε αναποφάσιστοι για το ποια μπορεί να είναι η πιο ιδανική για να διαλέξετε. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας σε τέτοιες καταστάσεις.

ΧΡΗΜΑ: Είναι πράγματι απογοητευτικό, το να παρακολουθείτε όνειρα ή σχέδια που έχετε εργαστεί σκληρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα να τελειώνουν ξαφνικά. Όσο άδικο κι αν είναι, ψάξτε λίγο και θα ανακαλύψετε ότι, λόγω των αλλαγών των συνθηκών, έτσι κι αλλιώς δεν θα πραγματοποιούνταν. Μπορεί να αναρωτιέστε για την πορεία σας στο μέλλον. Η απάντηση είναι ίσως ότι πρέπει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή, αλλά σιγά-σιγά. Προφανώς υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που σας δημιουργούνται αλλά και αλλαγές που θα γίνουν σταδιακά. Μην περιμένετε μια γρήγορη ανάκαμψη της κατάστασης που θα κρατήσει πιθανώς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προκειμένου να διατηρήσετε μια αρμονία μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να ακούσετε τους γύρω σας, αντί να καθοδηγείστε από τις γνώσεις ή τις συμβουλές κάποιου. Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν κάποιοι κανόνες για τέτοια θέματα, αλλά θα πρέπει να κινήστε με ευελιξία ανάλογα με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Αγάπη δεν είναι μόνο να παίρνεις αλλά και να δίνεις, καθώς και να μοιράζεσαι τα βάρη σε δύσκολες στιγμές και αλλά και τη χαρά σε περιόδους ευτυχίας. Μια εγωιστική στάση θα μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα ανεπιθύμητες εντάσεις μεταξύ των δύο μελών. Προφανώς, ως άτομα, μπορείτε να επιλέξετε με ποιό τρόπο προτιμάτε να συνεχιστεί η σχέση.

ΤΥΧΗ: Έχοντας πρόσφατα ξεπεράσει κάποια εμπόδια, ξέρετε ακριβώς τι και με ποιους θα πρέπει να ασχοληθείτε. Κατά συνέπεια, οι δυσκολίες αυτού του μήνα έρχονται σαν έκπληξη, αφού θα ανατρέψουν τόσο τα σχέδια κάποιων όσο και τα δικά σας κι έτσι θα μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε τη ρίζα των προβλημάτων που μπορεί να είναι κοινή αλλά και τη λύση. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για την κατάργηση ανεφάρμοστων ιδεών και παρελθοντικών σχεδίων, μπορεί να είναι μοναδική για κάθε άτομο. Γι αυτό σε αυτό το στάδιο, μην απορρίψετε εντελώς ορισμένες από τις ιδέες σας.

ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να είναι κουραστικό να εξετάζετε ζητήματα που συζητήθηκαν πρόσφατα αρκετά αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο σοφό αλλά και απόλυτα ζωτικής σημασίας, αφού οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Μόνο όταν πραγματικά μιλήσετε για αυτά θα συνειδητοποιήσετε πόσο εκτεταμένες είναι αυτές οι αλλαγές. Υπάρχουν εκείνοι που εμπιστεύεστε ό, τι κι αν γίνει αλλά υπάρχουν κι άλλοι που είναι πολύ πιο έξυπνοι αλλά σας προκαλεί αμφιβολίες ο χαρακτήρας τους. Κανονικά αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, ωστόσο, επειδή είναι πολύ σημαντικά κάποια σχέδιά σας, θα πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίσετε γρήγορα αυτό το θέμα.

Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Σταματήστε να ανησυχείτε άσκοπα για το μέλλον. Νομίζετε ότι έχουν περάσει τα χρόνια και φοβάστε ότι αγαπημένος σας μπορεί να σας εγκαταλείψει. Ζήστε, απολαύσετε, χαρείτε τις στιγμές που μοιράζεστε με το σύντροφο και τα μέλη της οικογένειας και αφήστε πίσω σας τις όποιες ανησυχίες. Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να σχεδιάσετε και κάποιες μικρές διακοπές για σας και τους δικούς σας. Όσοι πρόκειται να παντρευτούν σύντομα, πρέπει να προγραμματίσετε το μέλλον και να μην στηρίζεστε σε άλλους για την οργάνωση της τελετής, ώστε να αποφύγετε απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής. Προσπαθήστε να καλέσετε όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους γιατί κάποιοι δε θα σας συγχωρήσουν, αν τους παραμελήσετε ή τους αγνοήσετε.

ΤΥΧΗ: Συνήθως δε σας ενθουσιάζουν πρακτικά θέματα, αλλά έχουν συσσωρευτεί πολλές εργασίες που αφορούν τέτοιου είδους ζητήματα. Τώρα, θα ανακαλύψετε ότι αν δεν ασχοληθείτε μαζί τους σύντομα, θα το μετανιώσετε. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας παρακινήσει. Αν όχι, τότε θα είναι τα γεγονότα που θα προκύψουν αυτό το μήνα. Το ρητό που λέει «ποτέ μη λες ποτέ» θα γίνει το προσωπικό σας σύνθημα. Ορισμένες δραστηριότητες που πάντα θεωρούσατε πληκτικές ή απλά δεν ήταν το φόρτε σας, πρόκειται να γίνουν μέρος της ζωής σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι αρχικά θα τις πολεμήσετε αλλά από τη στιγμή που θα αρχίσετε να συμμετέχετε, προς έκπληξή σας, θα τις απολαύσετε πραγματικά.

ΧΡΗΜΑ: Κανονικά θα δίνατε σε όποιον σας το ζητούσε συμβουλές ή υποστήριξη χωρίς να λάβετε υπόψη σας το προσωπικό κόστος. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όμως, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί. Τα προβλήματα κάποιων είναι πιο δύσκολα από ό, τι φαίνονται με την πρώτη ματιά. Ήδη έχετε κάνει αρκετά για κάποιους δικούς σας ανθρώπους αλλά τώρα είναι δύσκολο, γιατί ενώ μπορεί να είστε ευτυχείς να βοηθήσετε, κατά βάθος αισθάνεστε ότι θα ήταν καλύτερα να βάλουν ένα οριστικό τέλος σε όλα αυτά τα ζητήματα που τους ταλαιπωρούν. Πείτε το κι αυτό είναι και το πιο χρήσιμο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Αρκετά από αυτά τα προβλήματα ίσως φαίνονται απλά αλλά θα μπορούσαν να καταβροχθίσουν το χρόνο που πρέπει να δαπανήσετε σε πιο προσωπικά σας θέματα.

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην θλίβεστε τόσο πολύ επειδή ίσως αγνοήσατε κάποιες λογικές συμβουλές από τα μέλη της οικογένειας ή κάποιου δικούς σας, όταν η σχέση σας ήταν έτοιμη να φτάσει σε ένα σημείο καμπής, όπως είχαν προβλέψει. Η προσωπική σας υπερηφάνεια μπορεί να έχει υποστεί βλάβη, αλλά τα μέλη της οικογένειας και οι φίλοι σας πάντα έχουν ανοιχτή την αγκαλιά τους και θα σας καλωσορίσουν, αν γυρίσετε σε αυτούς. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι από σας γίνατε σοφότεροι και μάθατε από το λάθος σας, ώστε να μην το επαναλάβετε. Αποφύγετε τα πολλά "κατηγορώ" γιατί έτσι δεν βελτιώνεται η κατάσταση. Η ζωή κινείται και στο μόνο που μπορείτε να ελπίζετε είναι ένα πιο θετικό μέλλον.

ΤΥΧΗ: Όσο σοβαρές και αν φαίνονται οι αποφάσεις που παίρνετε σήμερα, δεν είναι παρά ένα σκαλοπάτι σε μια σκάλα από εξελίξεις που θα συμβαίνουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Το να μπορέσετε να κινηθείτε στις συναρπαστικές αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις, απαιτεί συγκέντρωση και θάρρος. Αυτό που είναι το πιο δύσκολο είναι να αναγνωρίσετε ότι δεν έχει σημασία πόσο έξυπνα θα ανταποκριθείτε, γιατί ίσως επέλθει ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και περισσότερες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Όλο αυτό θα κορυφωθεί κατά τις αρχές του επόμενου μήνα και μόνο μετά από αυτό το διάστημα θα καταλήξετε οριστικά σε κάποια σχέδια.

ΧΡΗΜΑ: Είστε απογοητευμένοι από κάποια σχέδια, επιχειρηματικά εγχειρήματα ή συνεργάτες σας και δεν είστε σίγουροι για το ποιες είναι οι εναλλακτικές επιλογές σας. Ίσως το μυστικό για αυτές αλλά και για άλλες δύσκολες περιπτώσεις, είναι να τις προσεγγίσετε με μέτρο. Μπορεί να μην είναι συναρπαστικό και να απαιτεί υπομονή αλλά σύντομα θα καταλάβετε την αξία του και θα ξεκινήσετε την αναδιοργάνωση. Σιγά-σιγά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια και σταδιακά θα αποκτήσετε δυναμική. Επίσης, θα συνειδητοποιήσετε ότι θα αισθάνεστε λιγότερο άγχος για αυτές και για άλλες τέτοιες απογοητευτικές καταστάσεις.

Χοίρος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μετά από πολλές συζητήσεις αλλά και διαμάχες ελπίζετε οι αγαπημένοι σας να είναι ευχαριστημένοι με τα διορθωτικά μέτρα που πήρατε τόσο για τα τρέχοντα ζητήματα όσο και για το μέλλον της σχέσης σας. Παρόλο όμως που δεν μπορείτε να τα αγνοήσετε εντελώς, μπορεί να χρειαστεί να επικεντρωθείτε πια στα δικά σας προβλήματα. Κατά τη διαδικασία αυτή, εξετάστε πόσο φροντίσατε τα δικά σας συμφέροντα επαρκώς κατά την αντιμετώπιση αυτών των πρόσφατων ζητημάτων. Αν όχι, καλά θα κάνετε να πιστέψετε ότι είστε η νούμερο ένα προτεραιότητα. Δεν πρόκειται για μια ευχάριστη βόλτα στην εξοχή γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι για περισσότερα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, που βάζουν σε δοκιμασία την πίστη και την ειλικρίνειά σας.

ΤΥΧΗ: Έχετε αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και τα πήγατε πάρα πολύ καλά. Ωστόσο, όλο αυτό σας βάζει στον πειρασμό να περάσετε το χρόνο σας, προσπαθώντας να καταλάβετε που πήγαν στραβά τα πράγματα, κάτι που είναι μάταιο γιατί δε θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον ή τους λόγους. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να μην ξοδεύετε πολύ καιρό ψάχνοντας. Απλά δέστε τις αλλαγές συνθηκών που γίνονται και τελικά όλα θα έρθουν στην επιφάνεια. Εν τω μεταξύ, καλό είναι να επικεντρωθείτε σε άλλα λιγότερο αγχωτικά και πιο παραγωγικά σχέδια. Τίποτα δεν έχει χαθεί γι' αυτό κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να ανακαλύψετε και τις αλλαγές που θα επέλθουν στον τρόπο ζωής σας.

ΧΡΗΜΑ: Προφανώς, δεν είστε χαρούμενοι με τα ξαφνικά γεγονότα που τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Ωστόσο, μπορεί να έχετε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι αυτές οι αναταράξεις θα σας αναγκάσουν να διερευνήσετε ορισμένες νέες ιδέες ή αλλαγές που, μέχρι πρόσφατα, τις είχατε απορρίψει κατηγορηματικά. Τότε μπορεί να μην είχαν κανένα νόημα, ίσως και ακόμα να μην έχουν, αλλά πολύ σύντομα αυτό θα αλλάξει. Ωστόσο, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κάνετε όνειρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά αλλά προς το παρόν θα πρέπει να περιορίσετε δαπάνες, προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

Περισσότερες Μηνιαίες Προβλέψεις του Astrology.gr εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved