Νέα Σελήνη Μαρτίου 2013 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Καθόλου αθώα αυτή η Νέα Σελήνη, που ναι μεν δίνει τροφή για δημιουργικές αποδράσεις, αλλά κρύβει αρκετά δυσκολοχώνευτα συστατικά, με παραισθησιογόνους απολήξεις.

Νέα Σελήνη Μαρτίου 2013 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου πραγματοποιείται την Δευτέρα 11/3 στις 9.51 το βράδυ, στις 21 μοίρες των Ιχθύων. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της Νέας Σελήνης είναι η ύπαρξη 6 πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο του Ερμή (Ιχθύες) με τον Δία (Διδύμους), που χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση στην ερμηνεία του.


Παραδοσιακά οι θέσεις των δύο πλανητών θεωρούνται σε πτώση και αδυναμία αντίστοιχα, οπότε έχουμε ένα φαινόμενο που μπορεί να οδηγήσει σε μια λανθασμένη υπερεκτίμηση δυνάμεων, σκέψεων, κινήσεων, συμπεριφορών και καταστάσεων. Το γεγονός αυτό μεγιστοποιείται λαμβάνοντας υπ όψιν πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα.


Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες περισσότερο του τρίτου δεκαήμερου, ειδικά αν πρόκειται για νέα ξεκινήματα.


Αυτή η Νέα Σελήνη διέπεται από άφθονο ρομαντισμό, ενώ ο ωροσκόπος στις 3 μοίρες του Σκορπιού σε τρίγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα, διογκώνει τον ιδεαλισμό, την έμπνευση, τη φαντασία, την καλλιτεχνική διάθεση, αλλά και την αυταπάτη, την πλάνη και τα εμμονικά συμπλέγματα.


Καθόλου αθώα λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη, που ναι μεν δίνει τροφή για δημιουργικές αποδράσεις, αλλά κρύβει αρκετά δυσκολοχώνευτα συστατικά, με παραισθησιογόνους απολήξεις.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκετε την καλύτερη διέξοδο που είναι η απομόνωση, αλλά ακόμα και στριμωγμένοι στη γωνιά σας, η αδρεναλίνη σας ενίσταται. Ωστόσο αυτή η Νέα Σελήνη συνιστά ξεκούραση, χαλάρωση και ανασύνταξη δυνάμεων. Κάντε ένα διάλλειμα από τη δράση και ζυγίστε εκ νέου τις καταστάσεις. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να ανοιχτείτε περαιτέρω, ενώ αντίθετα σας δίνεται η ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να δράσετε όταν νιώσετε έτοιμοι. Μπορεί να κοιμάστε με τα μάτια ανοιχτά, αλλά τα βλέφαρά σας θα αποζημιωθούν γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη για να δημιουργήσετε κοινωνικές επαφές, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στις επιδιώξεις σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις και κοιτάξτε να διαπραγματευτείτε σωστά με ανθρώπους κλειδιά. Κάντε έναν εποικοδομητικό διάλογο με φίλους και γνωστούς που αισθάνεστε πως είναι σημαντικοί στη ζωή σας και ζητήστε βοήθεια και κατανόηση. Μην εμπλακείτε σε συναισθηματισμούς και άσκοπες παραχωρήσεις, απλά επιμείνετε σε ρεαλιστικές απόψεις, συζητήσεις και πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οριοθετήστε τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα και μην ανακατεύεστε σε θέματα που δεν είναι της άμεσης αρμοδιότητάς σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ανάδρομη πορεία δεν βοηθάει την επικοινωνία και η αίσθηση υπεροχής που σας διακατέχει, είναι πλασματική. Θα ήταν σκόπιμο να μην ξεκινήσετε νέα ανοίγματα και να είστε πολύ προσεχτικοί σε ότι σας προτείνουν και σε όσα σας προτρέπουν. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τη θέση σας και όχι να εκτεθείτε σε επιπλέον αρμοδιότητες, που αποτελούν παγίδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε πως κάτι θετικό πάει να γίνει σε ότι αφορά τα σχέδιά σας για το μέλλον, αλλά και κάποιες επιθυμίες, που σχετίζονται με τα προσωπικά σας όνειρα. Η φιλοσοφία να αλλάξετε λίγο τη ζωή σας βρίσκει πρόσφορο έδαφος στη φιλικότατη αυτή Νέα Σελήνη, που έχει σκοπό να συμβάλλει σε εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν πολύ. Ξεκινήστε να δρομολογείτε κάτι που θέλετε διακαώς, ειδικά ένα ταξίδι ή μια ενασχόληση με κάτι, αλλά μην καταλήξετε σε κάτι οριστικό, κρατώντας τον ενθουσιασμό σας. Θα ήταν προτιμότερο να καθυστερήσετε λίγο ακόμα, παρά να αποτύχετε να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΛΕΩΝ

Θέματα που αφορούν πάσης φύσεως φορολογικές εκκρεμότητες, μπορούν να διευθετηθούν κάτω από την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης, αρκεί να κοιτάξετε λίγο χαμηλότερα από τον ουρανό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε στην άκρη την υπερβολή και τον εγωισμό και να αναζητήσετε βοήθεια από τρίτους, καθώς και χρωστούμενα που σας οφείλουν, αποφασιστικά αλλά όχι αλαζονικά. Διαδικαστικά εμπόδια θα υπάρξουν, αλλά το αυθεντικό που επιζητάτε χρειάζεται μόχθο. Η συναισθηματική σας ένταση γίνεται ο φρουρός των σχέσεών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σας, δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι σε συντρόφους και συνεργάτες, προκύπτοντας και θέματα που δεν είχατε υπολογίσει. Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας, αλλά η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Ερμή και η δυσαρμονική όψη με τον Δία, δεν βοηθούν στις σωστές αξιολογήσεις και αντιδράσεις. Οι ευκαιρίες υπάρχουν, χρειάζεται όμως να επιστρατεύσετε τη λογική σας, συλλέγοντας αυτές που έχετε πραγματικά ανάγκη και όχι εκείνες που σας απομακρύνουν από το επιτακτικό και το αναγκαίο.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε πως θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο από ότι συνήθως, ψάχνοντας για υγιεινούς τρόπους ζωής, εναλλακτικές θεραπείες και διατροφικά προγράμματα. Η υγεία και ο καλλωπισμός γίνονται έγνοια σας, προσπαθήστε όμως να αποφύγετε υπερβολές και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η εργασία είναι επίσης κάτι που σας απασχολεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη, ψάχνοντας εναγωνίως να κάνετε κάτι που θα βοηθήσει την ευεξία και την καλή ψυχολογική σας κατάσταση.. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και την αισθητική σας άποψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας προστάζει απόδραση από τα προβλήματα, επιδιώκοντας να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και να αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτοτροπήσει. Ο έρωτας είτε στοχεύει φυσικό πρόσωπο, είτε μια ιδέα, είτε μια ασχολία, μπορεί να σας κινητοποιήσει πολύ δημιουργικά. Ο ρομαντισμός και η άφεση σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας κάνουν να ξεχνιέστε, γεμίζει τη ζωή σας, μείνετε όμως μακριά από μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα, ζώντας μόνο το παρόν. Επιδιώξτε να συντηρήσετε τα συναισθήματά σας και μην υποκύπτετε σε μελλοντικές ανησυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη συνειδητοποιείτε πως η ζωή σας στο σπίτι επιδέχεται και επιβάλλει αλλαγές, στις οποίες και προτίθεστε να προχωρήσετε. Μια συγκατοίκηση, μια διαμόρφωση στο χώρο, ακόμα και μια μετακόμιση, απασχολούν έντονα τη σκέψη σας. Αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή είναι πολύ πιθανές για πολλούς από εσάς, αλλά εκείνο που πρέπει πρώτα από όλα να κάνετε, είναι να αξιολογήσετε με σύνεση τις καταστάσεις. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αν κάποιος από την οικογένεια επιδρά πολύ επάνω σας, θα ήταν καλύτερα να αποστασιοποιηθείτε δρώντας ανεπηρέαστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά μηνύματα σας φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη με πολλούς τρόπους. Είτε μέσω γνωστών και συγγενών, είτε μέσω ενός απροσδόκητου τηλεφώνου, είτε με μια συνάντηση, είτε με ένα mail. Η επικοινωνία θα είναι έντονη και πολλοί μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, ή ένα κλείσιμο μιας συμφωνίας. Το «αλλά» της υπόθεσης, έγκειται στο γεγονός πως θα πρέπει να δώσετε μια μικρή προκαταβολή σε όλα αυτά και να εξοφλήσετε λίγο αργότερα, που ο Ερμής θα μπορεί να είναι ξεκάθαρος απέναντί σας. Μην υποτιμήσετε, αλλά και μην υπερεκτιμήσετε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινήστε να οργανώνετε τα οικονομικά σας, αναζητώντας επιπλέον έσοδα, ειδικά αν έχετε αρχίσει από τώρα να κάνετε όνειρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Τόσοι πλανήτες στους Ιχθύες το μόνο που θέλουν να σας πουν είναι να βάλετε σε τάξη τις θεωρίες σας και να αποκτήσετε μια ασφάλεια που έχει και συναισθηματικές προεκτάσεις. Είναι σημαντικό σε αυτή τη Νέα Σελήνη να οργανωθείτε και να συμμαζέψετε τα έξοδά σας ζητώντας και από άτομα με τα οποία μοιράζεστε έσοδα και έξοδα να συμμεριστούν αυτή σας την προσπάθεια.
Μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο, αλλά στο τέλος θα καταφέρετε να γίνετε σαφείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήστε στην άκρη τους άσκοπους συναισθηματισμούς και την ατέλειωτη αναδρομή στο παρελθόν και τα λάθη και ξεκινήστε ένα νέο κύκλο που σας προσφέρει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Πάρτε τα ρίσκα σας και τολμήστε να κάνετε το σωστό, ακόμα και αν σας πονάει.
Έχετε την ευκαιρία να προσδιορίσετε εκ νέου τις προσωπικές σας ανάγκες και οφείλετε να το κάνετε, χωρίς δικαιολογίες και δισταγμούς. Κρατήστε την ευαισθησία σας μακριά από τον σκοπό και κάντε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Ακόμα και αν συναντήσετε εμπόδια, πρέπει να τα ξεπεράσετε για δικό σας καλό.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved