Νέα Σελήνη Απριλίου 2013 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 10/4 στις 21 μοίρες του Κριού, στις 12:35 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας.

Νέα Σελήνη Απριλίου 2013 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;



Πρόκειται για μια καθοριστική Νέα Σελήνη, εφόσον πραγματοποιείται στο ζώδιο της δράσης, προωθώντας ακόμα περισσότερο τα νέα ξεκινήματα.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στις 22 μοίρες του Καρκίνου, δεν αφήνει καμία αμφιβολία πως η παρόρμηση θα έχει τον πρώτο λόγο στις κινήσεις μας και η συναισθηματική μας κατάσταση θα αναζητά την σκιά του πλάτανου σε περίοδο καύσωνα.

Η Πανσέληνος που προηγήθηκε έριξε τον κεραυνό και ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.
Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη σηματοδοτεί για πολλούς την αρχή ενός νέου κύκλου,
στον οποίο δεν χωράει σπιθαμή από το παρελθόν.
Η δραστηριότητα θα είναι έντονη, οι κινήσεις μας αλύτρωτες και η αποφασιστικότητα εντυπωσιακή.

Ιδιαίτερα κινητικοί και αποφασισμένοι είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαήμερου, που αισθάνονται πως ήρθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.
Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην παρασυρθούμε από τα καλογυαλισμένα φρούτα, που είναι ακόμα εκτός εποχής και πέφτουν βαριά στο στομάχι μας.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Σας προσφέρεται μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Είτε αφορά τη σχέση σας με το σύντροφό σας που μοιάζει σαν ξεχαρβαλωμένο πατίνι χωρίς ρόδες, είτε τις προσωπικές σας επιλογές και συνήθειες, είτε τις μέχρι τώρα αξίες και συνθηκολογήσεις σας. Μη χαριστείτε σε κανέναν υποστηρίζοντας με σθένος την αλλαγή που επιθυμείτε στη ζωή σας. Αποκαταστήστε ωστόσο σχέσεις που σημαίνουν πολλά για εσάς και αφήστε κατά μέρος τους εγωισμούς. Εγκαινιάστε μια νέα περίοδο και απολαύστε την στο ποτήρι μαζί με την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν οι άλλοι τρέχουν εσείς βηματίζετε αργά και σταθερά με σκοπό να απομονωθείτε για να κάνετε έναν σημαντικό απολογισμό. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά, παίρνοντας παρέα τις αναμνήσεις και τις καλές σας στιγμές για να τις αντιπαραβάλετε με τις κακές. Το σίγουρο είναι πως θα νικήσουν οι καλές κατατροπώνοντας τη θλίψη. Είστε μετρημένοι και σοβαροί ώσπου να πάρετε μία απόφαση, γινόμενοι έπειτα αληθινοί ταύροι στην αρένα, δίνοντας μια φαντασμαγορική παράσταση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι και το κοινωνικό σας περιβάλλον παίζουν σπουδαίο ρόλο σε αυτή τη Νέα Σελήνη, βοηθώντας σας να βγείτε από αδιέξοδα και προσφέροντάς σας μια νέα οπτική. Πολλά τα ξεκαθαρίσματα που γίνονται μεταξύ εσάς και των φίλων σας, ενώ συναισθηματικά λόγια και εξομολογήσεις δεν θα λείπουν σε όλα τα επίπεδα. Βάλτε προτεραιότητες, αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε, λειτουργήστε συλλογικά και αποβάλλετε κάθε δισταγμό. Μιλήστε ανοιχτά για τα θέλω σας και διεκδικήστε αυτό που πραγματικά σας αξίζει ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δύναμή σας έχει φανεί κάνοντας αισθητή την παρουσία της, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε μια ανατροπή και πάρτε στα χέρια σας το μέλλον που είχατε αφήσει να διαπραγματεύονται άλλοι. Στην προσωπική σας ζωή έρχονται αλλαγές που αν δεν τις προγραμματίσετε θα έρθουν απρόσκλητες, αντικρίζοντας την αυστηρή σας στάση. Δεν δέχεστε την παραμικρή πίεση από κανέναν, θέλοντας ανενόχλητοι να φτάσετε στο τέρμα. Αυτό το τέρμα το προσδιορίζετε μόνο εσείς, αφαιρώντας το λόγο και την ισχύ από όλους.

ΛΕΩΝ

Αναδιοργανώστε τη ζωή σας σε αυτή την τόσο ευνοϊκή Νέα Σελήνη και βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Αναπνέετε με άλλη πνοή, παίρνοντας μέσα σας όλες τις μυρωδιές της άνοιξης. Οργανώστε ένα ταξίδι, ξεκινήστε ένα σεμινάριο, σκεφτείτε το πιο τρελό όνειρό σας. Η αισιοδοξία και η χαρά σας είναι ανυπολόγιστες και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσετε να πάει χαμένος ένας τέτοιος θησαυρός. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται, καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με μια νέα πραγματικότητα στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σηκώστε το κεφάλι από τους υπολογισμούς, πετάξτε μακριά το στυλό και εναντιωθείτε σε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Πάψτε να πιέζεστε ειδικά σε οικονομικές εκκρεμότητες που δεν σας βγαίνουν και αλλάξτε τρόπο αντιμετώπισης.
Ρυθμίστε ότι μπορείτε όπως μπορείτε, δίνοντας προσοχή στις προσωπικές σας επιθυμίες. Προτιμήστε να εκδηλώσετε το πάθος σας στο σύντροφό σας ή κάπου αλλού, αλλά όχι στα γκισέ της εφορίας και των τραπεζών. Όσα διορθώνονται περιμένουν την παρέμβασή σας. Όσα δεν διορθώνονται ξεγράψτε τα και προχωρήστε.

ΖΥΓΟΣ

Η αλλαγή που μπορεί να συμβεί στην αισθηματική σας ζωή, καλό θα ήταν να καταγραφεί στο βιβλίο εμπειριών σας. Σώζετε μια κατάσταση λίγο πριν το γκρεμό, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να συνέλθετε από το σοκ. Ανανεώνεστε μέσα από μια σκληρή προσπάθεια, αλλά φροντίστε να είστε όσο πιο συγκρατημένοι μπορείτε. Τις ευκαιρίες τις κερδίζετε, αλλά καραδοκούν κίνδυνοι. Πολλοί από εσάς, μπορείτε να ξεκινήστε μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που θα αλλάξει τη ζωή σας.
Ότι και αν κάνετε να θυμάστε πως η αγάπη και η αρμονία, είναι τα μόνα που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάζεστε στο χώρο της δουλειάς σας χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν νιώθετε πως πρέπει να αλλάξετε την οπτική σας και σε άλλους τομείς. Θέλετε με κάθε τρόπο να σπάσετε τη μονοτονία, αλλάζοντας αρχικά τις διατροφικές σας συνήθειες. Νιώθετε την ανάγκη για ευεξία, ενώ βρίσκετε ιδανικό το διάστημα να ξεκινήσετε κάθε εναλλακτική θεραπεία. Σας συναρπάζει η ιδέα να διαμορφώσετε το σώμα και το πνεύμα σας, αλλάζοντας τη διάθεσή σας. Το εντατικό σας πρόγραμμα απορροφά όλες εκείνες τις σκέψεις που δεν μπορείτε ακόμα να αντιμετωπίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρωτας, δημιουργία και περιπέτεια, είναι το μαγικό τρίπτυχο αυτής της Νέας Σελήνης που σας απογειώνει. Ιδιαίτερα παραγωγικοί, δραστήριοι, ερωτικοί, έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να εκφραστείτε ανοιχτά, να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας και να προβάλετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας. Δεν σταματάτε πουθενά, ενώ οι σχέσεις σας αναζωπυρώνονται. Μια εξαιρετική διάθεση σας περιβάλλει που πρέπει οπωσδήποτε να πλασάρετε, ώστε να μην πάει χαμένη.
Πάρτε μια πρωτοβουλία και αφεθείτε στην ξενοιασιά και τη χαρά που σας υπόσχεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανταμείβεστε σημαντικά για τους κόπους σας σε αυτή τη Νέα Σελήνη, εφόσον διατηρείτε την επιμονή σας σε θέματα που είναι αδιαπραγμάτευτα για εσάς. Η οικογενειακή ζωή και το σπίτι σας πρωταγωνιστούν στις έγνοιες σας, βλέποντας τις σχέσεις σας να εξομαλύνονται και τις προσπάθειές σας να δίνουν καρπούς. Η ανάγκη σας να αποδράσετε από ένα στενό κύκλο είναι μεγάλη, δηλώνοντας την πρόθεσή σας να ανοίξετε τα δικά σας φτερά. Υποθέσεις που αφορούν ακίνητα παίρνουν απρόσμενα καλή τροπή. Κάποιες αλλαγές σας δίνουν πολλή χαρά, ακόμα και αν μοχθήσετε αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικοινωνείτε θαυμάσια σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αρπάζοντας την ευκαιρία να δημιουργήσετε κατάλληλες συνθήκες ώστε να προωθήσετε τις ανάγκες σας. Ο γραπτός σας λόγος γίνεται ιδιαίτερα δελεαστικός στα μάτια των άλλων, αλλά και ο προφορικός δεν πάει πίσω. Προωθήστε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και απόψεις. Κλείστε συμφωνίες, στείλτε βιογραφικά, επιδιώξτε συζητήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συγγενείς. Έχετε πολλά να πείτε και ακόμα περισσότερα να προτείνετε. Ζητήστε τη συμβολή ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η δράση σας εστιάζεται πρωτίστως σε οικονομικά θέματα τα οποία σας απασχολούν ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Οι τονωτικές ενέσεις που σας γίνονται σε αυτή τη Νέα Σελήνη βοηθούν και στη ψυχολογία σας, επαναπροσδιορίζοντας την εικόνα σας στα μάτια των άλλων. Η συναισθηματική σας ανασφάλεια διαλύεται με συγκεκριμένες κινήσεις και πράξεις που αναγνωρίζονται και σας στέλνουν κατευθείαν στα ουράνια της ευτυχίας. Μην διστάσετε να διεκδικήσετε οτιδήποτε πιστεύετε πως σας ανήκει και μην παραλείψετε να αποδώσετε ότι χρωστάτε σε άλλους.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved