Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αγαπάτε τους γρήγορους ρυθμούς όμως με μια πλειάδα πλανητών (Ήλιο, Ερμή, Άρη, Αφροδίτη) στον αργό Ταύρο καλείστε να επιβραδύνετε και να χαρείτε όμορφες και απολαυστικές στιγμές νιώθοντας πιο δυνατοί μέσα στη σχέση σας. Στις 9/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και έχετε την ευκαιρία να κάνετε ταξίδια και μετακινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση, βοηθώντας τη να μη ξεφτίσει μέσα στο χρόνο. Ωστόσο η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει μια τάση για προσκόλληση πιθανόν σε καταστάσεις που δεν μπορούν να σας ανταμείψουν όπως θα θέλατε. Εν συνεχεία, στις 13/5 η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη εξαιτίας εντυπώσεων της στιγμής. Στις 15/5 ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζωηρό ζώδιο των Διδύμων και θα πληθύνουν οι μετακινήσεις και οι εκδρομές. Ωστόσο επειδή η σκέψη σας δεν θα είναι νηφάλια γύρω στις 18/5 αποφύγετε τις ατασθαλίες όπως και να μην ξεχάσετε αποσκευές ή ένα σημαντικό γεγονός.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας οι επιλογές σας τόσο στον έρωτα όσο και γενικότερα είναι απρόβλεπτες και σε κάποιες περιπτώσεις πέρα από τους γύρω σας ίσως εκπλήξετε και τον εαυτό σας. Ο γεμάτος λουλούδια Μάιος δείχνει ότι έχετε την τάση να αφοσιωθείτε σε ένα φλερτ ή να είστε επίμονοι για την κατάκτηση ενός προσώπου. Ίσως βγείτε λίγο από τα νερά σας καθώς οι κινήσεις θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές από ότι συνήθως όμως με τη είσοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στους Διδύμους στις 9 και 15 Μαΐου αντίστοιχα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς. Η έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στις 10/5 προμηνύει για πολλούς από εσάς μη αναστρέψιμες αλλαγές στην αισθηματική ζωή. Ωστόσο, γύρω τόσο στις 13 όσο και στις 18/5 ίσως κάνετε λαθεμένες εκτιμήσεις, παραβείτε κάποιους κανόνες, σας θέλξει ένα δεσμευμένο άτομο, πείτε ψέματα ή άλλα θα εννοείτε και άλλα θα καταλάβει η άλλη πλευρά. Εν κατακλείδι, επειδή ο μήνας κρύβει πολλές παγίδες θέλει μεγάλη προσοχή γιατί ίσως τα φαινόμενα απατούν.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας των γενεθλίων σας έφτασε και εσείς τον προϋπαντείτε με χαρά και συγχρόνως με τη γνωστή γλυκύτητα και τον έμφυτο αισθησιασμό σας. Τα βλέμματα συγκεντρώνονται πάνω σας καθώς αυτό τον καιρό φροντίζετε περισσότερο την εμφάνιση, το στυλ σας και λικνίζεστε στους ρυθμούς της άνοιξης και του έρωτα. Η έκλειψη στις 10/5 προμηνύει σημαντικά γεγονότα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στα τέλη του α' και στις αρχές του β' δεκαημέρου, και συγχρόνως σας καλεί να παλέψετε κάτι που θέλετε πολύ και θα έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας. Η ερωτική ζωή εμπλουτίζεται με εξόδους και μικρές εκδρομές με την είσοδο τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή στους Διδύμους στις 9 και 15 Μάιου. Αναμφίβολα μέσα στη σχέση θα παίξετε, θα ζουζουνίσετε και όπου και αν βρίσκεστε για εσάς ο απόλυτος προορισμός θα εξακολουθεί να είναι η σχέση σας. Υπάρχουν ωστόσο τρείς ημερομηνίες που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί ίσως νιώσετε ότι οι προσδοκίες σας διαψεύδονται ή ότι κάποια θέματα του συντρόφου έρχονται να βάλουν τρικλοποδιά στη χαρά σας. Αυτές είναι γύρω στις 13/5, 18/5 και 26/5.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εραστές της ομορφιάς και του ωραίου η παρουσία πολλών πλανητών στο δικό σας ζώδιο τονίζει την επιθυμία να είστε ελκυστικοί και συνάμα τονίζει τη γήινη γοητεία σας και τη φυσική γλυκύτητα σας. Οι ερωτικές σας μετοχές θα δείτε να ανεβαίνουν όμως προσγειωμένοι και προσεκτικοί θα θέλετε χρόνο για να αποφασίσετε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα του κλείσετε με νόημα θετικά το μάτι. Ο Κρόνος στον 7ο σας έχει ωριμάσει και η παρουσία του Δια στους Διδύμους σας φυσάει θετικά για να αισθανθείτε και πάλι τον έρωτα. Η πρώτη έκλειψη του μήνα στις 10/5 είναι αυτή σας επηρεάζει σημαντικά καθώς δείχνει νέα ξεκινήματα τα οποία μάλιστα δεν θα είναι στη τύχη θα τα έχετε προγραμματίσει. Μέσα σε αυτά μπορεί να είναι και μία σχέση όμως επειδή είστε ρεαλιστές και θέλετε να ξέρετε τα πράγματα ως έχουν καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι σε μεγάλες ή μικρές υποσχέσεις. Για να είναι πράγματι το αύριο καλύτερο από το εχτές προσέχετε γύρω στις 13,18 και 26/5.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Φιλοξενώντας τόσους πλανήτες στον 12ο οίκο έχετε την ευκαιρία τόσο να ευχαριστηθείτε τον έρωτα όσο και να τεμπελιάσετε, να ακολουθήσετε μια ρουτίνα που εν συνεχεία θα βαρεθείτε ή δεν θα σας προκαλεί πλέον κανένα ενδιαφέρον. Το ταίρι σας χρειάζεται να σας κρατά σε συνεχή εγρήγορση διαφορετικά θα το κάνετε εσείς και το ζήτημα αυτόν τον μήνα που βρίθει από απιστίες, προδοσίες και ερωτικές ατασθαλίες είναι πως θα το κάνετε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο και να μην πλήττετε και συγχρόνως να μην ξεφύγετε από τα όρια γιατί τα ψέματα δεν θα είναι με το μέρος σας. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό οίκο μπορεί να είναι εις βάρος σας και με συνέπειες που δεν θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα για αυτό χρειάζεται με μεγάλη προσοχή να πάρετε αποφάσεις και να μην αψηφάτε τους τυχόν κινδύνους. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσουν έναν αέρα χαράς, ανεμελιάς και κεφιού όμως δεν θα πρέπει να το παρακάνετε και ιδιαίτερα γύρω στις 13, 18 και 26/5.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Μάης έφτασε και εσείς κάνετε βήμα ταχύ για νέα ανοίγματα αφού τόσο η παρουσία του Δία όσο και της Αφροδίτης από τις 9 Μαΐου πνέουν θετικά. Παράλληλα, ο οίκος των δοκιμασιών ήδη από τον Απρίλιο είναι κατατεθειμένος από πλανήτες μα με πιο ζημιογόνο τον Άρη που φέρνει πόνο από φίλους και μέλη μιας ομάδας. Συγχρόνως στον ίδιο οίκο στις 10 του μήνα πραγματοποιείται έκλειψη στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου προμηνύοντας γεγονότα ικανά να αφήσουν το στίγμα τους ανεξίτηλο στο χρόνο. Η παρουσία του Ερμή από τις 15/5 επίσης στο δικό σας ζώδιο ενισχύει την ευγλωττία και συνάμα τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και ευκολία στις προσεγγίσεις. Ο έρωτας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα σας πει «καλημέρα» όμως επειδή το τοπίο είναι γκρίζο και θόλο δεν θα πρέπει να επενδύσετε τουλάχιστον γρήγορα γιατί ακόμα και αν σκεφτείτε ότι συνήθως δεν το κάνετε το πλανητικό σκηνικό ίσως σας διαψεύσει. Προσοχή 13,15 και 26/5.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Όταν είστε ερωτευμένοι ξεχειλίζετε από όμορφα συναισθήματα καθώς οι επιθυμίες σας εκπληρώνονται. Ο Μάης λουλουδάτος και πράσινος ανθίζει τον κήπο της καρδιά σας με τη βοήθεια των πλανητών στον φιλικό Ταύρο που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνοδευτείτε από το σύντροφο σε κάποιες εκδηλώσεις και γενικότερα να έχετε μια μεγαλύτερη κοινωνική ζωή μαζί. Στις 10 του μήνα πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη του μήνα που στη δική σας περίπτωση μπορεί να είναι θετική καθώς ίσως βάλετε κάποιο στόχο που σχετίζεται με την αισθηματική ζωή και για τον οποίο φαίνεστε έτοιμοι να τον φέρετε εις πέρας. Η είσοδος πλανητών σταδιακά στον 12ο οίκο λόγω της παρουσία του Δία εκεί δείχνουν ότι βρίσκεστε ένα βήμα πριν από διακοπές ή ξεκούραση στο δικό σας επίγειο παράδεισο. Το τετράγωνο του Ουρανό με τον Πλούτωνα ίσως φέρει κάποια προβλήματα ίσως και χωρισμό γύρω στις 21/5 σε όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του β' δεκαημέρου δίνοντας σας την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Μάης είναι ο μήνας που θέλετε να αλλάξετε το ρεφρέν της ζωής σας, να ερωτευτείτε και να χαθείτε σε ένα φιλί και μια αγκαλιά. Αυτό το όνειρο δεν είναι άπιαστο καθώς η συγκέντρωση πλανητών στον 11ο οίκο δείχνει ότι θα έχετε επιμονή και υπομονή για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να τα κάνετε πράξη. Επιπλέον, η έκλειψη Ηλίου στις 10/5 στο ζώδιο του Ταύρου υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί ευνοϊκή για εσάς ιδίως αν δεν κλείσετε τα μάτια σε κακώς κείμενα και απορρίψετε κάθε πιθανόν πρόσωπο που προδίδει κάποιο άλλο άτομο για εσάς. Η χαρά αυτόν τον μήνα δεν μπορεί να γεννηθεί από τα ψέματα αλλά από την αλήθεια και δεδομένου ότι στις 13, 18 και 26/5 μπορεί να γίνουν λάθη καλό είναι να μη δεσμευθείτε με άτομα που σημαδεύουν την καρδιά σας με μάτια που δεν είναι καθαρά. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να μην αφεθείτε στα όμορφα λόγια αλλά να περιμένετε και τις ωραίες πράξεις.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παραδομένους στη γοητεία της εξουσίας και της κοινωνικής καταξίωσης σας βρίσκει ο Μάης το μεγαλύτερο μέρος του καθώς ο Ήλιος και τρεις πλανήτες κάνουν βόλτα στον 10ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει την καριέρα. Ωστόσο μπορεί ο πυρετός της δόξας να σας ψήνει όμως ο έρωτας θα είναι η ασπιρίνη σας . Με το πέρασμα της Αφροδίτης (9/5), του Ερμή (15/5) και έπειτα του Ήλιου (21/5)στους Διδύμους θα έχετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας συνδυάζοντας την κοινωνική ζωή με τον έρωτα. Ο έρωτας θα ανάψει βεγγαλικά στη ζωή σας περισσότερο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αποδεικνύοντας πως κάθε στιγμή με το ταίρι σας είναι αιτία για να το θέλετε πιο πολύ. Η Σεληνιακή έκλειψη που συμβαίνει στον οίκο της απόλαυσης, της δημιουργίας και του έρωτα ίσως φέρει αλλαγές που στην αρχή θα σας μπερδέψουν, θα σας αποσυντονίζουν μα στη συνεχεία θα αποτελέσουν αιτία για να αναζητήσετε το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ένα νέος μήνας ξεκινάει για την αισθηματική σας ζωή αν και πιο πολύ κοιτάτε τα επαγγελματικά σας παρά τα αισθηματικά σας. Ίσως για αυτό και μέχρι τις 9/5 που η Αφροδίτη θα είναι στον Ταύρο φλερτ και ερωτικές γνωριμίες θα συμβούν στο χώρο εργασίας ή κάπου που θα έχετε πάει για δουλειά. Δεν φοβάστε να τολμήσετε κάτι νέο, ακόμα και αν δεν πάει καλά έχετε που να κρατηθείτε και για αυτό δεν απογοητεύστε. Σίγουρα το πλανητικό σκηνικό σας επιφυλάσσει εκπλήξεις όπως και όμορφα γεγονότα κάποια εκ των οποίων ίσως είναι λουσμένα με περισσότερο παραμυθόσκονη από όσο χρειάζεται. Για αποφύγετε να βιαστείτε να μεθύσετε από έρωτα γιατί ίσως μετά το κεφάλι σας θα νομίζετε ότι θα σπάσει από τον πονοκέφαλο της απάτης. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Τοξότη στις 25/5 δείχνει την ανάγκη να ερωτευτείτε και να είστε θετικά προσκείμενοι στις αισθηματικές προκλήσεις. Ωστόσο λόγω της εμπλοκής του Ποσειδώνα έχετε στο νου σας ότι πιθανόν αλλιώς τα βλέπετε και αλλιώς είναι τα πράγματα.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτός ο μήνας δεν είναι ό,τι και ο,τι είναι η καρδιά της άνοιξης και με τους πλανήτες στον Ταύρο σίγουρα την άνοιξη θα τη ζήσετε και στην αισθηματική σας ζωή. Η επικοινωνία με το ταίρι σας γίνεται κάτω από πιο στέρεες βάσεις και υπάρχει ρεαλισμός στοιχείο σημαντικό για εσάς που είστε ζώδιο της γης. Στις 9 Μαΐου η Αφροδίτης εισέρχεται στους Διδύμους και σταδιακά θα νιώθετε να υπάρχει μια ωραία φήμη γύρω από εσάς και τη σχέση σας και αυτό θα σας ανεβάσει και θα σας δώσει την ώθηση να παλέψετε πράγματα που θέλετε να διορθώσετε. Η έκλειψη Ηλίου στις 10/5 ευνοεί κουμπαριές, ταξίδια, στο εξωτερικό και πιο στενές επαφές μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ίσως κάποια γεγονότα να σας μπερδέψουν ή να σας δημιουργήσουν σύγχυση αν συμβαίνουν για καλό ή για κακό ιδιαίτερα γύρω στις 18/5 που ο Ερμής συναντά σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Σε κάθε περίπτωση δεν θα θελήσετε μια ψεύτικη αλήθεια αλλά αυτή που είναι αληθινή και πραγματική.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το Μάη έχετε πολλές ελπίδες να ξαναδώσετε πνοή στην αισθηματική σας ζωή με τη βοήθεια του Ήλιου και των πλανητών που βρίσκονται στον Ταύρο και συμβάλλουν να έρθετε πιο κοντά στα όνειρα που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Μέσα από θρησκευτικές διαδικασίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ταξίδια ή σεμινάρια ίσως κάνετε μια γνωριμία ικανή να κάνει την καρδιά να σας χτυπά από έρωτα. Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 10/5 μπορεί να φέρει στη ζωή σας μια πολύ καθοριστική για την ερωτική ζωή γνωριμία ικανή να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα. Ωστόσο με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους, που είναι και ο κυβερνήτης σας ίσως κάπου χάσετε την νηφαλιότητα της σκέψης σας και κάποια μεγάλα ψέματα δεν τα ξεχωρίσετε από την αλήθεια, ιδιαίτερα γύρω στις 18/5. Μην περιμένετε κάτι μαγικό για να διορθωθούν λάθη και παρεξηγήσεις θα πρέπει να είστε εσείς που θα πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

sunastria

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο στον 2ο είναι στιγμές που χρειάζεται να καλύψετε της μοναξιάς το κενό και να περιμένετε πολύ για μια νύχτα έρωτα και ηδονής. Τα ευτυχή νέα ότι με το Ήλιο και τρείς πλανήτες στον 8ο τον οίκο που σχετίζεται με το σεξ και την ερωτική ικανοποίηση ακόμα κι αν είστε πληγωμένοι το σώμα σας θα βρεθεί εκεί που είναι και η καρδιά σας, δίπλα στο ταίρι σας. Από τις 9/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Δίδυμους, θέση ευνοϊκή για καλύτερη επικοινωνία, ταξίδια αλλά και να προχωρήσετε μαζί με το σύντροφο σας πλάι –πλάι. Όμως κρύβει και παγίδες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην αμαρτήσετε για ένα βράδυ παράνομο ιδιαίτερα γύρω στις 13/5 που η θεά του έρωτα συναντά το θεό της απάτης. Η συντροφικότητα για εσάς είναι πολύ σημαντική όμως ίσως χωρίς να το καταλάβετε παρασυρθείτε ή ξεστρατίσετε καθότι το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει δύο ακόμα «ύποπτες» για προδοσία όψεις στις 18/5 και στις 26/5. Μπορεί να έχετε αποφασίσει να έχετε μείνει μια ζωή μαζί με το ταίρι σας και να κρατάτε γερά όμως σε κάθε περίπτωση προσέχετε για να έχετε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι πλανήτες με το «έμπα» του Μάη είναι συγκεντρωμένοι στον οίκο που συμβολίζει τόσο τα μυστικά όσο και τη σεξουαλική ζωή. Ως εκ τούτου καταλαβαίνετε ότι αυτοί οι τομείς ενεργοποιούνται αυτό το μήνα και αφενός κάποια θέματα θα μείνουν κρυφά και αφετέρου το σεξ δεν θα είναι με τη ρέγουλα. Η έκλειψη Ηλίου στις 10/5 ενισχύει αυτούς τους τομείς όμως εσάς από θα εξαρτηθεί αν θα αποτελέσουν μια νάρκη ή θα περπατήσετε άνετα σε αυτούς. Συγχρόνως η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σας εισέρχεται στους Διδύμους στις 9/5 και καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα παρουσιάζει ευκαιρίες για φλερτ, ρομάντζα και ερωτικά παιχνίδια. Ωστόσο δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι θα βάλετε σωστό σημάδι και θα πετύχετε το σωστό άτομο και αυτό γιατί το τετράγωνο του σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στις 13/5 ίσως δεν σας αφήσει περιθώρια για να επιλέξετε σωστά. Επιπλέον, το πέρασμα τόσο του Ερμή όσο και του Ήλιου στους Διδύμους αν και γενικά σας ευνοούν λόγω επίσης των όψεων τους με τον Ποσειδώνα ίσως πατήσετε όρια που έπειτα θα μετανιώσετε.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Δυνατοί και σταθερά νούμερο ένα μέσα στη σχέση σας αυτό το μήνα θα επιμείνετε για να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα θέλετε εσείς , έξαλλου δεν θα είναι η πρώτη φορά. Αυτή τη φορά όμως με του πλανήτες στον Ταύρο ίσως συναντήσετε κάποιες σθεναρές αντιστάσεις και αντιδράσεις ικανές να δημιουργήσουν συγκρούσεις και εντάσεις. Δεν θέλετε να αναδιοργανώσετε τίποτα μέσα στη σχέση θέλετε τα πάντα να μείνουν όπως είναι και αυτό ίσως αποτελέσει το κύριο πρόβλημα αφού κάθε μέρα τόσο εσάς όσο και το σύντροφο σας, σας βρίσκει διαφορετικούς. Μαύρες τρύπες μπορεί να ανοίξει η έκλειψη Ηλίου στον οίκο των σχέσεων στις 10/5 όπως αυτό δεν είναι απόλυτο αν η σχέση σας είναι καλά στερεωμένη μπορεί να σημάνει κάτι καλό όπως επισημοποίηση ή ένα παιδί. Ο καιρός είναι κάτι παραπάνω από καλοκαιρινός και με την Αφροδίτη από τις 9/5 στους Διδύμους θα αισθανθείτε την επιθυμία να βάλετε το καλοκαίρι στην αισθηματική ζωή σας μέσα από τα παιχνίδια που ξέρετε καλύτερα. Ωστόσο δεν θα διστάσετε και να ψάξετε κινητά και γενικότερα να γίνετε οι μυστικοί πράκτορες της σχέσης σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Δεν είστε ούτε παρορμητικοί ούτε διακατέχεστε από τρελές ιδέες ως εκ τούτου αν και από όπου περνάτε τραβάτε τα βλέμματα είστε άπιαστο όνειρο για πολλούς και δεν αφήνετε να κάνουν βήμα να σας πλησιάσουν. Αυτό το μήνα που ο Ήλιος και τρεις πλανήτες θα είναι στον Ταύρο που για εσάς έχει άμεση συνάφεια με τον οίκο των σχέσεων ίσως ήρθε ο καιρός να εγκαταλείψετε το κλαμπ τον εργένηδων και να βρείτε καλύτερο, αυτό των παθιασμένων ερωτευμένων. Η Έκλειψη Ηλίου στις 10/5 σας δίνει την ευχή της να αφήσετε τη μοναξιά σας με ευκολία και να χάσετε τον ύπνο σας για ένα πρόσωπο με το οποίο θα ξεκινήσει ένα νέο love story. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας ίσως θέλετε να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που εμποδίζουν νέες καταστάσεις ή προσκολλήσεις σε άτομα που δεν είναι πλέον δικά σας. Πρόκληση που σίγουρα θα δεχτείτε όμως θα έχετε δύσκολο αντίπαλο τον Ποσειδώνα ο οποίος θα βάλει τις δικές του τρικλοποδιές, με ψέματα , παρανοήσεις και λάθη. Μην τον υποτιμήσετε μόνο έτσι θα μπορέσετε να τον νικήσετε.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το πρώτο μέρος το μήνα θα το διανύσετε έχοντας έννοιες για θέματα εργασίας και υγείας και σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκοντας ευκαιρίες για να ομορφύνετε την καθημερινότητα σας λέγοντας ένα «Σ' αγαπώ» στο άλλο σας μισό. Από τις 9/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και αυτό αποτελεί μια καλή αστρολογική συγκυρία για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να του πείτε τρελές ιδέες σας. Η έκλειψη Ηλίου στον 6ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα ή φοβίες από την πλευρά του συντρόφου που μετριάσουν το κέφι και τη ξενοιασιά σας. Ωστόσο με το Δία στον οίκο των σχέσεων είναι βέβαιο πως περισσότερο ανησυχείτε για το σύντροφο και τα όνειρα του πάρα για την πορεία της σχέσης σας αφού με το Δία στους Δίδυμους άλλοι έχετε ήδη τους περασμένους μήνες παντρευτεί, κάνει παιδί ή τώρα βρίσκεστε στη διαδικασία. Ακόμα και οι σχέσεις χωρίς μεγάλα προβλήματα παίρνουν μπόρες και ίσως αυτό το μήνα ο Ποσειδώνας που θα ταλαιπωρήσει αρκετούς κάπου να σας κάνει να παραμυθιάζεστε ή να μην νοιάζεστε για πράγματα που θα έπρεπε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν έχετε καταφέρει και έχετε μείνει εκτός της τσιμπίδας του Δία που θέλει να σας παντρέψει ή έστω να σας αποκαταστήσει αισθηματικά τα περιθώρια στενεύουν. Αυτός και ο άλλος μήνας έμειναν και σίγουρα θα βάλει τα δυνατά του. Ίσως κάπου νιώθετε ευάλωτοι και κουρασμένοι καθώς υπάρχουν πιεστικές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα ενώ το παρελθόν μια σχέσης βάζει τρικλοποδιές στη δημιουργία μιας νέας. Στην αγκαλιά ωστόσο μιας νέας σχέσης είναι πολύ πιθανόν να μπείτε μετά τις 9/5 που η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και δείχνει ότι αν και ανέμελοι ίσως μπείτε στη καρδιά κάποιου ατόμου. Το πρόβλημα είναι ότι ίσως βρεθείτε σε μια κατάσταση που δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή φόβος της μοναξιάς σας ωθήσει σε μια επιλογή για να αναπληρώσετε κενά και όχι γιατί πραγματικά ταιριάζετε. Επιπλέον, ο Ερμής που είναι κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων αν και γενικά μέσα στο μήνα κάνει θετικές όψεις γύρω στις 18/5 θα σας αποδείξει ότι δεν υπάρχουν κανόνες μα μόνο εξαιρέσεις και πάνω σε έναν ενθουσιασμό ίσως πιστέψετε σε κάτι που δεν είναι αληθινό.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αγάπη σας χτυπά την πόρτα δυνατά και με πάθος και εσείς της ανοίγετε έτοιμοι να χαρείτε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Μπορεί να το ξέρετε ότι αρέσετε στο ταίρι σας όμως αυτό τον μήνα θα το αισθανθείτε πιο πολύ και αυτό θα σας φέρει κοντά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Θα μοιραστείτε στιγμές απόλαυσης, διασκέδασης, διακοπών και χωρίς διακοπή θα ζήσετε έναν έρωτα που αντέχει στο χρόνο. Η έκλειψη Ήλιου στις 10/5 θα σας προσφέρει το τερπνόν με τα του ωφελίμου δημιουργώντας προϋποθέσεις για κάτι θετικό που δεν θα σας δώσει υπόσχεση αλλά βεβαιότητα ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο. Η Αφροδίτη που κυβερνά τα αισθηματικά σας στις 18/5 πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κι αν και δεν σας αρέσει να ζείτε με αυταπάτες ίσως κάπου ζαλιστείτε και μπείτε σε ένα παραμύθι που δεν θα είναι ξεκάθαρο που είναι η κόλαση και που ο παράδεισος. Το καλό είναι ότι θα είναι περαστικό και έπειτα θα μπορέσετε να βάλετε το μυαλό και την καρδιά σας στη θέση τους.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Τα έχετε βάλει στη ζωή σας με δυσκολίες και αναποδιές και δεν φοβάστε να τολμήστε να ερωτευτείτε απλά νιώθετε καλύτερα κινούμενοι αργά και έχοντας τη βεβαιότητα ότι οι προσπάθειες σας δεν θα πέσουν στο κενό. Αναμφίβολα με το ζωοδότη Ήλιο, την Αφροδίτη και τους Ερμή και Άρη στον Ταύρο η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της και εσείς θα χαρείτε τον έρωτα, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τα δώρα της ευτυχίας. Η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στις 10/5 προμηνύει ένα σημαντικό γεγονός που συνδέεται με την αισθηματική ζωή και θα αλλάξει μια για πάντα την άποψη σας για τον έρωτα και την αγάπη. Πολύ πιθανόν να βρείτε το πρόσωπο που θα ταιριάξετε και θα δημιουργήσετε μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο. Από την άλλη, δεν θα λείπουν και κάποιες δυσκολίες οι οποίες πιθανόν να συνδέονται με το παρελθόν του προσώπου που θα σας θέλξει δημιουργώντας μπερδέματα και ακατανόητα καμώματα. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την δυνατότητα να τα ξεπεράσετε και να προχωρήσετε έστω και αν χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνος.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τη βράδια σας δεν είναι ανούσια είναι όμορφα, ερωτικά και διαφορετικά αφού με το Δία στον 5ο οίκο δεν βαριέστε αντίθετα παίζετε, διασκεδάζεστε και χαίρεστε τον έρωτα ακόμα και αν ο Κρόνος στο Σκορπιό βάζει εμπόδια και τρικλοποδιές στα επαγγελματικά σας. Η συγκέντρωση πλανητών στον 4ο οίκο προμηνύει ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και τη ζωή σε αυτό είτε κάποιο άτομα θα έρθει είτε θα κάνετε αλλαγές εντός αυτού. Από τις 9/5 η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους και νιώθετε σαν παΐδι χαρούμενο, ανέμελο με την καρδιά του φωτεινή και έτοιμοι να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες. Ως εκ τούτου μπορείτε να έχετε περισσότερους εξόδους με το ταίρι σας, να κάνετε διακοπές, να κάνετε ένα παιδί και γενικότερα να γίνετε χορηγοί θετικής ενέργειας. Αν και θα θέλατε να πείτε στον Ποσειδώνα «είναι κλειστά μην ενοχλείτε» εκείνος φέρνει οικονομικά μπλεξίματα και σε κάποιες περιπτώσεις αισθηματικά μπερδέματα που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την ευφυΐα σας για να βρείτε την άκρη του νήματος.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Μάης μπήκε και εσείς δεν χάνετε χρόνο, ακολουθείτε της καρδιάς το δρόμο προσπερνώντας τα εμπόδια και αξιοποιώντας την τύχη. Η Αφροδίτη από τις 9/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και πετώντας πότε εδώ και πότε εκεί θα σας εμφανιστεί μια καλή ευκαιρία που θα πιάσετε από τα μαλλιά. Ίσως δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα νιώσετε ότι ακουμπάτε τον ουρανό από χαρά ωστόσο θα σας είναι αρκετό για να αφιερώσετε χρόνο και ενδιαφέρον για να ζήσετε κάτι όμορφο και διαφορετικό. Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία στον 5ο οίκο ίσως για κάποιους να είναι ένδειξη γάμου όμως για κάποιους θα είναι απλά μια περιπέτεια που θα γεμίσει την εγκυκλοπαίδεια της αισθηματικής σας ζωής. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε το νου για τον κακό τον λύκο που στην προκειμένη είναι ο Ποσειδώνας που συναντώντας Αφροδίτη (13/5), Ερμή (18/5) και Ήλιο (26/5) ίσως σας παρασύρει σε λάθη ή δημιουργήσει ψευδαισθήσεις.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας όμορφος μήνας σας περιμένει με τον Ήλιο και τρεις πλανήτες στον Ταύρο να υπόσχονται όμορφη επικοινωνία, ερωτικά ταξίδια και εξόδους που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεώσετε και να στερεώσετε την ερωτική σας ζωή. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στις 10/5 στον 3ο οίκο προμηνύει γεγονότα που σχετίζονται με μετακινήσεις και ειδήσεις που μπορεί να είναι ευχάριστες και να σας δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσετε δημιουργικά. Ωστόσο ίσως υπάρχουν και κάποια προβλήματα που αν και θα σας δώσουν την εντύπωση πως έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εντούτοις θα αποτελέσουν ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσετε κάποιες σχέσεις σας. Αν κάτι δεν πρέπει να κάνετε αυτό το μήνα είναι να συγκριθείτε ή να μιμηθείτε άλλους. Η παρουσία του Δία στον 4ο οίκο και το πέρασμα πλανητών σταδιακά κατά τη διάρκεια του μήνα στους Διδύμους υπόσχεται ευτυχία μέσα στο σπίτι και πιθανόν την απόκτηση ενός απογόνου. Με το καλό!

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και στην ερωτική σας ζωή επικρατεί σιωπή με σας να κοιτάτε τον απέραντο ουρανό και να αναρωτιέστε αν ο χειμώνας θα σας βρει μόνους , οι πλανήτες στον Ταύρο σας δίνουν ελπίδα. Σκορπίζουν τις αρνητικές σκέψεις σαν σύννεφο και συμβάλλουν στο να είστε πιο κοινωνικοί, ευχάριστοι και επικοινωνιακοί γεγονός που θα φέρει νέες γνωριμίες, φλερτ, τηλεφωνήματα και σκέψεις. Με το Δια στον 4ο οίκο πέρα από αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως φέρει και αλλαγές στο σπίτι με κάποιους από εσάς να αποφασίζουν μια συγκατοίκηση. Τα τετράγωνα ωστόσο της Αφροδίτης, τους Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ίσως αποτελέσουν αιτία περισσότερο να «παίζει» το μάτι σας πάρα να προχωρήσετε σε σχέση. Ωστόσο τον επόμενο μήνα που ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα ανοιχτεί μια χρόνια που η ερωτική σας ζωή πραγματικά θα αποτελεί τον πιο όμορφο και ευτυχή τομέα της ζωής σας.

Έρωτας κεραυνοβόλος, έρωτας πλατωνικός, έρωτας ήρεμος και γαλήνιος ή μήπως θυελώδης; Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved