Οι χρησμοί του Απριλίου για την Ελλάδα

Το δόγμα του σοκ

Οι χρησμοί του Απριλίου για την Ελλάδα

Καλό σας μήνα!

Ο Απρίλιος είναι γεγονός και πολλά αρχίζουν να αλλάζουν. Τι Μάρτιο περάσαμε; Και φανταστείτε τι ακολουθεί με τον Απρίλη που έχει και μερική έκλειψη Σελήνης στις 25 του μήνα. Ο Ουρανός μέσα από την 8η μοίρα του Κριού σύμφωνα με τη θεωρία της βαθμονόμησης, που είμαι θερμός υποστηρικτής, συμβολίζει τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο και ως εκ τούτου οι εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τράπεζες, καταθέσεις και γενικότερα χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες ήταν ραγδαίες.

Η Ιφιγένεια – Κύπρος αναδεικνύοντας τα προβλήματα και τις παθογένειες του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Ευρώπης έχει τοποθετήσει μια βόμβα στα θεμέλια της. Η Γερμανία συμπεριφέρεται ως Ηγεμών της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στηρίζει τους δορυφόρους της Φινλανδία, Ολλανδία και Αυστρία. Ως δήθεν προστάτης των εταίρων χωρών της Ε.Ε τις «βοηθά» να λύσουν τάχα τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί, ακολουθώντας την τακτική του δόγματος του σοκ. Η Ρωσία γύρισε την πλάτη στην Κύπρο και κλείνει το μάτι στην Τουρκιά για τα κοιτάσματα πετρελαίου τόσο τα κυπριακά όσο και τα ελληνικά. Η Γαλλία μέσω του Ολάντ θυμίζει πλασιέ που πουλά τάπερ, προσπαθώντας να σπρώξει φρεγάτες και να μπει στο ενεργειακό παιχνίδι. Όλα αυτά χωρίς καν να έχουμε μπει στην προ-εκλειπτική περίοδο.

Αλήθεια όμως τι μέλλει γενέσθαι για την Ελλάδα τον Απρίλιο;

Καταρχήν, στις 25 Απριλίου πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης στην 5 μοίρα του Σκορπιού. Η 5Η μοίρα σχετίζεται με τον 5ο οίκο και το ζώδιο του Λέοντα, το οποίο στο χάρτη της Ελλάδας αντιστοιχεί στον 2ο οίκο άρα μείζων θέμα για μια ακόμη φορά τα οικονομικά. Ντόμινο εξελίξεων θα υπάρχουν και σε οικονομικές ρυθμίσεις, ιδιωτικοποιήσεις και μετοχοποιήσεις δραστηριοτήτων που σχετίζονται με χρυσό, τυχερά παιχνίδια, αθλητικές ομάδες κ.α που είναι συνυφασμένα με τον 5ο οίκο.

Ο Ουρανός από 7 Απριλίου μπαίνει στην 9η μοίρα του Κριού και ως εκ τούτου θα ξεσπάσουν προβλήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τους αλλοδαπούς, τη θρησκεία, την εκπαίδευση, όπως και νομικά ή δικαστικά ζητήματα. Επιπλέον, όποτε η 9η μοίρα των παρορμητικών είχε στο παρελθόν καταληφθεί με βαρύ πλανήτη είχαμε θερμό επεισόδιο. Έτσι ξεκινά μια περίοδο που οι γείτονες θα γίνουν πιο εριστικοί και επιθετικοί. Διαβήματα, παραβιάσεις και θερμά επεισόδια είναι αναμενόμενα ενώ δεν αποκλείεται η ελληνική διπλωματία να δεχτεί ήττα.

Συγχρόνως, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον γενέθλιο Ερμή και Κρόνο της Ελλάδος αναμένονται προβλήματα με φόρους, τέλη και γενικότερα εισπράξεις χρημάτων υπέρ του κράτους που ίσως διεκδικηθούν μέσω δικαστηρίων.

Τα πράγματα θα ζορίσουν περισσότερο με τον προοδευμένο Ήλιο να προοιωνίζει μια χώρα και έναν λαό που μένουν έρμαια της τύχης τους. Αν και οι θέσεις της κυβέρνησης υποστηρίζουν ότι όλα βαίνουν καλώς, η πραγματικότητα θα δείξει ότι κάτι τέτοιο αποτελεί μια ψευδαίσθηση για να μην πω απάτη. Επιπλέον, ο Άδης δείχνει πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και πως η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος κατεύθυνση. Σε κοινωνικό επίπεδο θέματα που συνδέονται με υγεία, νοσοκομεία, φυλακές και φάρμακα θα ανακύψουν χωρίς όμως ευοίωνες προοπτικές βελτίωσης.

Ο Υποθετικός Κρόνος προμηνύει πως αν δεν γίνουν βαθιές τομές προς όφελος του λαού τότε η άμμος από την κλεψύδρα της πίστωσης χρόνου τελειώνει. Η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ δίνοντας μέρα με τη μέρα μάχη για την πολιτική τους επιβίωση ίσως βάλουν πραγματικά κόκκινες γραμμές και δώσουν τελεσίγραφο στον πρωθυπουργό. Επιπλέον, όποτε ο Υποθετικός Κρόνος σε χάρτη κράτους ισούται με Βουλκάνους, όπως τώρα στην Ελλάδα, συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα που είναι πέρα από τις δυνάμεις της εκάστοτε κυβέρνησης να τα αντιμετωπίσει. Ποιός μας δίνει το εχέγγυο ότι δεν θα γίνουμε μια Κύπρος νούμερο δύο; Σας προβλημάτισα; Εγώ απλώς έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου.

Ιδιαίτερα κρίσιμες ημερομηνίες είναι από 1 έως 9 Απριλίου και από 21 έως 29 Απριλίου όπου αναμένονται βίαιες ενέργειες, άγριες αντιπαραθέσεις και εξεγέρσεις. Ξαφνικά γεγονότα που συνδέονται με το εξωτερικό και ίσως με συμβάντα που δεν σχετίζονται με εμάς ως χώρα θα φέρουν πάλι προβλήματα διαπιστώνοντας μέρα με την ημέρα πως η Κύπρος... δεν κείται μακράν.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved