Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου

Φτάσαμε στα Σεληνιακά Φαινόμενα του Μαΐου 2013 που έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα καθότι απαρτίζονται από δύο εκλείψεις. Μία ηλιακή και μια σεληνιακή. Η ηλιακή έκλειψη έλαβε χώρα στις 10 Μάιου στην 19η μοίρα του άξονα Ταύρου- Σκορπιού ενώ η Σεληνιακή πραγματοποιείται στις 25 Μαΐου στην 4η μοίρα του άξονα Τοξότη – Διδύμων. Η πρώτη σηματοδοτεί γεγονότα και αποτελέσματα καθοριστικά και μη αναστρέψιμα ενώ η δεύτερη δείχνει επικοινωνιακά τρυκ μετά ακολουθίας σκωτσέζικων ντους.

Αυτές οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τόσο την Ελλάδα όσο και την Κύπρο. Σε παγκόσμιο επίπεδο η πρώτη έκλειψη θα φέρει βαθιές τομές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αφού όλο και περισσότερα κράτη θα ζητούν πρόσβαση στο άβατο των φορολογικών παραδείσων ανά τον κόσμο. Βλέπετε η έκλειψη πραγματοποιείται στο γόνιμο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου (οικονομικές απολαβές, γη και καλλιέργεια αυτής). Η 19η μοίρα αντιστοιχεί με το ζώδιο του Ζυγού πράγμα που σημαίνει πως σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε ζητήματα που σχετίζονται με επενδύσεις, τράπεζες και θέματα νομής και κατοχή εδαφών, συνόρων και αμφισβητούμενων περιοχών. Όλα αυτά μπορεί να γίνουν είτε μέσω προσφυγών σε δικαστήρια είτε δια της διπλωματικής οδού, πάντα όμως με το πιστόλι στον κρόταφο.

Η Ελλάδα υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι έπαψε να είναι το μαύρο πρόβατο της ευρωπαϊκής ένωσης. Άραγε τόσο κόπο θα τον αφήσει να πάει στράφι φέρνοντας τη Γερμανία σε διεθνή δικαστήρια διεκδικώντας το δίκιο της; Αν κρίνω από τη πυγμή που έδειξε η κυβέρνηση σε θέματα ΑΟΖ , Siemens , φόρους εστίασης και θέρμανσης , επιδόματα, μισθούς και συντάξεις τότε όπως λέει και η λαϊκή ρήση βράσε όριζα. Από την άλλη, στο Μαξίμου επικρατεί πανικός και έντονο τρέμουλο αφού φοβούνται μήπως ξεσπάσει εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ, ωστόσο το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να ξεχνά το ρητό του Γκαίτε «αν ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου δε σημαίνει πως έγινε φίλος σου».

Ας περάσουμε όμως επί της ουσίας τι μέλλει γενέσθαι. Η έκλειψη της 10η Μαΐου πραγματοποιείται στον 11ο οίκο της Ελλάδας προμηνύοντας αναζωπύρωση ζητημάτων που σχετίζονται με συνδικαλισμό, συντάξεις, μισθοδοσίες και συμβάσεις. Επιπλέον, η κυβέρνηση και οι δράσεις αυτής θα αποσκοπούν σε μια πλήρη και μη αναστρέψιμη μεταμόρφωση. Τα καλά λόγια από το εξωτερικό θα γεμίζουν την κυβέρνηση με ικανοποίηση αλλά η συνοχή της συγκατοίκησης των κυβερνητικών εταίρων θα συνεχίσει να είναι περισσότερο από ανάγκη προκειμένου να μείνουν γαντζωμένοι στο προσκήνιο και την εξουσία.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα προμηνύει γνωμοδότηση από επαΐοντες όπως ΔΝΤ ή με άλλα λόγια υπακοή σε εντολές. Ο Ωροσκόπος της έκλειψης σηματοδοτεί δικαστική εμπλοκή σε θέματα μείζονος σημασίας ενώ δεν αποκλείεται εκ νέου να έχουμε περιστατικά βίας. Δεν σας κρύβω πως με τρομάζει η θέση της έκλειψης ως προς το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος.

Η συμμετοχή των αξόνων Ωροσκόπος/Κρόνος και Μηδενική Κριού/Ουρανός προκαλούν πονοκέφαλο αφού μιλούν για πένθος, αποκαλύψεις, εκρήξεις, εντάσεις και γενικά αναμπουμπούλα. Οι αποκαλύψεις και οι εκρήξεις ίσως είναι εντός της ελληνικής επικράτειας ενώ γεγονότα που θα συμβούν στο εξωτερικό και σχετίζονται με τραπεζικά ζητήματα, υποκλοπές και αλλοίωση στοιχείων (πχ από pc, στικάκια κ.α) θα προκαλέσουν πέρα από σχόλια και τριγμούς στη χώρα. Δεν αποκλείεται να προκύψει αποτυχία σε κάποιες διαπραγματεύσεις αλλά θα μου πείτε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Κι ενώ ο πρωθυπουργός θα κάνει εργασιακά deal που έχουν τη δυναμική που παίζει κάποιος στο επιτραπέζιο παιχνίδι «Μονόπολη» το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλάει για απώλειες θέσεων εργασίας.

Το Μεσουράνημα της έκλειψης κάνει σύνοδο με το Βόρειο δεσμό και τετράγωνο με το Δία της Ελλάδας δείχνοντας πως κάποιος αποκτά μεγάλη δημοτικότητα. Πάντως δεν είναι από την τρικομματική γιατί ο ωροσκόπος της έκλειψης ως προς τον προοδευμένο ωροσκόπο της Ελλάδας μιλά για επιβολή βαριάς φορολογίας.

Προχωρώντας στην Σεληνιακή Έκλειψη της 25ης Μαΐου βλέπουμε τον Ωροσκόπο στην 22α μοίρα των Διδύμων και αυτό μιλά για προβλήματα ή ακόμα και απώλεια ατόμων νεαρών σε ηλικία. Το Μεσουράνημα της έκλειψη στη μηδενική των ιχθύων λόγω της φύσης του πλανήτη (Ποσειδώνα) και της φύσης της μοίρας προμηνύει ψέματα και ανακρίβειες. Αν λάβουμε υπόψη πως το σημείο της Έκλειψης είναι σε τετράγωνο με τον μεσουράνημα και τον Ποσειδώνα αντίστοιχα τότε έχουμε ως ερμηνεία μέρες γεμάτες αβεβαιότητα και άρνηση μια συνεργασίας. Μέσα από απροσδόκητα και μη αναμενόμενα γεγονότα, θα την πατήσει η Ελλάδα. Η αποκάλυψη μιας μυστικής συμφωνίας ή δόγματος θα φέρει εντάσεις ενώ η αριστερά θα ξεκινήσει επίθεση.

Όσον αφορά στην αλληλουχία της Ηλιακής έκλειψης της 10η Μαΐου ως προς το χάρτη της Σεληνιακής Έκλειψης της 25ης Μαΐου προεικονίζει αφενός δημιουργία κάποιων θέσεων εργασίας με την Ελλάδα να δουλεύει φασόν και αφετέρου τη ρήξη μεταξύ εταίρων και την η ηγετική συμπεριφορά νεότερου πολιτικού αρχηγού να βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Καλώς ή κακώς αυτές είναι οι προβλέψεις με βάση τα Σεληνιακά Φαινόμενα για το Μάιο. Αν έχετε ικανότητες και βλέπετε τους ανίκανους να σας κυβερνούν, μη φοβάστε. Ο στρατηγός Σουν Τζου στο βιβλίο «Η τέχνη του πολέμου» λέει πως "αν έχεις απέναντι σου έναν στρατό με λύκους με ένα πρόβατο για στρατηγό κάνε την επίθεση σου. Αντίθετα αν έχεις απέναντι σου ένα στρατό με πρόβατα με έναν λύκο στρατηγό απέφυγε τη σύγκρουση σου". Η ώρα του λύκου ζυγώνει.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved